Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο e-click θελει πιστωτικη κλπ ε?...επειδη δεν εχω υπαρχει σε καποιο αλλο καταστημα που μπορω να το παρω?

το e-click στελνει και με αντικαταβολη

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες μηπως ξερει κανεις πως κανω back up τ firmware του κινητου ωστε να περασω θεματα και να μν χασω τν εγγυση?Κ κατι αλλο.Πως θα κανω αναβαθμιση λογισμικου?

Που μπορώ να βρώ ακουστικά για το LG?Ξερει κανεις?

Φιλε εγω ρωτησα στο γερμανο και μ ειπαν οτι κανουν γυρω στα 20 ευρω.Ακομα υπαρχουν!!

πως κάνεις factory reset στο κινητό από κρυφό μενού στο viewty; Χάνεις καμία πληροφορία; Θέλει κάποιο backup πρώτα;

Δεν χάνεις τίποτα,ούτε διαγράφεται τίποτα.Απλώς το κάνει όπως το άνοιξες για πρώτη φορά.Το θέμα,οι ρυθμίσεις και τέτοια...

Η μπαταρία που τα έχει ψιλο πέξει θα κάνει ζημιά κατά την αναβάθμιση ή θα φορτίζετε συνεχώς από το usb καλώδιο;

Αγαπητέ, johnb, σου είναι εύκολο να μου πεις πότε αγόρασες το κινητό σου και πόση διάρκεια έχει τώρα πια η μπαταρία σου με κανονική χρήση?

Ευχαριστώ... :)

“Η πίστη είναι ευκολότερη της σκέψης. Γι' αυτό και είναι περισσότεροι οι πιστοί από τους σκεπτικιστές.” Τζάστιν Μπράουν

το έχω 2 χρόνια σίγουρα νομίζω... πρέπει να το είχα αγοράσει όταν πρωτοβγήκε. Τώρα κάτι έχει πάθει το κινητό ή η μπαταρία και δεν αντέχει περισσότερο από ένα τηλέφωνο διάρκειας 5 λεπτών ή τράβηγμα ενός 3 λεπτου βίντεο... (!).

δε θέλω να πάρω άλλη μπαταρία γιατί έψαχνα για νέο κινητό αλλά βλέπω να καταλήγω στο viewty 2 δε ξέρω θα δω... πάντως προσπάθησα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων και δε θυμάμαι το κωδικό ασφαλείας που είχα βάλει... Μήπως ξέρετε αν γίνεται μέσω κάποιου κρυφού μενού και με ποιο τρόπο;

Παιδες ειδα κατι στο viewty και ξενερωσα!μ εστειλε ενας φιλος μια flash εικονα.Αν και τν αναπαραγει δν τν βαζει για φοντο.Εχει κανεις καμια λυση?

Παιδες ειδα κατι στο viewty και ξενερωσα!μ εστειλε ενας φιλος μια flash εικονα.Αν και τν αναπαραγει δν τν βαζει για φοντο.Εχει κανεις καμια λυση?

Σε κανένα κινητό δεν γίνεται αυτό!και φυσικά δεν μπορείς να το βάλεις με κάποιο jar!

Δεν ξερω αν γινεται να βαλεις flash εικονες για φοντο αλλα σε καποια κινητα οπως το LG Shine υπαρχουν.

Σε κανένα κινητό δεν γίνεται αυτό!και φυσικά δεν μπορείς να το βάλεις με κάποιο jar!

Kανεις μεγαλο λαθος.Στα ερικσον και στα νοκια γινεται.Στο δικο μας ομως προφανως δν γινεται!:mad:

Flash εικονες , λεμε τις gif?

http://i295.photobucket.com/albums/mm130/r0se-designs/pucca-hi.gif

Τετοιες ως φοντο το ρενουρ, τις παιζει πολυ αργα. Το βιουτι εχει θεμα με gif εικονα φοντου. (το λευκο)

Αλλα κινητα, τις αναπαραγουν κανονικοτατα ως φοντο. Τα μοτορολα οχι.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Flash εικονες , λεμε τις gif?

http://i295.photobucket.com/albums/mm130/r0se-designs/pucca-hi.gif

Τετοιες ως φοντο το ρενουρ, τις παιζει πολυ αργα. Το βιουτι εχει θεμα με gif εικονα φοντου. (το λευκο)

Αλλα κινητα, τις αναπαραγουν κανονικοτατα ως φοντο. Τα μοτορολα οχι.

Tις .gif τις παίζουν όλα τα κινητά!Άλλα ειναι τα .flash(κάπως έτσι).

.flash επεκταση εικονας... Δεν εχω ξαναματαδει!

Για gif που ειναι κινουμενες, τα motorola και το renoir δεν μπορει να την παιξει σε φυσιολογικη ταχυτητα. Καποια αλλα μπορουν κανονικα.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

.flash επεκταση εικονας... Δεν εχω ξαναματαδει!

Για gif που ειναι κινουμενες, τα motorola και το renoir δεν μπορει να την παιξει σε φυσιολογικη ταχυτητα. Καποια αλλα μπορουν κανονικα.

Όπως τα SE!

Νομίζω καμία άλλη!Η ΝΟΚΙΑ όχι(είχα το Ν80 και ξέρω),LG είπαμε όχι,SΛMSUNG νομίζω δεν μπορούν και φυσικά οι μικρές εταιρίες!

Οταν λεω flash εννοω τις εικονες οι οποιες "κινουνται".Για παραδειγμα ειναι αυτες οι οποιες σου δειχνουν τν ωρα.Οι λεπτοδεικτες ομως κινουνται κανονικα.Επισης ειναι οι εικονες οι οποιες δεχνουν τν σταθμη τς μπαταριας.Η νοκια και η ερικσον τις παιζουν αυτες τς εικονες.Τ παιδι π μ τις εστειλε ειχε και νοκια αλλα κ ερικσον!Επισης η ταχυτητα τς ειναι μια χαρα!

Οταν λεω flash εννοω τις εικονες οι οποιες "κινουνται".Για παραδειγμα ειναι αυτες οι οποιες σου δειχνουν τν ωρα.Οι λεπτοδεικτες ομως κινουνται κανονικα.Επισης ειναι οι εικονες οι οποιες δεχνουν τν σταθμη τς μπαταριας.Η νοκια και η ερικσον τις παιζουν αυτες τς εικονες.Τ παιδι π μ τις εστειλε ειχε και νοκια αλλα κ ερικσον!Επισης η ταχυτητα τς ειναι μια χαρα!

Ξέρω ποιές λές!:)

Δεν μπαίνουν σε κανένα για φόντο!:(

Έχω και έγω στο Κ850!:D

Ξέρω ποιές λές!:)

Δεν μπαίνουν σε κανένα για φόντο!:(

Έχω και έγω στο Κ850!:D

ούτε στο arena γίνεται...:ooch:μόλις το είδα...:down:

λέτε να γίνεται κάπως???:drool:

Hip Hop.

Μιλαμε τετοιες εικονες!

http://img458.imageshack.us/img458/8356/2226962713gh.gif

Για αυτες μιλαω. Για flash δεν εχω ιδεα... :confused:

Μιλαμε τετοιες εικονες!

http://img458.imageshack.us/img458/8356/2226962713gh.gif

Για αυτες μιλαω. Για flash δεν εχω ιδεα... :confused:

όχι δε λέμε για αυτές!Αυτές τις παίζει και φόντο τις βάζει!Υπάρχουν κάποιοι τύποι αρχείων SWF.Για αυτά μιλάμε!;)

Hip Hop.

Hi παιδιά!!!Αγώρασα μία κάρτα μήμνης κ ξεκίνησα να την γεμίζω..Παρατήρησα ότι εκτός από το φάκελο που λέει <η κάρτα μήμνης>αποθηκεύονται και στο φάκελο <οι ήχοι μου>δλδ 2ο φορές..¨Ετσι γίνεται ή εγώ κάνω κάποιο λάθος???

Hi παιδιά!!!Αγώρασα μία κάρτα μήμνης κ ξεκίνησα να την γεμίζω..Παρατήρησα ότι εκτός από το φάκελο που λέει <η κάρτα μήμνης>αποθηκεύονται και στο φάκελο <οι ήχοι μου>δλδ 2ο φορές..¨Ετσι γίνεται ή εγώ κάνω κάποιο λάθος???

μάλλον πατάς αντιγραφή!Πάτα μετακίνηση ή αποκοπή,ότι λέει...;):)

Hip Hop.

Ρε παιδια, τι λετε? Τετοιες εικονες ΜΟΝΟ WM μπορουν να παιξουν! Αυτες στηριζονται καθαρα σε προγραμμα της macromedia, Small Web Format.

Ποιος ξερει αν γινεται?Μπορει στ αρενα αν βγει καμια ανβαθμιση να γινεται.Στο βιουτι ομως δν τ κοβω:(