BLUESWIRE Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Παρήγγειλα το κινητό σε χρώμα silver από microland. Τελικά ήρθε ...μαυρό. ΣΤο site η εταιρεία είχε την εικόνα του ασημί (τώρα την άλλαξε). Τηλεφωνώντας στην αντιπροσωπεία εδώ μου είπαν ότι δεν έχει έρθει σε ασημί. Το είδα στο expansys αλλα διστάζω να το παραγγείλω μήπως δεν έχει μηνύματα στα ελληνικά κ.λ.π. ξέρει κανείς κάτι??? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 αν μπορει κανεις να μου δωσει και εμενα το σιτε για τα wap παιχνιδια θα το εκτιμουσα.και κατι ακομα.εαν εχω ενα htc πχ και μπαινω μεσα στο msn με gprs παλι δεν θα εχω εξτρα χρεωση αν εχω το non stop wap της wind? ευχαριστω πολυ!! Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Για το msn που λες δεν εχω ιδεα αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω...!Οσο για το αλλο εχεις PM! ΑΑΑ και κατι ακομα υπαρχουν αρκετα site που μπορεις να κανεις upload παιχνιδια java και σου δινει μια διευθυνση wap για να τα κατεβασεις(βεβαια θα πρεπει να τα υποστηριζει το κινητο και δυστυχως δεν υπαρχουν πολλα 220 χ 220) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 οταν ειχα το htc touch εμπαινα μεσα στο msn με gprs αλλα το κοστος σκοτωνε αρκετα.οποτε εαν ισχυει και για εκει τοτε παω να παρω το kaiser :) Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Στη Vodafone πόσο έχει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Γύρω στα 220 νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Το πήρα από vodafone με επιδότηση 166 ευρώ, κόστισε 66 ευρώ άρα η vodafone το χρεώνει 232 περίπου. Είμαι ευχαριστημένος. Μία ερώτηση μόνο. Για να φορτίσει πρέπει να είναι ανοιχτό??? ή γίνεται και κλειστό? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Ωραία.Σε μαύρο έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixvid Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Φίλε BLUESWIRE φορτιζει και κλειστό, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Στα μηνύματα όταν η γλώσσα είναι στα ελληνικά δεν μπορώ να βρω το κόμμα (,). Μου το βγάζει στο πλήκτρο "0" μόνο όταν η γλώσσα είναι στα αγγλικά. Ξέρει κανείς πως γράφουμε το κόμμα στα μηνύματα στα ελληνικά? Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 3 ερωτήσεις: Παίζει βίντεο μεγαλύτερο από 176x144?Παίζει βίντεο wmv? Η έκδοση λογισμικού που έχετε είναι αυτή; (E590BDGF3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 ναι bomber σε μαύρο. Έχει πολλές λειτουργίες και φοβερή διάρκεια μπαταρίας (κάτι που φοβόμουν). Επίσης καλή ποιότητα κατασκευής. Με ...κούφανε η δυναότητα να έχει φωτισμό το πληκτρολόγιο σε ώρες που θα ορίσεις εσύ. Φοβερή οικονομία αφού έτσι κι αλλιώς μέρα μεσημέρι δε χρειάζεται ο φωτισμός πληκτρολογίου. Η σημαντική ερώτηση είναι η εξής. ¨Οταν δεν ακούσεις κάποια εισερχόμενη κλήση υπάρχει ειδοποίηση (ηχητική η φωτεινή) ότι δέχτηκες κλήση? π.χ. υπάρχει για το μήνυμα , αλλά για κλήσεις που δεν άκουσες??? επίσης η επιλογή "καθαρότητα φωνής".. ή κάπως έτσι τί ακριβώς κάνει??? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Στα μηνύματα όταν η γλώσσα είναι στα ελληνικά δεν μπορώ να βρω το κόμμα (,). Μου το βγάζει στο πλήκτρο "0" μόνο όταν η γλώσσα είναι στα αγγλικά. Ξέρει κανείς πως γράφουμε το κόμμα στα μηνύματα στα ελληνικά? Ευχαριστώ. οταν γραφεις sms, πατωντας για ~1 δευτερολεπτο το πληκτρο με τη # σου εμφανιζει μια λιστα με συμβολα. το κομμα μπαινει πατοντας το νουμερο 2 και μετα "ok" για να επιστερεψεις στο μηνυμα ;) 3 ερωτήσεις: Παίζει βίντεο μεγαλύτερο από 176x144?Παίζει βίντεο wmv? Η έκδοση λογισμικού που έχετε είναι αυτή; (E590BDGF3) παιζει σιγουρα αυτα που παραγει το ιδιο το τηλεφωνο (σε αναλυση 352x288) - για μεγαλυτερα δεν ξερω. wmv δεν εχει τυχει να του περασω για να ξερω αν τα παιζει 3gp και mp4 παντως τα παιζει κανονικα η εκδοση λογισμικου που εχει το δικο μου ειναι η E590.03 που το βρηκες το E590BDGF3 :worry: Οταν δεν ακούσεις κάποια εισερχόμενη κλήση υπάρχει ειδοποίηση (ηχητική η φωτεινή) ότι δέχτηκες κλήση? οχι, δεν υπαρχει για τις κλησεις... μονο για τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 παιζει σιγουρα αυτα που παραγει το ιδιο το τηλεφωνο (σε αναλυση 352x288) - για μεγαλυτερα δεν ξερω. wmv δεν εχει τυχει να του περασω για να ξερω αν τα παιζει 3gp και mp4 παντως τα παιζει κανονικα η εκδοση λογισμικου που εχει το δικο μου ειναι η E590.03 που το βρηκες το E590BDGF3 :worry: Ευχαριστώ! Το βρήκα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 to pires re c telika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 οταν γραφεις sms, πατωντας για ~1 δευτερολεπτο το πληκτρο με τη # σου εμφανιζει μια λιστα με συμβολα. το κομμα μπαινει πατοντας το νουμερο 2 και μετα "ok" για να επιστερεψεις στο μηνυμα ;) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Ευχαριστώ! Το βρήκα εδώ Πως το περνας το firmware? Με ποιο λογισμικό? Χρειάζεται ειδικο καλωδιο? Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δε γνωρίζω φίλε.Το κινητό σήμερα το παρήγγειλα εγώ και θα το έχω την Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr1987 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Σκέφτομαι πολύ να το πάρω, ειδικά τώρα που η τιμή του επεσε στα 200Ευρω.Απλώς θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το κινητό πριν το αγοράσω. 1)Υπάρχει κανένα πρόβλημα στα χρώματα των φωτογραφιών γιατι κατι τετοιο διάβασα σε κάποια reviews. 2)Πως είναι η ποιότητα των βίντεο? 3)Βγάζει καλές φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό? 4)Υπάρχει επιλογή για να μην ακούγεται ο ηχος οταν βγάζεις φωτογραφίες ή βίντεο? 5)Βγάζει ημερομηνία στις φωτογραφίες? 6)Αυτο που μπορείς να διαβάζεις εγγραφα του Word,Excel και PDA το έχει δοκιμάσει κανείς?Βολεύει? 7)Τελικά η λήψη του σήματος και η μπαταρία ειναι ενταξει? 8)Ο ηχος κλησης ακούγεται καλά?Πως είναι η δόνηση? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 μονο αυτες τις αποριες εχεις? μηπως κανεις λαθος και δεν χρειαζεσαι κινητο? Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Molis to phra.199 euros exei sth vodafone. Me poio programma mporw na kanw export tis epafes apo to razr v3xx mou??Me to mobiledit kai to Motorola Phone tools ta swzei se morfh mh symvath me to samsung pc studio... Epishs,ginetai na ftiaxoume fakelous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 αληθεια. ανοιχτη ακροαση εχει? Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Molis to phra.199 euros exei sth vodafone. Me poio programma mporw na kanw export tis epafes apo to razr v3xx mou??Me to mobiledit kai to Motorola Phone tools ta swzei se morfh mh symvath me to samsung pc studio... Epishs,ginetai na ftiaxoume fakelous? στειλτες με bluetooth και μετα κατεβασε τες απο το Ε590 στο πισι μεσω του samsung pc studio :cool: φακελους νομιζω μπορεις να φτιαξεις μονο στην καρτα μνημης και οχι στη μνημη του τηλεφωνου... αληθεια. ανοιχτη ακροαση εχει? εχει και μαλιστα με αρκετα δυνατη ενταση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Kakofonixx,τελευταία ερώτηση! Πώς απενεργοποιώ το κλείδωμα πληκτρολογίου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 εχει και μαλιστα με αρκετα δυνατη ενταση ;) και που βρισκεται η ρημαδα. δοκιμασα τα παντα.:cry: Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts