Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 για την αλλαγή γλώσσας δεν ξέρω κάτι γιατί το resco δεν κάνει μπούρδες :) Ούτε το Pocket CM Keyboard που είναι και free. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 giasa paidia ego parigila to p560 apo to pdaplaza.com kai epeleksa "bank transfer" edo kai 5 meres den mou exoun stili kanena e-mail gia to pou na stilo ta leyta. an kapios xi psonisi apo eki as mou apantisi, sas eyxaristo εγω ψώνισα από εκεί αλλά με πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimaxx Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 2. Στο πληκτρολόγιο όταν πληκτρολογείς ενα ξένο γράμμα αμέσως μετά το πληκτρολόγιο "γυρίζει" στα ελληνικά με αποτέλεσμα να είμαι αναγκασμένος να ξανα-αλλάζω μεταξύ ελληνικώ και ξένων(αγγλικών) χαρακτήρων. Περιμένω απάντησή σας:)! Οταν αλλαζεις γλωσσα κανεις διπλο κλικ για να παραμεινεις στα αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι πολλές φορές στο γραφείο που έχω ασύρματο δίκτυο μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Άλλες φορές πάλι μου λέει ότι είναι διαθέσιμο, κάνω σύνδεση και μετά μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο (βγάζει δηλαδή δίπλα στο όνομα της σύνδεσης μία κεραία κόκκινη (απαγορευτικό δηλαδή). Επιπλέον, έχω εγκαταστήσει χάρτες και όταν τους τρέχω μου λέει συνέχεια ότι δεν βρέθηκε GPS. Τι γίνεται ρε παιδιά? Θα το σπάσω το μηχάνημα, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Επιπλέον, έχω εγκαταστήσει χάρτες και όταν τους τρέχω μου λέει συνέχεια ότι δεν βρέθηκε GPS. Τι γίνεται ρε παιδιά? Θα το σπάσω το μηχάνημα, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Bale to GPS Test na brei kai na lockarei tous doryforous kai meta xrisimopoiise to programma ploigisis sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Παιδια καλησπερα. Εχω αυτες τις μερες στα χερια μου ενα 560 ενος φιλου. Δεν εχω internet μεσω του activesync. Εχει κανεις καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 είναι λίγο μπερδεμα αν έχεις software firewall....στα settings για τα connections / USB to PC να έχεις τικαρισμένο το enable advanced network functionality για αρχή και βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Bale to GPS Test na brei kai na lockarei tous doryforous kai meta xrisimopoiise to programma ploigisis sou. εγώ δοκίμασα το GPS Test αλλά δε μου δούλεψε ( στο 560) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 να ρωτησω κατι και εγω ,οταν μπαινω σε μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα μου γραφει , this is a plug-in {activeX } .if you see this text your browser is not support or disable activeX ,ξερει κανενας να βοηθησει γιατι ειναι σημαντικο για εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 εγώ δοκίμασα το GPS Test αλλά δε μου δούλεψε ( στο 560) Το άφησες αρκετή ώρα; Σου έδειχνε ότι βλέπει δορυφόρους αλλά δεν lockαρε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 όχι...ένα βημα πριν...δεν έβρισκε καθόλου το gps αλλά δεν έκατσα να πειραματιστώ και πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 όχι...ένα βημα πριν...δεν έβρισκε καθόλου το gps αλλά δεν έκατσα να πειραματιστώ και πολύ Το έβαλες να κάνει αναζήτηση σε όλες τις θύρες για να βρει αυτή του GPS και δεν βρήκε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Παιδιά με το P360 υπάρχει τρόπος σύνδεσης στο internet? Αν όχι, έχει ενσωματωμένο τον internet explorer για αποθήκευση και προβολή ιστοσελίδων τουλάχιστον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Παιδιά με το P360 υπάρχει τρόπος σύνδεσης στο internet? Μόνο εάν του βάλεις εξωτερική SD-WIFΙ κάρτα η οποία όμως παίρνει τη θέση της κάρτας μνήμης σου και δεν είναι και φτηνή. Αλλιώς μέσω ActiveSync με τον υπολογιστή σου. Αν όχι, έχει ενσωματωμένο τον internet explorer για αποθήκευση και προβολή ιστοσελίδων τουλάχιστον? Δεν θυμάμαι αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βάλεις τον Opera browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Μόνο εάν του βάλεις εξωτερική SD-WIFΙ κάρτα η οποία όμως παίρνει τη θέση της κάρτας μνήμης σου και δεν είναι και φτηνή. Αλλιώς μέσω ActiveSync με τον υπολογιστή σου. Δεν θυμάμαι αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βάλεις τον Opera browser. Ευχαριστώ πολύ! Μήπως γνωρίζεις αν στα καταστήματα πλαίσιο ή e-shop, πουλάνε τέτοιες κάρτες, και αν ναι πως να τις αναζητήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 είναι λίγο μπερδεμα αν έχεις software firewall....στα settings για τα connections / USB to PC να έχεις τικαρισμένο το enable advanced network functionality για αρχή και βλέπεις Eχω το Kaspersky αλλα το απενεργοποιω. Οπως και να εχει ομως στο δικο μου το 360 εχω internet ενω στο 560 οχι. Το enable advanced network functionality ειναι τικαρισμενο και στα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Το έβαλες να κάνει αναζήτηση σε όλες τις θύρες για να βρει αυτή του GPS και δεν βρήκε τίποτα; ναι, αλλά όπως είπα δεν έκατσα να το ψάξω και πολύ.όπως το έβαλα, το έβγαλα. Μπορεί με τίποτα ρυθμίσεις στο GPS να το έβλεπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ναι, αλλά όπως είπα δεν έκατσα να το ψάξω και πολύ.όπως το έβαλα, το έβγαλα. Kakws... pistevw oti tou aksizei mia defteri efkairia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diastasi Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εντελει τι λυσεις προτεινετε στην περιπτωση που ανοιγει μονο του? Παράθεση thraki.info για οτι αφορα τη Θρακη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εντελει τι λυσεις προτεινετε στην περιπτωση που ανοιγει μονο του? Ποιο ανοίγει μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εντελει τι λυσεις προτεινετε στην περιπτωση που ανοιγει μονο του? α. σταματάς το activesync από το να ξεκινάει μόνο του β. sktools και κλείνεις όλα τα repllog (disable) γ. στις επαφές έχουν περάσει μόνο όσες είναι από το msn, απο το κινητό δεν έχω περάσει καμία αποτέλεσμα : δεν ανοίγει αν δεν πατήσω το power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 β. sktools και κλείνεις όλα τα repllog (disable) Όχι όλα, μόνο το "Start if time changes". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 σωστός...παρασύρθηκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ρε παιδια λιγη βοηθεια να βγαλω ακρη με το internet μεσω activesync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diastasi Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Ποιο ανοίγει μόνο του; Συγγνωμη δεν εγινα σαφης. Το Μιο Ρ560. Ειδα οτι σχεδον ολοι εχουν αυτο το θεμα. Ανοιγει απο μονο του οποτε του καπνισει. Ειτε εχει ενεργοποιημενο το ActiveSync ειτε οχι, ειτε ειναι συνδεμενο ειτε με μπαταρια. Οτι γουσταρει κανει. Μηπως ειναι ..ζωντανο? :lol: Παράθεση thraki.info για οτι αφορα τη Θρακη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts