Nrg Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Ναι υπάρχει :D Εννοεις εκεινον που εχει ελαχιστη 30" αλλα και χρεωση ΑΝΑ 30"? Πως τον λενε πως τον λενε... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Εννοεις εκεινον που εχει ελαχιστη 30" αλλα και χρεωση ΑΝΑ 30"? Πως τον λενε πως τον λενε... :whistle: Υπάρχει πάντα και η Q-Telecom, που έχει και την καλύτερα ποιότητα από όλους. Μπου!!!! :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Εννοεις εκεινον που εχει ελαχιστη 30" αλλα και χρεωση ΑΝΑ 30"? Πως τον λενε πως τον λενε... :whistle: Μιλάω για την Q που μετά τα 30 χρεώνει ανα sec με τιμή €0,175. Και για την tp που χρεώνει ανα 30 με τιμή €0,159. So simple! :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Μιλάω για την Q που μετά τα 30 χρεώνει ανα sec με τιμή €0,175. Και για την tp που χρεώνει ανα 30 με τιμή €0,159. So simple! :) Altec telecom Καρτοσταθερή. Χρέωση 0,156 Η φτηνώτερη της αγοράς Ελάχιστh χρεώση 30 sec και μετά χρέωση ανα 11΄΄ Φτανει να μην την χρησιμοποιήσεις για να καλέσεις QTELECOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Weekend paradise απο την Lannet. Τα υπεραστικα-αστικα ολο το Σ/Κ , και φθηνοτερες οι χρεωσεις προς κινητα ολο το Σ/Κ. Ο τιμοκαταλογος εδω Κανω λαθος ή ειναι ο φθηνοτερος εναλλακτικος? Νομιζω κερδιζει στα σημεια την cosmoline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ ψηφίζω teledome..... 365 μέρες το χρόνο αστικά και υπεραστικά με flat rate 0,0099!!!! Δε το αλλάζω με τίποτα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ ψηφίζω teledome..... 365 μέρες το χρόνο αστικά και υπεραστικά με flat rate 0,0099!!!! Δε το αλλάζω με τίποτα :-) Βγαλε ενα μηδενικο :p Θα συμφωνησω μερικως.. Γιατι η χρεωση ανα 75" προς κινητα ειναι τουλαχιστον ληστρικη. Βεβαια μπορεις να παιρνεις σε κινητα μεσω οτε, αλλα αυτο δεν ειναι και η καλυτερη λυση για μια οικογενεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μου ξέφυγε... 0,099 είναι ... Όντως κινητά δε συμφέρει... αλλά δε καλούμε κινητά από το σταθερό...χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Οι χρεώσεις αυτές της lannet είναι παλιές (από το φλεβάρη). Η altec έχει καλύτερες χρεώσεις για κινητά (εκτός q) και στα υπεραστικά επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Οι χρεώσεις αυτές της lannet είναι παλιές (από το φλεβάρη). Η altec έχει καλύτερες χρεώσεις για κινητά (εκτός q) και στα υπεραστικά επίσης. Νομιζω πως το weekend paradise ειναι καινουριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Νομιζω πως το weekend paradise ειναι καινουριο... Όχι, δεν είναι καινούργιο. Αν θυμάμαι καλά, έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ο τιμοκατάλογος είναι από το φλεβάρη. Από τότε ξεκίνησε και η χρέωση των υπεραστικών ως αστικών τα Σάββατα. Με το νέο τιμοκατάλογο αυξήθηκαν όμως και οι κλήσεις προς διεθνή κινητά 1ης ζώνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Καλό ακούγεται αλλά και πάλι δεν λύνει το πρόβλημα των σύντομων κλήσεων σε αστικά που θα θέλεις να τα παίρνεις με 1777 (ΟΤΕ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Το site της lannet δεν ανοίγει .Θέλω να δω τιμοκατάλογο. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα ή μόνο εγώ ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Το site της lannet δεν ανοίγει .Θέλω να δω τιμοκατάλογο. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα ή μόνο εγώ ; Θα πρεπει να κατεβασεις τον acrobat reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Όχι μιλάω για το site όχι το τιμοκατάλογο του site. Ούτε την πρώτη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω εδώ και 2 μέρες Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Όχι μιλάω για το site όχι το τιμοκατάλογο του site. Ούτε την πρώτη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω εδώ και 2 μέρες Το site ειναι http://www.lannet.gr και μου ανοιγει κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ευχαριστώ Nrg για την απάντηση μάλλον εγώ έχω πρόβλημα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Και εμένα κανονικά μου ανοίγει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 O Μαϊος σχεδόν τελείωσε και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί απο τον ΟΤΕ περί φορητότητας στην σταθερή. Η υπομονή έχει και τα όρια της... :mad: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 εννοείς τη φορητότητα σε άλλο πάροχο? ισχύει αυτό.... Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 O Μαϊος σχεδόν τελείωσε και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί απο τον ΟΤΕ περί φορητότητας στην σταθερή. Η υπομονή έχει και τα όρια της... :mad: Οπως επισης και οι εναλλακτικοι δεν εχουν αναπτυξει δικτυο για να δεχονται συνδρομητες (εκτος της Teledome).Οποτε αχρηστη η φορητοτητα, και μη μου πεις για την VOIP της Vivodi και της TP που οταν δεν εχεις internet δεν εχεις τηλεφωνο, οποτε κλαταρει ο isp σε ταχυτητες μιλας σημερα σε ακουει αυριο κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 παιδια ποια απο τις εναλλακτικες εταιριες να προτιμησω,γιατι μεχρι τωρα με τον οτε αστα να πανε 120-160 παιζω συνεχεια.με ενδιαφερουν κυριως αστικες και υπεραστικες κλησεις.θα περιμενω την βοηθεια σας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraqlis Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 algonet φιλε μου.. παρε το λογιαριασμο του οτε μπες εδω http://www.algonet.gr/main.php?mid=11&pid=8 συμπληρωσε τα κουτακια και θα δεις διαφορα...... :X ακομη με το -50 εχεις 0,12 αστικη μετα το τριτο λεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Θα πρότεινα Cosmoline αφού δεν καλείς πολλά κινητά (αλλιώς Q που έχει ελάχιστη χρέωση μόνο μισό λεπτό). Έχει πολλά πακέτα με προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, οπότε μπορείς να βρεις τι σου ταιριάζει περισσότερο: http://www.cosmoline.gr/Pricelist/Residential.pdf Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts