saksavvas Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003626 καλημερα ρε παιδια αγορασε κανεις την θηκη απο e-shop για να μας πει προστατευει την οθονη? δουλευει χωρις να βγαλεις την θηκη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 αυτη η θηκη δεν προστατευει την οθονη(χρειαζεσαι screen protector),απλα ειναι ενα "κελυφος" για να προστατευει το κινητο απο γρατζουνιες και πτωσεις.Εχω ενα φιλο που εχει παρει μια παρομοια για το iPhone του.Καλη ειναι,αλλα γλυστραει λιγο παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 δειτε εδω για gps στο viewty όχι δεν είναι gps ... επίσης από κάτω λέει σε ποιες συσκευές μπορεί να το κάνεις install... βλέπεις κάπου εκεί να γράφει lg viewty??? εγώ πάντως όχι ... ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 όχι δεν είναι gps ... επίσης από κάτω λέει σε ποιες συσκευές μπορεί να το κάνεις install... βλέπεις κάπου εκεί να γράφει lg viewty??? εγώ πάντως όχι ... ;) απο την στιγμη που λεει Prada μπαινει και στο Viewty... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Μπορεί ... Όμως θα χρειάζεται και μια συσκευή που θα την ενόνεις με το bt του κινητού ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Μπορεί ... Όμως θα χρειάζεται και μια συσκευή που θα την ενόνεις με το bt του κινητού ... δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς ακριβώς αλλά την ίδια διαδικασία που χρειάζεται για να συνδεθει με το prada την ίδια χρειάζεται και το viewty.....;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ο Αντρεας, απ'οτι καταλαβαινω, μαλλον εννοει καποιον εξωτερικο δεκτη.. κατι σαν τον δεκτη που εδιναν μαζι, για το σημα του gps, στο πακετο του Ρ1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 μπράβο αυτό εννοούσα... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 8a to parw to kinito apo vodafone... exw karta wind... to kinito erxete me vodafone live menu? k an nai pws to ksekleidwnw? euxaristw Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 νομίζω δεν έρχεται με vodafone live menu και γιατί να το ξεκληδώσεις ??? ξεκληδωμένο δεν είναι ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 νομίζω δεν έρχεται με vodafone live menu και γιατί να το ξεκληδώσεις ??? ξεκληδωμένο δεν είναι ??? εννοεί να το κάνει debrand!Μα καλά στο καινούργιο φυλλάδιο το κινητό δε το έχει ο Γερμανός,τι έγινε?Άρχισαν σιγά σιγά να το βγάζουν εκτός?:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 εννοεί να το κάνει debrand!Μα καλά στο καινούργιο φυλλάδιο το κινητό δε το έχει ο Γερμανός,τι έγινε?Άρχισαν σιγά σιγά να το βγάζουν εκτός?:( μάλλον ναι ... σπάνια βάζουν κινητά της lg ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 andreas_ku990 ειναι απλο. το κινητο δεν εχει hardware gps. οποτε επιδεχεται μονο εξωτερικη κεραια gps το οποιο σημαινει οτι πρεπει να εχεις και ενα software το οποιο να συνδεεται και να σου δειχνει στο χαρτη το σημα σου. τη μονη εγκατασταση που μπορεις να κανεις στο viewty ειναι java. οποτε χρειαζεσαι χαρτη java που να μπορει να συνδεεται με εξωτερικο δεκτη gps. αυτο κανει το προγραμμα. τωρα αν πιστεψες οτι θα μπεις στο site και ξαφνικα θα εβγαζε κεραια gps το κινητο σου ειναι δικο σου θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 εγώ ποτέ δεν πίστεψα αυτό ... επίσης το ξέρω ότ δεν έχει hardware gps ... το μόνο που δεν ήξερα είναι ότι υπάρχουν εφαρμογές java χάρτες και να μπαίνει στο viewty ( επίσης δεν έχω ασχολιθεί με αυτό το θέμα γιατί εδώ στην Κύπρο δεν πιάνει ) ... και οι χάρτες που θα βρείς δεν νομίζω να είναι και τόσο καλοί ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 εγώ ποτέ δεν πίστεψα αυτό ... επίσης το ξέρω ότ δεν έχει hardware gps ... το μόνο που δεν ήξερα είναι ότι υπάρχουν εφαρμογές java χάρτες και να μπαίνει στο viewty ( επίσης δεν έχω ασχολιθεί με αυτό το θέμα γιατί εδώ στην Κύπρο δεν πιάνει ) ... και οι χάρτες που θα βρείς δεν νομίζω να είναι και τόσο καλοί ... η αλήθεια είναι πως δε θα έχει ΤΟΥΣ χάρτες αλλά σε κεντρικά σημεία θα κάνει τη δουλειά του...;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 pythagoras_7 to dokimases? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 pythagoras_7 to dokimases? Όχι αλλά έχω δοκιμάσει της sonyericsson με java,το κ800 και το w850 ε και δεν ήταν και ότι καλύτερο....Φαντάζομαι πως πάνω κάτω έτσι θα είναι και το lg(με κάθε επιφύλαξη);) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Τι σπαμ ρε φίλε, ο τύπος μας τα πρήξε εδώ κ 1 μήνα που δήθεν συμμετέχει. Όλο για το Ν82 κ την ΝΟΚΙΑ του μας λέει. Μια κουβέντα για το Viewty δεν έχει πει εδώ. Μόνο για τους ευσεβείς του πόθους να αποκτήσει ένα Ν82. :lol: Στα δικά σου τώρα, στο LG δεν μπαίνει GPS γιατί και Bluetooth GPS receiver να αγοράσεις δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα που να μπαίνει στο LG κ το κλειστό του λειτουργικό. Το Google Maps που έχει ενσωματωμένο δεν δουλεύει με GPS RECEIVER (ούτε και γενικά δουλεύει βέβαια :p ) euxaristo re file Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 paidia to kinito mou eixe mia ptosh atixh stigmh gamwto,telospanton kai ekane ena mikro poli mikro va8ouloma kato apo to plikto pou apantas stin klish to prasino kai dio gratzounies epano stis gonies sto asimenio kai 8elw na ma8w an pounane nees prosopseis giati eimai etoimos na klapso pou to vlepo etsi Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra17 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Ρε παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος...έχω το VIEWTY εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν μπορώ να βάλω θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Ρε παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος...έχω το VIEWTY εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν μπορώ να βάλω θέματα... Αν κοιτάξεις 3-4 σελίδες πίσω και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193293 θα βρεις το τρόπο να περάσεις τα θεματάκια;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 re paidia egw rwtao kserei kaneis pou mporo na vrw i an poulane prosopseis gia to viewty?kai nai o antreas einai 13 xronon Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Αν ήξερα θα σου έλεγα που πουλάνε προσόψεις ...εγώ πάντως μέχρι τώρα γυρεύω θήκη... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Αν ήξερα θα σου έλεγα που πουλάνε προσόψεις ...εγώ πάντως μέχρι τώρα γυρεύω θήκη... εγώ έχω θήκη αλλά τι να τν κάνεις?τσάμπα λεφτά είναι ρε συ.πάρε μια απλή θήκη για νορμάλ κινητό Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Γεια σας. Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, μπορείτε να μου πείτε αν έχει διορθωθεί ο τρόπος εμφάνισης των ελληνικών επαφών;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts