akis_k Δημοσιεύτηκε August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2007 Πρόταση!! Θα ήταν καλό πιστεύω τα μέλη του myPhone να βάζαμε στην αναγνώριση Bluetooth της συσκευής μας το username που έχουμε στο myPhone, ώστε σε περιπτώσει που βρεθούμε κοντά με μια αναζήτηση που θα κάνουμε να ξέρουμε ότι ήμαστε κοντά με κάποιο μέλος του myPhone. Παράδειγμα στο δικό μου έβαλα akis_k@myPhone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 καλη ιδεα..εκει που θα παιζουμε με τα κινητα στις καφετεριες μπορει να πετυχουμε κανενα γνωστο!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Θα το κάνω μπας και πέσω στον hasioti που μάλλον η μάνα μου ξέρει και έναν συγγενή του:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Θα ήταν καλή φάση ενώ κάθεσαι στην καφετέρια & παίζεις με το κινητό να βρεις κανένα μέλος :happy:.. μπορείς να ανταλλάξεις μήνυμα με ΒΤ , ακόμα και να συναντηθείς και να συνεχίσετε των καφέ μαζί ;)… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Θα ήταν καλή φάση ενώ κάθεσαι στην καφετέρια & παίζεις με το κινητό να βρεις κανένα μέλος :happy:.. μπορείς να ανταλλάξεις μήνυμα με ΒΤ , ακόμα και να συναντηθείς και να συνεχίσετε των καφέ μαζί ;)… Άμα είσαι στην καφετέρια ΔΕΝ ασχολείσαι με το κινητό. Ασχολείσαι με αυτούς με τους οποίους έχεις βγει. Αυτός είναι και ο σκοπός της καφετέριας πιστεύω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Άμα είσαι στην καφετέρια ΔΕΝ ασχολείσαι με το κινητό. Ασχολείσαι με αυτούς με τους οποίους έχεις βγει. Αυτός είναι και ο σκοπός της καφετέριας πιστεύω. ;) Σιγά μωρέ ένα search με το μπλε δόντι δεν βλάπτει μπας και βρεις κανέναν συμφορουμίτη.Ίσα ίσα μεγαλώνει και η παρέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Εγω δεν παιζει να αλλαξω ονομα στο μπλε δοντακι μου, οποτε ενημερωνω οτι το ψευδωνυμο μου ειναι "nephilim". Αλλα συνηθως εχω κλειστο το bluetooth :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Εγω δεν παιζει να αλλαξω ονομα στο μπλε δοντακι μου, οποτε ενημερωνω οτι το ψευδωνυμο μου ειναι "nephilim". Αλλα συνηθως εχω κλειστο το bluetooth :p Same here...αλλα το nickname ειναι nicole ritchie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Εγω δεν παιζει να αλλαξω ονομα στο μπλε δοντακι μου, οποτε ενημερωνω οτι το ψευδωνυμο μου ειναι "nephilim". Αλλα συνηθως εχω κλειστο το bluetooth :p Same here. Nickname : vampyre :p Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Το εχω καθιερωσει και εγω στις τελευταιες συσκευες μου : nervous@myphone.gr :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Εγώ πάλι το έχω καθιερώσει και βάζω το πραγματικό μου όνομα .... Τραμπάκουλας :happy: (τσ τσ τσ τσ , nervous , μην χάσεις ευκαιρία εσύ να τσιμπήσεις κανά mail απο μωρά σε καφετέριες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Εμένα είναι bomber21 . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Κάποιος είχε πει πριν κανα 2 χρόνια να βάζουμε στο bluetooth πριν το όνομα ένα @ για να αναγνωρίζονται τα μέλη του Myphone. Απο τότε το έχω έτσι @PCMan και δεν κλείνω ποτέ τα Bluetooth οπότε αν το δείτε πουθενά .. στείλτε μου :D Κάντε κι εσείς το ίδιο ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 FREAK_OF_NATURE kai Candy-Candy (analoga poio kinhto exo mazi moy) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Κάποιος είχε πει πριν κανα 2 χρόνια να βάζουμε στο bluetooth πριν το όνομα ένα @ για να αναγνωρίζονται τα μέλη του Myphone. Απο τότε το έχω έτσι @PCMan και δεν κλείνω ποτέ τα Bluetooth οπότε αν το δείτε πουθενά .. στείλτε μου :D Κάντε κι εσείς το ίδιο ;) Και γω από αυτόν τον κάποιον το είχα δει τότε και το έχω @Βασίλης :p Ας το αλλάξουμε όμως σύμφωνα με την μορφή που λέει ο akis_k γιατί μόνο εμείς οι δύο θα το έχουμε με @ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Πολύ καλή ιδέα.--> bill1@myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Εμενα θα με βρειτε με το ονομα Ε..Π..@myphone.gr:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 εμένα δυστυχώς δεν είναι κανένας από κοζάνη οπότε το αφήνω ως έχει :( Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 εμένα δυστυχώς δεν είναι κανένας από κοζάνη οπότε το αφήνω ως έχει :( Ούτε σε μένα είναι κάποιος από Λιβαδειά :(.. αλλά μπορεί να πετύχω κανέναν όταν κατεβαίνω Αθήνα ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 K700@kotetsi K750@kotetsi 6280@kotetsi Όποιος περάσει από Firenze ας κάνει μια αναζήτηση... Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 στην πόλη μου αποκλείεται να βρεθεί συμforumitis δυστιχώς....... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Και γω από αυτόν τον κάποιον το είχα δει τότε και το έχω @Βασίλης :p Ας το αλλάξουμε όμως σύμφωνα με την μορφή που λέει ο akis_k γιατί μόνο εμείς οι δύο θα το έχουμε με @ :D ok ;) Μόλις έγινε PCMan@myPhone.gr :D εμένα δυστυχώς δεν είναι κανένας από κοζάνη οπότε το αφήνω ως έχει :( Μήν το λες, έχει άτομα απο κοζάνη :) Ασχετο αλλά πετάγομαι καμιά φορά εκεί Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 εγώ μένω αλεξανδρούπολη Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 εγώ μένω αλεξανδρούπολη Με μιά πρόχειρη αναζήτηση στο google βρήκα 11άτομα που έχουν στο πεδίο "περιοχή" αλεξανδρούπολη αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να πω τα nickname τους... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 εγω συνηθως εχω το ονομα μου και το ονομα συσκευης. πχ d900 bill ή Νοκια 8800 bill να το αλλαξω να το κανω billakosss@myphone.gr? αλλα παντα το εχω κρυφο.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts