garefal Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδια καλησπερα. Πιστευω πως ειναι ενα πολυ ωραιο κινητο σε πολυ καλη τιμη. Μια μονο ερωτηση. Προσπαθω να βρω πως γινεται να ειναι η οθονη ανοιχτη οταν δεν εχω συρει προς τα εξω το πληκτρολογιο. Καμμια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Thanx pavlidisc.. :) garefal τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 εννοω πως γινεται να διατηρει τη φωτηνοτητα της η οθονη οταν ειναι το κινητο σε κατασταση αναμονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 settings -> light settings -> backlight time Αν εννοείς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδιά κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι το κινητό μετά από λίγο καιρό "ξεθωριάζει/ξεβάφει" στις γωνίες. Αληθεύει κάτι τέτοιο?Απευθύνομαι σε κατόχους που να το έχουν αρκετούς μήνες.Βέβαια,εννοείται με καλή χρήση/προσοχή να μην πέφτει κάτω κτλ.(αν κάποιος το πετάει κάτω,δεν του φταίει το κινητάκι...) Επειδή ποτέ δεν είχα samsung κινητό αλλά συνέχεια ακούω ότι έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής ,μου έκανε αρνητική εντύπωση το σχόλιο αυτό. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδιά κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι το κινητό μετά από λίγο καιρό "ξεθωριάζει/ξεβάφει" στις γωνίες. Αληθεύει κάτι τέτοιο?Απευθύνομαι σε κατόχους που να το έχουν αρκετούς μήνες.Βέβαια,εννοείται με καλή χρήση/προσοχή να μην πέφτει κάτω κτλ.(αν κάποιος το πετάει κάτω,δεν του φταίει το κινητάκι...) Επειδή ποτέ δεν είχα samsung κινητό αλλά συνέχεια ακούω ότι έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής ,μου έκανε αρνητική εντύπωση το σχόλιο αυτό. Εγώ το έχω 2 μήνες περίπου. Ξεθώριασμα ... ... ... ΜΗΔΕΝ :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 εγώ το έχω 1 μήνα ακριβώς και έχει ξεθωριάσει στην δεξιά πλευρά του. να σημειώσω πως δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω ουτε έχει γρατζουνιστεί. έχει 2 μικρα κουκιδάκια, και το χρώμα απο κάτω είναι γυαλιστερό ασημένιο.. δηλαδή εγώ με τον καιρό απο σκούρο ασημί που είναι το κινήτό θα αποκτήσω ανοιχτό ασημένιο? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Καλησπέρα και από μένα παιδιά... Μετά από κάμποσο ψάξιμο και αρκετό πειραματισμό κατάφερα επιτέλους να το συνδέσω αξιόπιστα το ρημάδι. Λοιπόν έχουμε και λέμε: Για όσους έχουν windowsXP η λύση είναι αφού απεγκαταστήσουν πρώτα οτιδήποτε σχετικό με το τηλέφωνο από τον υπολογιστή τους να εγκαταστήσουν απο το cd που συνόδευε την συσκεύη τους drivers (μόνο αυτούς) και έπειτα να πάνε στην ακόλουθη διεύθυνση http://www.samsung.com/gr/support/productsupport/download/Model_Select.aspx?type=%ce%9a%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c+%ce%a4%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf&typecode=100100&subtype=%ce%9a%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c+%ce%a4%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf&subtypecode=100101&model=SGH-G600&filetype=SW&language= και να κατεβάσουν την έκδοση Samsung PC Studio 3.2 για windows Vista (LOL!!). Την εγκαθιστούν,την τρέχουν και έπειτα συνδέουν το τηλέφωνό τους μέσω του USB καλωδίου. Πλέον ως εκ θαύματος έχουν και θα έχουν μια αξιόπιστη USB σύνδεση.;) Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 thanks jownh!Πολυ σημαντικη η βοηθεια σου γιατι οντως οι πιο πολλοι ειχαμε προβλημα.Μενει μονο να αποδειχθει σταθερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ηλιθια ερωτηση: Το τελικο "ς" σε ποιο κουμπι αντιστοιχει;; :O Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Δεν μπορω να πω οτι ειναι ηλιθια..γιατι νομιζω οτι το κινητο δεν πρεπει να εχει "ς".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Δεν μπορω να πω οτι ειναι ηλιθια..γιατι νομιζω οτι το κινητο δεν πρεπει να εχει "ς".... Τοτε οντως δεν ειναι ηλιθια η ερωτηση, αλλα σιγουρα ειναι ηλιθιο το κινητο! :p Καλα, και τι περιμενουν; Ή να γραφουμε με κεφαλαια ή να γραφουμε τις λεξεις με τελικο "σ" σαν χαζοι; :( EDIT: Εχετε βρει πουθενα ή μπορουμε να φτιαξουμε αλλα dynamic wallpapers σαν αυτο με τον Παρθενωνα; Ειναι πολυ εντυπωσιακο, αλλα συντομα θα το βαρεθω, ειμαι σιγουρος! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Παιδια μια ερωτηση ΣΟΣ.Οταν εχω εισερχομενο μνμ και ειναι απο δυο μαζι και πανω,δλδ πολλοι χαρακτηρες, μου εμφανιζει μεχρι το πρωτο και μετα μου λεει ημιτελες μνμ.Πηρα στη Σαμσουνγκ και μου ειπε οτι μαλλον θελει σερβις! Παιζει καμια αλλη πατεντα?Γιατι δεν θελω να χασω το κντ για καμια 20αρια μερες οπως το φανταζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gus5000 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 μηπως ξερει κανεις τι να κανω ωστε να σταματησει να βγαζει τον ενοχλητικο ηχο το κινητο οταν εχει πολυ πεσμενη την μπαταρια, εκτος απο το να το βαζω στο αθορυβο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 paidia eida afto to kin kai mou arese kai logika twra pou bgike kai to kainourgio samsung tha pesei i timh tou to brika se auto to site to expansis pou lete kai kanei 300E kai ellada 350E poios o logos mporeite na mou peite?na ta parw apo ekei dld i tha uparxei problima? kai se genikes grammes as mou peite ligo an einai kalo to kin giati exei 35 selides kai den mporw na tis diabasw oles...! sas euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Καλησπερα και απο μενα.Τελικα πηρα το G600.Το προτιμησα εναντι των U600/700 λογο πιο φρεσκου μενου.Ειχα το G800 για λιγο καιρο,αλλα το εδωσα λογο μεγαλου μεγεθους και μονοτονου UI.Θα κανω και εγω ενα συντομο ρεβιου μολις βρω χρονο(και το δοκιμασω και στη πραξη λιγο).Μια ερωτηση εσας ειχε στο πακετο καλωδιο συνδεσης με PC?Γιατι εμενα..γιοκ!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλησπερα και απο μενα.Τελικα πηρα το G600.Το προτιμησα εναντι των U600/700 λογο πιο φρεσκου μενου.Ειχα το G800 για λιγο καιρο,αλλα το εδωσα λογο μεγαλου μεγεθους και μονοτονου UI.Θα κανω και εγω ενα συντομο ρεβιου μολις βρω χρονο(και το δοκιμασω και στη πραξη λιγο).Μια ερωτηση εσας ειχε στο πακετο καλωδιο συνδεσης με PC?Γιατι εμενα..γιοκ!! Ναι φιλε μου ειχε εμενα κανονικα,το πηρα απο πλαισιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ναι φιλε μου ειχε εμενα κανονικα,το πηρα απο πλαισιο:) Τελικα ειχε και το δικο μου,απλα η γυναικα μου μολις ειδε το κουτι αρχισε τα ψαξιματα(Samsung γαρ)και παραπεσε το καλωδιο.Σκεφτητε με 2 smartphones στο σπιτι(T.C. k N82)και δε τους εδινε σημασια και μολις ειδε το G600...Οποτε μαλλον περασε το τεστ ομορφιαςΚαι εγω απο Πλαισιο το πηρα,ολα οΚ,Thnx παντως!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 όπως λέει σ'αυτό το αναλυτικό review δεν παίρνει mp3 για sms αλλα θα διορθωθεί με την πρωτη αναβάθμιση:D Τελικα λυνεται αυτο με την πρωτη αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Τελικα λυνεται αυτο με την πρωτη αναβαθμιση? Μιλησα με τη Σαμσουνγκ σημερα και μεσα σε διαφορες ερωτησεις ρωτησα και αυτο(δλδ οτι δεν παίρνει mp3 για sms αλλα θα διορθωθεί με την πρωτη αναβάθμιση).Ε,λοιπον κατηγορηματικα μου ειπαν ΟΧΙ!!Δεν υπαρχουν νεα για καινουριο Firmware,γενικως η Samsung δεν εχει καλη σχεση με αναβαθμισεις και τετοια!Οποτε πρεπει να συμβιβαστουμε με το σχεδον ανυπαρκτο ηχο ειδοποιησεις στα sms!Εκτος αν(πραγμα διολου απιθανο)επεσα σε ψιλοασχετο υπαλληλο!Παντως αυτο μαζι με την ανυπαρξια καποιου καλου προγραμματος παρουσιασεις φωτογραφιων(πραγμα απαραδεκτο για φωτοκινητο 5ΜΡ)και τη μετρια ευχρηστια στην εισαγωγη κειμενου ειναι γαι μενα τα μειονεκτιματα του.Απ την αλλη ποιοτητα κατασκευης,οθονη,καμερα και εμφανιση ειναι καποια απ τα συν του. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Γνωρίζετε που μπορούμε να βρούμε δωρεάν Themes για το SGH-G600 και αν υπάρχει κάποιο Theme Creator για edit αυτών; Ευχαριστώ! Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiloumpes Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 paidia plzzzz mporeite n m peite kna site g 8emata g t kinhto auto? h vasika pairnei/???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 paidia plzzzz mporeite n m peite kna site g 8emata g t kinhto auto? h vasika pairnei/???:confused: Δε παιρνει ετοιμα θεματα το κινητο.Μπορεις ομως να αλλαξεις αρκετα πραγματα μονος σου πηγαινοντας μενου/Ρυθμισεις/Ρυθμισεις οθονης/Το θεμα μο.Με λιγο υπομονη και πολυ φαντασια μπορεις να κανεις διαφορες αλλαγες οπως στο φοντο,χρωμμα κειμενου κ.α.Επισεις να προσθεσεις και το δικο σου Wallpaper στην οθονη αναμονης το οποιο ειναι full screen και κατα συνεπεια δειχνει πολυ καλυτερα απο αλλες προτασεις που βγαζουν μπαρες στα Wallpaper πανω κατω! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klslg04 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο είναι προσαρμοσμένοι στους λατινικούς. Δηλαδή το "γ" είναι στο "c" ή στο "g"? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο είναι προσαρμοσμένοι στους λατινικούς. Δηλαδή το "γ" είναι στο "c" ή στο "g"? :confused: Ναι ειναι.Π.Χ.Πληκτρο 2=Α,Β,Γ Πληκτρο 3=Δ,Ε,Ζ Πληκτρο 4=Η,Θ,Ι κ.τ.λ. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts