wap4u Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 a) Θα πάρει χώρο αρκετό και θα μεγαλώσει το setup :) b) Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ώρα, αλλά και απο τις γεωγραφικές συντεταγμένες. Στο σχετικό μου project T-GPS έχω κάνει σχετική προσπάθεια. α) ok, αν και 8 εικονίδια 16x16 πόσο θα πιάνουν; β) Έτσι είναι, αλλά θα μπορούσε να βάζει τις συντεταγμένες του τόπου του ο χρήστης. Αν δεν βαραίνει πολύ θα ήταν χρήσιμο νομίζω, ίσως περισσότερο από τις φάσεις του φεγγαριού. (να και ένα σχετικό utility: http://home.comcast.net/~jonsachs/#Ephemeris%201.0 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τώρα εδώ που τα λέμε και εγώ δεν είμαι πολύ fun της ιδέας. Και να εξηγήσω γιατί. Πρώτον για το πόσο μεγαλωνει το πρόγραμμα και πόσο γρήγορα ξεκινάει και γενικά θα ανταποκρίνεται το today plugin. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι θα φαρδύνει και θα πιάνει και πολύ χώρο στο today screen. Από την άλλη βέβαια, θα μπορεί κάποια πράγματα όπως τη σελήνη ενδεχομένως να μην την επιλέξει κανείς να εμφανίζεται... και από την άλλη, πόσο πραγματικά χρήσιμη είναι μια τέτοια πληροφορία καθημερινά; Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. September 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Γενικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι χρησιμο. Και τι εγινε αμα θυμασαι τον αλλον και τον πάρεις τηλέφωνο? Πρεπει να του πας και δώρο. Ενω τον ξεχνάς, σε ξεχνάει, και όλα μέλι γάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Πολύ ωραίο το πρόγραμμα!!!Πολλά συγχαρητήρια!!!!Είναι εξαιρετικά βολικό! Γιατί όταν είναι επιλεγμένο να εμφανίζονται τα pop-up για γιορτές και γενέθλια ενώ τα βλέπω, μετά που πατάω απόκρυψη δεν λένε να φύγουν με τίποτα και παραμένει και το εικονίδιο του προγράμματος στην top bar?? Το έλυσα απενεργοποιώντας την εμφάνιση των pop-up!! Και κάτι που το είχε πει κι ένας φίλος πιο πάνω... Είναι εύκολο να στοιχηθεί το εικονίδιο στο κέντρο αλλά και να μην υπάρχει αυτό το κενό ανάμεσα στη γραμμή γενεθλίων και τη γραμμή που διαχωρίζει το επόμενο today plug-in?? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ!! Και πάλι συγχαρητήρια! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 χαχαχα σωστός! τι τις θέλουμε τις υπενθυμήσεις!!! :lol: όχι πάντως σοβαρά εγώ είχα περάσει ολοήμερα συμβάντα για να θυμάμαι τις γιορτές και τα γενέθλια... καταλαβαίνεις τι γινόταν....το χάος! Συν ότι δεν ήξερα ποτέ, πότε πέφτει η γιορτή μου ως κινητή....οπότε εμένα αυτό το πρόγραμμα μου είναι πραγματικά ΠΟΛΥ χρήσιμο!!! :D Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. September 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Update 0.9954 - Icon για γενέθλια - Καλύτερη στοίχιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Μια καλή ιδέα είναι να συμπεριλάβεις και τις παγκόσμιες ημέρες (π.χ. ημέρα χωρίς αυτοκίνητο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Μια καλή ιδέα είναι να συμπεριλάβεις και τις παγκόσμιες ημέρες (π.χ. ημέρα χωρίς αυτοκίνητο). Λάθος, υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Γιατί για το φεγγάρι λέει [πρώτο τέταρτο] (58,40%) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1. Πως περνάμε τα γενέθλια; 2. Οι περασμένες από εμάς εορτές και τα γενέθλια φαίνονται μόνιμα, όπως οι άλλες εορτές, στην οθόνη today; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. September 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Πρώτο τέταρτο σημαίνει ότι το φεγγάρι βρίσκεται στο 50% της ανόδου του προς πανσέληνο. Τελευταίο τέταρτο σημαίνει οτι βρίσκεται στο 50% της καθόδου του προς νέα σελήνη. Τα γενέθλια τα περνάς μέσα από τις επαφές. Και τα γενέθλια, και οι δικές σου εορτές, φαίνονται στο today screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ευχαριστώ. Είσαι άψογος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τις επετείους μπορούμε να τις δούμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τέλειο !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Πρώτο τέταρτο σημαίνει ότι το φεγγάρι βρίσκεται στο 50% της ανόδου του προς πανσέληνο. Τελευταίο τέταρτο σημαίνει οτι βρίσκεται στο 50% της καθόδου του προς νέα σελήνη. Τα γενέθλια τα περνάς μέσα από τις επαφές. Και τα γενέθλια, και οι δικές σου εορτές, φαίνονται στο today screen. ρε φιλε το καλυτερο απο ολα ειναι αυτο με τις φασεις της σεληνης πολυ χρησιμο για λυκανθρωπους:lol::lol::lol::lol: εεε κανουμε και λιγο πλακα παντως ευχαριστω για οτι μας προσφερεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. September 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τα anniversaries φαινονται αυτόματα γιατι αυτό είναι το μέρος που βάζει τις εορτές εαν γίνει τέτοια επιλογή (δεν υπάρχει άλλο πεδίο διαθέσιμο). Σε λίγο θα βάλω και πληροφορίες για μαύρη μαγεία οπότε μην ανησυχείς, υπάρχει ακόμα μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Η παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο είναι στις 22 Σεπτεμβρίου αλλά μου την εμφάνισε χθες:(:O Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Κάτι σημαντικό κατά την γνώμη μου που παρατήρησα όσον αφορά στις γιορτές των φίλων μου είναιτο εξής: Γράφοντας τα ονόματα των επαφών με το pocket cm keyboard που δεν χρησιμοποιεί την ουσία ελληνικούς χαρακτήρες αλλά ένα customized English based keyboard το πρόγραμμα δεν μπορεί να ανανωρίσει ότι έγραψα ΔΗΜΗΤΡΗΣ για παράδειγμα και πρέπει να τα γράψω με το κανονικό πληκτρολόγιο της συσκευής που έχει ελληνική γραμματοσειρά. Επίσης θέλει και τόνους για να αναγνωρίσει ένα όνομα συνήθως κάι που δεν συνηθίζεται από τους περισσότερους στις επαφές τους.... Αυτά Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εαν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς δεν χρησιμοποιεί ελληνικούς χαρακτήρες, πώς έγραψες την λέξε ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Το σύνολο unicode είναι μοναδικό. Εαν το πρόγραμμα το συγκεκριμένο δεν γράφει unicode, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, διότι είναι αδύνατο να ξέρω τί είδους χαρακτήρες χρησιμοποιεί, αλλά και να ήξερα δεν μπορώ να αλλάξω κάτι που είναι standard (unicode) σε κάτι το οποίο χρησιμοποιείται μόνο από ένα πρόγραμμα. Το εορτολόγιο αφαιρεί τους τόνους, με την προϋπόθεση να είναι από το σύνολο unicode , οπότε εαν βάζεις τους τόνους με το πρόγραμμα που λές, πολύ πιθανόν να μην είναι standard χαρακτήρες και επομένως να μην αφαιρούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Θα ήταν χρήσιμο στη λίστα με τις αργίες να φαίνεται και το τί μέρα πέφτει η κάθε αργία, έστω και σε συντετμημένη μορφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Έχω ένα θέμα με τα reminders-pop ups των φίλων που γιορτάζουν. Έχω βάλει να με ειδοποιεί κάθε πρωί 10 η ώρα και ποτέ δεν βλέπω ειδοποίηση! όταν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο εκείνη την στιγμή, νομίζω ότι έχω δει ειδοποίηση, αλλά όταν είναι stand by χάνεται.....με αποτέλεσμα να μην ειδοποιούμαι ποτέ.....κάνω κάτι εγώ ή το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα; Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Τελικά υπάρχει τρόπος να δουλέψει σε Htc S710?? Thanks.....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Έχω ένα θέμα με τα reminders-pop ups των φίλων που γιορτάζουν. Έχω βάλει να με ειδοποιεί κάθε πρωί 10 η ώρα και ποτέ δεν βλέπω ειδοποίηση! όταν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο εκείνη την στιγμή, νομίζω ότι έχω δει ειδοποίηση, αλλά όταν είναι stand by χάνεται.....με αποτέλεσμα να μην ειδοποιούμαι ποτέ.....κάνω κάτι εγώ ή το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα; Same here τις ειδοποιήσεις τις βλέπω κατά τύχη μόνο όταν κάνω reset:O Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 οκ άρα δεν είμαι μόνος ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Γύρισα ... θα το δώ σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts