Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλά όμως άνοιξε άλλο θέμ γιατί εδώ μιλάμε για το viewty ... Πάντω φίλε kpilidis εμένα το viewty μου κρατάει 3-4 μέρεσ με μέτρεια όμως χρήση...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

δειτε λιγο που το κουμπάκι YES απο το video με την τυπισσα ειναι και αυτο κόκκινο!

κόβω το κεφάλι μου ότι ειναι σκιν.......

αλλιως πεντε firmware υπαρχουν..

κατεβαστε τα απο το ku990.co.uk και κάντε μια δοκιμη!!!

Βασικα ακριβως επειδη το κουμπακι εκεινου του κινητου ειναι κοκκινο (σε αντιθεση με τα δικα μας μοντελα που το YES ειναι πρασινο) πιστευω πως ειναι σαν αλλη εκδοση "ολοκληρου του κινητου" να το πω(?) ή κατι τετοιο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ κάτι έτσι πιστεύω... δεν νομίζω με firmware να αλλάζουν χρώματα τα κουμπιά ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Eξυπνη απαντηση??!!

Σε ολα τα κινητα που ειχα το mp3 για το sms επαιζε ολοκληρο μεχρι να τελειωσει ή να πατησω ενα πληκτρο..Εδω αποτα 20δευτερολεπτα που ειναι το mp3 που εχω βαλει,ζητημα αν παιζει για 4...

Γιατι οταν σου ερχεται sms το mp3 που εχεις για ringtone παιζει πολυ λιγα δευτερολεπτα??Πως αλλαζει αυτο???

[...]

Σε ολα τα κινητα που ειχα το mp3 για το sms επαιζε ολοκληρο μεχρι να τελειωσει ή να πατησω ενα πληκτρο..Εδω αποτα 20δευτερολεπτα που ειναι το mp3 που εχω βαλει,ζητημα αν παιζει για 4...

Δυστυχως (ή ευτυχως) ετσι ειναι, ουτε και αλλαζει αυτο φιλε/η μου.. :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν και το εχω βαλει στιs αγγελιεs του site,ενημερωνω και το παρον νημα οτι το viewty το πουλαω,ειναι ολοκαινουργιο,και πολυ αξιολογο,αλλα εγω κινητο πανω απο 6 μηνεs ,δεν κραταω και κοντευουν οι 6 μηνεs που τοχω.

@ xolloth :

Δεν μπορουσες να το σκεφτεις/πεις δυο βδομαδες νωριτερα?? Θα κρατουσα και την επιδοτηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ xolloth :

Δεν μπορουσες να το σκεφτεις/πεις δυο βδομαδες νωριτερα?? Θα κρατουσα και την επιδοτηση...

τωρα μου ηλθε,τωρα το ειπα.

και αν το πουλήσεις πόσα σκέφτεσαι να το δώσεις ?????? και πιο σκέφτεσαι να πάρεις αν το πουλήσεις ??

παροτι το πηρα 500 ευρω,τελευταια τιμη ακατεβατη 250 ευρω,ετσι για να μην μου κανουν παζαρια[η χασουρα που λεγαμε].

εχω το n95,και το νοκια 3110,συν το ctec 168p που θα μου ελθει σε καμια 10αρια μερεs.

αρκετα πια δεν αντεχω αλλο οικονομικα!

OK δώστο αλλά εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος :p

τοχω βαλει,αλλα ρωτησε ο φιλοs και επρεπε να του απαντησω.

ρε παιδιά όταν μπούμε στο world clock του κινητού και πάμε στις επιλογές εκεί που λέει daylight saving και το κάνουμε είτε 1 hour είτε 2 hours και πατήσουμε οκ τι γίνετε???

Απαντηση απο την Ισπανιδα παρουσιαστρια σχετικα με εκεινο το

του Viewty και τη διαφορα του firmware στην οθονη οθονη αναμονης:

1ο email: "hi, i just read your mail, but i'm looking for the answer talking with LG."

2o email: "Hi again... finally i confirm you that the only avalaible widget for the viewty is the clock. The viewty in the video was a prototype that LG give us for the test months ago of its launched. In all countries viewty has the same features."

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτηση γτ εχω φρικαρει μεχρι να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες..σκεφτομαι για αγορα αυτου του κινητου...

αρχικα θελω να μου πειτε ποια τα θετικα και ποια τα αρνητικα του..

τι ειναι αυτο το screen protector?

τι γινεται με την αποθηκευση των φωτογραφιων/βιντεο

αντοχη μπαταριας?

καμερα εντυπωσεις?

στιβαροτητα κινητου?

gps μπορει να μπει,αν βρεθει λογισμικο?

υπαρχουν ενημερωσεις λογισμικου για το τηλεφωνο ωστε να καλυτερευει??

σιγουρα κουρασα,αλλα θελω να μαθω

ευχαριστω προκαταβολικα!

1) screen protector είναι αυτό που τοποθετήτε πάνω στην οθόνη του κινητού και το προστατεύει από γρατζουνιές

2) Να σου απανττήσει κάποιος άλλος γιατί το θέμα με την αποθήκευσή τους δεν με ενδιαφέρει

3) Εμένα κρατάει 3-3,5 μέρες με μέτρεια χρήση

4) πολύ καλή κάμερα .... Βγάζει ικανοποιητίκότατες φωτοραφίες και βίντεο τέλειο ...

5) στιβαροτητα, στιβαροτητα, στιβαροτητα... αυτό μάλλον δεν πρέπει να το κρίνω εγώ

6) Δεν ξέρω αν μπαίνει gps γιατί εδώ στην Κύπρο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί...

7) Όχι η lg μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει

Μιας και εγώ ήθελα το viewty παρά το Ν82 και ήταν πάρα πολύ μεγάλο λάθος σου προτείνω το Ν82 παρά το viewty... τώρα αν δεν θέλεις το υψηλό sar του ν82 και προτειμάς την μεγάλη οθόνη του viewty τότε όποιο θέλεις πάρε...

Καταρχήν ένωνε τα ποστς σου με το edit φίλε συνονόματε, βαρεθήκαμε να βλέπουμε 2 ποστς από τον ίδιο χρήστη σερί.

Έπειτα, το παιδί ρώτησε εντυπώσεις από αυτό το κινητό δε ζήτησε εναλλακτικές. Αν εσύ έχεις τρέλα με το Ν82 (που είναι περισσότερο από προφανές) τότε πάρτο για πάρτυ σου κ άσε τους άλλους που ψάχνονται αλλού (λέγε με Viewty) να βρίσκουν αυτό που θέλουν στο σχετικό θέμα κ όχι παροτρύνσεις για την αγορά 3ου προϊόντος.

Κατά τα άλλα φίλε philip_vts συμφωνώ με τις απόψεις του πιο πάνω μέλους αλλά η μπαταρία δεν κρατάει με τίποτα 3.5 μέρες, αυτό μάλλον είναι ψέμα κ υπερβολή.

Κρατάει 2 μέρες γεμάτες (48 ώρες κ ανοικτό τα βράδια δηλαδή) κ αυτό με μέτρια χρήση (1.5-2 ώρες τηλεφωνήματα κ αρκετά sms αλλά όχι multimedia) κ η οθόνη στην εξοικονόμηση ενέργειας (χαμηλότερη φωτεινότητα δηλαδή)

εμένα πάντως μου κρατάει 3 μέρες περίπου ... εγώ απλός του είπα για το Ν82 γιατί είναι πάρα πολύ καλό κινητό κα διαθέτει και gps που από ότι φαίνεται το χρειάζεται ... δεν του είπα να πάρει σίγουρα το Ν82 αλλά ότι πιστεύω θα τον ικανοποήσει περισσότερο...

Καλά φίλε μου ενδεικτικός χρόνος πάντως δεν είναι με καμμία δύναμη το 3 μέρες κ επέτρεψέ μου να διατηρώ τις αμφιβολίες μου για την ορθότητα των λεγόμενών σου. Καταρχήν όταν λες 3 μέρες εσύ εννοείς κλειστό τα βράδια ;) Άρα 8 ώρες το κάθε βράδυ χ 3 μέρες που λες μας κάνουν μείων 24 ώρες. Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, 72-24 ώρες = 2 μέρες καθαρής χρήσης κ το βράδυ σε αναμονή (όχι κλειστό).

Τέσπα, το Ν82 έτσι κ αλλιώς δεν παίζει ρόλο στη κουβέντα μας, εδώ είναι θέμα για το viewty. Αν σας ενδιαφέρει κάτι άλλο ==> ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ;)