Jump to content

Samsung SGH-E590

Cavaradossi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρήγγειλα το κινητό σε χρώμα silver από microland. Τελικά ήρθε ...μαυρό. ΣΤο site η εταιρεία είχε την εικόνα του ασημί (τώρα την άλλαξε). Τηλεφωνώντας στην αντιπροσωπεία εδώ μου είπαν ότι δεν έχει έρθει σε ασημί. Το είδα στο expansys αλλα διστάζω να το παραγγείλω μήπως δεν έχει μηνύματα στα ελληνικά κ.λ.π. ξέρει κανείς κάτι???
CARPE DIEM :)

• Απαντήσεις 514
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν μπορει κανεις να μου δωσει και εμενα το σιτε για τα wap παιχνιδια θα το εκτιμουσα.και κατι ακομα.εαν εχω ενα htc πχ και μπαινω μεσα στο msn με gprs παλι δεν θα εχω εξτρα χρεωση αν εχω το non stop wap της wind?

ευχαριστω πολυ!!

http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το msn που λες δεν εχω ιδεα αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω...!Οσο για το αλλο εχεις PM!

ΑΑΑ και κατι ακομα υπαρχουν αρκετα site που μπορεις να κανεις upload παιχνιδια java και σου δινει μια διευθυνση wap για να τα κατεβασεις(βεβαια θα πρεπει να τα υποστηριζει το κινητο και δυστυχως δεν υπαρχουν πολλα 220 χ 220)

οταν ειχα το htc touch εμπαινα μεσα στο msn με gprs αλλα το κοστος σκοτωνε αρκετα.οποτε εαν ισχυει και για εκει τοτε παω να παρω το kaiser :)
http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πήρα από vodafone με επιδότηση 166 ευρώ, κόστισε 66 ευρώ άρα η vodafone το χρεώνει 232 περίπου. Είμαι ευχαριστημένος. Μία ερώτηση μόνο. Για να φορτίσει πρέπει να είναι ανοιχτό??? ή γίνεται και κλειστό?

Στα μηνύματα όταν η γλώσσα είναι στα ελληνικά δεν μπορώ να βρω το κόμμα (,). Μου το βγάζει στο πλήκτρο "0" μόνο όταν η γλώσσα είναι στα αγγλικά. Ξέρει κανείς πως γράφουμε το κόμμα στα μηνύματα στα ελληνικά?

Ευχαριστώ.

Fiat justitia et pereat mundus.

3 ερωτήσεις:

Παίζει βίντεο μεγαλύτερο από 176x144?Παίζει βίντεο wmv?

Η έκδοση λογισμικού που έχετε είναι αυτή; (E590BDGF3)

ναι bomber σε μαύρο. Έχει πολλές λειτουργίες και φοβερή διάρκεια μπαταρίας (κάτι που φοβόμουν). Επίσης καλή ποιότητα κατασκευής. Με ...κούφανε η δυναότητα να έχει φωτισμό το πληκτρολόγιο σε ώρες που θα ορίσεις εσύ. Φοβερή οικονομία αφού έτσι κι αλλιώς μέρα μεσημέρι δε χρειάζεται ο φωτισμός πληκτρολογίου. Η σημαντική ερώτηση είναι η εξής. ¨Οταν δεν ακούσεις κάποια εισερχόμενη κλήση υπάρχει ειδοποίηση (ηχητική η φωτεινή) ότι δέχτηκες κλήση? π.χ. υπάρχει για το μήνυμα , αλλά για κλήσεις που δεν άκουσες??? επίσης η επιλογή "καθαρότητα φωνής".. ή κάπως έτσι τί ακριβώς κάνει???

Στα μηνύματα όταν η γλώσσα είναι στα ελληνικά δεν μπορώ να βρω το κόμμα (,). Μου το βγάζει στο πλήκτρο "0" μόνο όταν η γλώσσα είναι στα αγγλικά. Ξέρει κανείς πως γράφουμε το κόμμα στα μηνύματα στα ελληνικά?

Ευχαριστώ.

οταν γραφεις sms, πατωντας για ~1 δευτερολεπτο το πληκτρο με τη # σου εμφανιζει μια λιστα με συμβολα.

το κομμα μπαινει πατοντας το νουμερο 2 και μετα "ok" για να επιστερεψεις στο μηνυμα ;)

3 ερωτήσεις:

Παίζει βίντεο μεγαλύτερο από 176x144?Παίζει βίντεο wmv?

Η έκδοση λογισμικού που έχετε είναι αυτή; (E590BDGF3)

παιζει σιγουρα αυτα που παραγει το ιδιο το τηλεφωνο (σε αναλυση 352x288) - για μεγαλυτερα δεν ξερω.

wmv δεν εχει τυχει να του περασω για να ξερω αν τα παιζει

3gp και mp4 παντως τα παιζει κανονικα

η εκδοση λογισμικου που εχει το δικο μου ειναι η E590.03

που το βρηκες το E590BDGF3 :worry:

Οταν δεν ακούσεις κάποια εισερχόμενη κλήση υπάρχει ειδοποίηση (ηχητική η φωτεινή) ότι δέχτηκες κλήση?

οχι, δεν υπαρχει για τις κλησεις... μονο για τα sms

παιζει σιγουρα αυτα που παραγει το ιδιο το τηλεφωνο (σε αναλυση 352x288) - για μεγαλυτερα δεν ξερω.

wmv δεν εχει τυχει να του περασω για να ξερω αν τα παιζει

3gp και mp4 παντως τα παιζει κανονικα

η εκδοση λογισμικου που εχει το δικο μου ειναι η E590.03

που το βρηκες το E590BDGF3 :worry:

Ευχαριστώ!

Το βρήκα εδώ

οταν γραφεις sms, πατωντας για ~1 δευτερολεπτο το πληκτρο με τη # σου εμφανιζει μια λιστα με συμβολα.

το κομμα μπαινει πατοντας το νουμερο 2 και μετα "ok" για να επιστερεψεις στο μηνυμα ;)

Ευχαριστώ πολύ!

Fiat justitia et pereat mundus.

Σκέφτομαι πολύ να το πάρω, ειδικά τώρα που η τιμή του επεσε στα 200Ευρω.Απλώς θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το κινητό πριν το αγοράσω.

1)Υπάρχει κανένα πρόβλημα στα χρώματα των φωτογραφιών γιατι κατι τετοιο διάβασα σε κάποια reviews.

2)Πως είναι η ποιότητα των βίντεο?

3)Βγάζει καλές φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό?

4)Υπάρχει επιλογή για να μην ακούγεται ο ηχος οταν βγάζεις φωτογραφίες ή βίντεο?

5)Βγάζει ημερομηνία στις φωτογραφίες?

6)Αυτο που μπορείς να διαβάζεις εγγραφα του Word,Excel και PDA το έχει δοκιμάσει κανείς?Βολεύει?

7)Τελικά η λήψη του σήματος και η μπαταρία ειναι ενταξει?

8)Ο ηχος κλησης ακούγεται καλά?Πως είναι η δόνηση?

Ευχαριστω.

μονο αυτες τις αποριες εχεις? μηπως κανεις λαθος και δεν χρειαζεσαι κινητο?
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid:

Molis to phra.199 euros exei sth vodafone.

Me poio programma mporw na kanw export tis epafes apo to razr v3xx mou??Me to mobiledit kai to Motorola Phone tools ta swzei se morfh mh symvath me to samsung pc studio...

Epishs,ginetai na ftiaxoume fakelous?

Molis to phra.199 euros exei sth vodafone.

Me poio programma mporw na kanw export tis epafes apo to razr v3xx mou??Me to mobiledit kai to Motorola Phone tools ta swzei se morfh mh symvath me to samsung pc studio...

Epishs,ginetai na ftiaxoume fakelous?

στειλτες με bluetooth και μετα κατεβασε τες απο το Ε590 στο πισι μεσω του samsung pc studio :cool:

φακελους νομιζω μπορεις να φτιαξεις μονο στην καρτα μνημης και οχι στη μνημη του τηλεφωνου...

αληθεια. ανοιχτη ακροαση εχει?

εχει και μαλιστα με αρκετα δυνατη ενταση ;)

εχει και μαλιστα με αρκετα δυνατη ενταση ;)

και που βρισκεται η ρημαδα. δοκιμασα τα παντα.:cry:

ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid:

• The title was changed to Samsung SGH-E590