Jump to content

[Εφαρμογή] Εορτολόγιο Greek Today Screen

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

..........Επίσης να αναφέρω ότι είναι ίσως η χρησιμότερη εφαρμογή που έχω στο PDA μου!

Αν και είναι περιττό, θα συμφωνήσω 1000%

Νίκος,

:)

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκπληκτικό πρόγραμμα!

Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε κάτι; :)

Έχω μια επαφή η οποία έχει ονομαστική εορτή κάθε Πάσχα, αλλά δεν είναι περασμένο το όνομα αυτό στο πρόγραμμα (σπάνιο όνομα).

Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω κάπως αυτό το όνομα σε αυτά που γιορτάζουν κάθε Πάσχα;

The evil that men do lives on and on...

Εκπληκτικό πρόγραμμα!

Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε κάτι; :)

Έχω μια επαφή η οποία έχει ονομαστική εορτή κάθε Πάσχα, αλλά δεν είναι περασμένο το όνομα αυτό στο πρόγραμμα (σπάνιο όνομα).

Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω κάπως αυτό το όνομα σε αυτά που γιορτάζουν κάθε Πάσχα;

Ωραία ιδέα, να μπορείς να περνάς μια καινούργια κινητή γιορτή αναφορικά με το Πάσχα !!!;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Update 1.0 RC1

- Δυνατότητα για προσθήκη κινητών εορτών.

- Δυνατότητα να επιλέγεται εγγραφή στο Anniversary μόνο στις κενές.

- Αφαίρεση από τις επιλογές των διαστάσεων παραθύρου, μια που τώρα το resize γίνεται αυτόματα.

Οσο για το θέμα των διακρίσεων μεταξύ των εορτών, δεν το έβαλα, αφενός γιατι θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε πια εορτή είναι πιο γνωστή και ποιά όχι, και αφ'ετέρου υπάρχουν κάποια προβλήματα στο drawing cache του today plugin αν αλλάξω το font.

M.X.

Είσαι φοβερός WindowsNT! Ευχαριστούμε!

Μήπως μπορείς να μου λύσεις μια απορία;

Περνάω κανονικά τη γιορτή κάποιου που έχω στις επαφές (π.χ. Πάνος ---> 15/8) αλλά εξακολουθεί να μου τον δείχνει στους "μη εορτάζοντες φίλους μου". Δεν έχω καταφέρει να περάσω χειροκίνητα γιορτή και να την αναγνωρίσει.

Μήπως έχεις καμιά ιδέα τί μπορεί να κάνω λάθος;

The evil that men do lives on and on...

Update 1.0 RC1

- Δυνατότητα να επιλέγεται εγγραφή στο Anniversary μόνο στις κενές.

M.X.

Αυτό που χρησιμεύει; Μου φαίνεται περιττό να καταχωρείται και στο Anniversary η ονομαστική εορτή διότι έτσι σχεδόν αχρηστεύεται η εφαρμογή διότι θα εμφανίζεται 2 φορές στην today screen η εορτή.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε όλες τις σημαντικές ημέρες ενός έτους σε κάποια επιλογή. Π.χ. Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα κλπ...

Anniversary είναι επέτειος γάμου

Anniversary είναι επέτειος.

Wedding anniversary είναι επέτειος γάμου.

σωστά αλλά μην παίζουμε με τις λέξεις..... το anniversary στο outlook υπάρχει κυρίως για επέτειο γάμου (ή γνωριμίας εν πάση περιπτώση) της επαφής. Δηλαδή εσύ βάζεις κάποια άλλη επέτειο στο πεδίο αυτό ;

Νίκος,

σωστά αλλά μην παίζουμε με τις λέξεις..... το anniversary στο outlook υπάρχει κυρίως για επέτειο γάμου (ή γνωριμίας εν πάση περιπτώση) της επαφής. Δηλαδή εσύ βάζεις κάποια άλλη επέτειο στο πεδίο αυτό ;

Την ονομαστική εορτή (Nameday), κάτι που δεν έχουν αυτοί που σκέφτηκαν τις καταχωρήσεις στο outlook!! :happy:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ διότι δεν το βρήκα χρήσιμο.

Πάντως πιστεύω πως το έχουν ονομάσει επέτειο έτσι αόριστα για να βάζει κάποιος όποια επέτειο επιθυμεί. Κι εγώ αυτό το βρίσκω σωστό. Δεν νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μόνο για επέτειο γάμου. Θα ήταν κουφό! Αν ήταν έτσι θα είχε και το όνομα του/της συζυγου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως το βρίσκω ανούσιο το εορτολόγιο να περνάει τις ονομαστικές εορτές εκεί μιας και για αυτήν την δουλειά υπάρχει το ίδιο το πρόγραμμα. Ποιος ο λόγος να την περνάς και εκεί; Βέβαια δεν με χαλάει καθόλου να υπάρχει, απλώς δεν θα την χρησιμοποιήσω καθόλου αυτήν την επιλόγή αλλά αναρρωτιέμαι σε πόσους θα χρησίμευε. Μπας και εξυπηρετεί και πουθενά αλλού και δεν πάει το μυαλό μου; :confused: Γι' αυτό και ρώτησα αρχικά...

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ διότι δεν το βρήκα χρήσιμο.

Πάντως πιστεύω πως το έχουν ονομάσει επέτειο έτσι αόριστα για να βάζει κάποιος όποια επέτειο επιθυμεί. Κι εγώ αυτό το βρίσκω σωστό. Δεν νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μόνο για επέτειο γάμου. Θα ήταν κουφό! Αν ήταν έτσι θα είχε και το όνομα του/της συζυγου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως το βρίσκω ανούσιο το εορτολόγιο να περνάει τις ονομαστικές εορτές εκεί μιας και για αυτήν την δουλειά υπάρχει το ίδιο το πρόγραμμα. Ποιος ο λόγος να την περνάς και εκεί; Βέβαια δεν με χαλάει καθόλου να υπάρχει, απλώς δεν θα την χρησιμοποιήσω καθόλου αυτήν την επιλόγή αλλά αναρρωτιέμαι σε πόσους θα χρησίμευε. Μπας και εξυπηρετεί και πουθενά αλλού και δεν πάει το μυαλό μου; :confused: Γι' αυτό και ρώτησα αρχικά...

+1...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητοί φίλοι,

προφανώς είστε μικροί σε ηλικία (εγώ είμαι 33 :cry: ) και για αυτό δεν σας έχει φανεί χρήσιμο :D Επειδή πλέον όλοι οι φίλοι μου είναι όλοι παντρεμένοι (:p) και όλοι μας μεταξύ μας ευχόμαστε στις επετείους μας, γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο πεδίο το χρησιμοποιούν για τον λόγο αυτό κυρίως.

Ποιος σας είπε ότι δεν υπάρχει πεδίο για σύζηγο δίπλα στο anniversary ;

Πηγαίνετε outlook / Contacts / διπλό κλικ σε μια επαφή / κλικ details / ρίξτε μια ματιά στο κέντρο περίπου του folder ---> spouse's name και δίπλα anniversary !!!!!

Παίδες όλος ο πλανήτης χρησιμοποιεί το πεδίο αυτό για επετείους γάμου, τώρα βέβαια ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει..... :)

παραθέτω και φωτό ;)

edit: τώρα είδα Demon είσαι 30.... sorry για το μικρός σε ηλικία εεεεεε ; :)

Νίκος,

Αγαπητοί φίλοι,

Ποιος σας είπε ότι δεν υπάρχει πεδίο για σύζηγο δίπλα στο anniversary ;

Πηγαίνετε outlook / Contacts / διπλό κλικ σε μια επαφή / κλικ details / ρίξτε μια ματιά στο κέντρο περίπου του folder ---> spouse's name και δίπλα anniversary !!!!!

Παίδες όλος ο πλανήτης χρησιμοποιεί το πεδίο αυτό για επετείους γάμου, τώρα βέβαια ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει..... :)

:oops: Έχεις απόλυτο δίκιο! Όντως έχει και όνομα συζύγου. Άρα όντως το anniversary για αυτόν τον λόγο είναι. :)

edit: τώρα είδα Demon είσαι 30.... sorry για το μικρός σε ηλικία εεεεεε ; :)

Δεν πειράζει, μικρός είμαι ακόμη έτσι κι αλλιώς... :rolleyes:

Και φρεσκοπαντρεμένος... Μάλλον θα αρχίζω να το χρησιμοποιώ κι εγώ από ότι καταλαβαίνω, αλλιώς... :chair:

:oops: Έχεις απόλυτο δίκιο! Όντως έχει και όνομα συζύγου. Άρα όντως το anniversary για αυτόν τον λόγο είναι. :)

Δεν πειράζει, μικρός είμαι ακόμη έτσι κι αλλιώς... :rolleyes:

Και φρεσκοπαντρεμένος... Μάλλον θα αρχίζω να το χρησιμοποιώ κι εγώ από ότι καταλαβαίνω, αλλιώς... :chair:

:offtopic:

Φίλε μου, το μόνο κακό όταν το PPC σου θυμίζει τις επετείους σου, είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να τις θυμάσαι και ...τις ξεχνάς!

Έτσι, όταν μια μέρα, στα καλά καθούμενα, με ρώτησε η καλή μου πότε παντρευτήκαμε, εγώ έμεινα "άφωνος" :X :chair: :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Update 1.0 RC1

- Αφαίρεση από τις επιλογές των διαστάσεων παραθύρου, μια που τώρα το resize γίνεται αυτόματα.

M.X.

Με την αφαίρεση σε glofish X500+ δεν εμφανίζονται σωστά οι διαστάσεις με αποτέλεμσα τα ονόματα στην today screen να είναι μισά. Φαίνονται ολόκληρα μόνο αν επιλέξω να εμφανίζεται και το φεγγάρι.

Αν μπορείς διόρθωσε το.

PS

Τέλεια εφαρμογή, η καλύτερη στο PPC μου

:offtopic:

Φίλε μου, το μόνο κακό όταν το PPC σου θυμίζει τις επετείους σου, είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να τις θυμάσαι και ...τις ξεχνάς!

Έτσι, όταν μια μέρα, στα καλά καθούμενα, με ρώτησε η καλή μου πότε παντρευτήκαμε, εγώ έμεινα "άφωνος" :X :chair: :lol:

Άλλος ένας λόγος (εκτός από πιθανό σεισμό) για να έχεις το PPC πάντα κοντά σου.

- "Αγαπη μου, θυμάσαι ποτε παντρευτήκαμε?"

- "Και βέβαια !!"

- "Πότε?"

- "Μισο .... ήρθε "μύνημα" ..."

- "? Αφού δεν άκουσα τίποτα!"

- "Το έχω στο αθόρυβο γλυκειά μου για να μην μας διακόπτει κανείς!!"

P.S. Απαραίτητη προϋπόθεση η γυναίκα σου να μην ξέρει για το εορτολόγιο και από PPC γενικότερα (αμα ξέρει, διάλεξες λάθος γυναίκα).

Καλημέρα σε όλους!

Το συγκεκριμένο είναι από τα plugins που χρησιμοποιώ ανελλειπώς απ'όταν πήρα το TyTNII μου. Χθες εγκατέστησα τα WM6.1. Όλα καλά, μέχρι που εγκατέστησα το εορτολόγιο.

Απ'όταν το εγκατέστησα, ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί (δέχομαι κλήσεις, πχ, και το S2U λειτουργεί κανονικά) η οθόνη παραμένει μαύρη (εκτός απ'όταν ενεργοποιείται το S2U ή το τηλέφωνο).

Θέλω λοιπόν να το απενεργοποιήσω, αλλά από που θα το κάνω, μια που η μόνη πρόσβαση που έχω είναι μέσω του PC? Υπάρχει κανένας τρόπος (λέμε τώρα...) για safe mode ή κάτι τέτοιο; Βρήκα τα αρχεία στον φάκελο των Windows, αλλά αφού το dll ξεκινάει αυτόματα, δεν μπορώ να το σβήσω!

Ευχαριστώ - ελπίζω κάποιος να έχει την απάντηση, γιατί δεν έχω τηλέφωνο... :(

Θ

Καλημέρα σε όλους!

Το συγκεκριμένο είναι από τα plugins που χρησιμοποιώ ανελλειπώς απ'όταν πήρα το TyTNII μου. Χθες εγκατέστησα τα WM6.1. Όλα καλά, μέχρι που εγκατέστησα το εορτολόγιο.

Απ'όταν το εγκατέστησα, ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί (δέχομαι κλήσεις, πχ, και το S2U λειτουργεί κανονικά) η οθόνη παραμένει μαύρη (εκτός απ'όταν ενεργοποιείται το S2U ή το τηλέφωνο).

Θέλω λοιπόν να το απενεργοποιήσω, αλλά από που θα το κάνω, μια που η μόνη πρόσβαση που έχω είναι μέσω του PC? Υπάρχει κανένας τρόπος (λέμε τώρα...) για safe mode ή κάτι τέτοιο; Βρήκα τα αρχεία στον φάκελο των Windows, αλλά αφού το dll ξεκινάει αυτόματα, δεν μπορώ να το σβήσω!

Ευχαριστώ - ελπίζω κάποιος να έχει την απάντηση, γιατί δεν έχω τηλέφωνο... :(

Θ

Ο σίγουρος τρόπος είναι το hard reset αλλά πρέπει να το ξαναστήσεις μετά:cry:

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Εεεεε ναι! :D

Το λοιπόν: είδα ότι, αν πας μέσω του πισιού και προσπαθήσεις να σβήσεις το dll, δεν σε αφήνει. Αν όμως το μετονομάσεις, πιάνει! Το μετονόμασα λοιπόν, reboot, μια χαρά...

Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση, η οποία έκανε χειρότερα προβλήματα - δεν μπορούσα καν καλα-καλά να κάνω synchronize, οπότε κατέφυγα στο hard reset... κρίμα :( Ασυμβατότητα; Κανένας άλλος με 6.1?

T