porcupine Δημ. February 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Παπαλα και το οβερ της Γιουβε που θα το κλείνα με το καραοβερ της Σεβίλλης... καταστροφή σήμερα.... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 katastrofi to x tis leverkouzen.... Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Καλησπερα και απο εμενα...Χτες δεν επαιξα τιποτα διοτι ετρεχα για δουλειες.Σημερα ενα πουλακι μου ειπε(φιλος μου ο οποιος παιζει στο Χαιδαρι) οτι το παιχνιδακι θα το πανε για Χ. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Μια μουρλή 5αδα στο πολύ χαλαρό. Μοναχο 1860 Αννόβερο - Μπαγιερν Χ Μπράγκα Χιμπέρνιαν Αμβούργο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Μαρσέιγ και Σιένα για σήμερα! Καλή επιτυχία! [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 αλήτη κόρακα!!!! ακύρωσαν γκόλ της οφενμπαχ και μου χαλάνε το οβερ..... οχι ρε γμτ πάλι! :cry: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Καλησπερα και απο εμενα...Χτες δεν επαιξα τιποτα διοτι ετρεχα για δουλειες.Σημερα ενα πουλακι μου ειπε(φιλος μου ο οποιος παιζει στο Χαιδαρι) οτι το παιχνιδακι θα το πανε για Χ. Και να μην θελανε να το πανε στο "Χ", θα τους πηγαινε αυτο απο μονο τους φιλε μου... :lol: Κριμα που διακοπηκε.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Εχθές μου την έκανε σε ένα πολύ καλό δελτίο η Μίλαν (έλεος αυτή η Μίλαν φέτος) και για σήμερα πιάνω Φράιμπουργκ, Πάοκ (μέχρι στιγμής) και έχω ακόμα Άρη,Μπάγερν και Βαλένθια για 800 ευρά...για να δούμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 τι να πώ και σήμερα :( γ/γ Ζυρίχη, στα τελευταία 12 μεταξύ τους παιχνίδια, 11 είχαν γ/γ σήμερα 0-1.... ο παοκ.... γ/γ σε ολα πλην ενός μάτς,σήμερα το δεύτερο.... αλήτη φερνάντεζ... ο κόρακας έκαψε το γκόλ της οφενμπαχ που με στελνε ταμείο με το γ/γ της σεβίλλης β... ίσως το ποιό καταστροφικό σκ που έχω περάσει εδώ και 3 χρόνια που παίζω στοίχημα. Η ζυρίχη έκανε το 1-1 στο 92'.... το είχα με αεκ αντερ οποτε βλέπουμε αν θα γίνει αυριο το ματς ειδάλλως ακυρώνεται και πληρώνομαι το γ/γ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 πληρώθηκες με Ζυρίχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 den vlepo na ksekinaei to paixnidi tou ari!!tsampa ta lefta pou rixame!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Apollon Kalamarias - PAOK Salonika (Will both teams score in the match?) Yes No Real Valladolid - RCD Mallorca (Will both teams score in the match?) Yes Sevilla At. - Cordoba (Will both teams score in the match?) Yes Yes Kickers Offenbach - Alemannia Aachen (How many goals will be scored?) Over 2,5 Under 2,5 Real Valladolid - RCD Mallorca (Will both teams score in the match?) Yes Και φυσικα...σε ένα άλλο δελτίο έχω οβερ την μαγιόρκα που πάλι για ένα γκόλ χάνεται και αυτο το μάτς... 7 έφαγε απο την Ρεάλ η Βαγιαδολίδ....απόψε βρήκε να παίξει άμυνα....:mad: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Γιατί δεν τα βάζεις όλα σε ενα δελτίο και να τα παίξεις με σύστημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 RED CARD 54` Villa Κρίμα!!! αν και έχει ακόμα χρόνο και είναι 0-0, χλώμιασε.... :( Και έπιασα Μπάγερν και Άρη (λογικά) Πάοκ και την Φράιμπουργκ...απομακρίνοντε τα 800 :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburner Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Έπαιξα και γώ με λίγα χρήματα την Κυριακή μόνο και πήγα κουβά. Τέσσερα στα εφτά έπιασα. Δεν ανέβασα τίποτα γιατί δεν τα πίστευα και τόσο πολύ και δεν ήθελα να σας πάρω στον λαιμό μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 μηπως μπορειτε να μου πειτε ενα καλο site για βαθμολογιες ομαδων,οχι μονο ελληνικες γενικοτερα. θα παιξετε σημερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 μηπως μπορειτε να μου πειτε ενα καλο site για βαθμολογιες ομαδων,οχι μονο ελληνικες γενικοτερα. θα παιξετε σημερα? Προσδιόρισε το "καλό", όλα τις ίδιες βαθμολογίες δείχνουν. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ελεος...πλακα μ κανεις κ εγω νομιζα οτι εχουν διαφορετικες.... στο google δεν μου βγαζει ενεργα sites γιαυτο ειπα καλο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 μηπως μπορειτε να μου πειτε ενα καλο site για βαθμολογιες ομαδων,οχι μονο ελληνικες γενικοτερα. http://www.soccerway.com/ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 μηπως μπορειτε να μου πειτε ενα καλο site για βαθμολογιες ομαδων,οχι μονο ελληνικες γενικοτερα. θα παιξετε σημερα? http://www.betscores.com/coupon.asp SCORES 24 [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 bxpbet.com εχει βαθμολογιες απο πολλα πρωταθληματα ειναι καλο εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 και το sportnet.gr είναι αρκετά ενημερωμένο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Νομίζω σήμερα το οβερ του γαύρου είναι υπερτιμημένο...1 γκόλ νωρίς να μπεί,θα γίνει πανηγύρι και έχει ελπίδες να περάσει το οβερ. 2.30 παρακαλώ και φυσικά θα το ακολουθήσω κι ας χαθεί... 1.55 Under δεν παίζω με τίποτε! οβερ επίσης το μάτς της Ρομα. και αύριο της Λυών. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Τελικά σήμερα τι θα παίξετε? Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 meta tin itta tis liverpool sto kypelo i omada exei pesei psixologika sigoura antitheta me tin inter pou paei treno opote 113-inter me apodosi 2,55... mia apogoiteyti real tin proigoumeni agonistiki stin ispania me ton casillas na sozei ta apiasta..i roma mporei na exase 1-0 alla einai min ksexname oti afti tin stigmi einai apo tis kaliteres omades stin italia...opote 114-1X pisteyo pos simera i porto mporei na kanei to diplo mesa stin salki me score to poli 0-1...opote 115-2 me apodosi 3.05 gia ton olympiako den leo gt eimai panathinaikos apla toy eyxomai kali tixi!!! Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts