Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ) Ασφάλεια Αυτοκινήτου

koslyr
 Κοινοποίηση

Ποια ασφαλιστική έχετε επιλέξει;  

306 members have voted

1. 1. Ποια ασφαλιστική έχετε επιλέξει;

• Alpha
      2
    • Allianz
      13
    • Commercial Value
      16
    • EOS
      9
    • ING
      5
    • Interamerican
      42
    • InterLife
      8
    • Lloyd's
      0
    • Omega
      1
    • Victoria
      11
    • Αγροτική
      17
    • Ασπίς Πρόνοια
      15
    • Ατλαντική Ένωση
      5
    • Διεθνής Ένωση
      8
    • Εγνατία
      2
    • Εθνική
      34
    • Ιντερσαλόνικα
      32
    • Μινέττα
      10
    • Υδρόγειος
      25
    • Φοίνιξ
      15
    • 'Αλλη (αναφέρετε ποια)
      36

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Απαντήσεις 504
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ένα πολύ χρήσιμο θέμα.

Σε τι ασφαλιστική είστε; Τι είδους ασφάλειες έχετε; Τι ασφάλιστρα πληρώνετε, και τι εμπειρίες έχετε από "δυσάρεστες" καταστάσεις;

Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας για τις καλύτερες ;)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

"ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ" την Ε15 δινω περιπου 500 ευρο τον χρονο

Αστική Ευθύνη, Πυρός, Τρομοκρατικές Πυρός, Νομική Προστασία, Α.E. Πυρός, Α.Ε. Μεταφερομένου Οχήματος & Α.Ε έναντι τρίτων εντός φυλασσόμενου χώρου Κάλυψη Οδηγού, Ολική+ Μερική Κλοπή & Παροχή Αυτ/του Αντικατάστασης σε περίπτωση Ολικής Κλοπής νομιζω και κρυσταλα

Πάρα πολύ καλή ακούγεται αλλά ακριβή ρε γαμώτο...και γω Εθνική έχω αλλά των 300E....

καλο site με πολλες χρησιμες πληροφοριες σχετικα με τις ασφαλεις πατηστε εδω
[sIGPIC][/sIGPIC]

"ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ" την Ε15 δινω περιπου 500 ευρο τον χρονο

Αστική Ευθύνη, Πυρός, Τρομοκρατικές Πυρός, Νομική Προστασία, Α.E. Πυρός, Α.Ε. Μεταφερομένου Οχήματος & Α.Ε έναντι τρίτων εντός φυλασσόμενου χώρου Κάλυψη Οδηγού, Ολική+ Μερική Κλοπή & Παροχή Αυτ/του Αντικατάστασης σε περίπτωση Ολικής Κλοπής νομιζω και κρυσταλα

και εγώ αυτή έχω, αλλά μαζί με φυσικά φαινόμενα.

Με B.M. 2 σε 1600κ.ε. αξίας 25.000 ευρώ πληρώνω με μικρή έκπτωση 800 ευρώ.

Με B.M. που δε θυμάμαι σε 1400κ.ε. αξίας 9.000 ευρώ, πληρώνω 600 ευρώ με μικρή έκπτωση

συνενώθηκε το thead με σχετικό παλιότερο θέμα.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

και εγώ αυτή έχω, αλλά μαζί με φυσικά φαινόμενα.

Με B.M. 2 σε 1600κ.ε. αξίας 25.000 ευρώ πληρώνω με μικρή έκπτωση 800 ευρώ.

Με B.M. που δε θυμάμαι σε 1400κ.ε. αξίας 9.000 ευρώ, πληρώνω 600 ευρώ με μικρή έκπτωση

συνενώθηκε το thead με σχετικό παλιότερο θέμα.

εγω 1400 κ.ε αλλα εχω ΒΜ 3+ νομιζω (ποιο ειναι το μεγιστο) 15χρονια χωρις κανενα τρακαρισμα? του μπαμπα μου τα μετεφερε στο δικο μου ασφαλιστικε στο ονομα του και το δικο του σε εμενα κατι τετοια εκανε για να εχω εγω την εκπτωση απο τα ΒΜ . για τις κακοβουλες βλαβες και τα φυσικα φαινομενα δεν ειμαι σιγουρος θα σου πω αυριο .

στο δικο του 1600 δινει 300 απο οσο ξερω το Ε10 πρεπει να εχει .

Απο την Εθνικη παροτι ακριβη εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.

Καθως επισης και απο την ιντεραμερικαν, πληρωνει καλα και γρηγορα :p

εγω 1400 κ.ε αλλα εχω ΒΜ 3+ νομιζω (ποιο ειναι το μεγιστο) 15χρονια χωρις κανενα τρακαρισμα? του μπαμπα μου τα μετεφερε στο δικο μου ασφαλιστικε στο ονομα του και το δικο του σε εμενα κατι τετοια εκανε για να εχω εγω την εκπτωση απο τα ΒΜ . για τις κακοβουλες βλαβες και τα φυσικα φαινομενα δεν ειμαι σιγουρος θα σου πω αυριο .

στο δικο του 1600 δινει 300 απο οσο ξερω το Ε10 πρεπει να εχει .

To Β.Μ. 2 είναι το "Χωρίς τρακάρισμα για χρόνια"

Απο την Εθνικη παροτι ακριβη εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.

Καθως επισης και απο την ιντεραμερικαν, πληρωνει καλα και γρηγορα :p

Από την Εθνική (όταν δεν ήμουν πελάτης) είχα τις χειρότερες εντυπώσεις όταν ήθελα να εισπράξω. Μόνη μου λύση τότε ήταν να απευθυνθώ στο γραφείο παραπόνων και τους ζήτησα να βγάλουν αυτοί άκρη και να μου πουν πότε θα πάρω την επιταγή. Αυτό όντως δούλεψε.

Ρε παιδιά δεν έχω ιδέα ποιο πρόγραμμα της Εθνικής έχω. Πρέπει να το δω στο συμβόλαιο...Το ασφαλιστήριο που έχω στο αυτοκίνητο δεν λέει τίποτα! Κάποιες άλλες που βλέπω...πχ η "Εγνατία" κάποιες ξένες, έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Είχα για 5 χρόνια (λόγω δόσεων) κλειστό συμβόλαιο στην Commercial Union με όσα αναφέρει ο KarlBarks συν φυσικά φαινόμενα και θραύση κρυστάλλων και πλήρωνα σταθερά όλη την πενταετία 290€ το εξάμηνο.Τώρα που πήρα την κυριότητα του αυτοκινήτου το b.m έπεσε στο 5 και μου έκαναν προσφορά με τα ίδια ακριβώς στα 220€.Μιλάμε για 1400c.Τα θεώρησα αρκετά αλλά ας όψεται που 15 Σεπτέμβρη έπρεπε να κάνω την ανανέωση και δεν φρόντισα νωρίτερα να ψάξω για κάπου φτηνότερα.

Το bm κατεβαίνει ένα κάθε χρόνο έτσι;Φτάνει μέχρι το 1;Πως πάει η κλιμάκωση;

Το bm κατεβαίνει ένα κάθε χρόνο έτσι;Φτάνει μέχρι το 1;Πως πάει η κλιμάκωση;

καταβαίνει 1 το χρόνο και φτάνει μέχρι το 2. Ανεβαίνει 2 μονάδες αν δηλώσεις αττύχημα.

Αν δηλώσεις ατύχημα στο οποίο ευθύνεσαι φυσικά, έτσι; Γιατί ατύχημα μπορεί να δηλώσεις και επειδή ο άλλος σε κοπάνησε από πίσω.

Αν δηλώσεις ατύχημα στο οποίο ευθύνεσαι φυσικά, έτσι; Γιατί ατύχημα μπορεί να δηλώσεις και επειδή ο άλλος σε κοπάνησε από πίσω.

ι μονο απο ατυχημα που προκαλεσες εσυ . δλδ οταν ειναι υποχρεωμενη η εταιρια να βαλει το χερι στην τσεπη .

ναι, θετική δήλωση έπρεπε να πω.

• 4 weeks later...

ego echo aristes entiposeis opos kai i aravoniastikia mou.

se sinolo 8 autokiniton ton dio oikogenion kai mias michanis 4 atichimata ola pigan kala pliromes/episkeues stis 2 apo tis 4 amesa stis alles dio epidi pesan augousto kathisterisame ligo alla prin merikes meres teliosame kai me tin teleutea ;-)

na episimano oti to prosopiko tis eterias sta kentrika tis athinas einai poli eksipiretiko, stin ipiro den echo kai tis kaliteres entiposeis kai stin thraki poli eksipiretiki episis.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA oδηγούμαστε σε αύξηση των ασφαλίστρων (σιγά το νέο..) και ταυτόχρονη κατάργηση του bonus malus.. :worry:

Κατάργηση του Bonus Malus; Δηλαδή σταθερά ασφάλιστρα για όλους; Ούτε άυξηση ούτε μείωση; Ή μόνο αύξηση;;;

• 2 months later...
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟς ΑΣΦΑΛΕΙΑς. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ 350 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΙΣΧΥΕΙ?

Τα πραγματα ειναι διαφοερτικα απο ασφαλιστικη σε ασφαλιστικη. Παντος παντα το αντιτιμο βγαινει με βαση την αξια του αυτοκινιτου και νομιζω οτι καλυβει οτιδιποτε και αν γινει, οχι κλοπη φωτια κλπ βεβαια, απο τρακαρισμα μονο

Εγω παντως που εχω μεικτη ασφαλεια στο αυτοκινητο μου (ελεω leasing!) σε περιπτωση τρακαρισματος του αυτοκινητου μου (ας πουμε με ενα κρασπεδο, μετα απο πατημα σε γλιτσα που προκληθηκε απο την υγρασια! ;) ) εγω πληρωνω τα πρωτα 300€ της ζημιας και τα υπολοιπα η ασφαλεια ασχετως ποσου!! :)

Η μεικτη γενικα δεν συμφερει για μικροζημιες αλλα καμια φορα ειναι πολυ χρησιμη... ;)

Εγω παντως που εχω μεικτη ασφαλεια στο αυτοκινητο μου (ελεω leasing!) σε περιπτωση τρακαρισματος του αυτοκινητου μου (ας πουμε με ενα κρασπεδο, μετα απο πατημα σε γλιτσα που προκληθηκε απο την υγρασια! ;) ) εγω πληρωνω τα πρωτα 300€ της ζημιας και τα υπολοιπα η ασφαλεια ασχετως ποσου!! :)

Η μεικτη γενικα δεν συμφερει για μικροζημιες αλλα καμια φορα ειναι πολυ χρησιμη... ;)

δλδ αμα κανεις μια ζημια 2000 ευρω πληρωνεις εσυ τα 300 και τα 1700 η ασφαλεια ?

αυτο ειναι σε ολες τις ασφαλιστικες ?

καποιος νομιζω οτι μου ειχε πει οτι στην δικη του αναλογα την ζημια δλδ αμα ειναι μεχρι 300 ευρω την πληρωνει αυτος αμα ειναι μεγαλητερη την πληρωνει η ασφαλεια. δλδ στα 2000 ζημιας 2000 η ασφαλεια 0 αυτος

μπορει να κανω και λαθος ετσι αυτην την εντυπωση ειχα εσυ που εχεις κατι περισοτερο θα ξερεις .

• 3 months later...

από το forthnet.gr

"Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι τα συμβόλαια ασφαλίσεως των αυτοκινήτων ανανεώνονται αυτόματα με τους ίδιους όρους, αν ο ασφαλισμένος ή η ασφαλιστική εταιρεία δεν διατυπώσουν την αντίθεσή τους με συστημένη επιστολή 30 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξεως του συμβολαίου.

Ακόμα, έκρινε ο ΑΠ ότι δικαίωμα διακοπής του συμβολαίου έχουν τόσο ο ασφαλισμένος όσο και οι ασφαλιστικές εταιρείες."

Εγώ όσες ασφάλειες άλλαζα στο παρελθόν απλά δεν τις πλήρωνα και έληγαν... τώρα πρέπει να τους στέλνουμε και συστημένη επιστολή??

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: