jog Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εγώ έπαιξα Ολυμπιακό Χ,Ρόμα,Σάλκε ,Λίβερπουλ Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εγώ έπαιξα Ολυμπιακό Χ,Ρόμα,Σάλκε ,Λίβερπουλ Χ Θα κρατήσω το Χ της Liverpool,που το συνδίασα 1 ημίχρονο Χ τελικό, Παίζω καρφί 2 την Porto, Καρφί 1 την Roma και Τολμηρά 1 ημίχρονο και 1 τελικό τον ΓΑΥΡΟ Συστηματάκι 4,5 δέκα φορές 18 €. ;) Ξέχασα το 1 της Σαουθαμπτον παίδες που αν και εχει κακα αποτελεσματα τις τελευταιες αγωνιστηκες παιζει με καινουριο προπονητη στον παγκο. From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburner Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλησπέρα παίδες, μετά απο μια γρήγορη μελέτη κατέληξα στα παρακάτω: Λίβερπουλ - Ίντερ Μίλαν (Over) Ολυμπιακός - Τσέλσι (Under) Ρόμα v Ρεάλ Μαδρίτης (X2) Σάλκε v Πόρτο (Under) Wolverhampton v Scunthorpe (1) Καλή μας επιτυχία σε όσους παίξουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Για να έχει ενδιαφέρον η βραδιά πάμε κόντρα στα φαβορί. Σύστημα 2-3 με Ολυμπιακός 1 @ 4.79 Πόρτο 2 @ 3.33 Μίλγουολ 2 @ 3.59 Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εγώ έπαιξα Ολυμπιακό Χ,Ρόμα,Σάλκε ,Λίβερπουλ Χ Αμ πως να κρατηθεί η Ίντερ στο Χ οταν μένει με 10? Έχασα τρελό ταμείο λόγω Ίντερ.... 42 απόδοση με 20 ευρώ ποντάρισμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 kai ego poli kouva.....sorry an ekapsa kai kapion alla toulaxiston pire ena thetiko apotelesma o olympiakos.....gia na doume ti 8a kanei se 15 vradia opos lene kai oi athlitikoi dimosiografoi... p.s. eimai vazelos... Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 εγω για σημερα θα παιξω μια 4αδα αν και τα φοβαμαι πολυ τα ματς του CH.LEAGUE: Αρσεναλ-1 Μαντσεστερ-2 Φενερμπαχτσε-over Μπαρτσελονα-2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 εγω για σημερα θα παιξω μια 4αδα αν και τα φοβαμαι πολυ τα ματς του CH.LEAGUE: Αρσεναλ-1 Μαντσεστερ-2 Φενερμπαχτσε-over Μπαρτσελονα-2 ase afta ta match einai fotia...oi omades deixnoun allo xaraktira...den mporeis na sigkrineis tin apodosi tous sto protathlima me aftin tis eyropis..paradeigmata:olympiakos kai i liverpool gia xthes... Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ase afta ta match einai fotia...oi omades deixnoun allo xaraktira...den mporeis na sigkrineis tin apodosi tous sto protathlima me aftin tis eyropis..paradeigmata:olympiakos kai i liverpool gia xthes... γι'αυτο τον λογο που ειπες τονισα οτι τα φοβαμαι τα ματς... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 αυτό το *******ι που λέγετε ρουνει μου κατέστρεψε απόψε το ταμείο.... κεφαλιά του τέβεζ,η μπάλα κυλάει στα δίχτυα και ο βλαμμένος απο θέση οφσαιντ παρεμβάλεται για να κερδίσει αυτος το γκόλ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί .....:mad: :mad: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εγω έπαιξα στο live οτι θα σκοράρει η Άρσεναλ κα ιπήγα κουβά.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εγω έπαιξα στο live οτι θα σκοράρει η Άρσεναλ κα ιπήγα κουβά.... α πα πα πα πα πα πα! [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 @porcupine! δωσε κανα καρασιγουροτατο οβερ στο λαο' σήμερα! εισαι καλός σ' αυτά! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 εγω εχω επιλεξει καποια ματς σημερα απο τα οποια θα επιλεξω αργοτερα πως θα τα συνδιασω... Παναθηναικος: (1) + (over) Αμβουργο: (1) + (over) Τοτεναμ: (over) Ατλετικο: (1) Μπορντο: (1) Λεβερκουζεν: (1) Κια εχω επιλεξει και αλλα 2 για τα οποια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος:worry::worry: Αιντχοφεν: (2)???? ΑΕΚ (over)???? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 εγω εχω επιλεξει καποια ματς σημερα απο τα οποια θα επιλεξω αργοτερα πως θα τα συνδιασω... Παναθηναικος: (1) + (over) Αμβουργο: (1) + (over) Τοτεναμ: (over) Ατλετικο: (1) Μπορντο: (1) Λεβερκουζεν: (1) Κια εχω επιλεξει και αλλα 2 για τα οποια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος:worry::worry: Αιντχοφεν: (2)???? ΑΕΚ (over)???? 'Ε όχι και όβερ το Αμβούργο φίλε μου. Κέρδισε 1-3 μέσα,στο πρωτάθλημα πρέπει να φορτσάρει και παίζει επόμενη αγωνιστική με Μπάγιερν εκτός στην Bundesliga. Εγώ το βλέπω under. Συμφωνώ για Λεβερκούζεν κ Μπορντό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 εγω μονο την δικια μου γνωμη ειπα..οχι και των αλλων... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μια τετράδα από μένα. αμβούργο-ζυρίχη-ακριβώς 2 γκολ μπαγερν-αμπερντιν - 1 βιγιαρεαλ-ζενιτ-1 εβερτον-μπραν-πανω απο 2 γκολ. Αποδοση 10,26. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Με δικαίωσε απόλυτα το under του Αμβούργου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Με δικαίωσε απόλυτα το under του Αμβούργου εγω περιμενα ανοιχτο ματς αλλα εκανα λαθος:(:(:( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 εγω περιμενα ανοιχτο ματς αλλα εκανα λαθος:(:(:( Σου είπα το σκεπτικό μου και γι αυτό σου είπα να μην το βάλεις :) Καλά ξεκινήσαμε σήμερα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 εγω εχω επιλεξει καποια ματς σημερα απο τα οποια θα επιλεξω αργοτερα πως θα τα συνδιασω... Παναθηναικος: (1) + (over) Αμβουργο: (1) + (over) Τοτεναμ: (over) Ατλετικο: (1) Μπορντο: (1) Λεβερκουζεν: (1) Κια εχω επιλεξει και αλλα 2 για τα οποια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος:worry::worry: Αιντχοφεν: (2)???? ΑΕΚ (over)???? ΤΡΕΛΟΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΗΜΕΡΑ:blink::blink::blink: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μια τετράδα από μένα. αμβούργο-ζυρίχη-ακριβώς 2 γκολ μπαγερν-αμπερντιν - 1 βιγιαρεαλ-ζενιτ-1 εβερτον-μπραν-πανω απο 2 γκολ. Αποδοση 10,26. Μόνο το αμβούργο δεν μου έκατσε σήμερα, κούβα κι εγώ, πάμε για το Σ/Κ τώρα. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 155 - Λεβερκούζεν - Σάλκε - Over (1.65) 234 - Λέιτον Όριεντ - Νότιγχαμ - 2 (2.55) 321 - Αβελίνο - Κίεβο - 2 (1.90) 432 - Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γ. - 2 (1.50) 713 - Μίλαν - Παλέρμο - 1 (1.50) (Αν και με έστειλε κουβά η Μίλαν το προιγούμενο Σ/Κ, θα ξαναπάω μαζί της... Αν θέλουν να παίξουν και του χρόνου CL πρέπει να νικήσουν,και λογικά αυτό θα κάνουν! Αυτά τα 5 από μένα για το Σ/Κ! Καλή επιτυχία ότι και αν παίξετε! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 151 - 1 246 - 2 321 - 2 414 - 1 13.60 ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ, 19,00 ΣΤΗΝ LIVEBET. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 151 - 1 246 - 2 321 - 2 414 - 1 13.60 ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ, 19,00 ΣΤΗΝ LIVEBET. γραψε και ποιοι αγωνες ειναι ρε φιλε...δεν παιζουμε ολοι στον ΟΠΑΠ:):) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts