telePS Δημοσιεύτηκε July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2007 Τον «έφαγαν» οι καταπατητές!!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Υπερασπίστηκε το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον, συγκρούστηκε με καταπατητές και ιδιοκτήτες αυθαιρέτων σε προστατευόμενους βιότοπους, βρέθηκε αντιμέτωπος με εργολάβους που έκαναν παράνομες αμμοληψίες σε κοίτες χειμάρρων και ποταμών και η ελληνική πολιτεία τον …. επιβράβευσε για τον αγώνα του. Τον απάλλαξε απ’ τα καθήκοντά του ως προϊστάμενο της κτηματικής υπηρεσίας του Δημοσίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και τον μετέθεσε στην εφορία Μεσολογγίου. Ο λόγος για τον κ. Δημήτρη Ντάουλα ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προϊστάμενος της κτηματικής υπηρεσίας του δημοσίου δεν δίστασε να εφαρμόσει το νόμο και να συγκρουστεί με τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων τόσο στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου όσο και στο δέλτα του Αχελώου στο Δήμο Οινιάδων. (Περιοχές προστατευόμενες απ τη συνθήκη Ramsar) Η δράση του κ. Ντάουλα ενόχλησε τους καταπατητές, αρκετοί απ τους οποίους είναι επιφανή μέλη των τοπικών κοινωνιών, οι οποίοι φρόντισαν.… για την απομάκρυνσή του, μέσω κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων, στέλνοντας το μήνυμα « Να τι παθαίνει όποιος τα βάζει μαζί μας» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την απαράδεκτη ενέργεια των πολιτικών του προϊσταμένων στο υπουργείο οικονομικών και καλούμε το Γ.Γ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Σπυρίδωνα όλους τους βουλευτές της περιφέρειας και κάθε ενεργό πολίτη να αντιδράσουν με κάθε τρόπο σ΄ αυτή την ενέργεια. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επαναφορά του κ. Ντάουλα στη θέση του και την ουσιαστική στήριξη του έργου του, κατά αυτών που με θράσος καταπατούν και βιάζουν την ελληνική φύση. Η τρομοκρατία δεν πρέπει να περάσει. Τα παχιά λόγια δεν αρκούν για να προστατευτεί το περιβάλλον. Οικολογική Κίνηση Πάτρας Πάτρα 19-7-2007 Βασιλειάδου 26, 262 22 Πάτρα Τηλ. Fax 2610.321010 E-mail: oikipa@otenet.gr--------------------- Μετά περιμένουμε να αναδασωθούν τα δάση που κάηκαν. Τι να πω... εχω αηδιάσει πλέον. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα.... Να ταν η μοναδικη φορα που συμβαινει αυτο καλα θα ταν!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Τι να πω... εχω αηδιάσει πλέον. Και δεν είσαι ο μόνος... Τι μπορούμε να κάνουμε;; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atgiakas Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Και δεν είσαι ο μόνος... Τι μπορούμε να κάνουμε;; na kanoyme ena ntoy apo pantoy,na mhn meinei tipota! Παράθεση bromeros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 na kanoyme ena ntoy apo pantoy,na mhn meinei tipota! :)+100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Απλά να στείλετε το πρώτο post με e-mail στο: ;) Ked-ath@ked.gr Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Απλά να στείλετε το πρώτο post με e-mail στο: ;) Ked-ath@ked.gr Τι είναι το ked; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Τι είναι το ked; www.ked.gr, Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 :)+100 kai meta pou den tha minei tpt ti tha kanoume dld? tha ta ksinoume sta egkatelimena ktiria?, malon tha katantisoume kati san to "children of men" Υ.Γ να βάλουμε και αυτό που λέει οικολογική κινηση πάτρας? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atgiakas Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Απλά να στείλετε το πρώτο post με e-mail στο: ;) Ked-ath@ked.gr Έτσι παιδιά,η αντίσταση μας πρέπει να είναι κόσμια, να συνταχτούμε με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που θα μας τακτοποιήσουν και επαγγελματικά, και να εκφράζουμε τις νεανικές μας ανησυχίες μέσα από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους πρόστυχους. Παράθεση bromeros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Έτσι παιδιά,η αντίσταση μας πρέπει να είναι κόσμια, να συνταχτούμε με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που θα μας τακτοποιήσουν και επαγγελματικά, και να εκφράζουμε τις νεανικές μας ανησυχίες μέσα από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους πρόστυχους. χεχε πριν λιγο έλεγες να κάνουμε ντου απο παντού και να μην μείνει τίποτα:shifty: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 χεχε πριν λιγο έλεγες να κάνουμε ντου απο παντού και να μην μείνει τίποτα:shifty: Και σε λίγο θα πει... Έεεεετσω απ' τα δόντια... 'Εεεεετσω απ' τα δόντια... Θα στο πωωωωωωω. :lol: Και για να επιστρέψουμε στα του thread... Ακόμα και οι ίδιοι δε θέλουν την πρόοδο φαίνεται και τη καταγγελία για κάθε τι που τους συμφέρει... Έλεος. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atgiakas Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 χεχε πριν λιγο έλεγες να κάνουμε ντου απο παντού και να μην μείνει τίποτα:shifty: :lol::lol: δεν μπορείτε να διακρίνετε πότε ένα σχόλιο είναι σαρκαστικό μου φαίνεται. Εξακολουθώ να πιστεύω στο ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.Μην νομίζετε δεν είναι πολλοί. Μια χούφτα οικογένειες και καμιά χιλιάδα νεόπλουτοι παρατρεχάμενοι που λυμαίνονται τα ιερά χώματα μας.Λίγο να συντονιστούμε, να τους ξαποστείλουμε και να βάλουμε μια λαϊκή τάξη σ' αυτό το αμερικανόδουλο χάος. Κουνήσου, αγάπη μου! Παράθεση bromeros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Έτσι παιδιά,η αντίσταση μας πρέπει να είναι κόσμια, να συνταχτούμε με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που θα μας τακτοποιήσουν και επαγγελματικά, και να εκφράζουμε τις νεανικές μας ανησυχίες μέσα από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους πρόστυχους. :lol::rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 :lol::lol: δεν μπορείτε να διακρίνετε πότε ένα σχόλιο είναι σαρκαστικό μου φαίνεται. Εξακολουθώ να πιστεύω στο ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.Μην νομίζετε δεν είναι πολλοί. Μια χούφτα οικογένειες και καμιά χιλιάδα νεόπλουτοι παρατρεχάμενοι που λυμαίνονται τα ιερά χώματα μας.Λίγο να συντονιστούμε, να τους ξαποστείλουμε και να βάλουμε μια λαϊκή τάξη σ' αυτό το αμερικανόδουλο χάος. Κουνήσου, αγάπη μου! ΄Το θέμα είναι οτι δεν θα συνοτνιστούμε :lol:. οι hommo sapiens είναι εκ γενετής ασυντόνιστοι. Δεν είμαι σίγουρος όμως για μας τους hommo sapiens sapiens. πως και ναχει, θέλω να στείλω το email και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω απο κάτω και το κίνημα πάτρας, ξέρει κανείς? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Σήμερα άκουσα το θέμα και στον ΣΚΑΙ. Απο πλευράς μας θα ήταν έυκολο και ίσως αποδοτικό (εάν γινει μαζικά) εάν στέλναμε mail διαμαρτυρίας σε κάποιες διευθύνσεις. Ποιά mail προτείνετε;; ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: http://www.primeminister.gr/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=3 ΥΠΕΧΩΔΕ: service@dorg.minenv.gr ΚΕΔ: Ked-ath@ked.gr Κάντε copy paste το αρχικό μας κείμενο και στειλτε το. Εγω το έκανα ήδη :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 ποσες φορές να το πω?? να κάνουμε copy και το κίνημα? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 ποσες φορές να το πω?? να κάνουμε copy και το κίνημα? Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο. Εγω δεν το έβαλα. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Κι εγώ μαζί. Ναι στο Ντάουλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 ποσες φορές να το πω?? να κάνουμε copy και το κίνημα? Εγώ το έβαλα αλλά μέχρι στιγμής έστειλα μόνο στο ΚΕΔ. Στα άλλα δύο δεν θα το βάλω. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 ίγο να συντονιστούμε, να τους ξαποστείλουμε και να βάλουμε μια λαϊκή τάξη σ' αυτό το αμερικανόδουλο χάος. Να τους ξαποστείλουμε μπας και πάρουμε εμείς τη θέση τους... nice...;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts