tom12 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 file miaow δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθησει αυτο αλλα εγω απο νοκια τις επαφες τις μετεφερα μεσο bluetooth μεσα σε πολυ λιγο χρονο. για outlook και τα λοιπα δεν εχω ψαξει τιποτα ακομα.. οοps με προλαβε ο veltiwths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Τις μετέφερες μια - μια ; thx Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 την θηκη απο που θα την παρειs,μια και δεν την βρισκω πουθενα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ναι συγχρονιζεται με outlook:happy: ...τώρα το είδα...:O...thx THX και στους δυο Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 την θηκη απο που θα την παρειs,μια και δεν την βρισκω πουθενα. ...έλα ντε...ΠΟΥ; ...υπάρχει;.. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Τις μετέφερες μια - μια ; thx nai. metefera mono kapies symantikes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ...έλα ντε...ΠΟΥ; ...υπάρχει;.. Εχω παραγγείλει από το expansys. Ακόμα βέβαια δεν την έχω πάρει αλλά έχει δύο , μία δερμάτινη και μία διαφανή. Εγώ πήρα την διάφανη. Τιμή περίπου 7 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 o.k :shifty: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Πήρε το μάτι και "πρόταση" για χρήση θήκης S/E P1. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Η διαφανη η θηκη μου φανηκε πολυ fake.. Εγω εχω σκεφτει να παρω κατι σε στυλ πουγκι.. να μπαινει μεσα το κινητο και μετα στο τσαντακι..Εστω μεχρι να παρω την δερματινη!! Φιλε miaow απο οτι εχω διαβασει, ναι συγχρονιζεται με outlook και ναι το προβλεπει η σουιτα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 apla rwtaw gia to expansys giati dinei ena paketo (to LG KU990 Viewty Deluxe) to opoio periexei 2gb mnimi, 8iki, kai fortisti autokinitou me €492.78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 deite to edw http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160574&sbdel=emptybasket Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 η θηκη κατα τη γνωμη μου ειναι χαλια! αλλα ειναι καλο πακετο.. βεβαια η μνημη δεν ειναι premier.. αν δεν σε ενοχλει εσενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Συμφωνω,η γνησια θηκη φαινεται πολυ ωραια.Θα κανω ενα τηλεφωνο να μαθω τιμη για θηκη,βαση φορτισης και καλωδιο τηλεορασης:happy: Update,τπτ απο αυτα δεν ειναι διαθεσιμο ακομα απο αρχες του ετους,οσον αφορα για το καλωδιο τηλεορασης δεν ειναι και σιγουρο αν θα το διαθεσουν αμεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς στο κινητό wind plus non stop για απεριόριστη πλοήγηση internet; Και αν ναι με ποιες ρυθμίσεις; Με τον υπάρχοντα browser ή άλλο; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ριξτε μια ματια ehsop.gr και plaisio.gr, η τιμη του επεσε στα 478. Εγω το ειχα παραγγειλει απο το hardshop.gr στα 466+5 ευρω μεταφορικα(courier σε 2 μερες σπιτι σου). Στο κουτι του, αριστο με ελληνικη εγγυηση 2 χρονων. Αντιθετως το pixmania.com δινει 1 χρονο εγγυηση και τον δευτερο χρονο αναλαμβανει αυτο με χρεωση για να στειλεις το πακετο του αγοραστη..και οχι του site. Οποτε προσοχη σε τετοια site... Επισης το 'χω ξαναποσταρει αν δεν θελετε να πετατε λεφτα τζαμπα, προσοχη και στις καρτες μνημες. Multirama παιζει 19ευρω Kingston Micro SD στα 2 gb με 2 adapters(mini+απλος). Δηλαδη για τους επιδοξους αγοραστες με 495 ευρω πανω-κατω εχετε Viewty + 2GB...τιμη που δινει το Viewty πχ ο Γερμανος μονος του. Think...καταναλωτικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 να ρωτησω και γω κατι για το non stop plus. μπαινειs σε οποιο σαιτ θελειs η εχει περιορισμο μονο στο google kαι σε αυτα που προτεινει το non stop; π.χ εγω εχω yahoo mail & google blogspot,τα υποστηριζει η οχι; και τα 3,5 τονμηνα ειναι μονο αυτα η εχει καμμια κρυφη χρεωση; εαν θελω να ανεβαζω βιντεο η οτιδηποτε αλλο ,χρεωνομαι; κανουμε τιποτα ρυθμισειs η δεν χρειαζεται; οποιοs εχει wind plus non stop αs απαντησει στα ερωτηματα μου. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Erwthsh Krisews..... Meta th prwth fortish (16 wres peripou) to kinhto den efyge apo ta xeria mou wspou adeiase teleiws h mpataria. Ka8ws fortizei omws ayth th stigmh mou deixnei oti gemizei mono mexri 1 koutaki (oxi oloklhrh h mpataria). To mono mempto isws pou ekana einai pou to syndesa 2-3 fores sto pc gia metafora arxeiwn (kai pou anagkastika fortize taytoxrona)... Lete na ths petaksa ta matia h tha strwsei? To ekane kai se esas ayto?? HELP... :( Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 θα στρωσει,αλλα μην το πιεζειs γιατι η μπαταρια ειναι αστρωτη ακομα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 As to elpisw... Twra mou deixnei oti gemizei ta 3 apo ta 4 koutakia.. To ekleisa kiolas gia na mh mpainw sto peirasmo na to peirazw.. Kai kati asxeto: Yparxei pouthena driver gia to LG mas na to kanw egkatastash sto pc (XP exw me SP2) ? Den mou to anagnwrizei ws modem, mono ws USB Storage.. Kamia lysh? Exw kanei egkatastash to PC Suite alla tpt... :wacko: Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 ξυπνηστε! ακομα κοιμοσαστε μετα τιs χθεσινεs κρεπαλεs; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Χαχα καλημερα σε ολους και χρονια πολλα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoTiRiS Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία πάνω από όλα. έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου χτες το μεσημέρι...διαβάζοντας και τις 22 σελίδες του τόπικ, πήγα και το αγόρασα (μαζί με μια κάρτα 2GB premier, και ένα ωραίο ΒΤ), το κινητό απλά τα σπάει, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου....καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όλους μας. ΥΓ: περιμένω να κυκλοφορήσει το καλώδιο για το TV-OUT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Μεγεια το εργαλειο:pΑλλος ενας ευτηχισμενος κατοχος και η παρεα μεγαλωνει:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 :D Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!!! Καλορίζικο σε όλους μας και σε αυτούς που θα το αποκτήσουν λίαν συντόμως... Ετοιμάζω review με φωτογραφιούλες και αξεσουάρ που θα κάνουν πάταγο... Μέχρι το απόγευμα θα το έχω ανεβάσει... Το κινητό μας γράφει ιστορία μάγκες... Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts