Jump to content

[Εφαρμογή] Εορτολόγιο Greek Today Screen

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Εγκατέστησε στη συσκευή σου το SKTools και θα το βρεις εύκολα.

Το εορτολόγιο υπάρχει ήδη σε μορφή CHome.

Κρίνεις σκόπιμο να προσθέσουμε την συγκεκριμένη πληροφορία στο πρώτο post; Εάν ναι πες μου τι θα ήθελες να συμπεριλάβω ακριβώς.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Δεν ξέρω αλλά το εορτολογιο σε μένα δουλεύει μια χαρά στην (παλιά) today οθόνη των windows. Το μόνο που δεν φαίνεται στο black theme οι γιορτές των φίλων μου και άλλαξα theme. Πάντως αν βγεί για την οθόνη της samsung με τα widgets θα είναι μαμάτο.

• Administrators
Προσωπικά θα απενεργοποιούσα τα "βαριά" widgets της samsung και θα έμενα μόνο με το titanium χρησιμοποιώντας την παραπάνω έκδοση.

Modpic.gif

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Στο HTC Touch HD πού έχω κολλάει στο 100% του setup και δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση τι συμβαίνει μπορεί να βοηθήσει κάποιος μια και δεν είμαι και τόσο σχετικός..:O

• Administrators

Το συγκεκριμένο εορτολόγιο δεν λειτουργεί εάν έχεις ενεργό το manila μιας και έχει το δικό του today plugin.

Βάλε αυτό που είναι αυτόνομη εφαρμογή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784

Modpic.gif

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Στο HTC Touch HD πού έχω κολλάει στο 100% του setup και δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση τι συμβαίνει μπορεί να βοηθήσει κάποιος μια και δεν είμαι και τόσο σχετικός..:O

δεν εχει σημασια! μια χαρα εγκατασταθηκε!απλα πρεπει να καταργησεις το touchflo3d!

σας ευχαριστώ και τους δύό σας για τις απαντήσεις :)

και κάτι τελευταίο αν δεν γίνομαι κουραστικός πως απενεργοποιείται το touchflo3d! ;

• 2 weeks later...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν τα settings σε wm 6.5.3 γιατί το οκ κουμπί δεν βγαίνει κάτω.Εστω και με editing αρχείου?

Ευχαριστω θερμα

• Administrators
και κάτι τελευταίο αν δεν γίνομαι κουραστικός πως απενεργοποιείται το touchflo3d! ;

Start / Settings / Menu / All Settings / Today / Items

όπου απενεργοποιείς το TouchFlo3D.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν τα settings σε wm 6.5.3 γιατί το οκ κουμπί δεν βγαίνει κάτω.Εστω και με editing αρχείου?

Αυτό θα ενδιαφέρει πολλού πλέον φαντάζομαι. Σωστή επισήμανση.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Το εορτολόγιο πλέον είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο από μένα.

Μ.

Φίλε ΤΝΤ συγχαρητήρια για το πρόγραμμα σου, δεν υπάρχει κατι τοσο αναλογο και βολικό.

Προκειται μήπως να το κάνεις και συμβατό με wm 3.5.3 3.5.5 όπως αναφέρεται στα προηγούμενα 2 μηνύματα.

Θα ήταν πολύ καλή κίνηση!!

Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα στο forum με το εορτολόγιο για 6.5.

Ναι το είδα απλώς δεν χρησιμοποιώ titanium αλλά spb shell.

Το παλιό εορτολόγιο δουλεύει άψογα αλλά θέλω να απενεργοποιήσω κάποιες ρυθμίσεις και δεν υπάρχει το οκ κουμπί κάτω γιά να τις σώσω.

Κυρίως θέλω να απενεργοποιήσω το pop up για τις γιορτές φίλων.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Καλημέρα,

Έχω το ΟΜΝΙΑ Ι, με WM 6.1 και SPB SHELL 3.5.

Στο setup μου κολλάει και εμένα η μπάρα προόδου, πατώντας την οθόνη βγαίνει.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το δω πουθενά στην οθόνη, ούτε στα προγράμματα για να το επιλέξω, αλλά παρόλα αυτά το βρίσκω στα προγράμματα προς απεγκατάσταση. Καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ.

• Administrators

Δεν δουλεύει εάν έχεις ενεργοποιημένο κάποιο shell γιατί "κάθεται" στην today screen των windows.

Βάλε αν θες αυτό που είναι αυτόνομη εφαρμογή.

Modpic.gif