Jump to content

[Επίσημο] Motorola U9

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Θα το δοκιμάσω.

2) Δεν δίνουν κάποια λύση εδώ. Ο τύπος λέει ότι ο ίδιος έφτιαξε μία Java εφαρμογή και έκανε κάποιο λάθος στον κώδικα το οποίο διόρθωσε, αλλά καμία αναφορά στο πρόβλημά μας.

3) Το δοκίμασα και δεν λειτούργησε. :cry:

• Απαντήσεις 225
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρθενικό λογισμικό;;; Δηλαδή; Unbranded;

Όντως, η μία συσκευή ήταν με το "my view" στην αρχική οθόνη... ενώ το άλλο δεν ήταν...

Τι να πει κανείς...

Για την ιστορία, αυτά είναι τα firmware των συσκευών:

#1: R6632_G_81.27.05R (Cosmote Branded)

#2: R6632_G_81.11.29R

Όσο για το Java Adaptor, το δοκίμασα κι εγώ... αλλά δίχως καμιά επιτυχία (σε καμία απ'τις δύο συσκευές.).

Όσο για το firmware, βάση του Modmymoto, το ένα έχει το νεότερο... οπότε δεν βλέπω να παίζει κάτι μ'αυτό...

Παρόλ'αυτά, απορώ... Αφού το ρημάδι το sudoku παίζει κανονικά σαν java game... γιατί δεν μπορεί να δεχθεί άλλα;

Αν κάποιος έχει ανακαλύψει κάποιο unlocked firmware που να μπορεί να δεχθεί java games, ας το αναγράψει μπας και βρούμε το φως μας (οι ώρες στο metro δεν περνάνε εύκολα!)

:lol:

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Εγώ έχω το Cosmote branded και το πήρα επειδή από το e-shop μου είπαν ότι αυτή η συσκευή δεν κυκλοφορεί unbranded. Λένε ότι το μόνο unbranded είναι αυτό που έδινε η Wind και έχει απλώς όλες τις ρυθμίσεις της οι οποίες δεν διαγράφονται. Και φυσικά μόλις το έμαθα αυτό έφαγα μεγάλο ξενέρωμα. Εσύ από Wind το πήρες;

Όσο για τα java,,, αν βρεθεί η λύση με official firmware εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη! :fool:

Μήπως εννοούσες unofficial; Πρέπει μία συσκευή να είναι οπωσδήποτε branded για να έχει λογισμικό στην τοπική γλώσσα;

Όχι!

πχ,βρήκα αυτό εδώ...

Unbranded,unlocked Και με LP0031...Κανονικά αυτό έχει την Ελληνική γλώσσα μέσα...Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως...

http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=8091

Εσύ από Wind το πήρες;

Όχι...

Το περίεργο είναι πως αγοράστηκαν και οι δύο συσκευές απ'το Saturn.

Με μια διαφορά 2 μηνών η μία με την άλλη...

Τι να πει κανείς...

:confused:

Όσο για τα Java παιχνίδια/εφαρμογές... το παράτησα για λίγο το θέμα...

Παραδόξως, ολόκληρο internet και δεν μπορεί να δωθεί μια σοβαρή απάντηση για το θέμα αυτό λες και είναι κάποιο κρατικό και απόρρητο μυστικό...

Είναι κάποιο bug του τηλεφώνου; Του λειτουργικού; Του firmware;

Λύνεται; Δε λύνεται;

Θα βαρεθώ να παίζω sudoku (όσο κι αν δεν μ'αρέσει...)

Μπορεί να λατρεύω αυτή την συσκευή, αλλά αρχίζω και πεθυμώ το παλιό μου πάθος με τα S.E.

Όχι!

πχ,βρήκα αυτό εδώ...

Unbranded,unlocked Και με LP0031...Κανονικά αυτό έχει την Ελληνική γλώσσα μέσα...Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως...

http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=8091

Απ'ότι φαίνεται είναι το unbranded firmware που έχω στην νέα μου συσκευή

Πάλι τζίφος και μ'αυτό...

Έκανες μήπως τον κόπο να δοκιμάσεις την λύση που προτείνει ο Eastwood στο post #200 στο πρώτο link; Εγώ δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο.

Οι μόνοι τρόποι που αναφέρονται εκεί είναι ένας για το firmware R6632_G_81.13.05R_A_LP0067_GSJPICORTES (που σε κάποιον φαίνεται να έλυσε το πρόβλημα, αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θα δουλέψει με ελληνικά) και ο άλλος είναι το JAM Java Adaptor 2.1, το οποίο και δοκίμασα σε μερικά Java αρχεία, αλλά δεν είχα κάποια επιτυχία μέχρι στιγμής...

• 1 month later...
Όσον αφορά τα παιχνίδια, γιατί δεν δοκιμάζετε αποστολή με bluetooth? Παλιότερα είχα το V8 και του περνούσα παιχνίδια με αυτό τον τρόπο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσον αφορά τα παιχνίδια, γιατί δεν δοκιμάζετε αποστολή με bluetooth? Παλιότερα είχα το V8 και του περνούσα παιχνίδια με αυτό τον τρόπο.

Δεν γνωρίζω αν μ'αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει κάτι. Εξάλλου την αποστολή των αρχείων την κάνω μέσω του bluetooth του υπολογιστή μου. Παρόλ'αυτά θα δοκιμάσω και από κινητό σε κινητό αν αλλάζει κάτι και τελικά καταφέρουν να παίξουν...

Τουλάχιστον γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε ένα java παιχνίδι που παίζει σίγουρα σε ROKR-U9 για να μπορέσουμε να το έχουμε σαν οδηγό για τις δοκιμές μας;

Κάτι για να μη πειραματιζόμαστε με διάφορα java games/applications που ίσως χαρακτηρίζονται αμφίβολα;

Πως ακριβώς δουλεύει με την αποστολή μέσω bluetooth; Το πρόβλημα είναι ότι πάντα αποτυγχάνει η εγκατάστασή τους. Αποστολή από τι συσκευή (μάρκα, απλή, PPC); Και πάλι τα java είναι δύο αρχεία. Στέλνεις και τα δύο και μετά τα κάνεις εγκατάσταση αφού τα βρεις στον φάκελο που θα έχουν αποθηκευτεί; Ποια η διαφορά να τα μεταφέρεις από το pc;

Εννοώ αποστολή του παιχνιδιού (αρχείο jar) μέσω bluetooth από τον υπολογιστή. Εγώ έτσι είχα περάσει επιτυχώς πολλά παιχνίδια στο V8. Από την στιγμή που το U9 έχει το ίδιο λογισμικό (linux) με το V8, τότε λογικά θα πετύχει. Δοκιμάστε το.

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω ως δεύτερη συσκευή, θα ήθελα να ρωτήσω σε τι χρώματα κυκλοφορεί?

Στην εξωτερική οθόνη μπορείς να διαβάσεις εισερχόμενα μηνύματα? Να δεις τις εικόνες του κινητού?

Πόσες μέρες βγάζει η μπαταρία του κινητού?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε τι χρώματα κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω. Ίσως κάποιος άλλος να γνωρίζει να σου πει. Με την εξωτερική οθόνη ναι μπορείς να διαβάσεις μηνύματα αλλά δεν είναι και πολύ βολικό γιατί κάθε φορά πρέπει να ξεκλειδώσεις τα εξωτερικά πλήκτρα πρώτα. Πέρα από αυτό το μόνο που μπορείς να κάνεις στην εξωτερική οθόνη είναι οι βασικές λειτουργίες για την αναπαραγωγή μουσικής αφού όμως ανοίξεις το πορτάκι, ανοίξεις τον media player και βάλεις μουσική. Όσο για την μπαταρία όλοι συμφωνούμε ότι έχει πολύ καλή διάρκεια. Εμένα μου έβγαζε χαλαρά 4 μέρες (και πάνω) με αρκετή χρήση (και τηλέφωνο και μουσική) αλλά δυστυχώς έπεσε πολύ γρήγορα και πολύ η διάρκειά της. Ίσως κάτι να παίζει με τη συσκευή ή την μπαταρία μου.

Αν είναι 4 μέρες, είναι super. Με το V8 με τα βίας μου έβγαζε 2 μέρες.

Οπότε όσον αφορά την εξωτερική οθόνη, έχει τις ίδιες λειτουργίες με το V8.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Ακόμη τζίφος με τα java games στο U9...

Έχει μουλαρώσει και δεν θέλει να εγκαταστήσει κανένα, με όποιον τρόπο αποστολής και αν χρησιμοποίησα (PC file transfer / bluetooth)

Προσπάθησα να μετατρέψω και τα jad/jar αρχεία με το Java Adapter for Mobile 2.2, αλλά πάλι δεν μπόρεσαν να εγκατασταθούν στο κινητό.

Στο modmymoto οι αναφορές για τέτοιου είδους προβλήματα συνεχίζονται, αλλά κανείς δεν αναφέρει κάτι που θα μπορέσει να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια ιδέα, ή έχει δοκιμάσει κάποια λύση γι'αυτό το πρόβλημα; (αλλαγή firmware / application)

Ή, έστω, αν σε κάποιους δουλεύουν κανονικά τα java games, αν μπορούσαν ας μου έγραφαν πιο firmware έχει η συσκευή τους. Ίσως να μπορέσω να πειραματιστώ κι εγώ με το ίδιο.

;-)

καλημερα.. ενδιαφερομαι να παρω το κινητακι τωρα ειδικα που η τιμουλα του ειναι στα 89 ευρω..

το θεμα ομως ειναι πως εχω ακουσει οτι εχει πολυ αργο μενου και κολλαει οποτε του ερθει..

ισχυει αυτο? το μενου ποσο αργο ειναι δηλαδη? υπαρχει καποιος που να εχει το μοτορολα zn5 και το u9 να μου πει συγκριτικα ποσο πιο αργο ειναι?

(γιατι το zn5 εχει οντως αργο μενου και με εκνευριζει αρκετα:mad:)

επισης το πληκτρολογιο ειναι "μαλακό" και ανετο? ή σου βγαινει η πιστη να γραψεις ενα μηνυμα επειδη ειναι πολυ σκληρο?

ευχαριστω:rolleyes:

To Εκανα δωρο στη κοπελια μου το φεβρουαριο ... ΝΑΙ το μενου κολαει αφανταστα λες και το εχεις βαλει να υπολογησει ποτε θα σκασει πανω στη γη ο κομητης Halley μπορει να θελει για να μπει σε μια επιλογη 2-3 και μερικες φορες και παραπανω δευτερολεπτα... :( τωρα για τα κουμπια τι να σου πω δεν ξερω...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

ok κατάλαβα.. ίδια περίπτωση με το zn5 -ως προς το μενού τουλάχιστον..

ευχαριστώ για την απάντηση..

• 2 months later...

Καλημερα σε ολους,

χθες αγορασα απο on line shop ενα motorola U9 to opoio dystyxws einai Cosmote branded. Δεν με ενοχλει τοσο που εχει μονιμως το shortcut "myview" όσο το γεγονος οτι δεν μπορς να συνδεθω με το web portal ths WIND παρολο που που δημιούργησα νεο προφιλ. Εχει κανεις καποια ιδεα?

Κατι αλλο¨υπάρχει τρόπος αξιοπιστος να αλλαξω το λογισμικο αστε να μην εχει καθόλου τα χαρακτηριστικά της Cosmote?

ευχαρστω για την υπομονή

Αν ψαχνεσαι γενικως μπορεις να αλλαξεις ολο το λογισμικο αλλα ετσι θα χασεις την εγγυηση.

Αν εχεις καποια εμπειρια με την ολη διαδικασια ειναι πολυ ευκολο να το κανεις κ εσυ αλλιως υπαρχουν forum oπως το mmus.com στα οποια θα βρεις τα ΠΑΝΤΑ.Μια εγγραφη θελει,λιγα αγγλικα κ εισαι κομπλε.Ο,τι χρειαστεις ρωτα

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ψαχνεσαι γενικως μπορεις να αλλαξεις ολο το λογισμικο αλλα ετσι θα χασεις την εγγυηση.

Αν εχεις καποια εμπειρια με την ολη διαδικασια ειναι πολυ ευκολο να το κανεις κ εσυ αλλιως υπαρχουν forum oπως το mmus.com στα οποια θα βρεις τα ΠΑΝΤΑ.Μια εγγραφη θελει,λιγα αγγλικα κ εισαι κομπλε.Ο,τι χρειαστεις ρωτα

Ευχαριστω για την απαντηση.

To link πιο πάνω είναι σωστό?

Εαν δεν αλλαξω firmware μπορω με κατάλληλα settings na exw kanonika προσβαση

στο web portal της WIND?

Κατι αλλο¨υπάρχει τρόπος αξιοπιστος να αλλαξω το λογισμικο αστε να μην εχει καθόλου τα χαρακτηριστικά της Cosmote?

Γίνεται φλασάροντας ένα unbranded monsterpack.

Αν το κάνεις,χάνεις την εγγύηση...

Επίσης,δε φέρω καμία ευθύνη εγώ... :!:

Αν δεν κάνω λάθος, δε θα χρειαστεί να αλλάξεις firmware για να έχεις τις απαραίτητες wap, mms και ιnternet ρυθμίσεις της Wind. Απλώς πάρε στο 1260 και ζήτα να στις στείλουν με SMS.

• 2 years later...

Καλημέρα,

έχω 1 παλιότερο motorola U9 και θα ήθελα να το αντικαταστήσω πια με 1 νόκια c5-03.

το αρχικό πρόβλημα είναι ότι δε μπορεί να συνδεθεί το motorola με το motorola phone tools.

το M.P.T. λέει ότι δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και να ψάξω στο ιντερνετ για αναβάθμιση.

φυσικά αναβάθμιση δεν υπάρχει κι έτσι απλά έχω 'μείνει' σε αυτό το φαύλο κύκλο.

Υπάρχει καμια ιδέα πως να συνδέσω το κινητό ώστε να πάρω τις επαφές;

ευχαριστώ

υ.γ. δοκίμασα να μεταφέρω όλες τις επαφές μέσω bluetooth στο άλλο κινητό - τα κατάφερα εν μέρει

αλλά εμφανίζονται μόνο σαν μυνήματα ενημέρωσης από το bluetooth service και μόνο αν μπω σε κάθε μύνημα ξεχωριστά

μπορώ να το αποθηκεύσω τις επαφές

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Θανάσης