landscape Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 sto touch einai apsogo...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Λοιπόν, ορίστε σε screenshot τι πρόβλημα έχει η εμφάνιση του plugin σε VGA οθόνες. Να σημειώσω πως δεν έχω χαμηλά τα DPIs, είναι στην κανονική ανάλυση της συσκευής, αλλά η οθόνη είναι 640x480. Σε παλιότερες εκδόσεις ήταν σωστό, στις δυο - τρεις τελευταίες έχει μικρύνει το εικονίδιο και τα γράμματα... σε διαστάσεις QVGA:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. November 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Θα του ρίξω μια ματιά τώρα που γύρισα. Μ.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μεθαύριο έχουν δύο φίλοι μου γενέθλια. Όμως το ppc βγάζει υπενθύμιση μόνο για τον έναν από τους δύο. Έχετε παρατηρήσει τίποτα παρόμοιο με παραπάνω από 1 υπενθυμίσεις για γενέθλια την ίδια μέρα; Τις γιορτές όταν είναι πολλές, τις βγάζει πάντως κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Καλησπέρα. Έχω θέμα και ίσως ιδέα για άλλο ένα feature... Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν εκτός από τα γενέθλια στις επαφές 'κοίταζε' και ενημέρωνε και για τις επέτειους που υπάρχουν στις επαφές με την δυνατότητα κάποιος να μην τα βλέπει αν θέλει (όπως και στα γενέθλια). Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasal Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Υπάρχει τρόπος να πιάνει μόνο μια γραμμή στην οθόνη; Έχω το spb pocket plus 4 και αν βάλω το εορτολόγιο σε κάποιο tab, στην επόμενη επανεκκίνηση, το spb θα φορτώνει αιώνια και δε θα ανοίξει τελικά ποτέ. Είναι κρίμα να δεσμεύω δύο γραμμές από όλα τα tab του Spb για να το βάλω από κάτω, μόνο και μόνο για να μη βγαίνει στο scroll bar των windows kai xάνω shortcuts... Έχει δει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα με το Spb? Το pocket pc είναι ένα HP Ιpaq 2492 αγορασμένο πριν 1 χρόνο... Παράθεση Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Emena me SPB Pocket Plus 4, den to emfanizei katholou ean to balw san Plug-In. Den kserw giati Kolaei. Se Kanena allo den exw Problhma. Mhpws mporei na ginei kati? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Έχει πράγματι πρόβλημα με το 4.0.1 (τελευταία release) αλλά δουλεύει μια χαρά (τουλάχιστον σε εμένα) με την έκδοση 4.0.0 του SPB Pocket plus... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Πολύ ωραίο το προγραμματάκι και παρα πολύ χρήσιμο. Νομίζω ότι κάτι συμβαίνει με το Πασχάλιο αφού τον Τάσο τον γιορτάζει 8/4 Τρίτη που είναι αδύνατον καθώς γιορτάζει πάντα Κυριακή του Πάσχα. Δεν ξέρω αν παρασύρει και άλλες κινητές εορτές σε λάθος αλλά αυτο πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. December 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μήπως υπάρχει και κανάς Άγιος Τάσος εκείνη την ημέρα ή καμία Αναστασία ? Καμιά φορά οι εορτές ντουμπλάρονται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μπα δεν νομίζω. απο οτι καταλαβα για την γιορτή του Αναστάσιου Αναστασίας όπως είδα και απο την σελίδα σου την εχει στην 8/4 ημέρα Τρίτη που ίσως την έχει αφήσει απο την περσινή χρονια καθώς το Πασχα περσι ήταν 8/4. Αν ήταν διπλή όντως έπρεπε να τον είχε και στην 27/4 που ειναι το ΠΑΣΧΑ. καποιο bug είναι σίγουρα το έλεγξα και απο το ημερολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Καλησπέρα. Έχω θέμα και ίσως ιδέα για άλλο ένα feature... Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν εκτός από τα γενέθλια στις επαφές 'κοίταζε' και ενημέρωνε και για τις επέτειους που υπάρχουν στις επαφές με την δυνατότητα κάποιος να μην τα βλέπει αν θέλει (όπως και στα γενέθλια). Τελικά τις 2 επετείους στις από τις επαφές τις 'κοιτάζει'; Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrospetr Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Γεια χαρά ποια εκδοση είναι η τελευταία γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Γεια χαρά ποια εκδοση είναι η τελευταία γνωρίζει κάποιος? θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ το ίδιο :O BTW συγχαρητήρια στον WindowsNT, πολύ καλή δουλειά και πολύ χρήσιμη :respect: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω σε τι κατάσταση βρίσκεται η νέα έκδοση με το φιξάκι περί του μικρού εικονιδίου σε VGA οθόνες:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 τελικά το κατέβασα και έκανα internet update και δουλεύει περίφημα... Πάλι συγχαρητήρια στον windowsNT για την εφαρμογή αυτή. Κανένα reset μέχρι τώρα και πραγματικά είναι κάτι που έψαχνα από καιρό. Προσωπική και μόνο γνώμη βέβαια είναι ότι θα βόλευε: α) να μπορεί το popup window με τους εορτάζοντες της ημέρας να είναι άμεσα διαθέσιμο από το μενού, καθώς πχ. σήμερα είχα 8 Χρήστους και είναι αδύνατον κανείς να θυμάται όλους με την απόκρυψη του popup. Θα μπορούσε δλδ να υπάρχει η επιλογή "Σήμερα γιορτάζουν" στο κεντρικό μενού και να βγαίνει το popup ξανά, και β) από το popup window με τις εορτές της ημέρας ή τα αποτελέσματα από τις κοντινές εορτές να μπορούσε με το πάτημα με το πενάκι σε κάθε επαφή να υπάρχουν οι επιλογές κλήση επαφής, αποστολή sms/mms και να μπορεί έτσι κάποιος να καλέσει τον εορτάζοντα κατευθείαν μέσα από το εορτολόγιο και μετά να σε ξαναεπιστρέψει πίσω στην λίστα για να καλέσεις αν θες τον επόμενο. Τα παραπάνω είναι μόνο υποκειμενική μου γνώμη και χωρίς αυτά βέβαια το εορτολόγιο παραμένει Τέλειο στα μάτια μου. Εύγε και πάλι ;) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Δύο bugs/ελλείψεις: 1. 24 Δεκεμβρίου γιορτάζει ο Αχμέτ (ξέρεις κανείς κανέναν);;; Που είναι η Ευγενία; 2. Για δείτε η Καθαρά Δευτέρα πότε λέει ότι πέφτει το 2008... Μετά το Πάσχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. December 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέον Έτος :) Γύρισα μετά από μέρες απουσίας. Eortologio 0.998 update: Μενού 'Σήμερα εορτάζουν' Δυνατότητα διπλού κλίκ σε όνομα εορτής και ανοίγει αυτόματα η επαφή. Update XML Library Διόρθωση προβλήματος αργιών και σχολικών αργιών για το επόμενο έτος. Compile με Visual Studio 2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέον Έτος :) Γύρισα μετά από μέρες απουσίας. Eortologio 0.998 update: Μενού 'Σήμερα εορτάζουν' Δυνατότητα διπλού κλίκ σε όνομα εορτής και ανοίγει αυτόματα η επαφή. Update XML Library Compile με Visual Studio 2008. Πολλά μπράβο για την υποστήριξη που συνεχίζεις να παρέχεις στην φοβερή εφαρμογή σου! Ρίξε μια ματιά αν έχεις χρόνο (τέτοιες μέρες) και στα παραπάνω 2 ζητήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. December 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ετοιμο και αυτό , ξανακάνε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ετοιμο και αυτό , ξανακάνε update. Άψογο! Στις 24 Δεκεμβρίου γιορτάζει και ο Ευγένιος και θα πρότεινα να βγάλεις τον Αχμέτ :lol: από την ίδια ημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Είσαι φοβερός !!!!! τα σέβη μου :cool: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Λείπει και η κακομοίρα η Δανάη παραλίγο να ξεχάσω την ανηψιά μου εορτάζεται την Κυριακή των Προπατόρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Δυνατότητα διπλού κλίκ σε όνομα εορτής και ανοίγει αυτόματα η επαφή. Τι εννοείς με αυτό ; :wacko: το έψαξα αλλά δεν το βρήκα :p Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Και χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσει ο δημιουργός αυτού του καταπληκτικού προγράμματος! Τώρα ας έρθουμε και στο πρόγραμμα,παρατήρησα ένα μικρό bug! Όταν ανοίγεις την αναδυόμενη λίστα για τις γιορτές της εβδομάδας, μετά την 31/12 εμφανίζει 01/13,02/13 κ.ο.κ. με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει την πρωτοχρονιά και τις επόμενες μέρες! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts