andreas_ku990 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Σε άνοιγμα φακέλων είναι ... Όπως φωτογραφίες Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλησπέρα. Λίγο αργά αλλά ... ... τώρα έγινα κάτοχος του viewty! Δεν χρειάζεται να περιγράψω τίποτα αφού τα + και τα - του τα ξέρετε ήδη. Θέλω όμως να μου επιβεβαιώσετε μερικά πράγματα γιατί τα βλέπω τελείως ανορθόδοξα! Είναι δυνατόν να μην αναπαράγεται ο ήχος του ραδιοφώνου από το εξωτερικό μεγάφωνο!!! :w00t: Είναι δυνατόν να εμφανίζονται όλα τα αρχεία στην “έκθεση” χωρίς φακέλους!!! :blink: Είναι δυνατόν να μην υπάρχει φωνητική κλήση!!! :vava: Είναι δυνατόν να μην υπάρχει πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες!!! :hypno: Είναι δυνατόν να μην έχει δυναμική μνήμη (συνέπεια οι 5 σημειώσεις)!!! :lost: Και όλα αυτά σε ένα τηλέφωνο που όταν τα άλλα παλεύανε για video recording σε 320x240 και 15 καρέ… … αυτό ασχολιόταν με τα 120 καρέ! :chair: Και κάτι τελευταίο : έχετε δοκιμάσει αναπαραγωγή DivX με ανάλυση 640x480; Αναπαράγονται σωστά; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλησπέρα. Λίγο αργά αλλά ... ... τώρα έγινα κάτοχος του viewty! Δεν χρειάζεται να περιγράψω τίποτα αφού τα + και τα - του τα ξέρετε ήδη. Θέλω όμως να μου επιβεβαιώσετε μερικά πράγματα γιατί τα βλέπω τελείως ανορθόδοξα! Είναι δυνατόν να μην αναπαράγεται ο ήχος του ραδιοφώνου από το εξωτερικό μεγάφωνο!!! :w00t: Είναι δυνατόν να εμφανίζονται όλα τα αρχεία στην “έκθεση” χωρίς φακέλους!!! :blink: Είναι δυνατόν να μην υπάρχει φωνητική κλήση!!! :vava: Είναι δυνατόν να μην υπάρχει πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες!!! :hypno: Είναι δυνατόν να μην έχει δυναμική μνήμη (συνέπεια οι 5 σημειώσεις)!!! :lost: Και όλα αυτά σε ένα τηλέφωνο που όταν τα άλλα παλεύανε για video recording σε 320x240 και 15 καρέ… … αυτό ασχολιόταν με τα 120 καρέ! :chair: Και κάτι τελευταίο : έχετε δοκιμάσει αναπαραγωγή DivX με ανάλυση 640x480; Αναπαράγονται σωστά; α) Τι εννοείς ''εκθεση'' χωρίς φακέλλους? β) Τι εννοείς ότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες?¨οτι δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maliakos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 το εχω το viewty κανα δυο εβδομαδες αλλα δεν μπορω να δω video στο youtube γιατι ζηταει μια ενημεροση την οποια δεν μπορω να την κανω απο τι κινητο με τιποτα,thanks προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 pavlidisc oι φωτογραφιες οταν πας στην εκθεση,ειναι χυμα,αλλα αν μπεις στην καρτα μνημης,μπορεις να τα τακτοποιησεις ολα σε φακελους.Ελληνικους χαρακτηρες και βεβαια εχει το κινητο,τωρα γτ δεν στους εμφανιζει δεν ξερω.Ισως πειραξες τπτ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 pavlidisc oι φωτογραφιες οταν πας στην εκθεση,ειναι χυμα,αλλα αν μπεις στην καρτα μνημης,μπορεις να τα τακτοποιησεις ολα σε φακελους.Ελληνικους χαρακτηρες και βεβαια εχει το κινητο,τωρα γτ δεν στους εμφανιζει δεν ξερω.Ισως πειραξες τπτ. Ελληνικά έχω 100%. Πληκτρολόγιο Ελληνικό δεν έχω...! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Α εννοεις οτι ενω γραφεις στα ελληνικα,το πληκτρολογιο κατω,τα πληκτρα εχουν πανω αγγλικους χαρακτηρες.Ενταξει ολα ετσι ειναι τα viewty,τι σε πειραζει?Αφου γραφει στα ελληνικα το μηνυμα,κανενα προβλημα:) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Α εννοεις οτι ενω γραφεις στα ελληνικα,το πληκτρολογιο κατω,τα πληκτρα εχουν πανω αγγλικους χαρακτηρες.Ενταξει ολα ετσι ειναι τα viewty,τι σε πειραζει?Αφου γραφει στα ελληνικα το μηνυμα,κανενα προβλημα:) Γειά σου ΦΙΛΕ nagata...! :) Δεν με ενοχλεί ... αλλά ... βάλτο το ριμάδι το Ελληνικό! Αλήθεια έχεις δοκιμάσει αναπαραγωγή DivX με ανάλυση 640x480; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ναι.Τα σπαει! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Πάντως το τηλέφωνο, αν και παλιό, είναι πολύ δυνατό! - Πολύ καλή κάμερα, - Άριστο video recording, - Άριστο software (έκανα συγχρονισμό με outlook σε dt), - Πολύ καλή οθόνη - Το εξωτερικό ηχείο του, για μένα, είναι αρκετά δυνατο - Πλήρες πακέτο (μέχρι και screen protector έχει!) Με ενοχλεί -Το ελαφρώς αργό μενού -Η έλλειψη τροχού στο πλάι (η περιστροφική στεφάνη δεν είναι τόσο εύχρηστη) -Το χυμαδιό στην έκθεση Κατά τα άλλα το τηλέφωνο για την τιμή του είναι ΥΠΕΡπλήρες! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 παιδια μου την εχει σπασει αγρια το screen protector..αυτο που ειχε μεσα στην συσκευασια δεν κολλησε καλα οποτε αγορασα ενα καινουργιο απο το e-shop το οποιο ομως επιασε κατι σκονες πανω στην κολλα(πριν το κολλησω)και οταν το κολλησα η οθονη φαινοτανε σαν σπασμενη..(τζαμπα τα 4 ευρω!!!)οποτε ξαναεβαλα το παλιο..με λιγα λογια απο εξωτερικη εμφανιση το κινητο μου ειναι χαλια...να αγορασω καινουργιο screen protector δεν το σκεφτομαι αφου δεν προκειται να το κολλησω παλι καλα...αν δεν εχω καθολου screen protector θα εχω προβλημα??γινεται να ζητησω να μου το κολλησουν στο μαγαζι που θα το αγορασω ωστε αν δεν κολλησει καλα να μην το πληρωσω τζαμπα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Όχι μην τα πετάξεις. Πλύναι τα με σαπούνι και στέγνωσε τα με πιστολάκι και κόλλα τα προσεκτικά.... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnxt600 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 παιδια εχω καποια προβληματακια με το κινητο.καταρχήν οταν το βαζω σε μαζικη αποθηκευση και το συνδεω στον υπολογιστη μου λεει οτι η συσκευη δυσλειτουργει και δεν το αναγνωριζει.με το lg pc suite δουλευει κανονικα αλλα ειναι πολυ αργο στις μεταφορες αρχειων.επισης οταν βαζω ταινιες avi μου λεει οτι δεν το υποστηριζει.πως τις μετατρεπω σε divx?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maliakos Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 παιδια εχω καποια προβληματακια με το κινητο.καταρχήν οταν το βαζω σε μαζικη αποθηκευση και το συνδεω στον υπολογιστη μου λεει οτι η συσκευη δυσλειτουργει και δεν το αναγνωριζει.με το lg pc suite δουλευει κανονικα αλλα ειναι πολυ αργο στις μεταφορες αρχειων.επισης οταν βαζω ταινιες avi μου λεει οτι δεν το υποστηριζει.πως τις μετατρεπω σε divx?! το cd που σου πηρες μαζι με το viewty εχει μετατροπεα το εχω το viewty κανα δυο εβδομαδες αλλα δεν μπορω να δω video στο youtube γιατι ζηταει μια ενημεροση την οποια δεν μπορω να την κανω απο τι κινητο με τιποτα,thanks προκαταβολικα επισης και τα maps απο google,ξερει κανεις τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Eγω οταν συνδεομαι στο νετ,δουλευει το google maps. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asyntyx Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Καλησπέρα σε όλους, έχω και εγώ το lg ku990 εδώ και μισό περίπου χρόνο. Έχω όμως ένα προβλημα.... μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει? Ενώ μπορούσα κανονικά να συνδέσω το κινητό με το pc, εδώ και μερικές μέρες που προσπαθώ δεν το κάνει. Για την ακρίβεια συνδέεται αλλά όταν από το lg pc suite επιλέγω περιεχόμενα δεν βλέπει την μνήμη. Για την ακρίβεια βγάζει το μηνυμα "η σύνδεση με την μνήμη δεν είναι έγκυρη" Διάβασα και κάποιο παλαιότερο post που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε με την πρόσθετη μνήμη που είχε τοποθετήσει. Εγώ όμως μια και δε μου έχει χρειαστεί πρόσθετη μνήμη, η μόνη λύση είναι να καταφέρω να συνδέσω την ενσωματωμένη. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ρε παιδιά βγάζει καλύτερεσ φώτο απο το κ800ι? το χει ένας φίλοσ και το κ800 μου νομίζω βγάζει πιο κλέσ φώτο. βαικά το lg μου φαίνεται πολύ αργό... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 γίνεται μετατροπή στο μενού με τα εννιά εικονίδια που εμφανίζεται στην οθόνη; δλδ αντί για "browser" να εμφανίζεται " υπολογιστής" ή ότι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ρε παιδιά βγάζει καλύτερεσ φώτο απο το κ800ι? το χει ένας φίλοσ και το κ800 μου νομίζω βγάζει πιο κλέσ φώτο. βαικά το lg μου φαίνεται πολύ αργό... Νομιζω το Κ800 βγαζει πιο καθαρες φωτο.... γίνεται μετατροπή στο μενού με τα εννιά εικονίδια που εμφανίζεται στην οθόνη; δλδ αντί για "browser" να εμφανίζεται " υπολογιστής" ή ότι άλλο; Ναι, αλλαζουν, αλλα με χακερια.. ριξε μια ματια εδω. Ψαξε κυριως στο Modifications & Hacking. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 zipperant ως κατοχος και των δυο συσκευων,θεωρω οτι σε καταστασεις συννεφιας το k800i βγαζει πιο καθαρες φωτο.Σε νορμαλ συνθηκες βγαζουν σχεδιον το ιδιο.Το βραδυ ομως,εγω με το Lg εχω βγαλει καλυτερες φωτο! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 σήμερα πήρα ένα άσπρο lg viewty, πολύ ωραίο, να ρωτήσω κά΄τι του πέρασα κάτι jar εφαρμογές και κάτω κάτω σε όλες μου βγάζει μια μαύρη μπάρα με κουμπιά κτλ, γίνεται να μην την εμφανίζει ;; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 σήμερα πήρα ένα άσπρο lg viewty, πολύ ωραίο, να ρωτήσω κά΄τι του πέρασα κάτι jar εφαρμογές και κάτω κάτω σε όλες μου βγάζει μια μαύρη μπάρα με κουμπιά κτλ, γίνεται να μην την εμφανίζει ;; Καλορίζικο! :clap: Έκανες και τη διαφορά, είναι πολύ ωραίο το Λευκό Viewty. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 παιδια εχω καποια προβληματακια με το κινητο.καταρχήν οταν το βαζω σε μαζικη αποθηκευση και το συνδεω στον υπολογιστη μου λεει οτι η συσκευη δυσλειτουργει και δεν το αναγνωριζει.με το lg pc suite δουλευει κανονικα αλλα ειναι πολυ αργο στις μεταφορες αρχειων. Τι κάρτα μνήμης έχεις; Φορτίζει το κινητό όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ευχαριστώ, ναί είνια πολύ ωραίο σε λευκό , απλά έχω αυτή την απορία με τα jar, γιατί πχ κάποια προγράμματα έχουν δικό τους μενού και δεν χρειάζεται να υπάρχει και η μπαρα η μαύρη κάτω μα τα βελάκια και το οκ. Ξέρετε αν βγαίνει; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Για βγαλε μια φωτο την συσκευη να την δουμε....Σε ασημι την εχω δει απο κοντα,αλλα σε λευκο δεν ετυχε. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts