Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εγκατέστησε στη συσκευή σου το SKTools και θα το βρεις εύκολα. Το εορτολόγιο υπάρχει ήδη σε μορφή CHome. Κρίνεις σκόπιμο να προσθέσουμε την συγκεκριμένη πληροφορία στο πρώτο post; Εάν ναι πες μου τι θα ήθελες να συμπεριλάβω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. February 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Ναι. Βάλε "Για εορτολόγιο σε CHome (Titanium) WM.6.5 link http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263067. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 done! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δεν ξέρω αλλά το εορτολογιο σε μένα δουλεύει μια χαρά στην (παλιά) today οθόνη των windows. Το μόνο που δεν φαίνεται στο black theme οι γιορτές των φίλων μου και άλλαξα theme. Πάντως αν βγεί για την οθόνη της samsung με τα widgets θα είναι μαμάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Προσωπικά θα απενεργοποιούσα τα "βαριά" widgets της samsung και θα έμενα μόνο με το titanium χρησιμοποιώντας την παραπάνω έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Στο HTC Touch HD πού έχω κολλάει στο 100% του setup και δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση τι συμβαίνει μπορεί να βοηθήσει κάποιος μια και δεν είμαι και τόσο σχετικός..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Το συγκεκριμένο εορτολόγιο δεν λειτουργεί εάν έχεις ενεργό το manila μιας και έχει το δικό του today plugin. Βάλε αυτό που είναι αυτόνομη εφαρμογή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Στο HTC Touch HD πού έχω κολλάει στο 100% του setup και δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση τι συμβαίνει μπορεί να βοηθήσει κάποιος μια και δεν είμαι και τόσο σχετικός..:O δεν εχει σημασια! μια χαρα εγκατασταθηκε!απλα πρεπει να καταργησεις το touchflo3d! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 σας ευχαριστώ και τους δύό σας για τις απαντήσεις :) και κάτι τελευταίο αν δεν γίνομαι κουραστικός πως απενεργοποιείται το touchflo3d! ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν τα settings σε wm 6.5.3 γιατί το οκ κουμπί δεν βγαίνει κάτω.Εστω και με editing αρχείου? Ευχαριστω θερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 και κάτι τελευταίο αν δεν γίνομαι κουραστικός πως απενεργοποιείται το touchflo3d! ; Start / Settings / Menu / All Settings / Today / Items όπου απενεργοποιείς το TouchFlo3D. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν τα settings σε wm 6.5.3 γιατί το οκ κουμπί δεν βγαίνει κάτω.Εστω και με editing αρχείου? Αυτό θα ενδιαφέρει πολλού πλέον φαντάζομαι. Σωστή επισήμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. March 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Το εορτολόγιο πλέον είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο από μένα. Μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Το εορτολόγιο πλέον είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο από μένα. Μ. Φίλε ΤΝΤ συγχαρητήρια για το πρόγραμμα σου, δεν υπάρχει κατι τοσο αναλογο και βολικό. Προκειται μήπως να το κάνεις και συμβατό με wm 3.5.3 3.5.5 όπως αναφέρεται στα προηγούμενα 2 μηνύματα. Θα ήταν πολύ καλή κίνηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. March 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα στο forum με το εορτολόγιο για 6.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Oρίστε και το link... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263067 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα στο forum με το εορτολόγιο για 6.5. Ναι το είδα απλώς δεν χρησιμοποιώ titanium αλλά spb shell. Το παλιό εορτολόγιο δουλεύει άψογα αλλά θέλω να απενεργοποιήσω κάποιες ρυθμίσεις και δεν υπάρχει το οκ κουμπί κάτω γιά να τις σώσω. Κυρίως θέλω να απενεργοποιήσω το pop up για τις γιορτές φίλων. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Καλημέρα, Έχω το ΟΜΝΙΑ Ι, με WM 6.1 και SPB SHELL 3.5. Στο setup μου κολλάει και εμένα η μπάρα προόδου, πατώντας την οθόνη βγαίνει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το δω πουθενά στην οθόνη, ούτε στα προγράμματα για να το επιλέξω, αλλά παρόλα αυτά το βρίσκω στα προγράμματα προς απεγκατάσταση. Καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Δεν δουλεύει εάν έχεις ενεργοποιημένο κάποιο shell γιατί "κάθεται" στην today screen των windows. Βάλε αν θες αυτό που είναι αυτόνομη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts