Jump to content

shevchenko7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by shevchenko7

  1. Και η σελίδα του κάτω είναι, ίσως είναι κάτω κανένας server και έχουν γίνει χάλια όλα.
  2. Και εγώ ακριβώς το ίδιο και στα 2 νούμερα... Δε ξέρω τι γίνεται
  3. Θα ήθελα να ρίξετε μια ματιά σε έναν μετατροπέα που έκανα για να μετατρέπει τις μεγάλες διευθύνσεις σε μικρές, τύπου tinyurl, και μπορείτε να τον εμπιστευθείτε ακόμη και τώρα που είναι σε πιλοτική λειτουργία. Θα ήθελα την γνώμη σας φυσικά και οτι ιδέα έχετε, παρατήρηση οτιδήποτε. Ευχαριστώ. http://l2s.gr
  4. Πρώτα θα βγάλεις από την λίστα του bootloader το 2ο winxp. Δες πώς θα ανοίξεις το boot.ini - Δες στη σελίδα. http://support.microsoft.com/kb/289022 Επεξεργασία του αρχείου Boot.ini Για να προβάλετε και να επεξεργαστείτε το αρχείο Boot.ini: Μετά θα πας και θα σβήσεις την γραμμή: [operating systems] multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional" /fastdetect Μία απο της 2 θα είναι αυτή που δε σου δουλευει δες ποια είναι και σβήστην. Αποθηκεύεις. Μετά θα πρέπει να σβήσεις το ενα partition απο το σκληρό που έχει τα παλια windows μέσα. Θα κατεβάσεις ένα πρόγραμμα διαχείρισης partition όπως το Partition Magic και θα σου βγάλει το διαμέρισμα που έχεις τα παλιά windows θα το σβησεις και θα πας στο τρέχων διαμέρισμα και θα το μεγαλώσεις ώστε να χρησιμοποίησης τον εναπομείναντα χώρο που έμεινε απο την διαγραφή του άλλου.
  5. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να διορθωθεί με antivirus. Μπορεί να ΥΠΉΡΧΕ malicious soft ΑΛΛΆ πλέον να έχει κάνει την ζημιά στις ρυθμίσεις. Τσάμπα το χρόνο σου χαλάς με τα scan.
  6. Πριν κάνεις το format, έλεγξε τις συνδέσεις σου και αν έχει τεθεί από κανένα adware proxy setting θα το βρεις στις επιλογές των browser σου ως διακομιστής μεσολάβησης.
  7. Χρησιμοποιείς κάρτα DLINK? Αν ναι πρέπει να κατεβάσεις τα νέα drivers της κάρτας σου για SP3.
  8. Αχ να πετύχω αυτόν που είχε την ιδέα για την διαφήμιση των pita bakes….
  9. Στο http://www.destinpsifiaka.gr λέει ότι «Η Δράση «ΔΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΑ» για τους πρωτοετείς του ακαδημαϊκού έτους 2006-7 έληξε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι προθεσμίες για τους δικαιούχους του ακαδ. έτους 2007-8.» όποτε δεν πρόκειται να κοπούν.. :pig::pig:
  10. Δοκιμασε ctrl + alt + ενα απο τα βελακια.. :)
  11. Η δικιά μου η συμβουλή βαλε το δίσκο σε άλλο pc κάνε ότι θες backup και κάνε του format από το άλλο pc. Μη κάθεσαι να παιδεύεσαι … το χα πάθει κ γω με driver αυτό αλλά μου κόλλαγε λίγο πιο κάτω από την εκκίνηση.. Μήπως έχεις πάνω το goback της roxio?
  12. Πρώτα από όλα είχες εγκατεστημένο στο συγκεκριμένο μηχάνημα άλλο λειτουργικό? Αν ναι τι? Ο δίσκος είναι καινούργιος? Ή κενός?
  13. Έχει γίνει update η ιστοσελίδα έτσι δείχνει ακριβώς τις ώρες/ημέρες/λεπτά/δευτερόλεπτα που απομένουν από την επίσημη έναρξη των πανελλαδικών δηλαδή 19/5 8:30. :!: :!: :!: Από κει που ξεκίνησε για την πλάκα χθες και σήμερα που το δημοσίευσα είχα 100++(!!) :ninja: διαφορετικούς χρηστές που το επισκέφθηκαν! Έφτιαξα και ένα φόρουμ αν θέλετε να πείτε καμιά καλή κουβέντα για την ιδέα! :O :) Υ.Γ.: Αχ ρε αοδε.. :rocket:
×
×
  • Create New...