greenfan Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Εμένα πάντως μου θυμίζει πάρα πολύ το Sony Ericsson K800 που έχω... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Εμένα πάντως μου θυμίζει πάρα πολύ το Sony Ericsson K800 που έχω... Dystyxws... tha symfwnisw mazi sou! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Να δούμε πότε θα αποφασίσουν να το φέρουν το ρημάδι :wacko:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Opws kai ola ta ypoloipa PPCs... logika kanonikotata. Nai... yparxoun arketa. Μπορεις να μας προτεινεις καποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Μπορεις να μας προτεινεις καποια. Hewlett-Packard iPAQ 610c HTC Touch Dual I-Mate Ultimate 8150 MiTAC Mio A702 Asus P526 Asus P525 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Hewlett-Packard iPAQ 610c HTC Touch Dual I-Mate Ultimate 8150 MiTAC Mio A702 Asus P526 Asus P525 το πρωτο δεν εχει καλο gps το 2 εχει κρυμμενο πληκτρολογιο το 3 δεν εχει καθολου gps(κορυφαιο αλλα......) το 4 εχει χαλια χαρακτηριστικα και τα 2 τελευταια ειναι κατωτερα του P750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pidgey Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Και εκεί που έψαχνα το διαδίκτυο για να δω μήπως έχουμε κάποιο νεότερο για τη συσκευή αυτή, έπασα πάνω εδώ: http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=5977 Πολύ ωραίο PDA, αλλά είναι λιγάκι τσιμπημένη η τιμή όμως... Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω τι παίζει από διαθεσιμότητες και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Και εκεί που έψαχνα το διαδίκτυο για να δω μήπως έχουμε κάποιο νεότερο για τη συσκευή αυτή, έπασα πάνω εδώ: http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=5977 Πολύ ωραίο PDA, αλλά είναι λιγάκι τσιμπημένη η τιμή όμως... Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω τι παίζει από διαθεσιμότητες και θα σας πω. μου κανει εντυπωση διοτι και εγω εψαχνα αλλα δεν ειχα βρει κατι. και μου κανει εντυπωση διοτι ακομη δεν εχει κυκλοφορησει στην Αγγλια πως το εφεραν εδω. κατι δεν μου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pidgey Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 μου κανει εντυπωση διοτι και εγω εψαχνα αλλα δεν ειχα βρει κατι. και μου κανει εντυπωση διοτι ακομη δεν εχει κυκλοφορησει στην Αγγλια πως το εφεραν εδω. κατι δεν μου αρεσει. Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Τελικά πήρα σήμερα τηλέφωνο στο μαγαζί και μου είπαν πως έρχεται στις 15 Φλεβάρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Τελικά πήρα σήμερα τηλέφωνο στο μαγαζί και μου είπαν πως έρχεται στις 15 Φλεβάρη... Wraia... ante na to doume kai afto! :shifty: (Mipws exei erthei i wra kapoios na allaksei to header tou thread?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 ελπίζω να έρθει και σε άλλα μαγαζιά στην Ελλάδα γιατί νομίζω οτι του vpn δεν είναι Ελληνικά. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 να πω οτι απο οτι ειδα στο manual τα office δεν μου φαινονται αξιοπιστα. εννοω οτι δεν ξερω αν μπορεις να διαχειριστεις αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Αμφιβάλλω εαν ελθει ποτέ σε ελληνική εκδοση, αφου αδιαφορούν πλήρως οι αντιπρόσωποι (μάλλον η MLS απο οτι λέγεται), ενώ σίγουρα θα το βγάλει η ASUS και με ελληνική ROM , και σας μεταφέρω την εμπειρία μου απο το Asus P526, το οποιο ενώ ουδέποτε εισήχθη στην Ελλάδα, παρα ταυτα η ASUS στο site της εβγαλε αναβάθμιση της ελληνικής ROM !!!!!!!!!!!! Κουφό μεν αληθινό δε. Αυτά απο εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση . Ένας φίλος μου έχει μαγαζί με pc και μπορεί να μου φέρει καινούριο π750 από γερμανία σε αρκετά καλή τιμη μαζί με destinator 7 και 1gb κάρτα μνήμης. Το θέμα είναι οτι έχει γερμανική ρομ, υπάρχει κάπου αγγλική για να μπορώ να την αλλάξω; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση . Ένας φίλος μου έχει μαγαζί με pc και μπορεί να μου φέρει καινούριο π750 από γερμανία σε αρκετά καλή τιμη μαζί με destinator 7 και 1gb κάρτα μνήμης. Το θέμα είναι οτι έχει γερμανική ρομ, υπάρχει κάπου αγγλική για να μπορώ να την αλλάξω; http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Δεν νομίζω να μπορέσεις να αλλάξεις την ROM σε αγγλική οπως δεν μπόρεσα και εγώ στο αντίστοιχο P526 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 σε ένα pda της Asus στο Α696 το κατάφερα και του άλλαξα. Τώρα ακόμα δεν είμαι σίγουρος οπότε δνε με βλέπω να το αγοράζω τουλαχιστόν τώρα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 τελικα αυτο θα ερθει ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Αμφιβάλλω εαν ελθει ποτέ σε ελληνική εκδοση, αφου αδιαφορούν πλήρως οι αντιπρόσωποι (μάλλον η MLS απο οτι λέγεται), ενώ σίγουρα θα το βγάλει η ASUS και με ελληνική ROM , και σας μεταφέρω την εμπειρία μου απο το Asus P526, το οποιο ενώ ουδέποτε εισήχθη στην Ελλάδα, παρα ταυτα η ASUS στο site της εβγαλε αναβάθμιση της ελληνικής ROM !!!!!!!!!!!! Κουφό μεν αληθινό δε. Αυτά απο εμένα. Seen this?:lol::lol::lol: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Review: http://www.mobile-review.com/pda/review/asus-p750.shtml Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ποιος την αντιπροσωπευει στην ελλαδα?θελω να παρω τηλ να ρωτησω αν και ποτε θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ποιος την αντιπροσωπευει στην ελλαδα?θελω να παρω τηλ να ρωτησω αν και ποτε θα ερθει http://www.mls.gr/ Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 http://www.mls.gr/ thanks φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 thanks φιλε μου Ρωτησες ποτε θα το φερουν? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ρωτησες ποτε θα το φερουν? χα- χα, αυτοι δεν το ξέρουν καν, ετσι τουλάχιστον μου απάντησε μια κοπέλλα, τέλοσπάντων κατάφερα και αλλαξα την γερμανική ΡΟΜ σε ελληνική στο Ρ526 μου, οπότε υποθέτω οτι θα τα καταφέρω και στο Ρ750 που παραγγέλνω οσωνούπω (μόλις βέβαια την κυκλοφορήσει η Asus στο site της). Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts