Jump to content

Asus P750

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να δούμε πότε θα αποφασίσουν να το φέρουν το ρημάδι :wacko:.

Hewlett-Packard iPAQ 610c

HTC Touch Dual

I-Mate Ultimate 8150

MiTAC Mio A702

Asus P526

Asus P525

το πρωτο δεν εχει καλο gps

το 2 εχει κρυμμενο πληκτρολογιο

το 3 δεν εχει καθολου gps(κορυφαιο αλλα......)

το 4 εχει χαλια χαρακτηριστικα

και τα 2 τελευταια ειναι κατωτερα του P750

• 2 weeks later...

Και εκεί που έψαχνα το διαδίκτυο για να δω μήπως έχουμε κάποιο νεότερο για τη συσκευή αυτή, έπασα πάνω εδώ:

http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=5977

Πολύ ωραίο PDA, αλλά είναι λιγάκι τσιμπημένη η τιμή όμως... Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω τι παίζει από διαθεσιμότητες και θα σας πω.

Και εκεί που έψαχνα το διαδίκτυο για να δω μήπως έχουμε κάποιο νεότερο για τη συσκευή αυτή, έπασα πάνω εδώ:

http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=5977

Πολύ ωραίο PDA, αλλά είναι λιγάκι τσιμπημένη η τιμή όμως... Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω τι παίζει από διαθεσιμότητες και θα σας πω.

μου κανει εντυπωση διοτι και εγω εψαχνα αλλα δεν ειχα βρει κατι. και μου κανει εντυπωση διοτι ακομη δεν εχει κυκλοφορησει στην Αγγλια πως το εφεραν εδω. κατι δεν μου αρεσει.

μου κανει εντυπωση διοτι και εγω εψαχνα αλλα δεν ειχα βρει κατι. και μου κανει εντυπωση διοτι ακομη δεν εχει κυκλοφορησει στην Αγγλια πως το εφεραν εδω. κατι δεν μου αρεσει.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Τελικά πήρα σήμερα τηλέφωνο στο μαγαζί και μου είπαν πως έρχεται στις 15 Φλεβάρη...

• Administrators
Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Τελικά πήρα σήμερα τηλέφωνο στο μαγαζί και μου είπαν πως έρχεται στις 15 Φλεβάρη...

Wraia... ante na to doume kai afto! :shifty:

(Mipws exei erthei i wra kapoios na allaksei to header tou thread?)

Modpic.gif

ελπίζω να έρθει και σε άλλα μαγαζιά στην Ελλάδα γιατί νομίζω οτι του vpn δεν είναι Ελληνικά.

να πω οτι απο οτι ειδα στο manual τα office δεν μου φαινονται αξιοπιστα. εννοω οτι δεν ξερω αν μπορεις να διαχειριστεις αρχεια.

Αμφιβάλλω εαν ελθει ποτέ σε ελληνική εκδοση, αφου αδιαφορούν πλήρως οι αντιπρόσωποι (μάλλον η MLS απο οτι λέγεται), ενώ σίγουρα θα το βγάλει η ASUS και με ελληνική ROM , και σας μεταφέρω την εμπειρία μου απο το Asus P526, το οποιο ενώ ουδέποτε εισήχθη στην Ελλάδα, παρα ταυτα η ASUS στο site της εβγαλε αναβάθμιση της ελληνικής ROM !!!!!!!!!!!! Κουφό μεν αληθινό δε. Αυτά απο εμένα.

ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση . Ένας φίλος μου έχει μαγαζί με pc και μπορεί να μου φέρει καινούριο π750 από γερμανία σε αρκετά καλή τιμη μαζί με destinator 7 και 1gb κάρτα μνήμης. Το θέμα είναι οτι έχει γερμανική ρομ, υπάρχει κάπου αγγλική για να μπορώ να την αλλάξω;

• Administrators
ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση . Ένας φίλος μου έχει μαγαζί με pc και μπορεί να μου φέρει καινούριο π750 από γερμανία σε αρκετά καλή τιμη μαζί με destinator 7 και 1gb κάρτα μνήμης. Το θέμα είναι οτι έχει γερμανική ρομ, υπάρχει κάπου αγγλική για να μπορώ να την αλλάξω;

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P750

Modpic.gif

σε ένα pda της Asus στο Α696 το κατάφερα και του άλλαξα. Τώρα ακόμα δεν είμαι σίγουρος οπότε δνε με βλέπω να το αγοράζω τουλαχιστόν τώρα.

Αμφιβάλλω εαν ελθει ποτέ σε ελληνική εκδοση, αφου αδιαφορούν πλήρως οι αντιπρόσωποι (μάλλον η MLS απο οτι λέγεται), ενώ σίγουρα θα το βγάλει η ASUS και με ελληνική ROM , και σας μεταφέρω την εμπειρία μου απο το Asus P526, το οποιο ενώ ουδέποτε εισήχθη στην Ελλάδα, παρα ταυτα η ASUS στο site της εβγαλε αναβάθμιση της ελληνικής ROM !!!!!!!!!!!! Κουφό μεν αληθινό δε. Αυτά απο εμένα.

Seen this?:lol::lol::lol:

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• 2 weeks later...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ποιος την αντιπροσωπευει στην ελλαδα?θελω να παρω τηλ να ρωτησω αν και ποτε θα ερθει

http://www.mls.gr/

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ρωτησες ποτε θα το φερουν?

χα- χα, αυτοι δεν το ξέρουν καν, ετσι τουλάχιστον μου απάντησε μια κοπέλλα, τέλοσπάντων κατάφερα και αλλαξα την γερμανική ΡΟΜ σε ελληνική στο Ρ526 μου, οπότε υποθέτω οτι θα τα καταφέρω και στο Ρ750 που παραγγέλνω οσωνούπω (μόλις βέβαια την κυκλοφορήσει η Asus στο site της). Αυτά.

• The title was changed to Asus P750