Jump to content

Γύρισαν αναποδα τα windows!!!!!!!

angela88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου φινεται αστειο..και πρωτόγνωρο..Έπαιζε η αδερφή μου τα παιχνιδια Μαμε..Oταν λοιπόν αποφασισε να αλλαξει παιχνιδι τα windows γυρισαν αναποδα!!!!!!!!!δλδ αν γυρισεις την οθόνη του υπολογιστη όλα καλα.Ακομα και το ποντικι δουλευει αναποδα!!!!!αν την έχεις κανονικα την οθόνη πάνω και πας με το χερι το ποντικι κατω το ποντικι παέι πάνω στα windows!!!!! pls helpppppppppp...τι κανω??

Εμένα μου φινεται αστειο..και πρωτόγνωρο..Έπαιζε η αδερφή μου τα παιχνιδια Μαμε..Oταν λοιπόν αποφασισε να αλλαξει παιχνιδι τα windows γυρισαν αναποδα!!!!!!!!!δλδ αν γυρισεις την οθόνη του υπολογιστη όλα καλα.Ακομα και το ποντικι δουλευει αναποδα!!!!!αν την έχεις κανονικα την οθόνη πάνω και πας με το χερι το ποντικι κατω το ποντικι παέι πάνω στα windows!!!!! pls helpppppppppp...τι κανω??

κάνε ένα restart και λογικά θα στρώσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

WTF πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα :blink:

Εννοείς οτι η οθόνη δείχνει τα πάντα ανάποδα; Αν ναι, μήπως να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις τους drivers της κάρτας γραφικών;

WTF πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα :blink:

Εννοείς οτι η οθόνη δείχνει τα πάντα ανάποδα; Αν ναι, μήπως να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις τους drivers της κάρτας γραφικών;

ναι και εγώ πρωτη φορά το εβλεπα στα 6 χρονια που ασχολουμαι με την πληροφορική...ξαναπερασα drivers και δεν εγινε τπτ σηκωνω τα χερια ψηλα!!!

Οι ΑΤΙ οι καρτες αν θυμαμαι καλα εχουν στο εικονιδιο τους κατω δεξια στη μπαρα που ειναι για τις ρυθμισεις τους και επιλογη για περιστροφη-αναστροφη οθονης κλπ.

Μηπως κατι εγινε εκει? ;)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πήγαινε display properties>settings>advanced, και δες την κάρτα σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει περιστροφή οθόνης και διόρθωσέ το. Στο είπε κι ένας φίλος πιο πάνω. Με τα mame έχω πάθει παρόμοιες πλάκες. Απ' την κάρτα γραφικών δημιουργούνται αυτά 100%

Στην περίπτωση που έχεις κάρτα γραφικών παρόμοια με Intel i855GM/i852GT υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεσαι το τελευταίο Service Pack. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: Η εικόνα στην οθόνη περιστρέφεται κατά 180 μοίρες όταν μειώσετε την ανάλυση της οθόνης, χρησιμοποιώντας τον "Οδηγό για άτομα με ειδικές ανάγκες" (Accessibility Wizard). Το συγκεκριμένο πρόβλημα διορθώνεται από το Service Pack 2 για τα Windows XP. (List of fixes included in Windows XP Service Pack 2)

Σε διαφορετική περίπτωση είναι θέμα ρυθμίσεων κάρτας γραφικών και drivers όπως πολύ σωστά έχουν επισημάνει παραπάνω στα προηγούμενα posts. Με πολλή υπομονή και προσεχτικά ψάξε για "περιστροφή οθόνης" ή "screen rotate/rotation".

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Μάλλον έχεις onboard κάρτα γραφικών της intel.. Το έχω δει σε πολλά Pc που τρέχουν mame.

Κάνε ότι λέει ο shevchenko7 ή ο samoapark(λένε το ίδιο πράγμα) και θα στρώσει αλλιώς γύρνα την οθόνη ανάποδα :p

Δεξί κλίκ στην επιφάνεια > επιλογές γραφικών > ιδιότητες γραφικών > καρτέλα περιστροφή.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Οι ΑΤΙ οι καρτες αν θυμαμαι καλα εχουν στο εικονιδιο τους κατω δεξια στη μπαρα που ειναι για τις ρυθμισεις τους και επιλογη για περιστροφη-αναστροφη οθονης κλπ.

Μηπως κατι εγινε εκει? ;)

ετσι οπως τα λες ειναι καλέ μου φιλε!!αν και δεν ειναι ατι η καρτα ιντελ ηταν..το εφτιαξα σημερα το πρωι ολη νυχτα δεν κοιμηθικα γιατι σκεφτομουν τι φταιει!!!:lol:

σας ευχαριστω πάντως όλους που βοηθησατε :)