Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα παρέλαβα θήκη από το expansys.

Αρκετά καλή από σκληρό διαφανές πλαστικό η οποία αποτελείται από

δύο κομμάτια που κουμπώνουν μεταξύ τους ,κλέινουν το τηλέφωνο αφήνοντας φυσικά ανοιχτά όλα τα απαραίτητα ( φακό , οθόνη ,κ.λ.π.)

Δείχει αρκετά ωραία , καθώς επειδή το πλαστικό είναι διαφανές , φεύγει η πολύ μαυρίλα από τα πλαστικά μέρη του κινητού.Επίσης προσφέρει αρκετά καλή προστασία.Δεν ξέρω τι θα γίνει αν πέσει κάτω.

Η τιμή της είναι περίπου 8 ευρώ. Βέβαια δεν συμφέρει να την πάρεις μόνη της γιατί τα μεταφορικά είναι 12.Εγώ πήρα μία κάρτα 2 gb Kingston , με 2 αντάπτορες και ένα μικρό usb που μπάινει μέσα η κάρτα και έτσι εξυπηρετεί και διαφορετικά πράγματα.

Μπορείτε να τα τσεκάρετε στο expansys.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο e-bay παντως υπαρχουν πολλες θηκες. Απο εκει ειχα παρει για το nokia 6300.

http://search.ebay.com/KU990-CASE_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQfrtsZ0QQfsprZ0

και για το φιλο που εψαχνε screen protector..

http://stores.ebay.com/us-element_LG_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ9679463QQftidZ2QQtZkm

Στο e-bay παντως υπαρχουν πολλες θηκες. Απο εκει ειχα παρει για το nokia 6300.

http://search.ebay.com/KU990-CASE_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQfrtsZ0QQfsprZ0

και για το φιλο που εψαχνε screen protector..

http://stores.ebay.com/us-element_LG_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ9679463QQftidZ2QQtZkm

ευχαριστούμε για τις διευθύνσεις sf-haris

Γεια σας, πείτε μου κάτι παρακαλώ, όταν μεταφέρετε αρχεία όπως mp3, divx κλπ, αργεί πολύ με το καλώδιό usb. πχ ένα mp3 κάνει πάνω από 5 λεπτά. Έτσι κάνει σε όλους?

Είναι λίγο αργό το προγραμματακι της LG, τουλάχιστον ετσι δουλεύει στο δικο μου XP.

Υπάρχει όμως και η πολύ πιο γρήγορη λύση με απευθείας χρήση της κάρτας σε card reader κλπ.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg

παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε να βλεπουμε υποτιτλους και αν ναι πως τους ενεργοποιουμε?
ενσωματώνεις τους υπότιτλους της ταινίας στον υπολογιστή σου και μετά περνάς τη ταινία στο κινητό.

ενσωματώνεις τους υπότιτλους της ταινίας στον υπολογιστή σου και μετά περνάς τη ταινία στο κινητό.

Sorry για την επιμονή (θα μπορούσα να το δοκιμάσω άμα το πάρω), αλλά όταν λες τους ενσωματώνεις εννοείς ότι απλώς τους βάζεις μέσα στο avi ή τους «καις» στο video;

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Θα πρέπει να χρησιμποποιήσεις κάποιο πρόγραμμα γι αυτήν την δουλειά. Υπάρχουν αρκετά.

Ναι, σίγουρα. Απλώς θέλω να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό. Δηλαδή, αρκεί απλώς να ενσωματώσω τους υπότιτλους στο container ή θα πρέπει να τους «κάψω» πάνω στο video. :)

Για τον πρώτο τρόπο υπάρχουν αρκετά εργαλεία, π.χ.: AVI-Mux GUI και AviSub.

Και για τον άλλο τρόπο θα υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω κανένα και, αν χρειαστεί, θα πρέπει να το ψάξω το θέμα.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

μην κάνετε τα εύκολα δύσκολα.....υπάρχουν άλλωστε πολλές ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους (GTRD) αλλά μπορείτε και μόνοι σας όπως με το Avi-Mux GUI που ανέφερε ο φίλος....δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω καμιά ιδιαίτερη διαδικασία......μετά ένα copy-paste στο card reader και είστε ΟΚ.

Το Divx Converter (το επίσημο) έχει επιλογή *mobile* για μετατροπή της ταινίας σε μικρότερη συμπίεση ώστε να παίζει καλά στο κινητό. Περίπου μια ταινία 1.30ώρα την συμπιέζει στα 450Mb όταν η αντίστοιχη συμπίεση για να τη βλέπετε στο PC είναι 700Mb.

Ελπίζω να βοήθησα.

ΥΓ εγώ έχω περάσει ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους στο κινητό και παίζει θαυμάσια και οι υπότιτλοι φυσικά είναι πολύ καθαροί και ευανάγνωστοι.

ρε παιδια το θεωρω λιγο βιτσιοζικο να εχουμε σπιτι pc,και να βλεπουμε ταινια στο κινητο.

υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα που μπορουμε νατου βαλουμε ,αλλα οχι και ταινιεs.

ρε παιδια το θεωρω λιγο βιτσιοζικο να εχουμε σπιτι pc,και να βλεπουμε ταινια στο κινητο.

υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα που μπορουμε νατου βαλουμε ,αλλα οχι και ταινιεs.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Για να βλέπει κάποιος ταινίες στο κινητό, θα πρέπει να την έχει μια δόση μαζοχισμού. :)

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Για να βλέπει κάποιος ταινίες στο κινητό, θα πρέπει να την έχει μια δόση μαζοχισμού. :)

Καλά, ναι, δεν το συζητάω. Αλλά, άμα βρεθείς π.χ. σε κάνα καράβι να ξέρεις πως παίζει και να είσαι έτοιμος. Κάπως έτσι το σκέφτομαι. Για μια ώρα ανάγκης... ;)

οχι με τιs ελειψειs που εχει το iphone.

εαν βγαλει εκδοση με πληρειs ολεs τιs εφαρμογεs που εχει to k990,τοτε ναι,λογω μεγαλυτερηs οθονηs.

Κι εγώ μόλις έγινα κάτοχος ενός τέλειου Lg viewty. Το τηλέφωνο δεν το συζητώ, φυσάει. Άστε αυτά που λένε για μέτριες φωτογραφίες, γαμάει πραγματικά :p

Τα πάντα πάνω του. Είναι απλό άψογο, αρκετά γρήγορο (πάντως δεν είναι αισθητά πιο αργό από το iphone, αυτό πρέπει να το πω).

Στους ήχους τα πάει μέτρια από το ηχείο, από το ακουστικό η ένταση είναι υψηλή, ειδικά από το διαφημιστικό divx βίντεο που έχει φορτωμένο πάνω, κουφαίνεσαι. Οπότε υποθέτω αν βάλεις τα κατάλληλα τραγούδια (με υψηλή ένταση) από τα ακουστικά δε θα χεις πρόβλημα.

Με ενθουσίασε και η λειτουργία για γραφή sms με κανονικό keypad κινητού, κάτι που λείπει από το iPhone και που μάλλον αποτελεί τεράστια έλλειψη. Είχα ξεχάσει πόσο γρήγορα μπορείς να κάνεις typing τα SMS. :p για την οθόνη δε θα πω τίποτα, είναι απλά τέλεια, όπως θα έπρεπε να είναι (αν και τα themes δεν την αναδεικνύουν, χρειάζεται κάτι σκούρο, όπως το iPhone για να δείξει το μεγαλείο της). Περισσότερα μετά τη φόρτιση

Ας πώ κι εγώ τη γνώμη μου, μετά απο κάποιες εβδομάδες συνύπαρξης με το LG Viewty:

Εξωτερικά, πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και minimal τηλέφωνο. Η πίσω πλευρά του θυμίζει μια high end και compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Μοναδικό μελανό σημείο η nickel βαφή στο μαύρο πλαστικό. Προσοχή λοιπόν διότι σε περίπτωση που γρατζουνιστεί, φαίνεται και πολύ μάλιστα.

Η Οθόνη του είναι τέλεια! Είδα αρκετές ταινίες και μουσικά videoclip και μπορώ να πώ ότι υπάρχει πολύ καλή απόδοση χρωμάτων ενώ η μεγάλη οθόνη απλά είναι απόλαυση. Πιστεύω πώς σε μεγάλα ταξίδια θα δείξει την αξία της.

Η μπαταρία, δεδομένων των λειτουργιών, είναι ικανοποιητική. Με ελάχιστο πείραγμα μου κράτησε εώς και 4 ημέρες ενώ με διάφορες φωτογραφίες και μια ταινία δύο ωρών, 2 ημέρες.

Για τη κάμερα δε μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα διότι δεν έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Βέβαια, πρέπει να φτιαχτεί το θέμα του σκοτεινού video όταν τραβάμε με 120FPS.

Επίσης, πρέπει να φτιαχτεί το θέμα των φακέλων στη κάρτα μνήμης. Είναι τουλάχιστον εκνευριστικό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Άντε, iPhone γειά σου...

ρε παιδια το screen protector πως λειτουργει? το εβγαλα σημερα για να το βαλω αλλα δεν καταλαβαινω πως μπαινει. υποτιθεται πως θα κολλησει πανω στην οθονη? και αν ναι πως θα γινει αυτο αφου δεν εχει κολλα απο καμια πλευρα?

ρε παιδια το screen protector πως λειτουργει? το εβγαλα σημερα για να το βαλω αλλα δεν καταλαβαινω πως μπαινει. υποτιθεται πως θα κολλησει πανω στην οθονη? και αν ναι πως θα γινει αυτο αφου δεν εχει κολλα απο καμια πλευρα?

Εδώ θα δεις μερικά videos και δες αυτό και αυτό για περισσότερη βοήθεια. Εγώ πήρα μια ιδέα από το λίγο που ασχολήθηκα.

Edit:

το video, αν και στα κινέζικα (!!!), νομίζω είναι το καλύτερο.

Κατ'αρχήν να θέσω κάποιες ερωτήσεις:

-Ποιά η χρησιμότητα της λήψης φωτογραφιών από το κινητό όταν έχεις ψηφιακή μηχανή?

-Ποιά η χρησιμότητα του να ακούς μουσική ή ράδιο από το κινητό όταν έχεις φορητό mp3 ή mp4 ?

-Ποιά η χρησιμότητα της ύπαρξης ατζέντας στο κινητό αφού έχεις αγοράσει ημερολόγιο από την εκκλησία της γειτονιάς σου?

-Ποιά η χρησιμότητα του να μπαίνεις στο ίντερνετ από το κινητό σου αφού έχεις υπολογιστή και παντού βρίσκεις πλέον internet-cafe?

-Ποιά η χρησιμότητα του να έχει το κινητό σου οθόνη 3 ιντσών για να βλέπει ταινία και ο διπλανός σου με 8 βαθμούς μυωπία αφού έχεις φορητό dvd player ή home-cinema?

-Ποιά η χρησιμότητα του να έχεις κινητό τηλέφωνο αφού πάντα θα βρίσκεις στο δρόμο ανοιχτό περίπτερο ή καρτοτηλέφωνο?

Απαντήσεις δεν θα παραθέσω για τον απλούστατο λόγο ότι τις αφήνω στη λογική και τη σκέψη του καθένα πριν ξαναθέσει θέμα μαζοχισμού... (Εξαιρούνται αυτοί που αγοράζουν κινητό για να το μεταφέρουν από τη κουζίνα στο σαλόνι και τούμπαλιν..! )

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

Telika uparxei kapoios na mou pei gia ta minimata an megalwnei h diarkeia xtupou tous?

Den exei kaneis allos auto to problima?

Xtupaei ena ringtone alla kobetai sth mesh.

Thanx

Ούτε εγώ έχω βρει λύση σε αυτό το θέμα.. Έχω κατεβάσει από το ίντερνετ κάποια καλά ringtones για sms αλλά μόνο τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα ακούγονται.. Αν βρει κάποιος κάτι ας απαντήσει... Επίσης για το πως φαίνεται το εξώφυλλο του αλμπουμ όταν ακούς μουσική δεν έχω βρει...!! :confused:

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...