Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιοι το εκαναν αυτο ????

H εταιρία της οποίας είμαι συνεργάτης. tp

tha hthela apo ton filo ton teleps na moy pei giati apo ths 10 oktombioy xrewnete to 13899 ths telepass kai akoma sto site grafi oti einai xwris xrewsh 2 den mporei na vali grammh 800 apos h LANNET OUTE SYNERGATIS THS LANNET EIMAI ALLA TO EFERA SAN PARADIGMA 20 MERES KAI DEN MPOREI H KALITERI ETAIRIA KATA THN GNOMH GIATI APLA EINAI H PIO FTINH APO OLES NA ALLAKSI AYTO TO PRAGMA STHN SELIDA THS OTAN KAPIOS DEI STO LOGARGIASMO XREWMENO TO NOYMERO 13899 DEN THA EXEI DIKIO NA KANEI PARAPONA MHN PEIS OTI DEN XREWNETE GIATI APLA THA SOY PO PARE 13899 KAI RWTA NA DEIS TI THA SOU POUN!!! :luck: http://www.telepassport.gr :luck:

tha hthela apo ton filo ton teleps na moy pei giati apo ths 10 oktombioy xrewnete to 13899 ths telepass kai akoma sto site grafi oti einai xwris xrewsh 2 den mporei na vali grammh 800 apos h LANNET OUTE SYNERGATIS THS LANNET EIMAI ALLA TO EFERA SAN PARADIGMA 20 MERES KAI DEN MPOREI H KALITERI ETAIRIA KATA THN GNOMH GIATI APLA EINAI H PIO FTINH APO OLES NA ALLAKSI AYTO TO PRAGMA STHN SELIDA THS OTAN KAPIOS DEI STO LOGARGIASMO XREWMENO TO NOYMERO 13899 DEN THA EXEI DIKIO NA KANEI PARAPONA MHN PEIS OTI DEN XREWNETE GIATI APLA THA SOY PO PARE 13899 KAI RWTA NA DEIS TI THA SOU POUN!!! :luck: http://www.telepassport.gr :luck:

Μην γραφεις κεφαλαία και ειδικά greeklish. Μου βγήκαν τα μάτια...

Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές! Εγώ το εχω αναφέρει επίσημα και απ'οσο γνωρίζω το ίδιο κάναν άλλοι 350 συνεργάτες.

Απάντηση καμμία... εύχομαι σύντομα.

Παρ ολα αυτά υπάρχει το 210-8209000 το οποίο απ'οτι γνωρίζω, δεν χρεώνεται εαν καλείς απο τηλέφωνο που έχει tp-1787.

Είμαι συνδρομητής της TELLAS με το πακέτο My Greece (χωρίς προεπιλογή φορέα) και σκέφτομαι να καταργήσω το πακέτο και να γίνω συνδρομητής στην ALTEC με την προσφορά για τα 0.098 ανά κλήση...

Πως πρότείνετε να κάνω την κατάργηση της TELLAS?... πηγαίνοντας στον ΓΕΡΜΑΝΟ? παίρνοντας τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο της ΤΕLLAS ή στέλνοντας απευθείας FAX με το αίτημα μου? Ποιο θα είναι πιο γρήγορο?

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Είμαι συνδρομητής της TELLAS με το πακέτο My Greece (χωρίς προεπιλογή φορέα) και σκέφτομαι να καταργήσω το πακέτο και να γίνω συνδρομητής στην ALTEC με την προσφορά για τα 0.098 ανά κλήση...

Πως πρότείνετε να κάνω την κατάργηση της TELLAS?... πηγαίνοντας στον ΓΕΡΜΑΝΟ? παίρνοντας τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο της ΤΕLLAS ή στέλνοντας απευθείας FAX με το αίτημα μου? Ποιο θα είναι πιο γρήγορο?

Στειλε φαξ για να εισαι σιγουρος και παρε την αλλη μερα να επιβεβαιωσεις οτι ολα οκ. Μετα απο 1 μηνα θα κλεισει ο λογαριασμος σου.

Έχω προεπιλογή Άλτεκ με την προσφορά των 0.098€ ανά κλήση. Έχω όμως και ταυτόχρονα Τελλάς, την οποία χρησιμοποιώ για τις μικρές μου αστικές κλήσεις. Αποτέλεσμα; Μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός της Τελλάς με πολλές αστικές κλήσεις και το ποσό για όλα αυτά είναι 1,42€! :w00t: :up:

Κορόιδα είναι εκεί στην Τελλάς; :wacko: Σου χαρίζουν σχεδόν έναν λογαριασμό χωρίς να πληρώνεις ουσιαστικά τίποτα... (Το 1,42€ είναι από 2 κλήσεις σε κινητό και μια διεθνή)

Έχω προεπιλογή Άλτεκ με την προσφορά των 0.098€ ανά κλήση. Έχω όμως και ταυτόχρονα Τελλάς, την οποία χρησιμοποιώ για τις μικρές μου αστικές κλήσεις. Αποτέλεσμα; Μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός της Τελλάς με πολλές αστικές κλήσεις και το ποσό για όλα αυτά είναι 1,42€! :w00t: :up:

Κορόιδα είναι εκεί στην Τελλάς; :wacko: Σου χαρίζουν σχεδόν έναν λογαριασμό χωρίς να πληρώνεις ουσιαστικά τίποτα... (Το 1,42€ είναι από 2 κλήσεις σε κινητό και μια διεθνή)

Εχεις μηπως τιποτα δωρεαν ωρες?

ωχ ωχ ωχ...βρωμα η δουλεια..εμπλεξες τα παντα εκει μεσα!

ενταξει μπορει με την ενεργοποιηση της τελλας να ειχες καμια προσφορα..

τι προεπιλογη εχεις κανονικα? τελλας?

Never Give Up:!:

Join friend!

Εχεις μηπως τιποτα δωρεαν ωρες?

Στην αρχή όταν ζήτησα να διακόψω από Τελλάς για να πάω Άλτεκ, μου είπαν ότι εφόσον κόψω την προεπιλογή θα κοβόντουσαν οι δωρεάν αστικές (νομίζω 1 ώρα). Μετά από λίγο με ξαναπήραν και μου είπαν ότι για να παραμείνω μου κάνουν τη 1 2. Και τελικά όχι μόνο δε μου τις κόψαν αλλά τις κάναν και 2 ώρες δωρεάν. (Βέβαια στον παρόντα λογαριασμό έχω 57 λεπτά αστικές, δεν συμπλήρωσα δίωρο για να γνωρίζω τι τελικά ισχύει). Το θέμα είναι πάντως ότι μπορώ να εκμεταλλεύομαι τις δωρεάν αστικές από Τελλάς (τις μικρές σε διάρκεια - για κανά delivery βασικά δηλαδή :p ) χωρίς να πληρώνω μία δραχμή! Εντάξει μιλάμε για 3€ όλα κι όλα, αλλά είναι κι αυτό μια προσφορά. :up:

ωχ ωχ ωχ...βρωμα η δουλεια..εμπλεξες τα παντα εκει μεσα!

ενταξει μπορει με την ενεργοποιηση της τελλας να ειχες καμια προσφορα..

τι προεπιλογη εχεις κανονικα? τελλας?

Υ.Γ. Γιατί να έμπλεξα; :confused: :wacko: Διάβασε λίγο καλύτερα να δεις τι προεπιλογή έχω στο προηγούμενο ποστ μου αναφέρομαι.

Με πηραν σημερα απο το μαρκετινγκ της Αλτεκ για το προγραμμα σταθερης χωρις χρονοχρεωση για αστικες και υπεραστικες (10 λεπτα η κληση).

Επειδη μιλαω παρα πολυ σε υπεραστικες κλησεις (πολλες ωριαιες κλησεις) θα ηθελα να ρωτησω εαν αυτο το προγραμμα λειτουργει οντως οπως περιγραφεται και αν συμφερει.

Μπορω να απενεργοποιω με καποιο προσθετο αριθμο την Αλτεκ για να μην χρεωνομαι το δεκαλεπτο οταν παιρνω για συντομα αστικα ? Οποιος χρησιμοποιει αυτο το προγραμμα ας μας δωσει τα φωτα του....

Με πηραν σημερα απο το μαρκετινγκ της Αλτεκ για το προγραμμα σταθερης χωρις χρονοχρεωση για αστικες και υπεραστικες (10 λεπτα η κληση).

Επειδη μιλαω παρα πολυ σε υπεραστικες κλησεις (πολλες ωριαιες κλησεις) θα ηθελα να ρωτησω εαν αυτο το προγραμμα λειτουργει οντως οπως περιγραφεται και αν συμφερει.

Μπορω να απενεργοποιω με καποιο προσθετο αριθμο την Αλτεκ για να μην χρεωνομαι το δεκαλεπτο οταν παιρνω για συντομα αστικα ? Οποιος χρησιμοποιει αυτο το προγραμμα ας μας δωσει τα φωτα του....

Ολα ειναι ακριβως οπως στα ειπαν.Το χρησιμοποιω χωρις προβλημα.Και μεσω internet βλεπεις τον λογαριασμο σου on line .

Για συντομες αστικες κλισεις βαζεις το 1777 του ΟΤΕ μπροστα και χρεωνεσαι οσο μιλησεις. :D :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Χωρις δευτερη σκεψη να το βαλεις. Αλλα κανε τα παρακατω:

α)Για κλησεις μικρης διαρκειας, κοστους κατω των 10 ευρωλεπτων θα πληκτρολογεις πριν απο καθε κληση 1777 και η κληση αυτη και μονο αυτη θα πηγαινει μεσω οτε.

β)Για κλησεις προς κινητα, παλι μονο με 1777 μεσω οτε γιατι η αλτεκ στο συγκεκριμενο προγραμμα χρεωνει ανα λεπτο τις κλησεις προς κινητα.

γ)Μπορεις να γραφτεις σε καποιον αλλο εναλλακτικο, πχ Q-Telecom, ωστε τις κλησεις μικρης διαρκειας να τις κανεις μεσω αυτου του εναλλακτικου και θα σου κοστιζουν ακομα φθηνοτερα. Αλλα συνολικα θα δεχεσαι 3 λογαριασμους.

Εχε υποψιν σου οτι η αλτεκ προσφερει on line billing σε αληθινο χρονο. Κλεινεις το τηλεφωνο, μπενεις στο ιντερνετ και βλεπεις ποσο χρεωθηκες!

Αν ακολουθησεις τα παραπανω βηματα, θα βγεις ΠΟΛΥ κερδισμενος αν οπως λες κανεις πολλες ωριαιες υπεραστικες κλησεις.

Χωρις δευτερη σκεψη να το βαλεις. Αλλα κανε τα παρακατω:

α)Για κλησεις μικρης διαρκειας, κοστους κατω των 10 ευρωλεπτων θα πληκτρολογεις πριν απο καθε κληση 1777 και η κληση αυτη και μονο αυτη θα πηγαινει μεσω οτε.

Aυτό σημαίνει χοντρικά για κλήσεις κάτω των 3 λεπτών σε αστικά και 2 λεπτών σε υπεραστικά.

Έπρεπε να είχες ήδη υποβάλλει την online αίτηση φίλε σανσάρα. Παρασυμφέρει η προσφορά και είναι σούπερ. :D :up:

Εχε υποψιν σου οτι η αλτεκ προσφερει on line billing σε αληθινο χρονο. Κλεινεις το τηλεφωνο, μπενεις στο ιντερνετ και βλεπεις ποσο χρεωθηκες!

Σε αυτο να προσθεσω οτι σου δειχνει τον αριθμο που καλεσες, την ωρα ,την διαρκεια και το κοστος που ειναι παντα 0,098 (εκτος κινητων).Τον αριθμο αυτο μπορεις να τον κανεις rename πχ με το ονομα του ατομου που καλεσες και στο εξης να στον εμφανιζει ετσι....Επισης αποθυκευεις και τηλεφωνικο καταλογο. :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Εκανα την αιτηση/επιβεβαιωση και περιμενω αυριο την ενεργοποιηση. Απο που μπορω να βλεπω ηλεκτρονικα τις χρεωσεις μου?

Στην σελιδα της Αλτεκ εκει που λεει Ο Λογαριασμος μου...

http://services.altecnet.gr:18080/PostCalls/PostCalls/template/post,Main.vm

...θελει username/password, αλλα δεν μου δωσανε τιποτα τετοιο. Θα μου το στειλουν ταχυδρομικα?

...θελει username/password, αλλα δεν μου δωσανε τιποτα τετοιο. Θα μου το στειλουν ταχυδρομικα?

Στον λενε τηλεφωνικα αρκει να το ζητησεις!!!! :D :D :D Και μπορεις να αλλαξεις τον κωδικο μετα. :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Στον λενε τηλεφωνικα αρκει να το ζητησεις!!!! :D :D :D Και μπορεις να αλλαξεις τον κωδικο μετα. :D :D :D

To πιο πιθανό είναι να σου κάνουν τους δύσκολους και να σου πούνε να περιμένεις τον πρώτο λογαριασμό... :blink: Εσύ θα επιμένεις ότι τον θέλεις τώρα. Αν πέσεις σε πολύ ζόρικο υπάλληλο, κλείσε και πάρε να συνδεθείς με άλλον. Έτσι έχει γίνει όχι μόνο με μένα, αλλά και με φιλαράκια. ΑΠό εξυπηρέτηση μηδέν, αλλά μόνο για αυτό το τηλεφώνημα θα τους χρειαστείς. Άλλη φορά όχι. :D

Παντως αυτη που μιλησα μονο για καφε δε μου ειπε να βγουμε. Ηθελα να της πω τα στοιχεια μου να τελειωνω κι αυτη ανοιγε συνεχεια νεα συζητηση. Μιλαμε για θεματα εντελως off-topic... Σε μια φαση εκανα χιουμορ για κατι και το γελιο της πρεπει να ακουστηκε σε ολη την Αλτεκ!

Φυσικα, οπως και στον ερωτα, αυτα συμβαινουν συνηθως μονο στην περιοδο της "γνωριμιας"...

Καλημέρα!

Έχω το Tellas Polis 300, αλλά αποφάσισα να το αλλάξω γιατί έχουν πέσει τα αστικά και πληρώνω τζάμπα πάγιο και έχουν ανεβεί τα κινητά...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας;;

Έχω 3-4 ώρες αστικά

3-4 ώρες υπεραστικά

4-5 ώρες κινητά

2 ώρες εξωτερικό

Τι θα με συμβουλεύατε;; Αναγνωρίζω ότι έκανα λάθος με την Τελλάς αλλά οκ τώρα θα το φτιάξω...

Ευχαριστώ!:)

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Καλημέρα!

Έχω το Tellas Polis 300, αλλά αποφάσισα να το αλλάξω γιατί έχουν πέσει τα αστικά και πληρώνω τζάμπα πάγιο και έχουν ανεβεί τα κινητά...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας;;

Έχω 3-4 ώρες αστικά

3-4 ώρες υπεραστικά

4-5 ώρες κινητά

2 ώρες εξωτερικό

Τι θα με συμβουλεύατε;; Αναγνωρίζω ότι έκανα λάθος με την Τελλάς αλλά οκ τώρα θα το φτιάξω...

Ευχαριστώ!:)

Νομιζω οτι μια καλη επιλογη ειναι η Q Telecom. Θα σου πουν και οι πιο ειδιμονες βεβαια :)

Εξωτερικο σε ποια χωρα? Κινητο ή σταθερο?

H fash me ekswteriko me endiaferei kai emena Nrg mias kai oi dikoi mou me pairnoun sunexeia Italia opou briskomai,dusthxws exw mono kinhto fetos.Spiti exoume Tellas me proepilogh kiollas.

Poios kserei na mou pei ti plhrwnoume(o pateras mou einai upallhlos ths ΔΕΗ)

Pou tha mporousa na brw tis times gia tous upallhlous?Arxika tis eixa dei s ena filadio tous apo kei kai pera tipota pouthena!

Opoios kserei as dwsei ta fwta tou!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Νομιζω οτι μια καλη επιλογη ειναι η Q Telecom. Θα σου πουν και οι πιο ειδιμονες βεβαια :)

Εξωτερικο σε ποια χωρα? Κινητο ή σταθερο?

Γερμανία και κυρίως σταθερό...

Πραγματικά έχω μπερδευτεί με όλα αυτά... Ίσως θα έπρεπε να έχω μια σύνδεση για τα κινητά αλλά με τα 35 μηνύματα μέσο όρο την ημέρα, δε νομίζω να υπάρχει τίποτα που να συνδυάζει και τα δύο...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

H fash me ekswteriko me endiaferei kai emena Nrg mias kai oi dikoi mou me pairnoun sunexeia Italia opou briskomai,dusthxws exw mono kinhto fetos.Spiti exoume Tellas me proepilogh kiollas.

Poios kserei na mou pei ti plhrwnoume(o pateras mou einai upallhlos ths ΔΕΗ)

Pou tha mporousa na brw tis times gia tous upallhlous?Arxika tis eixa dei s ena filadio tous apo kei kai pera tipota pouthena!

Opoios kserei as dwsei ta fwta tou!

Φιλε για πάρτυ σου πήρα την Tellas τηλέφωνο. Ας είναι καλά το VoIP buster. :rolleyes:

Σαν υπάλληλος ΔΕΗ έχεις έκπτωση σε αστικα υπεραστικα και κινητά.

Για διεθνή χρεώνεσαι κανονικά και συγκεκριμένα για κινητό Ιταλίας €0,235

Γερμανία και κυρίως σταθερό...

Πραγματικά έχω μπερδευτεί με όλα αυτά... Ίσως θα έπρεπε να έχω μια σύνδεση για τα κινητά αλλά με τα 35 μηνύματα μέσο όρο την ημέρα, δε νομίζω να υπάρχει τίποτα που να συνδυάζει και τα δύο...

Η Q χρεωνει μολις 0,10ευρω/λεπτο προς σταθερα Γερμανιας, ολες οι αλλες χρεωνουν τουλαχιστον 50% επιπλεον. Και γενικα οι χρεωσεις της ειναι καλες 0,045euro/min υπεραστικα. 0,175/min προς κινητα tim cosmote vodafone και 0,1225/min προς κινητα Q!

Φιλε για πάρτυ σου πήρα την Tellas τηλέφωνο. Ας είναι καλά το VoIP buster. :rolleyes:

Σαν υπάλληλος ΔΕΗ έχεις έκπτωση σε αστικα υπεραστικα και κινητά.

Για διεθνή χρεώνεσαι κανονικά και συγκεκριμένα για κινητό Ιταλίας €0,235

File mou na sai kala!Se upereuxarhstw!Dhladh prepei na aexw apo tis uparxouses times katalogou kaluteres!Kalo mou akougetai! :p

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG