toledo Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Αφου απο το σταθερο τπυ σπιτιου δεν κανεις κλισεις σε κινητα εχουμε και λεμε. Αν κανεις τηλεφωνα μεγαλης διαρκειας ή αστικα ή υπεραστικα αλλα λιγες κλισεις την ημερα σε συμφερει το προγραμμα σταθερης χρεωσης .Εχει και η Altec και η Teledome και η telepasport. Αν κανεις πολλες κλισεις την ημερα αστικες ή υπεραστικες σε συμφερει το προγραμμα unlimited2 της teledome που οσες κλισεις και να κανεις ασχετου διαρκειας ή αστικες ειναι ή υπεραστικες πληρωνεις 24 ευρω τον μηνα και καθαρισες.:) :) :) diladi me to tellas 1738 den kerdizo tipota? na to akyroso? koita na deis emena ta perissotera tilefona toy spitiou mou einai stin vodafone internet me pstn oi logariasmoi mou koimenontai gyro sta 60 eyro me tin tellas den kerdizo tipota? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Φιλε μου με την Τελλας μαλλον χανεις παρα κερδιζεις, ισως ειναι ακριβοτερη και απο τον οτε. Αυτα τα 60 ευρω τι κλησεις ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Φιλε μου με την Τελλας μαλλον χανεις παρα κερδιζεις, ισως ειναι ακριβοτερη και απο τον οτε. Αυτα τα 60 ευρω τι κλησεις ειναι? einai olokliros o logariasmos mazi me ta pagia! (synolikos) apo ayta kamia 20aria eyro einai to internet (pstn) bale tora ta pagia pou einai ..... peripou 22 eyro ti menei? 18 eyro se kliseis! ayta!! ti les symferei dedomenou oti exo apo oti mou eipan 1 ora dorean ton mina diladi tin diminia 2 ores opote logika tha mou erxontai midenikoi logariasmoi!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Για τοσο μικρους λογαριασμους δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο ο εναλλακτικος. Οι 2 ωρες που θα σου δωσουν ειναι σε αστικες κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Οι κλήσεις προς Ίντερνετ δεν χρεώνονται ποτέ από άλλη εταιρία, θα τις βλέπεις κανονικά στον λογαριασμό του ΟΤΕ σου, οπότε για το σύνολο 10κάτι Ε που λες δεν πρόκειται να κερδίσεις ουσιαστικά τίποτα... Αν και υποστηρίζω τους εναλλακτικούς, για τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να βρίσκεσαι στον ΟΤΕ (άντε και σε κανένα πακέτο ΟΤΕπιλογές για να έχεις κάποιες μειώσεις)...Γιατί το κέρδος σου θα είναι μηδαμινό πραγματικά. Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Καλησπερα.Ο πατερας μου εδω και αρκετο καιρο οσο ημουν φοιτητης και ελειπα απο το σπιτι εχει βαλει προεπιλογη φορεα για το σταθερο και συγκεκριμενα Telepassport.Το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο μας καλει με αποκρυψη!!! Επειδη οταν με καλουν απο αποκρυψη αρκετες φορες δεν απαντω,καταλαβαινετε υπαρχει προβλημα οταν με καλουν στο κινητο μου απ'το σπιτι μου. Τι σοι πραμα εινα'αυτο ρε παιδια και πως θα την βγαλω??? Η μηπως ειναι καμια π**στια του οτε και δε βγαινει??? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Είναι...π**στιά της Τελεπάσπορτ. Πρέπει να ενεργοποιήσετε την Αναγνώριση Καλούσας Γραμμής (αυτό συνεπάγεται λίγο αυξημένες τιμές στις κλήσεις προς κινητά) ώστε να παρέχεται η υπηρεσία. Καλέστε στο 13899 για λεπτομέρειες. Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Αλλιώς πρέπει να καλούν βάζοντας μπροστά το 1777 ώστε η κλήση να γίνεται μέσω ΟΤΕ και να έχεις αναγνώριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Sovjohn και Vasileios ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Δηλαδη συμφερει περισσοτερο απ'οτι καταλαβαινω να βαζουν το 1777 για να με καλουν,παρα να κανω την ενεργοποιηση της αναγνωρισης,δεδομενου οτι το σταθερο δεν το πολυχρησιμοποιουν για κινητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Sovjohn και Vasileios ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Δηλαδη συμφερει περισσοτερο απ'οτι καταλαβαινω να βαζουν το 1777 για να με καλουν,παρα να κανω την ενεργοποιηση της αναγνωρισης,δεδομενου οτι το σταθερο δεν το πολυχρησιμοποιουν για κινητα... Προς το παρόν κάνε αυτό Μετά την 1η Ιουνίου θα αλλάξουν οι τιμές προς κινητά σε όλες τις εταιρίες .Θα δούμε πάλι τι σε συμφέρει τώτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Εγώ θα σου πρότεινα και κάτι άλλο. Α] Αν διαθέτεις συμβόλαιο κινητής με τουλάχιστον 3 ώρες "δωρεάν" χρόνο ομιλίας, πραγματοποίησε τα τηλεφωνήματα αυτά, από το κινητό σου. Θα γλιτώσεις: i)Τις ακριβές χρεώσεις του ΟΤΕ(1777) πρός κινητά ii)τον απαράδεκτο ρυθμό χρέωσης ανά 30'' της Τelepassport. B] Να βάλεις για κλήσεις από σταθερό σε κινητό, Q (1765). Ελάχιστη χρέωση 30'', μετά ανα sec, αναγνώριση καλούσας γραμμής αυτόματα ενεργοποιημένη χωρίς πρόσθετη χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Φυσικά και πρέπει να βάλεις Q, η υπογραφή μου άλλωστε είναι τέτοια για κάποιο λόγο :)... ...Αλλά αν μένεις εκτός Αττικής / Θεσσαλονίκης (βλακωδώς :( ) δεν έχεις αστικες κλήσεις από Q, γιαυτό και δεν στην πρότεινα απευθείας... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 το Β μου φαινεται η καλυτερη λυση... Τωρα για μονιμα χλωμο γιατι μενω Αρτα. Ευχαριστω παντως παιδια για την ανταποκριση,μου λυσατε μια απορια που ειχα καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Καλησπερα παιδια και καλο μηνα!!!! ηθελα να ρωτησω μιας και καθε φορα μου ερχεταο ο Ο.Τ.Ε γυρω στα 450 ευρο με 500 αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μειωσει ''λιγο'' τα εξοδα μου ως προς Ο.Τ.Ε...ειμαι περιοχη Καλλιθεα(δεν ξερω αν παιζει ρολο) παιρνω πολυ τηλ σε κινητα και μπολικες αστικες... Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Hello, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω με μια συμφέρουσα πρόταση, μπορείς όμως να μου πεις από τα (πολλά) λεφτά που δίνεις πόσα περίπου είναι σε κινητά και πόσα σε αστικές? (Και αν κάνεις και καμιά άλλη κλήση?) Επίσης, παίρνεις κάποιο συγκεκριμένο νούμερο πολύ συχνά ή κάνεις γενική χρήση? Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Hello, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω με μια συμφέρουσα πρόταση, μπορείς όμως να μου πεις από τα (πολλά) λεφτά που δίνεις πόσα περίπου είναι σε κινητά και πόσα σε αστικές? (Και αν κάνεις και καμιά άλλη κλήση?) Επίσης, παίρνεις κάποιο συγκεκριμένο νούμερο πολύ συχνά ή κάνεις γενική χρήση? ΚΟΙΤΑ να δεις τα περισσοτερα ειναι σε αστικες κλησεις και ναι σε 2 νουμερα βασικα!! μετα δευτερα ερχονται τα κινητα...(λιγοτερα δινω για κινητα εινια εκιε στα 5 νουμερα τα βασικα) Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!!:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 ΚΟΙΤΑ να δεις τα περισσοτερα ειναι σε αστικες κλησεις και ναι σε 2 νουμερα βασικα!! μετα δευτερα ερχονται τα κινητα...(λιγοτερα δινω για κινητα εινια εκιε στα 5 νουμερα τα βασικα) Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!!:) :) 500 eyro ston ote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poses ores milas file mou sto tilefono?:wacko: :wacko: emena an mou erthi kamia fora as poume 100 tha patho eggefaliko!!!!!!!!!!:cry: :cry: :cry: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 500 eyro ston ote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poses ores milas file mou sto tilefono?:wacko: :wacko: emena an mou erthi kamia fora as poume 100 tha patho eggefaliko!!!!!!!!!!:cry: :cry: :cry: Ειδες:p ??????Παρα πολλες ωρες μιλαω..απορω κι εγω με τον εαυτο μου:( :( ..το θεμα ειναι αν κανενας απο εσας ξερει πως να μειωσω αυτα τα λεφτα που δινω στον ΟΤΕ..... ειπα επισης απο 450 μεχρι 500...παντως παντα πανω απο 450.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ειδες:p ??????Παρα πολλες ωρες μιλαω..απορω κι εγω με τον εαυτο μου:( :( ..το θεμα ειναι αν κανενας απο εσας ξερει πως να μειωσω αυτα τα λεφτα που δινω στον ΟΤΕ..... ειπα επισης απο 450 μεχρι 500...παντως παντα πανω απο 450.... Για τις αστικες και υπεραστικες υπαρχει λυση με 24 ευρω το μηνα και μιλα οσο θελεις και οσσες φορε θελεις δωρεαν.Λεγετε teledome unlimited2. Αλλα δεν ξερω τι ποσοστο στα 400-500 ευρω καλυπτουν αυτες και τι τα κινητα σου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Εννοειται ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ για το προγραμμα της teledome που λεει ο Γιαννης ειδικα αφου λες οτι λιγοτερα ειναι για κινητα. Μη το σκεφτεσαι καν, απο 450 που πληρωνεις αντε να δινεις 100 το πολυ τωρα μαζι με τα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Βεβαια αν εχεις και dsl over isdn γραμμη οπως εγω δεν μπορει ο λογαριασμος του ΟΤΕ να ειναι κατω απο 80-90 ευρω οπως ερχεται σε μενα απο τα παγια και μονο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Βεβαια αν εχεις και dsl over isdn γραμμη οπως εγω δεν μπορει ο λογαριασμος του ΟΤΕ να ειναι κατω απο 80-90 ευρω οπως ερχεται σε μενα απο τα παγια και μονο. Λοιπον εγω εχω adsl se pstn γραμμη απο otenet(on dsl kit) αλλα παιδια ποση μεγαλη θα ειναι η διαφορα????εγω εχω ακουσει για vivodi.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 θα πληρωνω και καποιο παγιο σε ΟΤΕ η teledome????????? Sorry gia ta διπλα posts!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Παρε εναν προσφατο λογαριασμο και πες μας ποσα ευρω ειναι η καθε κατηγορια κλησεων. Στον οτε θα πληρωνεις το παγιο που πληρωνεις τωρα και στη Τελεντομ 24 Ευρω. Τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Παρε εναν προσφατο λογαριασμο και πες μας ποσα ευρω ειναι η καθε κατηγορια κλησεων. Στον οτε θα πληρωνεις το παγιο που πληρωνεις τωρα και στη Τελεντομ 24 Ευρω. Τιποτα αλλο. Παιδια λιγο δυσκολο να τους βρω:( :( αλλα...αν τους βρω θα τους γραψω το βραδακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts