Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Θα ήθελα μια βοήθεια για το τι με συμφέρει να κάνω επειδή έχω μπερδευτεί...

Τα τηλεφωνήματά μου είναι 85% αστικά μεγάλης διάρκειας, 5% υπεραστικά, 5% εξωτερικό (Γερμανία) και 5% κινητά όχι μεγάλης διάρκειας.

Ποιά εταιρεία με συμφέρει να βάλω;;; Με προεπιλογή φορέα ή χωρίς;;

Ευχαριστώ πολύ!

Τα ποσοστά που αναφέρεις εκφράζουν χρόνο κλήσεων ή κόστος;;; Πάντως αν το 85%+5%=90% του κόστους είναι για αστικά+υπεραστικά και μάλιστα άνω των 4 λεπτών τότε teledome!

Αν παίρνεις Γερμανία σταθερά και όχι κινητά τότε Q-Telecom είναι η πιο συμφέρουσα ως σύνολο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ποσοστά που αναφέρεις εκφράζουν χρόνο κλήσεων ή κόστος;;; Πάντως αν το 85%+5%=90% του κόστους είναι για αστικά+υπεραστικά και μάλιστα άνω των 4 λεπτών τότε teledome!

Εκφράζουν χρόνο κλήσεων... Διάβασα άσχημα πράγματα για την teledome σε κάποιο θέμα... Με προβληματίζει αυτή η εταιρεία...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Εκφράζουν χρόνο κλήσεων... Διάβασα άσχημα πράγματα για την teledome σε κάποιο θέμα... Με προβληματίζει αυτή η εταιρεία...

έχω κάνει αίτηση και περιμένω να ενεργοποιηθεί.... απλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερη προσφορά με χρέωση 0,099 για υπεραστικά και αστικά ανεξαρτήτου του χρόνου που διαρκεί το τηλέφωνο!

Καλημέρα σας!

Τα τηλεφωνήματά μου είναι 85% αστικά μεγάλης διάρκειας, 5% υπεραστικά, 5% εξωτερικό (Γερμανία) και 5% κινητά όχι μεγάλης διάρκειας.

Ευχαριστώ πολύ!

Για αστικά μεγάλης διάρκειας σου προτείνω TelePassport ή Q

Αν καλείς προς Διεθνές κινητό, η TelePassport εχει απο τις φθηνότερες τιμές.

Ακόμα και αν βάλεις προεπιλογή δεν δεσμεύεσαι αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις 4-ψήφιο άλλης εταιρίας

Καλημέρα σας!

Ευχαριστώ πολύ!

Για Γερμανία Πάρε μία κάρτα smileandweb από περίπτερο ή από κατάστημα ΟΤΕ . Η χρέωση είναι 0,033 . Με 3 ευρώ μιλάς 90 λεπτά και με 15 ευρώ 8 ώρες. έχει οδηγίες για το πώς μπορείς να την περάσεις στο τηλέφωνο σου και να μην χρειάζεται να πληκτρολογείς το νούμερο της .

Είναι η φτηνώτερη τιμή της αγοράς για σταθερά τηλέφωνα Γερμνίας . Αν όμως καλείς κινητό χρειάζεσαι κάπιον άλλο φορέα - Μάλλον telepassport

τι εχεις ακουσει ακριβως για την teledome και γιατι σε προβληματιζει?

εγω τωρα παω για τον 2ο μηνα και 1 λογαριασμο εχω παρει αλλα δεν ειδα τιποτα περιεργο

εαν θελεις απαντας...

"Κάτι "βρωμάει" στο δίκτυο της Φαντασίας - Teledome" αυτό διάβασα και λίγο κόλλησα... Δεν είναι και πολύ γνωστή εταιρεία και φοβάμαι μήπως πέσω σε καμμιά παγίδα... Όντως αν μιλήσω 1 λεπτό ή 3 ώρες θα πληρώσω όσο λέει; Δε χάνει η εταιρεία με αυτό το πράγμα; Είναι προσφορά; Αν αλλάξει θα ενημερωθώ;;

Δεν ξέρω... Ήμουν ανάμεσα στην Q και στην teledome... Πραγματικά δεν ξέρω...:confused: :worry:

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

"Κάτι "βρωμάει" στο δίκτυο της Φαντασίας - Teledome" αυτό διάβασα και λίγο κόλλησα... Δεν είναι και πολύ γνωστή εταιρεία και φοβάμαι μήπως πέσω σε καμμιά παγίδα... Όντως αν μιλήσω 1 λεπτό ή 3 ώρες θα πληρώσω όσο λέει; Δε χάνει η εταιρεία με αυτό το πράγμα; Είναι προσφορά; Αν αλλάξει θα ενημερωθώ;;

Δεν ξέρω... Ήμουν ανάμεσα στην Q και στην teledome... Πραγματικά δεν ξέρω...:confused: :worry:

το μόνο προβλημα ειναι ότι πληρώνεις έξοδα λογαριασμού 0,99 ευρω (1,17 μαζί με το ΦΠΑ, και ότι η εταιρεία σου ζητάει να πληρώσεις εσύ την προεπιλογή . Στο άρθρο που διαβασες αυτός που το έγραψε εξέφρασε την άποψη ότι ειναι πιθανόν κάπια στιγμη το πρόγραμμα να κοπεί οπότε πάνε χαμένα τα 8,5 ευρώ (συν ΦΠΑ περίπου 10) . Είναι μιά άποψη που πρεπει να γίνει σεβαστή . Πάντως αν μιλάς πολύ στις κλήσεις σου θα βγάλεις τα 10 ευρώ πολύ σύντομα ειναι περίπου 490 λεπτά ομιλίας πέραν του τετάρτου λεπτού (4 λεπτά πληρώνεις με 0,099) σαν να λέμε 80 δεκάλεπτες κλήσεις ή 20 κλήσεις μισής ώρας. Αν όπως λές μιλάς πολύ τότε σε λιγώτερο από μια βδομάδα θα τα έχεις κερδίσει αυτά τα λεπτά .

Να θυμάσε μόνο να ζητήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα που το λένε teledome for you πρόγραμμα 1 . Να αποφύγεις επίσης τις κλήσεις προς κινητά γιατί η χρέωση είνα ανά λεπτό Π.Χ 1 λεπτό + 1 δευτερόλεπτο = 2 λεπτά .

Βάζοντας τον κωδικό του ΟΤΕ΄(1777) ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας ακυρωνεις προσωρινά την προεπιλογή και κάνεις τα κινητά σου με άλλη εταιρεία . Επίσης κοίτα για την κάρτα που σου έγραψα για κλήσεις Γερμανίας (σε αστικό).

kai gw den kerw ti na kanw me tin teledome...

το μόνο προβλημα ειναι ότι πληρώνεις έξοδα λογαριασμού 0,99 ευρω (1,17 μαζί με το ΦΠΑ, και ότι η εταιρεία σου ζητάει να πληρώσεις εσύ την προεπιλογή . Στο άρθρο που διαβασες αυτός που το έγραψε εξέφρασε την άποψη ότι ειναι πιθανόν κάπια στιγμη το πρόγραμμα να κοπεί οπότε πάνε χαμένα τα 8,5 ευρώ (συν ΦΠΑ περίπου 10) . Είναι μιά άποψη που πρεπει να γίνει σεβαστή . Πάντως αν μιλάς πολύ στις κλήσεις σου θα βγάλεις τα 10 ευρώ πολύ σύντομα ειναι περίπου 490 λεπτά ομιλίας πέραν του τετάρτου λεπτού (4 λεπτά πληρώνεις με 0,099) σαν να λέμε 80 δεκάλεπτες κλήσεις ή 20 κλήσεις μισής ώρας. Αν όπως λές μιλάς πολύ τότε σε λιγώτερο από μια βδομάδα θα τα έχεις κερδίσει αυτά τα λεπτά .

Να θυμάσε μόνο να ζητήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα που το λένε teledome for you πρόγραμμα 1 . Να αποφύγεις επίσης τις κλήσεις προς κινητά γιατί η χρέωση είνα ανά λεπτό Π.Χ 1 λεπτό + 1 δευτερόλεπτο = 2 λεπτά .

Βάζοντας τον κωδικό του ΟΤΕ΄(1777) ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας ακυρωνεις προσωρινά την προεπιλογή και κάνεις τα κινητά σου με άλλη εταιρεία . Επίσης κοίτα για την κάρτα που σου έγραψα για κλήσεις Γερμανίας (σε αστικό).

ΟΚ! Ευχαριστώ πολύ!:)

• 2 weeks later...
To stathero moy thlefono einai LANETTE...

Omos den exo katalavei kati oysiodes.Gia poion logo o logariasmos stelnetai apo ton OTE;H LANETTE pos plhronetai;

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τι γίνεται.

Το σταθερό σου είναι ΟΤΕ. Εχεις επιλέξει την Lannet ως εναλλακτικό φορέα.

Αυτό σημαίνει πως επειδή η γραμμή ανήκει στον ΟΤΕ θα συνεχίζεις να πληρώνεις το πάγιο στον ΟΤΕ. Οι κλήσεις όμως που κάνεις θα διεκπαιρεώνονται μέσω του δικτύου της Lannet.

Πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής Lannet, στο πίσω μέρος του λογαριασμού.

Thanx!

Εκανα μια δοκιμη σημερα...Συνδεθηκα με Forthnet καλωντας με το 1755 (Teledome) μπροστα απο το 2119550500.Η συνδεση ηταν ΟΚ...Για να δουμε οταν ερθει η αναλυση λογαριασμου τι χρεωση θα εχω για τα 15 λεπτα περιπου που ημουν συνδεδεμενος...Εχω το προγραμμα 4ΥOY 1 με χρεωση 0,099 ανα κλιση.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Για κοιταξτε εδω....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=65945

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τι γίνεται.

Το σταθερό σου είναι ΟΤΕ. Εχεις επιλέξει την Lannet ως εναλλακτικό φορέα.

Αυτό σημαίνει πως επειδή η γραμμή ανήκει στον ΟΤΕ θα συνεχίζεις να πληρώνεις το πάγιο στον ΟΤΕ. Οι κλήσεις όμως που κάνεις θα διεκπαιρεώνονται μέσω του δικτύου της Lannet.

Πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής Lannet, στο πίσω μέρος του λογαριασμού.

Thanx!

Eyxaristo...Tora katalava.To pagio ston OTE einai stathero;

Eyxaristo...Tora katalava.To pagio ston OTE einai stathero;

Ειναι 11,5 ευρώ τον μήνα + ΦΠΑ

Επίσης 0,44 ευρώ τέλος συντήρησης τηλ συσκευής. (Αν θές το καταργείς μέσω του 134)

Ο λογαριασμός ΟΤΕ εκδίδεται κάθε διμηνο.

Επίσης 0,44 ευρώ τέλος συντήρησης τηλ συσκευής. (Αν θές το καταργείς μέσω του 134)

τι εννοείς -τέλος συντήρησης τηλ συσκευής- ??τι κανεις με αυτό??σε τι βοηθάει..?να προσθέσω ότι εάν έχεις isdn η άλλη γραμμή το πάγιο του οτε ανεβαίνει!!(με isdn ανεβαίνει κατά 3,5ευρώ) !!

τι εννοείς -τέλος συντήρησης τηλ συσκευής- ??τι κανεις με αυτό??σε τι βοηθάει..?να προσθέσω ότι εάν έχεις isdn η άλλη γραμμή το πάγιο του οτε ανεβαίνει!!(με isdn ανεβαίνει κατά 3,5ευρώ) !!

Αμα σου χαλάσει η συσκευή στην επισκευάζουν δωρεάν ή φέρνουν καινούρια.

δηλαδή εμείς πχ που έχουμε ένα ασύρματο της panasonic,εάν χαλάσει και πληρώνουμε τέλος συντήρησης της τηλ συσκευής θα μας το φτιάξουν??

Θα ρωτησεις στον ΟΤΕ αν η συγκεκριμμενη συσκευη ειναι εγκεκριμμενη απο αυτον.Μονον τοτε την επισκευαζουν.Αυτο τουλαχιστον ισχυε γιατι ειμαι και εγω συνδρομητης στην συντηρηση επισκευης.
Harry_65

Θα ρωτησεις στον ΟΤΕ αν η συγκεκριμμενη συσκευη ειναι εγκεκριμμενη απο αυτον.Μονον τοτε την επισκευαζουν.Αυτο τουλαχιστον ισχυε γιατι ειμαι και εγω συνδρομητης στην συντηρηση επισκευης.

Ο ΟΤΕ πουλαει ασυρματα Panasonic στα μαγαζια του....Αρα.... :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχω ερωτήσεις:

Στο Κιλκίς οι γονείς μου έχουν ως εναλλακτικό την telepassport...

Μόλις τελείωσα το διάβασμα και των 40 σελίδων του thread και ψιλο-ζαβλακώθηκα...

1) Αυτά που μου "έμειναν" είναι πως με το teledome for you (πρόγραμμα 1), η χρέωση σε ΟΛΑ τα υπεραστικά και αστικά είναι 0.099, δηλαδή περίπου 10 λεπτά του ευρώ ανεξαρτήτως χρόνου και το μόνο "μείον" είναι τα 8 ευρώ της προεπιλογής και το ποσόν που θα πληρώσεις στον courier, σωστά; (δεν υπάρχει αντιπρόσωπός τους στην πόλη μας)

2) Πληρώνεις είπατε και ένα ποσό κάθε φορά που σου στέλνουν λογαριασμό (ας το πούμε πάγιο);

3) Πληρώνεις και την τράπεζα που θα κάνεις την κατάθεση;

4) Για τι ποσά μιλάμε;

5) Μήπως για αστικά-υπεραστικά να χρησιμοποιήσω την teledome; Γιατί αν είναι τα 8+8=16 euro στην αρχή και μετά άλλα 4-5 ευρώ για την αποστολή λογαριασμού+τράπεζα, νομίζω πως εξακολουθούν να συμφέρουν τα 10λεπτά/κλίση...

6) Για τα κινητά να προτιμήσω τον ΟΤΕ (με το πρόθεμά του εννοείται); Έχει κανείς καμιά καλύτερη χρέωση;

7) Χρησιμοποιώ ήδη smile&web για διεθνείς κλήσεις γιατί μιλάω αρκετά με εξωτερικό...Λέτε να συμφέρει να το επιβάλλω και στους γονείς μου; (2-3 φορές τον μήνα μιλάνε το πολύ)

8) Τελικά τώρα που το σκέφτομαι, την telepasport τι να την κάνω; Υπερτερεί σε κάτι από τις παραπάνω (συνδιαστικές, δε λέω) επιλογές; Για κινητά στο εξωτερικό ίσως;

Ευχαριστώ...

1) Αυτά που μου "έμειναν" είναι πως με το teledome for you (πρόγραμμα 1), η χρέωση σε ΟΛΑ τα υπεραστικά και αστικά είναι 0.099, δηλαδή περίπου 10 λεπτά του ευρώ ανεξαρτήτως χρόνου και το μόνο "μείον" είναι τα 8 ευρώ της προεπιλογής και το ποσόν που θα πληρώσεις στον courier, σωστά; (δεν υπάρχει αντιπρόσωπός τους στην πόλη μας)

Αν κάνεις την αίτηση από το 13850 δεν χρειάζεται να έρθει courier! Γίνονται όλα τηλεφωνικώς!!!

2) Πληρώνεις είπατε και ένα ποσό κάθε φορά που σου στέλνουν λογαριασμό (ας το πούμε πάγιο);

1 ευρώ

3) Πληρώνεις και την τράπεζα που θα κάνεις την κατάθεση;

Αν πληρώνεις μέσω πιστωτικής δεν έχει extra χρέωση

4) Για τι ποσά μιλάμε;

1-1,5 ευρώ σε διαφορετική περίπτωση

5) Μήπως για αστικά-υπεραστικά να χρησιμοποιήσω την teledome; Γιατί αν είναι τα 8+8=16 euro στην αρχή και μετά άλλα 4-5 ευρώ για την αποστολή λογαριασμού+τράπεζα, νομίζω πως εξακολουθούν να συμφέρουν τα 10λεπτά/κλίση...

Γιατί τόσα πολλά;;; 8 ευρώ στην αρχή και μετά στη χειρότερη 1,5+1=2,5 ανα μήνα...