zaharakis Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Καλησπέρα Δημήτρη (zaharakis) :). Για πες μου, κατά την γνώμη σου πάντα (μιας και έχεις και τα δύο).. Ποιο πιστεύεις ότι έχει καλύτερη φωτογραφική k850 ή αυτό (g600) ?? ακη δεν το εχω τσεκαρει ακομη.φωτογραφικη απο κινητο δεν περιμενω τελεια...ειναι αδικο να τα συγκρινουμε μιας και οι ψηφιακες ειναι αφταστες και τα κινητα πολυ πεζα μπροστα τους..εγω απλα θελω μια τιμια ποιοτητα αλλα και μεγαλη ευχρηστια ..κατι που μεχρι στιγμης μονο το κ800 μου το εδινε... κατα τα αλλα το g600 ειναι πολυ πιο κομψο και πολυ πιο ευχρηστο απο το κ850 που τα σκληρα του πληκτρα με εκαναν να κοιταξω σε αυτο για 2ο κινητο που το θελω ;) εκεινο που με εχει εκπληξει ευχαριστα στο g600 ειναι η τρομερη ποιοτητα αλλα και δυνατη ενταση που εχει στα ακουστικα του!!!μου θυμισε το παλιο καλο p910i μου που μεχρι στιγμης δεν ειχα πετυχει ομοια αποδοση σε αλλο τηλ :blink: αλλο ενα σπαστικο ιδιο με του κ850 ειναι η αδυναμια να συγχρονισει σωστα ολα τα στοιχεια των επαφων αλλα και του ημερολογιου μου απο το outlook :mad: δεν το καταλαβαινω αυτο και θα κοιταξω παλι τις ρυθμισεις (αν και τις εψαξα...) μπας και μου εχει διαφυγει κατι.. αλλα νεα απο αυριο :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 File Dimitri[Zaharakis]to telo ke ego gia deftero katimerino tilefono,katoti ke ego me ta windows mobile pedevome[Htc]ke telo na se rotiso..kani dimiourgia neon fekelon sta sms?Ke episis,ehi dinatotita prostikis neon lexeon sto lexiko tou ellinikou T9?Efharisto Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Η συσκευασία τι περιέσει; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 File Dimitri[Zaharakis]to telo ke ego gia deftero katimerino tilefono,katoti ke ego me ta windows mobile pedevome[Htc]ke telo na se rotiso..kani dimiourgia neon fekelon sta sms?Ke episis,ehi dinatotita prostikis neon lexeon sto lexiko tou ellinikou T9?Efharisto ειναι καλο και πολυ βολικο. αλλα μια διευκρινιση ...δεν το θελω για 2ο επειδη δεν με βολευει το pda μου!!! αλλα επειδη στην δουλεια μου τα γρασσα και η βρωμια κλπ ειναι καθημερινοτητα, δεν τολμαω να εχω το καιζερ η καθε pda μου επανω μου :!: ειχα το κ800 για 2ο αλλα πηρα το κ850 μεσω ανανεωσης,αλλα αυτο ηταν πολυ μη μου απτου και το λυπομουν να το εχω μεσα σε θηκη συνεχεια να μην το λερωσω...και ετσι κοιταξα στο samsung λογω ραδιου (αλλα και της καμερας του) αλλα και του μικρου μεγεθους του .. οσο για τα μηνυματα εχει ενα φακελο που τον ονομαζει ο φακελος μου και σου δινει την δυνατοτητα να τα μεταφερεις εκει.εχει ομως και επιλογη τα παντα να αποθηκευονται στην καρτα μνημης;) για το Τ9 ειμαι ο πλεον αναρμοδιος να σου πω μιας και δεν το εχω δουλεψει ποτε σε κανενα τηλ μου :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Η συσκευασία τι περιέσει; cd samsung utilities ενσυρματο hands free με παρα πολυ καλης ποιοτητας ακουστικα!! φορτιστη ρευματος καρτα 512 μπαταρια και το τηλεφωνο :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 συγνώμη....αλλά εγώ ήξερα ότι στο πακέτο έχει 1gb καρτα+bluetooth ακουστικό......δεν ισχύει αυτό???:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 ειναι καλο και πολυ βολικο. αλλα μια διευκρινιση ...δεν το θελω για 2ο επειδη δεν με βολευει το pda μου!!! αλλα επειδη στην δουλεια μου τα γρασσα και η βρωμια κλπ ειναι καθημερινοτητα, δεν τολμαω να εχω το καιζερ η καθε pda μου επανω μου :!: ειχα το κ800 για 2ο αλλα πηρα το κ850 μεσω ανανεωσης,αλλα αυτο ηταν πολυ μη μου απτου και το λυπομουν να το εχω μεσα σε θηκη συνεχεια να μην το λερωσω...και ετσι κοιταξα στο samsung λογω ραδιου (αλλα και της καμερας του) αλλα και του μικρου μεγεθους του .. οσο για τα μηνυματα εχει ενα φακελο που τον ονομαζει ο φακελος μου και σου δινει την δυνατοτητα να τα μεταφερεις εκει.εχει ομως και επιλογη τα παντα να αποθηκευονται στην καρτα μνημης;) για το Τ9 ειμαι ο πλεον αναρμοδιος να σου πω μιας και δεν το εχω δουλεψει ποτε σε κανενα τηλ μου :lol: Efharisto poli,alla an de se kourazo,otan ta apotikevis sti karta mnimis,mporis na dimiourgisis neous fakelous,ke mporis na ta dis meso tou file manager i meso tou menou ton minimaton?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 cd samsung utilities ενσυρματο hands free με παρα πολυ καλης ποιοτητας ακουστικα!! φορτιστη ρευματος καρτα 512 μπαταρια και το τηλεφωνο :D Σε παλιότερο Review που είχα ανεβάσει έδειχνε να έχει και "BT HandsFree" μάλλον για την Ελληνική αγορά ΔΕΝ θα ισχύει :mad:??!! http://img444.imageshack.us/img444/2595/showimagecanntnabzn4.th.jpg....http://img444.imageshack.us/img444/8113/showimagecaijlybudi6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Ε, τα καλά δεν φτάνουν μέχρι εδώ!!! Άλλωστε με 400€ να είχε και ΒΤ που μόνο του κάνει πάνω από 60€ λίγο δύσκολο...! zaharakis, το κολπάκι του U600 που με ανοιχτό το καπάκι αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης ανάβει το φλας και μπορείς να το δουλέψεις σαν φακό παίζει?? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 το κινητό όταν τραβάς φωτό μπορει να βγάζει Διαδοχικές λήψεις???και να επιλέξεις την καλύτερη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ε, τα καλά δεν φτάνουν μέχρι εδώ!!! Άλλωστε με 400€ να είχε και ΒΤ που μόνο του κάνει πάνω από 60€ λίγο δύσκολο...! zaharakis, το κολπάκι του U600 που με ανοιχτό το καπάκι αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης ανάβει το φλας και μπορείς να το δουλέψεις σαν φακό παίζει?? οχι δεν δουλευει :O επι τη ευκαιρια πωλειται 340ε για οποιον ενδιαφερεται :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 πολύ καλή τιμή για τα κυβικά του....θα το χτυπήσω :)στο πλαίσιο το έχει 389 από το internet πάντως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλησπέρα, μπορεί να μου πεί κάποιος με ποιό τρόπο γίνεται ζούμ στις φωτό που έχω μέσα στο κινητό? Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ποσο το πηρες?καλώδιο TV-out που θα βρώ να πάρω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AV4 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 file exo mia aporia kati den paei kala isos fteei i antiprosopia tis samsung den mporo na eksigiso tin agapi ton ellinon pros tin se edo o allos opos leei douleyei stin samsung kai grafi mesa sta forum ta xeirotera kai apotrepei atoma na paroun samsung eleossss gia tin ellada nokia 35% se 31% samsung 14% χαχα ...αυτος εχει πλακα ......καθε εργοδοτης θα τον ηθελε για υπαλληλο........τετοιο "θαψιμο" που ριχνει στην samsung η υπο απολυση ειναι δεν χωνευει τους ιδοκτητες της εταιρειας.....:lol: παντως το κινητο φαινεται οντως πολυ καλο................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Καλησπέρα, μπορεί να μου πεί κάποιος με ποιό τρόπο γίνεται ζούμ στις φωτό που έχω μέσα στο κινητό? Τα πλα'ι'να πληκτρα εντασης τα δοκιμασες?Πρωτα δοκιμασε το στις φοτο υις δικες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acuna_matata Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ G600 ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ: 1. ΤΟ ΦΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ(ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ/ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ) Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ; 2. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Η/Υ; 3. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ. ΘΑ ΒΡΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ Η ΤΟ Ε-SHOP; (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;...ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!) ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ... 4. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΚΙΑ 6300. ΕΙΝΑΙ 2MP ΜΕ 16.000.000 ΧΡΩΜΑΤΑ. SAMSUNG ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ; ΘΑ ΔΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ G600 ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ: 1. ΤΟ ΦΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ(ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ/ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ) Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ; 2. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Η/Υ; 3. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ. ΘΑ ΒΡΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ Η ΤΟ Ε-SHOP; (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;...ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!) ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ... 4. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΚΙΑ 6300. ΕΙΝΑΙ 2MP ΜΕ 16.000.000 ΧΡΩΜΑΤΑ. SAMSUNG ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ; ΘΑ ΔΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ; :blink: 1.ναι 2.ναι 3.γερμανος σιγουρα,απο εκει το παρελαβα εγω. 4.καμια σχεση !!του g600 ειναι μακραν καλυτερη!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 φίλε zaharakis η αυτονομία του πώς την κρίνεις???βγάζει καλές φωτό??περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία reviews...to χρώμα του κινητού είναι γκρί ή μαύρο??.....review please......;):rolleyes:k πόσο το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 φίλε zaharakis η αυτονομία του πώς την κρίνεις???βγάζει καλές φωτό??περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία reviews...to χρώμα του κινητού είναι γκρί ή μαύρο??.....review please......;):rolleyes:k πόσο το πήρες? εχω πει και μερικα πιο πριν. το τηλ ειναι πολυ κομψο, με αψογο slide καλη καμερα,βιντεο τρομερο ηχο απο τα ακουστικα,αυτονομια που εμενα προσωπικα με εξεπληκε μιας και μετα απο 3 μερες σχεδον με 5 ωρες καθε μερα ραδιο,κλησεις ενδιαμεσα αλλα και χωρις να το σβησω καθολου το βραδυ,δεν ειχε πεσει απο την μεση!!!:blink: ειχα την ρυθμιση φωτεινοτητας στο αυτοματο και μαλλον αυτο βοηθαει πολυ τελικα... κατα τα αλλα το λειτουργικο του για μενα ειναι ακομα πρωτογνωρο μιας και το 1ο μου samsung,πολυ εξυπνο το χρωμα του μιας και ενω ειναι γυαλιστερο δεν φαινονται δαχτυλιες ;) αρνητικα το οτι οτι ηχο η εικονα θελεις να προσθεσεις σε επαφες η σε φοντο τα αποθηκευει στην μνημη του τηλ... αλλα και το οτι δεν μπορεις να βαλεις αλλο ηχο sms εκτος απο τα default 5 που εχει.. αλλο ενα οτι δεν εχει υποδοχη πουθενα να του βαλεις ενα λουρακι,δερματακι,κορδονακι η κατι τελως παντων να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δεν θα σου γλυστρισει απο τα χερια και θα σου πεσει κατω...ειναι πολυ ελαφρυ και λεπτο που νομιζεις οτι αν σου πεσει θα διαλυσει...αντιθετα ομως απο αυτο που σου δινει να νομισεις ο μικρος του ογκος....η ποιοτητα του ειναι κορυφαια :!: οπως και το οτι μετα απο καθε τελος κλησης δεν συνεχιζε αυτοματα αλλα με ρωταγε αν ηθελα να συνεχισει το ραδιοφωνο.... σπαστικη αυτη η ευγενεια του τηλ δεν νομιζετε ??:lol::lol: edit σκουρο γκρι μεταλλικο,απο τον γερμανο 400ε Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acuna_matata Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 EYΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 εχω πει και μερικα πιο πριν. το τηλ ειναι πολυ κομψο, με αψογο slide καλη καμερα,βιντεο τρομερο ηχο απο τα ακουστικα,αυτονομια που εμενα προσωπικα με εξεπληκε μιας και μετα απο 3 μερες σχεδον με 5 ωρες καθε μερα ραδιο,κλησεις ενδιαμεσα αλλα και χωρις να το σβησω καθολου το βραδυ,δεν ειχε πεσει απο την μεση!!!:blink: ειχα την ρυθμιση φωτεινοτητας στο αυτοματο και μαλλον αυτο βοηθαει πολυ τελικα... κατα τα αλλα το λειτουργικο του για μενα ειναι ακομα πρωτογνωρο μιας και το 1ο μου samsung,πολυ εξυπνο το χρωμα του μιας και ενω ειναι γυαλιστερο δεν φαινονται δαχτυλιες ;) αρνητικα το οτι οτι ηχο η εικονα θελεις να προσθεσεις σε επαφες η σε φοντο τα αποθηκευει στην μνημη του τηλ... αλλα και το οτι δεν μπορεις να βαλεις αλλο ηχο sms εκτος απο τα default 5 που εχει.. αλλο ενα οτι δεν εχει υποδοχη πουθενα να του βαλεις ενα λουρακι,δερματακι,κορδονακι η κατι τελως παντων να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δεν θα σου γλυστρισει απο τα χερια και θα σου πεσει κατω...ειναι πολυ ελαφρυ και λεπτο που νομιζεις οτι αν σου πεσει θα διαλυσει...αντιθετα ομως απο αυτο που σου δινει να νομισεις ο μικρος του ογκος....η ποιοτητα του ειναι κορυφαια :!: οπως και το οτι μετα απο καθε τελος κλησης δεν συνεχιζε αυτοματα αλλα με ρωταγε αν ηθελα να συνεχισει το ραδιοφωνο.... σπαστικη αυτη η ευγενεια του τηλ δεν νομιζετε ??:lol::lol: edit σκουρο γκρι μεταλλικο,απο τον γερμανο 400ε poiotita ixou ektos akoustikon??? themata pairnei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acuna_matata Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ FORUM ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΕ ΘΕΣ ΙΣΧΥΕΙ;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 poiotita ixou ektos akoustikon??? themata pairnei?? καλος ο ηχος και εκτος ακουστικων εχει μια αισθηση ""στερεοφωνικοτητας"" και αυτο ειναι θετικο. θεματα δεν παιρνει αλλα μπορεις να φτιαξεις δικα σου μεσα στο τηλ και αυτο πιστευω οτι ειναι πολυ καλο ;) αρκει να εχεις ορεξη και φαντασια και κανεις οτι γουσταρεις :) ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ FORUM ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΕ ΘΕΣ ΙΣΧΥΕΙ;:ninja: ναι φιλε μου και αυτο ισχυει οπως και για κλησεις απο ""ενοχλητικους"" οπως τους αναφερεις :) αλλα σταματα να γραφεις με κεφαλαια γιατι θα μπεις και εσυ σε αυτη την λιστα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acuna_matata Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Kαλά ντε, μη βαράς! Ορίστε! Γράφω κανονικά τώρα! Αυτό με τη δημιουργία θεμάτων, μπορείς να αλλάξεις και τα εικονίδια του μενού ή μονο φόντο, γραμματοσειρά κλπ. ; Υ.Γ. Δεν είμαι "φίλος" αλλά "φίλη"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts