Jump to content

Asus P750

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους!:D

Απ' ότι βλέπω οι ευτυχείς ιδιοκτήτες του P750 όλο και πληθαίνουν, γι' αυτό και ξαναγράφω μία ερώτηση που είχα θέσει και πριν λίγο καιρό.

Μπορεί κάποιος με το hardware πληκτρολόγιο και με τη βοήθεια ρυθμίσεων ή προγραμμάτων τρίτων κατασκευαστών, να κάνει αναζήτηση στις ελληνικές επαφές του;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Παύλος

• Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος με το hardware πληκτρολόγιο και με τη βοήθεια ρυθμίσεων ή προγραμμάτων τρίτων κατασκευαστών, να κάνει αναζήτηση στις ελληνικές επαφές του;

Παύλος

Χωρίς να το έχω ακόμη στα χέρια μου απ΄ ότι ξέρω από άλλες συσκευές κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό εκτός και αν: 1)βγει ελληνική rom, 2)βγάλει η asus ή κάποιος τρίτος cab file που επιτρέπει την εισαγωγή και αναγνώριση ελληνικών χαρακτήρων. Ήδη αν ψάξει κανείς το νετ υπάρχουν τέτοια cab για άλλες γλώσσες, όχι όμως για την ελληνική. Εν αναμονή...

Υ.Γ. Το πιο καλό πάντως από πολλές απόψεις σε αυτή την περίπτωση είναι να περάσεις τις επαφές σου με λατινικούς χαρακτήρες. Παίρνει λίγο καιρό να το συνηθίσεις αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο.

• Administrators
Υ.Γ. Το πιο καλό πάντως από πολλές απόψεις σε αυτή την περίπτωση είναι να περάσεις τις επαφές σου με λατινικούς χαρακτήρες. Παίρνει λίγο καιρό να το συνηθίσεις αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο.

Δεν ξέρω εάν αξίζει σήμερα να κάνει κάποιος τέτοιο συμβιβασμό! :worry:

Modpic.gif

Δεν ξέρω εάν αξίζει σήμερα να κάνει κάποιος τέτοιο συμβιβασμό! :worry:

Το ίδιο πίστευα και εγώ αλλά από τότε που κάθισα και μετέτρεψα μέσω outlook τις επαφές είδα διάφορα προβλήματα να λύνονται και άλλα (όπως καλή ώρα τώρα με το p750) να μην εμφανίζονται!

Το ίδιο πίστευα και εγώ αλλά από τότε που κάθισα και μετέτρεψα μέσω outlook τις επαφές είδα διάφορα προβλήματα να λύνονται και άλλα (όπως καλή ώρα τώρα με το p750) να μην εμφανίζονται!

Συμφωνώ ότι η χρήση greeklish, τελικά απλοποιεί τα πράγματα. Από πολλές απόψεις. Αλλά έλα που δεν το αντέχω...:wacko:

Μάλλον είμαι ιδεολογικά αντίθετος.

Προτιμώ να περιμένω για την ελληνική έκδοση του WM6 ή να βγει κάποιο προγραμματάκι που να μου κάνει τη δουλειά που θέλω.

Παύλος

Αύριο παίρνω το δικό μου από expansys. Μία τρελή σκέψη που έκανα με μικρές πιθανότητες επιτυχίας: αν εγκαταστήσει κάποιος το Leng της paragon(πρόγραμμα για εξελληνισμό των WM) μήπως κατάφερνε να περάσει ελληνικά στο hardware πληκτρολόγιο;

Αύριο παίρνω το δικό μου από expansys. Μία τρελή σκέψη που έκανα με μικρές πιθανότητες επιτυχίας: αν εγκαταστήσει κάποιος το Leng της paragon(πρόγραμμα για εξελληνισμό των WM) μήπως κατάφερνε να περάσει ελληνικά στο hardware πληκτρολόγιο;
δυστηχως δεν δουλευει σωστα το leng:mad:στα 6αρια,πληκτρολογιο μπορει να εχεις αλλα και προβληματα
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Καλορίζικο φίλε μου.:D

Και αν δοκιμάσεις την ιδέα σου, πες μας και μας.

Για κοίτα και αυτό: http://ae.inc.ru/aekmap.php

Σε κάποιο άλλο forum είδα έμπειρους χρήστες να το προτείνουν σαν την καλύτερη λύση για ελληνικά σε hardware πληκτρολόγια.

Παύλος

• Administrators
Για κοίτα και αυτό: http://ae.inc.ru/aekmap.php

Σε κάποιο άλλο forum είδα έμπειρους χρήστες να το προτείνουν σαν την καλύτερη λύση για ελληνικά σε hardware πληκτρολόγια.

Παύλος

To aekmap (mexri twra toulaxiston) exei lyseis mono gia qwerty pliktrologia. Alla me ton afksanomeno arithmo syskevwn me alphanumeric keyboard... nomizw oti kati mporei na ginei sto mellon.

Modpic.gif

παιδια εσεις που το εχετε παρει μπορειτε να μου πειτε απο κολληματα και λοιπα κραμεσματα πως παει?

σας ευχαριστω

Αν είχε 128 mb ram θα ήταν μακράν η καλύτερη συσκευή. Με spb mobile shell πέρα από το ότι εξαφανίζεται η μνήμη παρατήρησα και διάφορα κολλήματα ενώ και για αρκετές άλλες εφαρμογές της spb από ότι διαβάζω υπάρχει ασυμβατότητα. Κρίμα... Παρόλα αυτά αν ξεφορτωθείς τα μη απαραίτητα ή περάσεις κάποια άλλη light rom (δεν το έχω κάνει ακόμη) η συσκευή μπορεί να συμπεριφερθεί αξιοπρεπέστατα (λόγω επεξεργαστή που πετάει).

• 2 weeks later...
εκτος απο αυτα τα δυο μαγαζια στο νετ δεν μπορουμε να το παρουμε απο καπου αλλου. περιμενω απο δεκεμβριο να ερθει καπου να το δω και τπτ. ξερει κανεις τπτ?

Πρόσφατα φλάσαρα την rom 0.18 του sorg: http://rapidshare.com/files/111691063/P750.AIO.WM6.1.v0.18.Base.by.Sorg.zip Είναι vga rom με επιλογή εναλλαγής ανάμεσα σε vga και qvga μέσω μιας εφαρμογής που λέγεται ResSwitch και είναι ενσωματωμένη στη rom. Με τα sk tools ξεφορτώθηκα ότι άχρηστο υπήρχε στη συσκευή(ξένα πηκτρολόγια, skin τηλεφώνου, device lock) και όλα τα εικονίδια που φορτώνονται στο start up. Αποτέλεσμα; Η συσκευή ξεκινάει με 27 ram σε qvga και πέφτει μετά από σκληρή και πολύωρη χρήση στα 23 ενώ σε vga ανάλυση ξεκινά με 24 και πέφτει στα 20. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σε vga(που είναι καταπληκτική) ανάλυση το τηλέφωνο συμπεριφέρεται άψογα τρέχοντας βαριές εφαρμογές όπως destinator και έχει περισσότερη μνήμη από την Official Qvga!!!. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ψάχνοντας λίγο στο Νετ βρήκα από ebay τα ram chip που επιτρέπουν την αναβάθμιση σε 128 mb ram μόνο με 14€ μαζί με τα μεταφορικά. Η αλήθεια είναι ότι αν έβρισκα κάποιον ειδικό να μου ανοίξει τη συσκευή και να κάνει την αλλαγή θα το έκανα ευχαρίστως και ας χάσω την εγγύηση. Όλοι όσοι έχουν κάνει στο εξωτερικό αυτή τη μετατροπή μόνο καλά λόγια έχουν να λένε στα φόρουμ. Γνωρίζει κανείς κανένα τεχνικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό να προχωρήσουμε μαζί στο απονενοημένο;

Νομίζω ότι είναι μεγάλο το ρίσκο που κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.

Σίγουρα είναι ρίσκο αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει. Αυτή η συσκευή με vga και 128 ram και με αυτό τον επεξεργαστή που φοράει συν το πληκτρολόγιο θα είναι η καλύτερη all in one συσκευή της αγοράς!

• Administrators
Ωραίο ακούγεται όπως το λες αλλά αυτές οι μετατροπές είναι δύσκολο πράγμα και πρέπει να χαλάσουν αρκετές συσκευές μέχρι να δουλέψει μία σωστά. Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να κάνουν κάτι να πάει στραβά... και γιαυτό λέω ότι δεν αξίζει το ρίσκο. Εντούτοις, εάν είσαι αποφασισμένος να το κάνεις... θα είχε πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

Modpic.gif

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Κανένα νέο με τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο;

Άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα...Μόνο με official ελληνική ρομ θα λυθεί το (όχι και τόσο σημαντικό) πρόβλημα αλλά αυτό σημαίνει qvga που εγώ προσωπικά δε θα πάρω!

τι νεο εδω ακομη δεν πωλειται στην ελλαδα. μετα σχεδον απο ενα χρονο και ακομη δεν εχει ερθει. οταν θα ειναι να το αγορασουμε θα εχει βγει καποιο αλλο καλυτερο (128rom)

• 1 month later...
  • The title was changed to Asus P750