georgeks Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Καλημερα, προσφατα αρχισε να με απασχολει το θεμα της εναλλακτικης τηλεφωνιας και θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να χρησιμοποιουμε περισσοτερους απο εναν παροχους , βαζοντας βεβαια καθε φορα μπροστα τον αναλογο κωδικο. Π.χ. η Q φαινεται να εχει φθηνοτερες χρεωσεις προς το εξωτερικο που με ενδιαφερει αλλα καποια αλλη, px lannet, tellas κτλ εχουν χαμηλοτερες χρεωσεις προς υπεραστικες και καποιες αλλες προς αστικες η κινητα. Γινετε αυτό? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Καλημερα, προσφατα αρχισε να με απασχολει το θεμα της εναλλακτικης τηλεφωνιας και θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να χρησιμοποιουμε περισσοτερους απο εναν παροχους , βαζοντας βεβαια καθε φορα μπροστα τον αναλογο κωδικο. Π.χ. η Q φαινεται να εχει φθηνοτερες χρεωσεις προς το εξωτερικο που με ενδιαφερει αλλα καποια αλλη, px lannet, tellas κτλ εχουν χαμηλοτερες χρεωσεις προς υπεραστικες και καποιες αλλες προς αστικες η κινητα. Γινετε αυτό? Ευχαριστω Μπορείς να τους έχεις και όλους άμα θέλεις.. αλλά πρέπει να έχεις και λίστα ποιον να χρησιμοποιείς για κάθε τύπο κλήσης, τι ώρα της ημέρας, ποια ημέρα κ.λπ...:wacko: Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Που λέει στο site για αυτό το προγραμμα; spartak sou egrapsa oti stin selida ths tp distihos den iparxei tipota akoma kai tonisa oti einai gnosti h anorganosia ths tp se afta ta themata. Disihos mou to 'kopsane' oi mods. (eilikrina den katalavaino giati) Sorry gia tin paranohsh... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelosaa Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 α μην αγχωνεσε, οταν καποιος γραφει για την εν λογω εταιρεια και το πως εχει φερθει κατευθειαν κοβεται το μυνημα:X η μαλλον λογοκρινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 α μην αγχωνεσε, οταν καποιος γραφει για την εν λογω εταιρεια και το πως εχει φερθει κατευθειαν κοβεται το μυνημα:X η μαλλον λογοκρινεται Δεν λογοκρίνεται. Σας κόβουμε γιατί έχουμε βαρεθεί όλοι να σας βλέπουμε να προμοτάρετε οι μεν και να μάχεστε οι δε μία συγκεκριμένη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelosaa Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 δεν ειναι οτι προμοταρουμε η οτι μαχομαστε την εταιρεια αυτη. ειμαστε απλα ατομα που εχουν δουλεψει σκληρα και δεν εχουν παρει ουτε τα δεδουλευμενα μας και μεσω του φορουμ ειναι το μοναδικο μας μεσο να ακουστει η φωνη καποιων ανθρωπων που οι πιο πολλοι ειναι απο το χωρο της τηλεπληροφορικης να φωναξουν για τη κοροιδι που τους εχει γινει. ισως να ηταν μια καλη ιδεα για ναμην χαλαει το φορουμ να υπηρχε ενα ειδικο τοπικ για τους απληρωτους και φεσωμενους συνεργατες οπου να μπορουν να εκφραζουν τηνν αποψη τους κοσμια χωρις βρισιες και μαγκιες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Δεν ξέρω εάν έχει ξαναειπωθεί. Η cosmoline που είμαι και πελάτης από τον Απρίλιο θα έχει δικές της γραμμές .Το έχω επιβεβαιώσει δύο φορές με το customer care. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Lannet: Προσύμφωνο εξαγοράς του 70% της Columbia Telecom 08 Μάρτιος 2006 - Η Lannet Communications και η Columbia Telecom, ο μεγαλύτερος ιδεατός πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και internet στην Ελλάδα υπέγραψαν προσύμφωνο για την αγορά από την πρώτη πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της δεύτερης ποσοστού 70% που θα προκύψει μετά την υλοποίηση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Columbia Telecom ύψους 1 εκατ. ευρώ, και άρχισαν ήδη να σχεδιάζουν τον τρόπο δράσης τους στην αγορά με στόχο την αξιοποίηση στον μέγιστο δυνατό βαθμό των υποδομών, της τεχνογνωσίας και των εμπορικών δικτύων και των δύο εταιρειών. Η τελική συμφωνία προβλέπεται να οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών Νομικού και Οικονομικού ελέγχου της Columbia Telecom από την Lannet και την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Οι δύο εταιρείες Columbia Telecom και Lannet, θα λειτουργούν στενά συνεργαζόμενες αλλά ως ανεξάρτητα νομικά πρόσωπα με δική τους εμπορική πολιτική , προϊόντα και Υπηρεσίες, αφού η Columbia Telecom ως κάτοχος ειδικής άδειας ιδεατού παρόχου σταθερής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένη να συνεργάζεται και με άλλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και δίκτυα. Οι Διοικήσεις και των δύο εταιρειών εκτιμούν ότι θα προκύψουν σημαντικές ωφέλειες από τις συνέργειες, τόσο στον τομέα παραγωγής και ανάπτυξης, όσο και στον εμπορικό τομέα. Κοινός στόχος των δύο εταιρειών τίθεται η δημιουργία και προώθηση στην αγορά ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένων κυρίως στις ευρυζωνικές υπηρεσίες. πηγη: reporter.gr Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Δεν ξέρω εάν έχει ξαναειπωθεί. Η cosmoline που είμαι και πελάτης από τον Απρίλιο θα έχει δικές της γραμμές .Το έχω επιβεβαιώσει δύο φορές με το customer care. otan les dikes tis grames ti enoeis?Exeis kanena neo apo pote peripou tha arxisoun na dinodai oi grames?an thes tilefonia + internet ti tha ginete ?? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 otan les dikes tis grames ti enoeis?Exeis kanena neo apo pote peripou tha arxisoun na dinodai oi grames?an thes tilefonia + internet ti tha ginete ?? Ήδη, εδώ κ 3 περίπου μήνες, όσοι το επιθυμούν , έχουν πάρει αριθμούς της Cosmoline με το πρόθεμα 212-... Λογικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αποδεσμευτούμε, ΕΠΟΤΕΛΟΥΣ!!!:lol: Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ήδη, εδώ κ 3 περίπου μήνες, όσοι το επιθυμούν , έχουν πάρει αριθμούς της Cosmoline με το πρόθεμα 212-... Λογικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αποδεσμευτούμε, ΕΠΟΤΕΛΟΥΣ!!!:lol: H cosmoline διαφημίζει στην τηλεόραση ένα νέο πρόγραμμα με δωρεαν χρόνο ομιλίας για κινητά και σταθερά. Μήπως ξέρεις λεπτομέρειες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 H cosmoline διαφημίζει στην τηλεόραση ένα νέο πρόγραμμα με δωρεαν χρόνο ομιλίας για κινητά και σταθερά. Μήπως ξέρεις λεπτομέρειες;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=110489 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Επειδή το πρόγραμμα της TP μου φαίνεται ενδιαφέρον συγκρινόμενο με τον ΟΤΕ (χωρίς να υπολογίζω τις άλλες εταιρείες) έχω μερικές ερωτήσεις. 1) Το κόστος του λογαριασμού μου, αν υποθέσουμε ότι κάνω 300 μόνο αστικές κλήσεις το δίμηνο, θα είναι 300*0,1154=34,62€ + 0,60 έξοδα αποστολής λογαριασμού=35,22€. Αγνοώ κάτι; 2) Μπορώ να καλώ είτε μέσω της TP (με το πρόθεμα) είτε μέσω του ΟΤΕ; 3) Θα αλλάξει ο αριθμός μου;(όταν με καλούν;) 4) Υπάρχει πιθανό μπέρδεμα με την DSL? 5) Μπορώ να βρω αναλυτικά τις χρεώσεις; (στο site δεν υπάρχει καν αναφορά στο "ακόμα πιο πολύ") 6) Μου είπαν ότι διακόπτω ανά πάσα στιγμή τη συνδρομή μου. Αληθεύει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει κάπου συγκριτικός πίνακας με τις χρεώσεις όλων των εταιριων και του οτε; Ψαχνω αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι προσφατο.Ευχαριστώ Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει κάπου συγκριτικός πίνακας με τις χρεώσεις όλων των εταιριων και του οτε; Ψαχνω αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι προσφατο.Ευχαριστώ Καλο θα ηταν να ξερουμε αλλα υπαρχουν πολλες υπηρεσιες απο ολες τις εταιρειες και δυσκολο να γραφουν ολα. Παλια υπηρχε τετοιος πινακας. Αρα οποιος τον εχει (προσφατο) ας τον δώσει. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkas Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Η ALTEC TELECOMS δυστυχώς από 15/03/2006 ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ άλλαξε το ωράριο μέσα στο οποίο οι υπεραστικές κλήσεις χρεώνονται ως αστικές. Από 20:00 - 08:00 τις καθημερινές το έκανε 22:00 - 08:00. Σήμερα πήρα στα χέρια μου το λογαριασμό Μαρτίου και δεν πίστευα στα μάτια μου! Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Το ωραίο είναι ότι στις ανακοινώσεις αναφέρει το τιμολόγιο της 07/07/2005 με 20:00-08:00 http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=155 ενώ στον τιμοκατάλογο της υπηρεσίας (με έναρξη 06/07/2005!) κάποιος πονηρά άλλαξε το 20:00 - 08:00 σε 22:00 -08:00 http://www.altectelecoms.gr/pop-prices-telephony.asp Κρίμα, γιατί το συγκεκριμένο σημείο ήταν το μόνο στο οποίο υπερείχε η Altec εφ'όσον δεν είχες προεπιλογή φορέα. Τώρα θα ψάξω για χρεώσεις flat rate ανά κλήση ει δυνατόν χωρίς προεπιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Τώρα θα ψάξω για χρεώσεις flat rate ανά κλήση ει δυνατόν χωρίς προεπιλογή! Flat rate σε αστικα και υπεραστικα για την ωρα εχει μονο η Teledome με 20 ευρω +ΦΠΑ τον μηνα αλλα με προεπιλογη φορεα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Η ALTEC TELECOMS δυστυχώς από 15/03/2006 ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ άλλαξε το ωράριο μέσα στο οποίο οι υπεραστικές κλήσεις χρεώνονται ως αστικές. Από 20:00 - 08:00 τις καθημερινές το έκανε 22:00 - 08:00. Σήμερα πήρα στα χέρια μου το λογαριασμό Μαρτίου και δεν πίστευα στα μάτια μου! Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Το ωραίο είναι ότι στις ανακοινώσεις αναφέρει το τιμολόγιο της 07/07/2005 με 20:00-08:00 http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=155 ενώ στον τιμοκατάλογο της υπηρεσίας (με έναρξη 06/07/2005!) κάποιος πονηρά άλλαξε το 20:00 - 08:00 σε 22:00 -08:00 http://www.altectelecoms.gr/pop-prices-telephony.asp Κρίμα, γιατί το συγκεκριμένο σημείο ήταν το μόνο στο οποίο υπερείχε η Altec εφ'όσον δεν είχες προεπιλογή φορέα. Τώρα θα ψάξω για χρεώσεις flat rate ανά κλήση ει δυνατόν χωρίς προεπιλογή! flat rate ανά κλήση έχουν: altec, telepassport, teledome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 flat rate ανά κλήση έχουν: altec, telepassport, teledome Η teledome εχει γενικα flat rate .Moνο 20 ευρω τον μηνα +ΦΠΑ ολες οι αστικες και υπεραστικες κλισεις.:) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πείτε μου ρε παιδιά τι λέει από ποιότητα η Forthnet. Ενδιαφέρεται μια φίλη μου (μιας και δικαιούται 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα από ένα ADSL in-a-box που έχει), και δεν ξέρω να της πω αν αξίζει τον κόπο να κάνει και προεπιλογή ή αν δε θα μπορεί να μιλήσει μετά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Η ποιότητα της forthnet απο προσωπική εμπειρία έιναι από καλή έως που καλή Μερικές φο΄ρες μονο κάνει κάτι πάραξενα αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται η forthnet γι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πείτε μου ρε παιδιά τι λέει από ποιότητα η Forthnet. Ενδιαφέρεται μια φίλη μου (μιας και δικαιούται 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα από ένα ADSL in-a-box που έχει), και δεν ξέρω να της πω αν αξίζει τον κόπο να κάνει και προεπιλογή ή αν δε θα μπορεί να μιλήσει μετά. Προσωπικά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ποιότητα της forthnet. Στα αστικά και υπεραστικά είχε συμπίεση φωνής. οχι πως δεν μπορούσες να μιλήσεις απλά ήταν αισθητά κατώτερη από ΟΤΕ. Σε ανεκτά επίπεδα μεν, αλλα για τα τιμολόγια της ακριβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πείτε μου ρε παιδιά τι λέει από ποιότητα η Forthnet. Ενδιαφέρεται μια φίλη μου (μιας και δικαιούται 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα από ένα ADSL in-a-box που έχει), και δεν ξέρω να της πω αν αξίζει τον κόπο να κάνει και προεπιλογή ή αν δε θα μπορεί να μιλήσει μετά. Ego eimai poli euxaristimenos k tha sto protina anepifylakta Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 paidia kalispera! proxthes eirthe spiti enas dealer tis tellas kai mas ekane seminario gia tin etairia kai mas eipe na dokimasoume gia 2-4 mines kai an dan mas aresei (emena kai tin gynaika mou) mporoume na to kopsoume!!!! einai me proepilogi forea!! ta tilefona mas einai (dedomenou oti exo vl240 kinito) i perissoteres kliseis pros kozani mporei kai 2 fores tin mera apo 2-3 lepta kai ta alla einai topika alla tin megaliteri xreosi exo apo pstn syndesi (ax ayti i vodafone) me symferei kati pou ekana to tellas 1738? kerdizo tipota? rotao giati se ayton ton tomea eimai ligo skrapas kai den exo asxolithi me to thema!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 paidia kalispera! proxthes eirthe spiti enas dealer tis tellas kai mas ekane seminario gia tin etairia kai mas eipe na dokimasoume gia 2-4 mines kai an dan mas aresei (emena kai tin gynaika mou) mporoume na to kopsoume!!!! einai me proepilogi forea!! ta tilefona mas einai (dedomenou oti exo vl240 kinito) i perissoteres kliseis pros kozani mporei kai 2 fores tin mera apo 2-3 lepta kai ta alla einai topika alla tin megaliteri xreosi exo apo pstn syndesi (ax ayti i vodafone) me symferei kati pou ekana to tellas 1738? kerdizo tipota? rotao giati se ayton ton tomea eimai ligo skrapas kai den exo asxolithi me to thema!!!!!! Αφου απο το σταθερο τπυ σπιτιου δεν κανεις κλισεις σε κινητα εχουμε και λεμε. Αν κανεις τηλεφωνα μεγαλης διαρκειας ή αστικα ή υπεραστικα αλλα λιγες κλισεις την ημερα σε συμφερει το προγραμμα σταθερης χρεωσης .Εχει και η Altec και η Teledome και η telepasport. Αν κανεις πολλες κλισεις την ημερα αστικες ή υπεραστικες σε συμφερει το προγραμμα unlimited2 της teledome που οσες κλισεις και να κανεις ασχετου διαρκειας ή αστικες ειναι ή υπεραστικες πληρωνεις 24 ευρω τον μηνα και καθαρισες.:) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts