Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, τι λετε? Τετοιες εικονες ΜΟΝΟ WM μπορουν να παιξουν! Αυτες στηριζονται καθαρα σε προγραμμα της macromedia, Small Web Format.

παιδιά το arena τις παίζει τις εικόνες!φόντο δε τις βάζει!Είχε και απ'τη μάνα του 3...Επίσης στα sonyericsoon παίζουν και νομίζω μπαίνουν και φόντο!

Hip Hop.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια, τι λετε? Τετοιες εικονες ΜΟΝΟ WM μπορουν να παιξουν! Αυτες στηριζονται καθαρα σε προγραμμα της macromedia, Small Web Format.

Φιλε κανεις ΜΕΓΑ λαθος.Αφου ειπα οτι τ παιδι που μου το εστειλε εχει και νοκια.Ολα αυτα που προειπα ειναι δοκιμασμενα.Οτι δηλ παιζουν και μπαινουν και φοντο και σε νοκια.

παιδιά το arena τις παίζει τις εικόνες!φόντο δε τις βάζει!Είχε και απ'τη μάνα του 3...Επίσης στα sonyericsoon παίζουν και νομίζω μπαίνουν και φόντο!

Δεν μπαίνουν φόντο στα SE!

Σαν σελιδοδείκτες τα ανοίγουν!

Οπα , το γραψα καπως ασυντακτα. Σιγουρα καθε κινητο εχει μεσα προγραμματισμο απο java, απο macromedia, κλπ... Το αν μπορεις να τις αναπαραγεις μεσω διαφορων εφαρμογων, παραθυρων ειναι θεμα λογισμικου. Ενα wm , θα μπορει να την κανει χαρτοπετσετα αυτη τη φωτο, γιατον λογο οτι του επιτρεπεται. Τα αλλα κινητα απλα θα την αναπαραξουν. Ενα symbian που εχει ανοιχτο λειτουργικο θα μπορει επισης (με καποιες προυποθεσεις) να την κανει ο,τι θελει. Δηλαδη θελω να πω, πως ολα τα τελευταια κινητα, εχουν δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων (avi,mp4...) αλλα οχι και απολυτης χρησης.

Π.χ ηχοι κλησεων βιντεων στα SE. Δεν μπορεις να βαλεις ενα avi... Δεν θα μπορεις να το επιλεξεις καν.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δεν μπαίνουν φόντο στα SE!

Σαν σελιδοδείκτες τα ανοίγουν!

οκ έτσι κι αλλιώς δεν έπερνα και όρκο!:lol:

Οπα , το γραψα καπως ασυντακτα. Σιγουρα καθε κινητο εχει μεσα προγραμματισμο απο java, απο macromedia, κλπ... Το αν μπορεις να τις αναπαραγεις μεσω διαφορων εφαρμογων, παραθυρων ειναι θεμα λογισμικου. Ενα wm , θα μπορει να την κανει χαρτοπετσετα αυτη τη φωτο, γιατον λογο οτι του επιτρεπεται. Τα αλλα κινητα απλα θα την αναπαραξουν. Ενα symbian που εχει ανοιχτο λειτουργικο θα μπορει επισης (με καποιες προυποθεσεις) να την κανει ο,τι θελει. Δηλαδη θελω να πω, πως ολα τα τελευταια κινητα, εχουν δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων (avi,mp4...) αλλα οχι και απολυτης χρησης.

Π.χ ηχοι κλησεων βιντεων στα SE. Δεν μπορεις να βαλεις ενα avi... Δεν θα μπορεις να το επιλεξεις καν.

σε αυτό θα συμφωνήσω!Είναι όντως λίγο διαφορετική η σύνταξη!χεχε:p

Hip Hop.

Δν με εχετε καταλαβει.Τις εικονες αυτεις ΚΑΙ τα ερικσον ΑΛΛΑ ΚΑΙ τα νοκια τις παιζουν.Δν υπαρχει περιπτωση λαθους αφου οπως σας ειπα το εχω δει οτι μπαινουν φοντο οι εικονες αυτες και στις 2 μαρκες.Οχι μονο αναπαραγωγη αλλα και φοντο υποστηριζουν

Δν με εχετε καταλαβει.Τις εικονες αυτεις ΚΑΙ τα ερικσον ΑΛΛΑ ΚΑΙ τα νοκια τις παιζουν.Δν υπαρχει περιπτωση λαθους αφου οπως σας ειπα το εχω δει οτι μπαινουν φοντο οι εικονες αυτες και στις 2 μαρκες.Οχι μονο αναπαραγωγη αλλα και φοντο υποστηριζουν

το καταλάβαμε!Τα παίζουν!Φόντο δε τα βάζει!Ότι τα παίζει τα παίζει...;)

Τί επέκταση έχουν;

SWF είναι η επέκταση.

Hip Hop.

SWF είναι τα flash αρχεία! Αυτά δεν μπαίνουν για φόντο.

Ποιο κινητό έχει ο φίλος σου ;

του panosthebest είναι ο φίλος...Ένα νόκια και ένα sony ericsson είπε νομίζω...;)

Hip Hop.

Παιδιά όταν θέλετε να βάλετε ένα mp3 στο κινητό το αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης ή στο φάκελο του κινητού <οι ήχοι μου>?Γιατί σε μένα δν ξέρω γιατί αποθηκεύονται κ στα 2ο..και στην κάρτα μνήμης αλλά και στους <ήχους μου>δλδ 2ο φορές!!!

Εγω εχω ενα αλλο προβλημα...Εβαλα το theme manager ολα καλα εχω αρκετα themes αλλα κατι πρεπει να πειραξα και οταν παω να ακουσω μουσικη λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει..Εχω την εντηποση οτι εχει χαθει το αρχειο του Music player...Τι μπορω να κανω?(πηγα να το κανω update απο την LG με το προγραμμα που εχουν αλλα δεν υπηρχε καινουργια εκδοση.Εχω την v10a

Χ10 mini 2.1

Iridium Rom Thanks to Dark_Dog

Εγω εχω ενα αλλο προβλημα...Εβαλα το theme manager ολα καλα εχω αρκετα themes αλλα κατι πρεπει να πειραξα και οταν παω να ακουσω μουσικη λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει..Εχω την εντηποση οτι εχει χαθει το αρχειο του Music player...Τι μπορω να κανω?(πηγα να το κανω update απο την LG με το προγραμμα που εχουν αλλα δεν υπηρχε καινουργια εκδοση.Εχω την v10a

αν τα μετακινήσεις από μνήνη του τηλεφώνου στη κάρτα ή το αντίθετο,ή έστω και φάκελο να τα αλλάξεις αυτό σου λέει!Αν έχεις κάνει λίστα αναπαραγωγής τη διαγράφεις και ξαναφτιάχνεις μία καινούργια!;):)

Hip Hop.

ειναι σιγουρο οτι εγω κατι εχω πειραξει....Οποιον ηχο και να παω να αναπαραγω λες και δεν υπαρχει ο player...Καποιος να με βοηθησει παρακαλω...

Χ10 mini 2.1

ρε παιδια εγκατεστησα το pc suite αλλα οταν παω να συνδεσω το τηλ. ψαχνει μονο μεσω bluetooth και δεν βρισκω πως μπορω να το αλλαξω να ψαχνει απο usb . κανω κατι λαθος?

χρειαζομαι οπωσδηποτε firmware για viewty ku990i...Αν δεν βρω λινκ οπωσδηποτε θα το παω στην lg...Παρακαλω βοηθηστε...

Χ10 mini 2.1

χρειαζομαι οπωσδηποτε firmware για viewty ku990i...Αν δεν βρω λινκ οπωσδηποτε θα το παω στην lg...Παρακαλω βοηθηστε...

Σελίδα 220 και ποστ #3295 θα βρεις αυτά που ψάχνεις :) Σαν μέντιουμ από ταινία ακούστηκε χαχαχα :lol:

Παιδιά ας μου απαντήση κάποιος..Γιατί όταν πάρω ένα αρχείο στο κινητό μου,π.χ ένα mp3 θα αποθηκευτεί και στην κάρτα μνήμης αλλά και στο φάκελο του κινητού<οι ήχοι μου>Είναι αποθηκευμένα στη κάρτα μνήμης αλλά υπάρχουν και στους ήχους μ.Μόνο που εκεί δεν ανοίγει τα αρχεία.Δεν γίνεται να αποθηκευτεί μόνο στο ένα και να μην υπάρχει στο άλλο???

Παιδιά ας μου απαντήση κάποιος..Γιατί όταν πάρω ένα αρχείο στο κινητό μου,π.χ ένα mp3 θα αποθηκευτεί και στην κάρτα μνήμης αλλά και στο φάκελο του κινητού<οι ήχοι μου>Είναι αποθηκευμένα στη κάρτα μνήμης αλλά υπάρχουν και στους ήχους μ.Μόνο που εκεί δεν ανοίγει τα αρχεία.Δεν γίνεται να αποθηκευτεί μόνο στο ένα και να μην υπάρχει στο άλλο???

Νόμιζα σου είχαν απαντήσει ήδη :p Τέσπα,στον φάκελλο "οι ήχοι μου" αποθηκεύονται όλοι οι ήχοι που έχεις στο κινητό σου ανεξάρτητα αν τους έχεις αποθηκεύσει στη κάρτα μνήμης ή στη εσωτερική μνήμη και είναι πάντα χύμα,χωρίς φακέλλους.Για αυτό να πηγαίνεις από την κάρτα μνήμης όπου μπορείς να φτιάξεις φακέλλους :) Τώρα γτ δεν σου ανοίγει τα αρχεία θα σε γελάσω,δεν μου έχει βγάλει κανένα τέτοιο πρόβλημα εμένα μέχρι τώρα :blink:

Φιλε το εβαλα και μου βγαζει unavailable wallpaper file...κιτρινη οθονη....Μαλλον δεν ειναι για ku990i και ειναι για ku990

Χ10 mini 2.1

Οκ κατάλαβα...Το πρόβημα όμως με τα mp3 είναι ότι,οταν θελήσω να στείλω 2-3 ταυτόχρονα μου βγάζει ένα μήνυμα και λέει ότι δν υποστηρίζεται..Από αυτά που θα στείλω μπορεί να παίζει μόνο το ένα και τα άλλα όχι...

Τy παντως..:)

καλημερα παιδια!ειναι το πρωτο μου ποστ εδω!λοιπον...εγω αγορασα το κινητο το δεκεμβριο κ τα ειχε ολα μεσα..πενακι,πλαστικα για την οθονη κτλ...το εχω λιωσει το κινητο,ειναι πολυ καλο απλα το θεμα ειναι οτι τωρα αρχιζει κ κολλαει κ εψαξα εδω για τυχον αναβαθμισεις αλλα δν μπορω να τις εγκαταστησω!το λογισμικο μου ειναι παλιο απ οτι εχω καταλαβει!v10a κ δν ξερω τι να κανω!μαλλον θα το παω σε καταστημα για αναβαθμιση.πρεπει να πληρωσω κατι η παει βασει εγγυησης?ευχαριστω γτ βρηκα αρκετες πληροφοριες εδω μεσα!κ σαν γυναικα ειμαι κ λιγο ασχετη με την τεχνολογια...:lol::lol:

Απ οτι εχω καταλαβει δεν πληρωνεις τιποτα απο την στιγμη που εισαι εμσα στην εγγυηση..

Τωρα βεβαια περιμενε να σου απαντησει και κανεις με περισσοτερες γνωσεις επι του κινητου απο μενα :)

Device: HTC Desire, s-on

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8

Kernel Version : 2.6.35.10

Rom: ΜΙUΙ 1.8.19

καλημερα παιδια!ειναι το πρωτο μου ποστ εδω!λοιπον...εγω αγορασα το κινητο το δεκεμβριο κ τα ειχε ολα μεσα..πενακι,πλαστικα για την οθονη κτλ...το εχω λιωσει το κινητο,ειναι πολυ καλο απλα το θεμα ειναι οτι τωρα αρχιζει κ κολλαει κ εψαξα εδω για τυχον αναβαθμισεις αλλα δν μπορω να τις εγκαταστησω!το λογισμικο μου ειναι παλιο απ οτι εχω καταλαβει!v10a κ δν ξερω τι να κανω!μαλλον θα το παω σε καταστημα για αναβαθμιση.πρεπει να πληρωσω κατι η παει βασει εγγυησης?ευχαριστω γτ βρηκα αρκετες πληροφοριες εδω μεσα!κ σαν γυναικα ειμαι κ λιγο ασχετη με την τεχνολογια...:lol::lol:

Aν είναι μες την εγγύηση πέρνεις τηλέφωνο την lg έρχεται σπίτι σου να το πάρει στο φτιάχνει και στο επιστρέφει σπίτι χωρίς να πληρώσεις τίποτα...Αν πάλι δεν είναι στην εγγύηση τότε θα πληρώσεις καμιά 15€...;):)

Hip Hop.