Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κανείς στο viewty 4gb κάρτα μνήμης?

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

η γραφίδα περιέχεται στο κουτί?? κ έχει κ θηκη αποθηκευσης της μεσα στο κινητο???

κ προφίλ διαθέτει? δηλ τα κλασσικά, αθόρυβο, δυνατό κτλ?? εμένα κανονικο κ αθόρυβο δηλ με νοιάζει...

η γραφίδα περιέχεται στο κουτί?? κ έχει κ θηκη αποθηκευσης της μεσα στο κινητο???

κ προφίλ διαθέτει? δηλ τα κλασσικά, αθόρυβο, δυνατό κτλ?? εμένα κανονικο κ αθόρυβο δηλ με νοιάζει...

ναι φίλε,μέσα έχει και τη γραφίδα,και τη θήκη και προφίλ έχει το κινητό...;)

Hip Hop.

καλησπερα σας εχω ενα μεγαλο προβλημα με το lg viewty πηγα να περασω το themes manager κατι δεν πηγε καλα και μου εβγαζε λαθος εσβησα καποια αρχεια με αποτελεσμα το κινητο να κολλαει και να μην με αφηνει να κανω κληση η μυνημα η εμφανιση του μενου μαλλον θελει ξανα λογισμικο απο την αρχη ομωσ ο φιλοσ μου εχει και αυτοσ το lg viewty χωρισ προβληματα μπορω να αντιγραψω ολα τα αρχεια του και να τα περασω στο δικο μου υπαρχει αλλοσ τροποσ αν ναι σασ παρακαλω θα εκτιμουσα καθε βοηθεια ειλικρινα ευχαριστω

ναι φίλε,μέσα έχει και τη γραφίδα,και τη θήκη και προφίλ έχει το κινητό...;)

η γραφίδα όμως απ ότι είδα σε unboxing στο youtube δεν έχει θηκη να μπαίνει μέσα στι κινητο (στη συσκευη μεσα), αλλά έχει ενα λουράκι κ κρέμεται σας "κραγιόν". Σωστα???

η wind έχει το λευκό?

για τη wind δε ξέρω, αλλά μέχρι χτες το πλαίσιο ειχε κ το άσπρο!

η γραφίδα όμως απ ότι είδα σε unboxing στο youtube δεν έχει θηκη να μπαίνει μέσα στι κινητο (στη συσκευη μεσα), αλλά έχει ενα λουράκι κ κρέμεται σας "κραγιόν". Σωστα???

Ναι έτσι είναι και είναι μεγάλη μ@/\@***. Εντάξει δεν χρειάζεσαι γραφίδα για να το χειριστής αλλά μερικές χρείαζεσαι!

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

thelo na paro kai ego afto to kinito.exo epidotisi apo tin vodafone alla piga se 2 magazia kai den to exoun.o enas politis malista mou eipe oti exei teleiosei i paragogi tou.isxyei?mipos kserei kaneis an kai pote tha to exei h vodafone?efxaristo poli.

Ναι έτσι είναι και είναι μεγάλη μ@/\@***. Εντάξει δεν χρειάζεσαι γραφίδα για να το χειριστής αλλά μερικές χρείαζεσαι!

και γω έτσι πιστεύω! τεσπα, σε ευχαριστώ για την απάντηση!

o enas politis malista mou eipe oti exei teleiosei i paragogi tou.isxyei?

Το ακούσαμε και αυτό σήμερα!!! Ότι θέλουν λένε!

edit: Την επιδότηση σου δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στο Plaisio ??? Νομίζω γίνεται ??? Ή κάτι λάθος κάνω/?

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Γεια σας !! Αποκτησα το viety και μεχρι τωρα ειναι ολα καλα! Το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν αποθηκευω κατι στην εξωτερικη μνημη αποθηκευεται αυτοματως και στην μνημη του κινητου.Πιθανον σαν συντομευση! Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσεται καποιες οδηγιες για το πως θα το αλλαξω

na rwtisw,exei dynatotia na grafei videaki se grigori taxitita?

exw to secret&grafei kai argo kai grigoro vid,alla skeftomai na to dwsw na parw to veiwty mias kai ta lefta einai kala...ti mou proteinete?

Hyper82!

Όχι δεν γραφεί βίντεο γρήγορα. Υπάρχει μόνο αργά και κανονικά!

Βρες το από κάποιον, δες το και μετά αποφαζίσεις !

Παιδες ξερει κανεις για screen protector αν υπάρχει κάπου;

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=lg+viewty+screen+protector&_sacat=See-All-Categories

Αν θυμάμαι καλά υπήρχαν στο e-shop. Τώρα αν είναι ποιοτικά δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα

ρε παδια εχω μια καρτα μνημης kingston 2gb στο κινητο....το προβλημα ειναι οτι μια την αναγνωριζει μια οχι...στην καμερα επιλεγω τη μνημη της καρτας και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει εξωτερικη καρτα μνημης...καποια αλλη στιγμη την αναγνωριζει κανονικα....μου χει σπασει τα νευρα απο το πραμα...λετε αν παρω καρτα μνημης αλλης εταιριας να την αναγνωριζει κανονικα ή ειναι προβλημα του τηλεφωνου;

ρε παδια εχω μια καρτα μνημης kingston 2gb στο κινητο....το προβλημα ειναι οτι μια την αναγνωριζει μια οχι...στην καμερα επιλεγω τη μνημη της καρτας και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει εξωτερικη καρτα μνημης...καποια αλλη στιγμη την αναγνωριζει κανονικα....μου χει σπασει τα νευρα απο το πραμα...λετε αν παρω καρτα μνημης αλλης εταιριας να την αναγνωριζει κανονικα ή ειναι προβλημα του τηλεφωνου;

Προβλημα τηλεφωνου θα ελεγα.Μου το κανει και εμενα αλλα σπανια :blink: Πηγαινε και ρωτα το στο μαγαζι απο οπου το αγορασες και αμα σου πουν οτι φταιει η καρτα που εβαλες να εισαι σιγουρος οτι φταιει το κινητο :p

καλα αμα φταιει το κινητο σιγα μη το στειλω πισω...ενταξει δεν ειναι και το τραγικο προβλημα....το πηρα απο το e-shop της cosmote,οποτε αν το στειλω πισω θα κανει καμια βδομαδα και βαλε.....