Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eυχαριστώ για το λινκ αν και είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι το αυθεντικό manual από την LG, αλλά μια επεξήγηση λειτουργιών του κινητού από την T-Mobile για τους συνδρομητές της...
Si is the most profitable material on earth!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψαχνοντας στο διαδικτυο βρηκα το εξης,πληκτρολογοντας 3845#*990# μπαινεις στο μενου τις συσκευης οπυ μπορεις να κανεις reset την συσκευη και καποιες αλλες ρυθμισεις,ακομα το πειραζω:lol:

Pws vazoume emoticons sta sms exei vrei kanenas? edw arxaia kinhta kai dexontai gmt! kapoia lysh tha yparxei, gia na yparxei eidikos fakelos sth syskeyh me emoticons mesa...

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

Μόλις παρατήρησα την πρώτη μείωση τιμής. Το Πλαίσιο από 487€ το έκανε 479€. Στον Σκρουτζ πάντως το 461€ παραμένει η χαμηλότερη τιμή.

Άντε να δούμε μήπως και γίνει τίποτα στις εκπτώσεις. Δεν κρατιέμαι! :lol:

Btw, αν έχει γίνει και άλλη μείωση τιμής και δεν το έχω πάρει πρέφα, δεν το γράφω γι' αυτό το λόγο. Παρακαλώ ενημερώστε.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

γεια σας παιδιά, ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα μιας και σκέφτομαι σοβαρά να κατυθυνθώ προς αυτό το τηλέφωνο, αλλά μιας και είχα σχεδόν πάντα se είναι μια συγκεκριμένη λειτουργία που με έχει βολέψει πολύ και ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν υπάρχει κάτι ανάλογο στο viewty που κατά τα άλλα φαίνεται να με καλύπτει σε όλα. Είναι η λεγόμενη αποδοχή κλήσεων στα se που σου επιτρέπει να κάνεις φραγή στις εισερχόμενες κλήσεις, δίνοντας τόνο κατειλημμένου, δημιουργώντας παράλληλα μια λίστα αποδοχής για εκείνες τις επαφές που θέλεις να μπορούν να σε καλούν. Είναι χαρακτηριστικό της συσκευής και μπορείς να το ενεργοποιείς και να το απενεργοποιείς όποτε θέλεις. Επειδή με έχει βολέψει πολύ κάποιες φορές που το χρειάζομαι ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάτι παραπλήσιο.

και ακόμη μια αφελής ίσως ερώτηση. Η οθόνη αφής δεν κινδυνεύει να το έχεις πχ σκέτο σε μια τσέπη σου, τσάντα κτλ...?

Ευχαριστώ...

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Ψαχνοντας στο διαδικτυο βρηκα το εξης,πληκτρολογοντας 3845#*990# μπαινεις στο μενου τις συσκευης οπυ μπορεις να κανεις reset την συσκευη και καποιες αλλες ρυθμισεις,ακομα το πειραζω:lol:

Περιμένουμε να μας πει αποτελέσματα.

Θα ηθελα να γραψω 2-3 πραγματα για το κινητο της LG.

Εχω διαβασει ολες τις σελιδες (για να ξερω πριν αγορασω) και το εχω δει απο κοντα σε καποιο μαγαζι. Οντως εχει αρκετα θετικα αλλα και αρνητικα στοιχεια. Αλλωστε αυτο ειναι σχετικο. Καποιο θετικο για καποιο φιλο μπορει εμενα να με αφηνει αδιαφορο ή και το αντιστροφο..

Δεν ξερω αν τελικα θα το αγορασω αλλα θελω να προσεγγισω την προταση της LG απο μια αλλη οπτικη γωνια..

Ισως διαβασατε προσφατα τις δηλωσεις του Bill Gates για την εξελιξη της τεχνολογιας των ηλεκτρονικων υπολογιστων. Εξεφρασε την εξελιξη με μια μονο λεξη... "touchscreen". ειπε χαρακτηριστικα οτι θα ξεχασουμε τα ποντικια που ολοι γνωρισαμε σε λιγο καιρο και θα περασουμε πληρως στις οθονες αφης!!

ΤOUCHSCREEN = ΕΞΕΛΙΞΗ .....

Αυτο ειναι δεδομενο!! και δεν αλλαζει.

Η LG οπως και η Αpple τολμισαν και ειδαν μπροστα.. εκει δηλαδη που σε λιγο καιρο θα βλεπουν ολοι οι υπολοιποι. Αυτο ειναι δεδομενο κα δεν αλλαζει...

Την πιο σωστη αρνητικη κριτικη, εκανε ενας φιλος που δε θυμαμαι το ονομα του οταν εγραψε ολα τα αρνητικα και στο τελος εγραψε... παντως ειναι μια φιλοτιμη προσπαθεια..

Καπως ετσι πρεπει να το δειτε ολοι.. Μπορειτε να μιλατε ωρες για τα αρνητικα αλλα παντα θα πρεπει να εχετε στο μυαλο σας οτι αυτο το κινητο ειναι το μοναδικο κινητο στην αγορα που αντιπροσωπευει την εξελιξη της τεχνολογιας.. με τα θετικα και τα αρνητικα του στοιχεια.

Οι φιλοι που λενε "μην παρετε κινητο lg αλλα μονο κλιματιστικο" σε λιγο καιρο θα κρατουν και αυτοι ενα κινητο touchscreen στα χερια τους διοτι ολα ετσι θα ειναι..

Ας δειξετε λοιπον τον απαιτουμενο σεβασμο σε μια εταιρεια για την προσπαθεια της να ακολουθησει την εξελιξη..

Κλεινοντας θελω να ρωτησω...

Ζουμε σε μια κοινωνια της πληροφοριας, του καταναλωτισμου και της τεχνολογικης εξελιξης... Ωραια εγω θελω να ακολουθω την εξελιξη αλλα δεν εμπιστευομαι την Lg για κινητα αλλα μονο για κλιματιστικα..

Προτεινετε μου λοιπον ενα αντιστοιχο κινητο touchscreen των αξιοπιστων SE και Nokia...

Περιμενω τις προτασεις σας...

** Παντως εγω αν τελικα το παρω θα το κανω μονο για τo touchscreen. Για να γνωρισω απο κοντα σημερα αυτο που ολοι θα γνωρισετε αυριο...

** Τα ιδια ακριβως θα ελεγα αν ενα τετοιο πρωτο βημα touchscreen εκανε η SE, NOKIA , SAMSUNG κτλ.. και μη μου πει κανεις οτι οι αλλες εταιρειες εχουν βγαλει τετοια κινητα με γραφιδα κτλ γιατι δεν ειναι το ιδιο ετσι.. και μη ξεχναμε οτι η lg προσφερει σχεδον αποκλειστικη χρηση δαχτυλου με 500 ευρω

Θα ηθελα να γραψω 2-3 πραγματα για το κινητο της LG.

Εχω διαβασει ολες τις σελιδες (για να ξερω πριν αγορασω) και το εχω δει απο κοντα σε καποιο μαγαζι. Οντως εχει αρκετα θετικα αλλα και αρνητικα στοιχεια. Αλλωστε αυτο ειναι σχετικο. Καποιο θετικο για καποιο φιλο μπορει εμενα να με αφηνει αδιαφορο ή και το αντιστροφο..

Δεν ξερω αν τελικα θα το αγορασω αλλα θελω να προσεγγισω την προταση της LG απο μια αλλη οπτικη γωνια..

Ισως διαβασατε προσφατα τις δηλωσεις του Bill Gates για την εξελιξη της τεχνολογιας των ηλεκτρονικων υπολογιστων. Εξεφρασε την εξελιξη με μια μονο λεξη... "touchscreen". ειπε χαρακτηριστικα οτι θα ξεχασουμε τα ποντικια που ολοι γνωρισαμε σε λιγο καιρο και θα περασουμε πληρως στις οθονες αφης!!

ΤOUCHSCREEN = ΕΞΕΛΙΞΗ .....

Αυτο ειναι δεδομενο!! και δεν αλλαζει.

Η LG οπως και η Αpple τολμισαν και ειδαν μπροστα.. εκει δηλαδη που σε λιγο καιρο θα βλεπουν ολοι οι υπολοιποι. Αυτο ειναι δεδομενο κα δεν αλλαζει...

Την πιο σωστη αρνητικη κριτικη, εκανε ενας φιλος που δε θυμαμαι το ονομα του οταν εγραψε ολα τα αρνητικα και στο τελος εγραψε... παντως ειναι μια φιλοτιμη προσπαθεια..

Καπως ετσι πρεπει να το δειτε ολοι.. Μπορειτε να μιλατε ωρες για τα αρνητικα αλλα παντα θα πρεπει να εχετε στο μυαλο σας οτι αυτο το κινητο ειναι το μοναδικο κινητο στην αγορα που αντιπροσωπευει την εξελιξη της τεχνολογιας.. με τα θετικα και τα αρνητικα του στοιχεια.

Οι φιλοι που λενε "μην παρετε κινητο lg αλλα μονο κλιματιστικο" σε λιγο καιρο θα κρατουν και αυτοι ενα κινητο touchscreen στα χερια τους διοτι ολα ετσι θα ειναι..

Ας δειξετε λοιπον τον απαιτουμενο σεβασμο σε μια εταιρεια για την προσπαθεια της να ακολουθησει την εξελιξη..

Κλεινοντας θελω να ρωτησω...

Ζουμε σε μια κοινωνια της πληροφοριας, του καταναλωτισμου και της τεχνολογικης εξελιξης... Ωραια εγω θελω να ακολουθω την εξελιξη αλλα δεν εμπιστευομαι την Lg για κινητα αλλα μονο για κλιματιστικα..

Προτεινετε μου λοιπον ενα αντιστοιχο κινητο touchscreen των αξιοπιστων SE και Nokia...

Περιμενω τις προτασεις σας...

** Παντως εγω αν τελικα το παρω θα το κανω μονο για τo touchscreen. Για να γνωρισω απο κοντα σημερα αυτο που ολοι θα γνωρισετε αυριο...

** Τα ιδια ακριβως θα ελεγα αν ενα τετοιο πρωτο βημα touchscreen εκανε η SE, NOKIA , SAMSUNG κτλ.. και μη μου πει κανεις οτι οι αλλες εταιρειες εχουν βγαλει τετοια κινητα με γραφιδα κτλ γιατι δεν ειναι το ιδιο ετσι.. και μη ξεχναμε οτι η lg προσφερει σχεδον αποκλειστικη χρηση δαχτυλου με 500 ευρω

εχειs aπολυτα δικιο,αλλα δεν ειναι μονο η οθονη αφηs που το καθιστα πρωτοποριακο,αλλα ολεs του οι λειτουργιεs ειναι αριστεs

ακομα και το μειον του που ειναι η διαρκεια τηs μπαταριαs μετα απο 2 βδομαδεs χρησηs,εχει παραταθει.

ειναι ενα πληρεs κινητο πολυ ανωτερο απο πολλα smartphones.

ασε την τιμη που το κατατασει σε οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα σε αυτην την τιμη.

Καλημερα σε ολους! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και απο προηγουμενες σελιδες που ειδα μου αρεσε το ποσο πολυ παθιαζεστε με τα κινητα!

Εχω ενα προβλημα...:wacko: Πηγα σε καταστημα της Vodafone πριν τις γιορτες και ζητησα με την επιδοτηση μου να αγορασω το LG KU990, το οποιο βρισκετε στους καταλογους της Vodafone απο το Δεκεμβριο. "Ωραια" μου λεει η υπαλληλος, "ομως θα πρεπει να περιμενεις αρκετα γιατι υπαρχει ελλειψη". Θα περιμενω λεω και εγω και φευγω... Παω παλι μετα τις γιορτες να δω τι γινεται και μου λεει πως επειδη εχει βγει η επιδοτηση μου και το κινητο ειναι σε ελλειψη, πρεπει σονι και καλα να παρω ενα αλλο κινητο.:mad:

Εγω ομως δε θελω κανενα αλλο εκτος απο αυτο...

Τι μπορω να κανω:confused:???

Υπαρχει καποια λυση στο θεμα μου? Μηπως να παρω και να τους ".%&*^#" στα κεντρικα?

Xτες δούλεψα ένα Viewty κανά μισάωρο σε ένα Multirama Pc Expert...

Eντυπώσεις:

-Πολύ ωραία απόκριση η οθόνη αφής, με όχι τόσο γρήγορο χρόνο απόκρισης του λειτουργικού/hardware στις εντολές, όχι όμως σε σημείο που να δημιουργεί πρόβλημα στο χρήστη

-Το κινητό της έκθεσης είχε φθαρεί αρκετά σε σημείο να έχουν ξυστεί κομμάτια από το πλαινό νίκελ, είναι τόσο ευαίσθητο?

-Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο ενοχλητικός ήχος κάμερας κατά τη φωτογράφιση?? Όσο και αν δοκίμασα Αθόρυβο Προφίλ ή Flight Mode, ο ήχος παρέμενε.

Συνολικά, πολύ ενδιαφέρον κινητό και σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά από όλα τα υπόλοιπα που είδα στην έκθεση.

Si is the most profitable material on earth!

Xτες δούλεψα ένα Viewty κανά μισάωρο σε ένα Multirama Pc Expert...

Eντυπώσεις:

-Πολύ ωραία απόκριση η οθόνη αφής, με όχι τόσο γρήγορο χρόνο απόκρισης του λειτουργικού/hardware στις εντολές, όχι όμως σε σημείο που να δημιουργεί πρόβλημα στο χρήστη

-Το κινητό της έκθεσης είχε φθαρεί αρκετά σε σημείο να έχουν ξυστεί κομμάτια από το πλαινό νίκελ, είναι τόσο ευαίσθητο?

-Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο ενοχλητικός ήχος κάμερας κατά τη φωτογράφιση?? Όσο και αν δοκίμασα Αθόρυβο Προφίλ ή Flight Mode, ο ήχος παρέμενε.

Συνολικά, πολύ ενδιαφέρον κινητό και σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά από όλα τα υπόλοιπα που είδα στην έκθεση.

to mono pou mporeis na kaneis einai na allaxeis ton ixo alla oxi na ton exafaniseis..toulaxiston auto brisko ego...

kai mia erotisi se olous:..exei kapio orio se megethos arxeiwn divx..ta paizei ola ta megethi?

Aλλες 3 ερωτησεις παρακαλω..

1) Με bluetooth ακουστικο δουλευει κανονικα ή εχετε αντιμετωπισει καποιο προβλημα?

2) Μπορει καποιος να κανει επιλογη δικτυο 3g-gsm ? Ρωταω μηπως επιλεγοντας gsm κραταει παραπανω η μπαταρια.. (ασχετο?)

3) Επειδη εχω μπερδευτει.. το sar τελικα ποσο ειναι? Σε διαφορα sites στο net βρισκω και διαφορετικες τιμες. Ποσο λεει το manual?

Aλλες 3 ερωτησεις παρακαλω..

1) Με bluetooth ακουστικο δουλευει κανονικα ή εχετε αντιμετωπισει καποιο προβλημα?

2) Μπορει καποιος να κανει επιλογη δικτυο 3g-gsm ? Ρωταω μηπως επιλεγοντας gsm κραταει παραπανω η μπαταρια.. (ασχετο?)

3) Επειδη εχω μπερδευτει.. το sar τελικα ποσο ειναι? Σε διαφορα sites στο net βρισκω και διαφορετικες τιμες. Ποσο λεει το manual?

α) δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιώ

β)Ναι μπορεί , γιατί εγώ επειδή δεν με πολυενδιαφέρει το 3g , το έχω αφαιρέσει

γ)Σύμφωνα με το εγχειρίδιο 0,86

1)δουλευει τελεια με bluetooth, σταθεροτατη συνδεση. Καμια σχεση με το Ν73 που ειχα.

2)Σαφως, αλλα μικρη διαφορα αν δεν κανεις βιντεοκληση.

3)0,86

Επισημη σελιδα για το viewty μας. http://www.lge.com/products/model/detail/ku990.jhtml

Υπαρχει και manual

παιδιά σχετικά με το 3G ή επιλογή μόνο GSM, αυτή υπάρχει, ωστόσο ψάχνοντας σε ένα site διαπίστωσα ότι με επιλογή 3G δικτύου η μπαταρία κρατάει περισσότερο από όταν είναι σε GSM και αυτό το έχω διαπιστώσει μετά από χρήση, οπότε πλέον το έχω στο "Αυτόματο" και συνήθως παίζει με 3G δίκτυο.

http://www.divx.com/products/hw/detail.php?p=396

Standby time, maximum: 434 hrs (GSM) , 454 hrs (3G)

παιδιά σχετικά με το 3G ή επιλογή μόνο GSM, αυτή υπάρχει, ωστόσο ψάχνοντας σε ένα site διαπίστωσα ότι με επιλογή 3G δικτύου η μπαταρία κρατάει περισσότερο από όταν είναι σε GSM και αυτό το έχω διαπιστώσει μετά από χρήση, οπότε πλέον το έχω στο "Αυτόματο" και συνήθως παίζει με 3G δίκτυο.

http://www.divx.com/products/hw/detail.php?p=396

Standby time, maximum: 434 hrs (GSM) , 454 hrs (3G)

Exεις δικιο.. Στο επισημο site αναφερει μεγαλυτερη αυτονομια σε 3g. Μου κανει εντυπωση παντως γιατι μεχρι τωρα πιστευα το αντιθετο..

Exεις δικιο.. Στο επισημο site αναφερει μεγαλυτερη αυτονομια σε 3g. Μου κανει εντυπωση παντως γιατι μεχρι τωρα πιστευα το αντιθετο..

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση, αλλά εγώ είμαι μάλλον άσχετος με το θέμα κι έτσι μη σας κάνει εντύπωση που μου κάνει εντύπωση! :)

Το ότι ο χρόνος ομιλίας είναι αρκετά λιγότερος στο 3G (Talk time: 355 min (GSM), 233 min (3G), 138 min (VT)) έχει να κάνει με τη video κλήση; Το τι είναι;

Btw, για να παίξει το 3G χρειάζεται κάποια καινούρια SIM ή μπορεί να παίξει και με SIM 9ετίας; Μάλλον όχι, ε;

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Για να σοβαρευτουμε αυτα τα πραγματα ειναι top secret και επιτρεπονται μονο σε κατοχους:happy:(παντως εγω συνεχιζω να πουλαω γνησιο manual 200ευρο:p)

εγώ πουλάω γνήσιο manual 199 ευρώ(sorry Veltiwths έχω και 2 παιδιά να θρέψω)

Καλημερα σε ολους! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και απο προηγουμενες σελιδες που ειδα μου αρεσε το ποσο πολυ παθιαζεστε με τα κινητα!

Εχω ενα προβλημα...:wacko: Πηγα σε καταστημα της Vodafone πριν τις γιορτες και ζητησα με την επιδοτηση μου να αγορασω το LG KU990, το οποιο βρισκετε στους καταλογους της Vodafone απο το Δεκεμβριο. "Ωραια" μου λεει η υπαλληλος, "ομως θα πρεπει να περιμενεις αρκετα γιατι υπαρχει ελλειψη". Θα περιμενω λεω και εγω και φευγω... Παω παλι μετα τις γιορτες να δω τι γινεται και μου λεει πως επειδη εχει βγει η επιδοτηση μου και το κινητο ειναι σε ελλειψη, πρεπει σονι και καλα να παρω ενα αλλο κινητο.:mad:

Εγω ομως δε θελω κανενα αλλο εκτος απο αυτο...

Τι μπορω να κανω:confused:???

Υπαρχει καποια λυση στο θεμα μου? Μηπως να παρω και να τους ".%&*^#" στα κεντρικα?

Εγώ για τον ίδιο λόγο έφυγα από την Vodafon (''δεν ξέρουμε κύριε πότε θα είναι διαθέσιμο").

Πήγα στο πλαίσιο,έκανα φορητότητα τον αριθμό και πήρα το τηλέφωνο και με μεγαλύτερη επιδότηση και χωρίς σηματάκια.

Oxi apla DEN mporeis na tis kleidwseis...DEN mporeis na ftiaxeis kan folder na tis arxeiothetiseis.Stis exei XIMA thn mia katw apo thn allh.(sto memory stick)

Kai ola afta pou lene gia methodouys apo..Arxeia... ktl einai BLAKEIES

AISXOS!!!!:mad:

ma....exei epilogh dhmiourgia neou fakelou gia fwtografies...psaksto kalutera.....:wacko:

Αφου ελυσα το θεμμα συνδεση με τηλεοραση βρηκα και screenprotector απο εξωτερικο,θα παρω καμια ντουζινα να εχω μεχρι να κολλησει χωρις φουσκαλες:lol:

'Εχω το κινητό μόνο 3 μέρες και ξέρω 'οτι είναι νωρίς για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα αλλά θέλω να μοιραστώ αυτές τις πρώτες όμορφες στιγμές μαζί σας.

Θέλω να πω ότι πρώτα συμβουλεύτικα αυτό το φόρουμ και μετά προχώρισα στην αγορά του Viewty και σας ευχαριστώ γιαυτό.

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα το πήρα από το πλαίσιο.Η πρώτη συσκευή που μου δώσανε επιστράφηκε την επομένη γιατί το ηχείο της είχε πρόβλημα και έκανε διακοπές στην αναπαραγωγή του ήχου.Ευτυχώς δεν πρόλαβα να στεναχωρηθώ γιατί αντικαταστάθηκε αμέσως με καινούργια.Ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο και να μην επαναληφθεί και στη δεύτερη συσκευή.

Αυτό που με εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά είναι η τεράστια οθόνη αφής και ακόμη παρισσότερο όταν συνηδητοποίησα ότι μπορώ να χειρίζομαι το κινητό χωρίς την ανάγκη γραφίδας.:)

Αυτό που με απογοήτευσε με το πρώτο άκουσμα ήταν η ένταση του ήχου από το ηχείο.Δυστυχώς το επαλήθευσα και με άμεση σύγκριση με άλλα τρία κινητά.Ακούγεται αρκετά πιο χαμηλά τόσο από το se w810 όσο και απ το παλιό Qtec 2020 που έχω ακόμα.Σε σύγκριση με το Nokia 6500 ακούγεται πολύ πιο χαμηλά.Ευτυχώς έχει ικανοποιητική ποιότητα ήχου.:(

Το προτείνω λοιπόν σε κάθε "γκατζετάκια" και σε όποιον ψάχνει κάτι το ξεχωριστό και μοναδικό αρκεί να μην έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον δυνατό ήχο από το ηχείο.:)

Περισσότερα προσεχώς...

'Εχω το κινητό μόνο 3 μέρες και ξέρω 'οτι είναι νωρίς για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα αλλά θέλω να μοιραστώ αυτές τις πρώτες όμορφες στιγμές μαζί σας.

Θέλω να πω ότι πρώτα συμβουλεύτικα αυτό το φόρουμ και μετά προχώρισα στην αγορά του Viewty και σας ευχαριστώ γιαυτό.

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα το πήρα από το πλαίσιο.Η πρώτη συσκευή που μου δώσανε επιστράφηκε την επομένη γιατί το ηχείο της είχε πρόβλημα και έκανε διακοπές στην αναπαραγωγή του ήχου.Ευτυχώς δεν πρόλαβα να στεναχωρηθώ γιατί αντικαταστάθηκε αμέσως με καινούργια.Ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο και να μην επαναληφθεί και στη δεύτερη συσκευή.

Αυτό που με εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά είναι η τεράστια οθόνη αφής και ακόμη παρισσότερο όταν συνηδητοποίησα ότι μπορώ να χειρίζομαι το κινητό χωρίς την ανάγκη γραφίδας.:)

Αυτό που με απογοήτευσε με το πρώτο άκουσμα ήταν η ένταση του ήχου από το ηχείο.Δυστυχώς το επαλήθευσα και με άμεση σύγκριση με άλλα τρία κινητά.Ακούγεται αρκετά πιο χαμηλά τόσο από το se w810 όσο και απ το παλιό Qtec 2020 που έχω ακόμα.Σε σύγκριση με το Nokia 6500 ακούγεται πολύ πιο χαμηλά.Ευτυχώς έχει ικανοποιητική ποιότητα ήχου.:(

Το προτείνω λοιπόν σε κάθε "γκατζετάκια" και σε όποιον ψάχνει κάτι το ξεχωριστό και μοναδικό αρκεί να μην έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον δυνατό ήχο από το ηχείο.:)

Περισσότερα προσεχώς...

θα το πω αλλη μια φορα.

εαν θελειs να ακουσειs την μεγαλυτερη ενταση ηχου που εχειs ακουσει σε κινητο,διαλεξε τι mp3 θελειs να περασειs στο κινητο,φροντισε τα mp3 να εχουν bitrate 320kbps,μετετρεψε τα μετα με ενα προγραμμα σε .wav και περνα τα στο κινητο.

θα παθειs πλακα απο την ενταση του ηχειου.

προγραμματα για μετατροπη mp3 σε .wav υπαρχουν πολλα στο ιντερνετ,εγω χρησιμοποιω τα total video converter,xilisoft.

Entaksei vre paidia me thn entash tou hxeiou gia ta mousika arxeia... Ayto to exoume empedwsei an kai ta arxeia file xolloth ginontai asymfora megala se megethos. Genikotera omws h entash tou hxeiou einai xamhlh. Kai otan kaneis klhseis kai otan akous apo ta akoustika. Egw eixa Nokia 6630 kai h diafora omologw oti einai arketa megalh.. Den einai oti den akous apla den to les kai dynato. Dhladh an eisai kapou pou exei fasaria kai me akoustika akomh xxxmmmmm......kalytera me sms..! :confused:

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...