koukoulakis Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Μπορει καποιος να τα δωσει σε 1 αρχειο και για keyboard και για manager γιατι μπερδευτηκα.Εβαλα ενα layout αλλα δεν λειτουργει και δε βλεπω ελληνικα στις επαφες Για να βλέπεις Ελληνικά πρέπει να βάλεις το lang.ini Το layout ειναι για το keaboard. Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Στελνω μνμ και ο παραληπτης βλεπει ολο το μνμ με ερωτηματικα.Μπορει καπιος να μοθ πει ποιο αρχειο να κατεβασω για να στελνω σωστα μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 well done ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 αυτο το lang.ini που το βαζουμε? Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 αυτο το lang.ini που το βαζουμε? στο program files\pocketcm ,ή οπου εκανες install το PocketCM,και κανεις overwrite αν χρειαστει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 στο program files\pocketcm ,ή οπου εκανες install το PocketCM,και κανεις overwrite αν χρειαστει.. ευχαριστω! Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Παιδια, πέρασα στη v12 απο την 10 που είχα πριν. Αν και μου αρέσει πολύ το νέο tabbed layout έχω δυο απορίες: 1) Πως γυρνάω απο απεικόνιση ονομα-επιθετο σε επιθετο-ονομα? Αχ αυτά τα ini files, αν κάτι λείπει στην εφαρμογή είναι ένα GUI για options. 2) Παρατηρώ επίσης πως πλέον by default τα αγγλικά είναι πάνω απο τα ελληνικά. Αυτό γίνεται να αλλάξει η μπα? Βλέπω στο documentation ένα option: # expression used to sort, it's not displayed, but is used for sorting contact_sort_expression αλλά πως άραγε ορίζεις την έκφραση? EDIT: ένα πιο ενδελεχές ψάξιμο πάντα αποδίδει: contact_sort_expression=%lastname %firstname contact_header_formatting=%title %lastname %middlename %firstname Με τα παραπάνω στο setting.ini το pocketcm συμπεριφέρετε όπως περιέγραψα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 παιδια για πειτε μια γνωμη ,λαμβανω μηνυμα απο αριθμο 4ψηφιο πχ 4542 και μου περναει το μηνυμα σε επαφη που τελειωνει το νουμερο σε 4542 το εχει προσεξει κανεις αυτο.? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Βασικά εγώ πρόσεξα ότι η νέα έκδοση έχει βαθλεί να χειρίζεται τα SMS μου, πράγμα που θέλω να σταματήσω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Μια ερώτηση: Πώς βγαίνεις από το πρόγραμμα αν είσαι μέσα; Δεδομένου οτι δεν υπάρχει ούτε Χ ούτε κάποια τέτοια επιλογή. Πατώντας το εξωτερικό κόκκινο κουμπί (για τερματισμό κλήσης) απλά γυρνάς στην αρχική οθόνη, ενώ το PocketCM δουλεύει στο παρασκήνιο. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Μια ερώτηση: Πώς βγαίνεις από το πρόγραμμα αν είσαι μέσα; Δεδομένου οτι δεν υπάρχει ούτε Χ ούτε κάποια τέτοια επιλογή. Πατώντας το εξωτερικό κόκκινο κουμπί (για τερματισμό κλήσης) απλά γυρνάς στην αρχική οθόνη, ενώ το PocketCM δουλεύει στο παρασκήνιο. Καμιά ιδέα; Άμα έχεις την τελευταία έκδοση τότε πατάς στο δεξιό κουμπάκι που δείχνει ένα τηλέφωνο και μετά πατας στο x που εμφανίζεται από πάνω του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Άμα έχεις την τελευταία έκδοση τότε πατάς στο δεξιό κουμπάκι που δείχνει ένα τηλέφωνο και μετά πατας στο x που εμφανίζεται από πάνω του... Γκαβός είμαι τελικά:p Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Είναι λίγο περίεργος ο σχεδιασμός που έχει ακολουθήσει... Έχει λειτουργίες που αν δεν τις ξέρεις δεν τις βρίσκεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Παιδιά από που μπορώ να κατεβάσω την 0.12; βλέπω λίνκ για την 0.13 αλλά αυτή λέει ότι είναι beta...μάλλον γκαβώθηκα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Όλες beta δεν είναι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Παιδιά από που μπορώ να κατεβάσω την 0.12; βλέπω λίνκ για την 0.13 αλλά αυτή λέει ότι είναι beta...μάλλον γκαβώθηκα :p Όλες beta είναι. Αν παρόλα αυτά θέλεις την 0.12: http://www.pocketcm.com/download.php?f=PocketCM-0.12.zip Για κάποιο λόγο μόνο αν κάνεις copy - paste την διεύθυνση στην address bar μόνο τότε το κατεβάζει, αλλιώς σε κάνει redirect. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ωχ...τι μ@....κοτσάνα είπα!!! :p Σωστά, όλες beta είναι! Σ'ευχαριστώ freco πάντως για το link!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 βγηκε νεα εκδοση 0.10 η οποια παιζει καλυτερα κ σε landscape ttp://www.pocketcm.com/keyboard.php μηπως ξερει καποιος πως θα γραφουμε ελληνικα σε αυτη? Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 έχω το εξής ιδιότυπο πρόβλημα με το PocketCM (Contacts Manager) Το PPC μου είναι με ιταλικά παραθυράκια και χρείαζομαι να γράφω πολύ συχνά στα ιταλικά και να έχω τους χαρακτήρες è/é/ò etc.. οπότε και στο control panel/Localization έχω θέσει ως χώρα Ιταλία (αν δεν το κάνω χάνω τους τονιζόμενους χαρακτήρες από το PocketCM Keyboard) Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως κάθε φορά που ξεκινάω (για πρώτη φορά) το PocketCM μου δείχνει τα ελληνικές επαφές σε μια ακατανόητη γραφή και πρέπει να περιμένω μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να τις επαναφέρει (μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα καταφέρνει). Υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω αυτό το προβληματάκι; Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Το PocketCM μου δίνει μόνο 70 χαρακτήρες στα SMS. Μήπως ξέρει κανείς πως και αν λύνεται αυτό; :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobios Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Παιδιά μπορεί κανείς να γράψει αναλυτικά πως βάζουμε ελληνικά στην τελευταία έκδοση του προγράμματος; έχω wm6 αγγλικά και vga οθόνη (glofiish X800) Παράθεση Glofiish X800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 PocketCM Contact v 0.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobios Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 τι ακριβώς κάνουμε με αυτά τα αρχεία; υπόψιν μιλάω για το pocketcm keyboard Παράθεση Glofiish X800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Sorry που δεν έγραψα λεπτομέρειες, όλα τα αρχεία αφορούν την νέα έκδοση 0.16 PocketCM Contact μόνο. Αφού το εγκαταστήσουμε στο PPC αντικαθιστούμε τα δύο πρώτα που αφορούν το θέμα που θέλουμε (μαύρο η άσπρο) και προσθέτουμε το τρίτο για να έχουμε ελληνικά (μετά από επιλογή στο menu). Υ.Σ. Τα αρχεία του θέματος στήν μορφή που είναι, ενώ το αρχείο γλώσσας μετά από αποσυμπίεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 τι ακριβώς κάνουμε με αυτά τα αρχεία; υπόψιν μιλάω για το pocketcm keyboard Δεν ξέρω αν κοίταξες αλλά η απάντηση που ψάχνεις βρίσκεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2109806#post2109806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts