THEO_LEGEND Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Oρίστε;; Δλδ αν κατάλαβα καλά λες ότι οι Άγγλοι έχουν χειρότερη οδηγική συμπεριφορά από εμάς τους Έλληνες;; :X :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 τέλειο!! Κι εγω μια από τα ίδια... απλά οταν είμαι έξω ρίχνω και κανα μπινελικάκι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Απλά, δεν την παλεύω... Όταν έχω νεύρα απλός έχω νεύρα! Μέχρι τώρα έχω σπάσει μόνο 4 πληκτρολόγια, 2 ποντίκια, 1 οθόνη, 3 κινητά (το ένα προχθές)! Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bulma Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 χαχαχαχα ^^ :lol: :lol: :lol: ακομα και πρακτικα/οικονομικα να το δεις, δεν σε συμφερει να εχεις νευρα! :* :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Τι δουλειά απαιτεί να έχεις νεύρα;Μποξέρ?Μπάτσος? :p Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ νεύρα,πώς να το κάνουμε,είναι αρρώστια. Δλδ ρε φίλε εγώ είμαι άρρωστος ???? ( Εσύ που τα ξέρεις όλα ) ???:confused: Γιατι δεν είχα καταλάβει τόσο καιρο ότι έιμαι άρρωστος ??? και περίμενα να μου το πείς εσύ ???? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Δλδ ρε φίλε εγώ είμαι άρρωστος ???? ( Εσύ που τα ξέρεις όλα ) ???:confused: Γιατι δεν είχα καταλάβει τόσο καιρο ότι έιμαι άρρωστος ??? και περίμενα να μου το πείς εσύ ???? :confused: Δηλαδή εσύ έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ νεύρα; Μα συνεχεια; Κι αν ναι, θεωρείς ότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να είσαι συνεχεια με νεύρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Δηλαδή εσύ έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ νεύρα; Μα συνεχεια; Κι αν ναι, θεωρείς ότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να είσαι συνεχεια με νεύρα; Οχι τώρα πια δεν έχω συνέχεια νεύρα .... Και γιαυτό σταμάτισα να κατεβαίνω σε αγώνες... αμα δεν έχεις νεύρα μέσα σου να τον τσακίσεις τον αντίπαλο δεν πρόκειτε να κερδίσεις ποτέ ΑΓΩΝΑ (δλδ ,μπορεί και μια μέρα στην βδομάδα να είμαι ήρεμος ) !!:lol: Απλά τα νεύρα που έχω καθόλι την διάρκεια της ημέρας δεν τα κάνω εμφανή και ο άλλος πιστεύει ότι είμαι ήρεμος !!!! (εννω απο μέσα μου είμαι ένα υφαίστειο έτοιμο να εκραγεί !!) Και λέω πάλι δεν τα κάνω εμφανή γιατί το απόγευμα τα χρειάζομαι στην προπόνηση !!! (Βλέπω τον συναθλητή μου θυμάμαι αυτό που με νευρίασε και αρχίζει το πανηγύρι !!!);) Και έτσι βγάζω τα νεύρα μου εκεί που πρέπει και είμαι ήρεμος μεχρι να γίνει κάτι άλλο και να νευριάσω πάλι και μπλα μπλα μπλα!!!:lol: Κατάλαβες γιατί το θεωρώ φισιολογικό να έχω νεύρα ??? (Για τον εαυτό μου μιλάω πάντα)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Δλδ ρε φίλε εγώ είμαι άρρωστος ???? ( Εσύ που τα ξέρεις όλα ) ???:confused: Γιατι δεν είχα καταλάβει τόσο καιρο ότι έιμαι άρρωστος ??? και περίμενα να μου το πείς εσύ ???? :confused: Nαι,αν έχεις όλη μέρα κάθε μέρα νεύρα,προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 ενδεχομενως ο φιλος πανικκ να εχει μπερδεψει την εννοια "νευρα" με αυτη της "ενεργειας" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Nαι,αν έχεις όλη μέρα κάθε μέρα νεύρα,προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα πάρω χαρτί να το λύσω !!!:lol: ενδεχομενως ο φιλος πανικκ να εχει μπερδεψει την εννοια "νευρα" με αυτη της "ενεργειας" Λες ??? Η αλήθεια είναι ότι έχω τρομερή ενέργεια και δεν ξέρω που τι βρίσκω τόση ενέργεια!!! Για όσους βιαστούν (δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα (αναβολικά) και γιαυτό δεν με προώθησαν στο επαγγελματικό KickBoxing)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Δυστυχώς έχω πολλά νεύρα, είμαι όλη την ώρα στην τσίτα με αποτέλεσμα πολλές φορές να μου φτένε όλοι κ όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Γενικά όταν έχω στρες μου βγαίνει σε καθαριότητα. Καθαρίζω και τακτοποιώ συνέχεια το σπίτι που είναι καλό βεβαία και δεν βλάπτει και κανέναν. Όταν έχω νεύρα απλά δεν είμαι ομηλιτική και αν επιμένει κάποιος και με φέρει στα άκρα τότε ξεσπάω και βγάζω κάθε αποθυμένο αλλά θέλει πολύ για να έρθω σε αυτό το σημείο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Γενικά όταν έχω στρες μου βγαίνει σε καθαριότητα. Καθαρίζω και τακτοποιώ συνέχεια το σπίτι που είναι καλό βεβαία και δεν βλάπτει και κανέναν. Όταν έχω νεύρα απλά δεν είμαι ομηλιτική και αν επιμένει κάποιος και με φέρει στα άκρα τότε ξεσπάω και βγάζω κάθε αποθυμένο αλλά θέλει πολύ για να έρθω σε αυτό το σημείο ;) Μπραβο!!πως τα καταφερνεις??μακαρι να ηταν ολοι ετσι!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Egw proswpika den tin paleuw!!!!!! Katholou omws! Milame gia polla neura.. Grrrrrrrrrrrrrrr:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Απάλευτος είμαι τελευταία και η ζέστη κάνει τα νεύρα μου ακόμα χειρότερα! :kill: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Μικρή δεν την πάλευα καθόλου! Όταν εκνευριζόμουν, γινόμουν ταύρος εν υαλοπωλείο, και αλίμονο, σε ότι και όποιον βρισκόταν μπροστά μου! :chair::rocket::knife: Όμως είδα πόσο κακό μου έκανε, και έχω καταφέρει να φτάσω σε σημείο, να μην εκνευρίζομαι σχεδόν καθόλου, κι όταν αυτό συμβαίνει, το αντιμετωπίζω έτσι ώστε μετά από λίγο να είμαι πάλι στην απόλυτη ηρεμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 η ξεσπαω η τα κραταω μεσα μου και μετα απο λιγη ωρα μου φευγουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 προσπαθώ να μην ξεσπάσω (δεν τα καταφέρνω πάντα) και βάζω να ακούσω μουσική για να ηρεμήσω:music: ή μιλάω με την κολλητή μου... Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1st1na Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Άμα έχω νεύρα και μιλώ με το άτομο που με έχει νευριάσει (που παίζει να μην φταίει και να είμαι εγώ η προβληματική:confused:) λέω πράγματα που την ίδια στιγμή μετανιώνω. Πολύ άσχημο πράγμα. Γενικά όμως προσπαθώ να καταπιέσω τα νεύρα μου, γιατί δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε για πράγματα που δεν αξίζουν. Κι η μουσική κάνει καλό!:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Άμα έχω νεύρα και μιλώ με το άτομο που με έχει νευριάσει (που παίζει να μην φταίει και να είμαι εγώ η προβληματική:confused:) λέω πράγματα που την ίδια στιγμή μετανιώνω. Πολύ άσχημο πράγμα. Γενικά όμως προσπαθώ να καταπιέσω τα νεύρα μου, γιατί δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε για πράγματα που δεν αξίζουν. Κι η μουσική κάνει καλό!:music: Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να μην ελεγχεις τι λες οταν εχεις νευρα.Ειναι πολυ ασχημο οντως.δεν φταιει τιποτα ο αλλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να μην ελεγχεις τι λες οταν εχεις νευρα.Ειναι πολυ ασχημο οντως.δεν φταιει τιποτα ο αλλος! +1 το χω ζησει ..και σε μαμαει απιστευτα την ψυχολογια :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Εγω κλεινομαι στο δωματιο μου,αρχιζω να πεταω πραγματα στον τοιχο,να φωναζω και να χτυπαω οπου βρω...Τον προηγουμενο μηνα πατησα μπουνια στην ντουλαπα μου και εσπασα την πορτα της.... Αν εχω νευρα με καποιον ανθρωπο...θα αρχισω να τον βαραω και,για το καλο του,πρεπει να το υποστει χωρις να σηκωσει χερι... Με λιγα λογια δεν υποφερομαι οταν εχω νευρα! Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 με ηρεμιστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Εγω κλεινομαι στο δωματιο μου,αρχιζω να πεταω πραγματα στον τοιχο,να φωναζω και να χτυπαω οπου βρω...Τον προηγουμενο μηνα πατησα μπουνια στην ντουλαπα μου και εσπασα την πορτα της.... Αν εχω νευρα με καποιον ανθρωπο...θα αρχισω να τον βαραω και,για το καλο του,πρεπει να το υποστει χωρις να σηκωσει χερι... Με λιγα λογια δεν υποφερομαι οταν εχω νευρα! εσυ μπορει να σηκωνεις χερι,αν ο αλλος ομως εχει πιο βαρυ χερι απο το δικο σου τι κανεις;λεμε τωρα μπορει αυτος που θα πας να χτυπησεις να σου αστραψει μια και καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εσυ μπορει να σηκωνεις χερι,αν ο αλλος ομως εχει πιο βαρυ χερι απο το δικο σου τι κανεις;λεμε τωρα μπορει αυτος που θα πας να χτυπησεις να σου αστραψει μια και καλη. Δεν θα προλάβει να τις αστράψει !!!!! ;) Για πήγαινε στο θέμα πολεμικές τέχνες και θα δεις και ο ίδιος !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts