nikthanos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για τους φίλους leotzian, agm : Χρέωση 15.20 € συνολικά (θήκη και μεταφορικά). Αποστολή από Χογκ Κογκ με ταχυδρομείο, συστημένο, παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου. Τελωνείο δεν παίζει και λόγω ταχυδρομείου και λόγω της μικρής αξίας - πάντως είχαν τσεκάρει και την ένδειξη ''ΔΩΡΟ''. δέματα κάτω από 2 κιλά δεν περνάνε τελωνείο αν είναι μικρής αξίας και δεν είναι κοσμήματα κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 φθηνούλα η θήκη, και εφόσον λέτε οτι είναι καλή.. την πήρα και γώ. σε 5 μερούλες θα έρθει? 15.18 ευρώ. καμμια απάντηση απο το support της mio? εμένα τίποτα ακόμα. με γράψανε κανονικά.. Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 φθηνούλα η θήκη, και εφόσον λέτε οτι είναι καλή.. την πήρα και γώ. σε 5 μερούλες θα έρθει? 15.18 ευρώ. καμμια απάντηση απο το support της mio? εμένα τίποτα ακόμα. με γράψανε κανονικά.. Και εγώ απο ΜΙΟ ακομα περιμένω πιστεύω θα παρω καποια απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Τη συγκεκριμένη θήκη την αγόρασα κι εγώ 15,88 νομίζω. Ήρθε μέσα σε τρείς εργάσιμες μέρες από την ημέρα που έλαβα mail από την εταιρεία ότι έχει στείλει το πακετάκι. Ήρθε με απλό ταχυδρομείο και είχε την ένδειξη gift επάνω φυσικάόχι από εμένα επιλεγμένο αλλάαπό αυτούς.;) Δε νομίζω πάντως ότι παίζει θέμα τελωνείου όταν στέλνονται με ταχυδρομείο. Για παράδειγμα και ένα πακετάκι με κανένα κινητό που είναι σίγουρα βαρύτερο δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Προς το φίλο Heo με το άλλο PPC καταρχήν συγχαρητήρια για την αγορά. Τώρα ως προς τα χαρακτηριστικά των δυο αυτών PPC η σύγκριση δεν γίνεται από τα sites αλλά από χειρός. Βάλε δίπλα-δίπλα τα δυο αυτά εργαλειάκια ανοίξτε π.χ. Destinator 7 και δείτε διαφορές. Πιστεύω ότι θα δείς σίγουρα διαφορά ως προς την ταχύτητα ;) Ισχύει σε αυτά τα πραγματάκια το ότι δίνεις παίρνεις....Καλημέρα σε όλους....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Προς το φίλο Heo με το άλλο PPC καταρχήν συγχαρητήρια για την αγορά. Τώρα ως προς τα χαρακτηριστικά των δυο αυτών PPC η σύγκριση δεν γίνεται από τα sites αλλά από χειρός. Βάλε δίπλα-δίπλα τα δυο αυτά εργαλειάκια ανοίξτε π.χ. Destinator 7 και δείτε διαφορές. Πιστεύω ότι θα δείς σίγουρα διαφορά ως προς την ταχύτητα ;) Ισχύει σε αυτά τα πραγματάκια το ότι δίνεις παίρνεις....Καλημέρα σε όλους....:D Φίλε Armada337 εγώ αγόρασα το airis. Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου. Απλώς για χρήστες, όπως εγώ που είμαι μάλλον beginner στα pda, νομίζω ότι είναι μια καλή αγορά. Ειδικά εφόσον είναι σταθερότερο από άλλα pda της αγοράς, μιας και η rom του απ΄ότι διάβασα και απ΄ότι διαπιστώνω μέχρι στιγμής είναι πολύ σταθερότερη. Οπότε για τη χρήση που το θέλω (βασικά wifi internet, mail και destinator) είναι μια χαρά. Σίγουρα ένας νεότερος επεξεργαστής αν και στην ίδια συχνότητα είναι πολύ πιθανό να έχει κάποια διαφορά. Ομοίως και η μνήμη, ειδικά αν θέλεις να του φορτώσεις πολλά προγράμματα προφανώς παίζει ρόλο. Αλλά προσωπικά προτίμησα να μην δώσω 120 ευρώ παραπάνω για κάποιες διαφορές που πιθανόν να παρατηρούσα. Σίγουρα αγοράζοντας ότι πιο καινούργιο είσαι στην αιχμή αλλά έχει και το κόστος του, τόσο οικονομικά, όσο και στην αντιμετώπιση των διαφόρων bugs που βγάζει ότι μόλις κυκλοφόρησε. Τέλως πάντων, όλα είναι σχετικά ..... :) Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 παιδιά βρήκα τυχαία μέσα στο σπίτι μου (θες τύχη για να βρεις κάτι εδώ μέσα) μία παλιά θήκη απο έναν 2,5" εξωτερικό δίσκο. Ψευτο-δερμάτινη. Και ταιριάζει γάντι ;) Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Καλημερα σε ολους. Μπορουμε να επιλεγουμε εμεις, κατα την διαρκεια συνδεσης του PDA στο pc μεσω USB, ποτε θα γινεται φορτηση της μπαταριας; Εαν ναι, με ποιο τροπο; Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 :) φίλε η φόρτιση δεν είναι με ψηφιακή εντολή. δεν μπορείς να την κλείσεις. είναι απλά επαφή ρευματοφόρου καλωδίου με ακροδέκτη μπαταρίας. όσο ακουμπάνε, φορτίζει Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ενδιαφέρομαι για αγορά του MIO560 από pdaplaza, από ότι διαβάζω εδώ είναι αξιόπιστο site ε? Αν πάρω την αγγλική έκδοση (μόνο αυτή είναι διαθέσιμη) θα έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς χάρτες? Άλλο 2gb και άλλο 512kb που έχει το ελληνικό. Και μου βγαίνει 319 ευρώ με τα μεταφορικά, προχθές ρώτησα σε μαγαζί και εκτός του ότι δεν ξέρανε το 560, για το 550 μου είπανε 500 ευρώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ενδιαφέρομαι για αγορά του MIO560 από pdaplaza, από ότι διαβάζω εδώ είναι αξιόπιστο site ε? Αν πάρω την αγγλική έκδοση (μόνο αυτή είναι διαθέσιμη) θα έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς χάρτες? Ναι, το pdaplaza έχει αποδειχθεί πολύ συνεπές και αξιόπιστο μέχρι σήμερα...σίγουρα δεν ρισκάρεις. Όσο για τους ελληνικούς χάρτες και τα ελληνικά, δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα. Αν θέλεις απλά ελληνικούς χαρακτήρες στα κείμενα θα βάλεις ένα πληκτρολόγιο από τα 10δες που κυκλοφορούν με υποστήριξη ελληνικών (πολλά είναι και δωρεάν!) και αν θέλεις ελληνικό περιβάλλον (μενού κλπ) υπάρχει επιπρόσθετη λύση (της Paragon αν θυμάμαι καλά). Άλλο 2gb και άλλο 512kb που έχει το ελληνικό. Αυτό ξαναπές το! Είπαμε, ας τους μείνουν τα ελληνικά στο ράφι, για να μάθουν να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. :mad: Και μου βγαίνει 319 ευρώ με τα μεταφορικά, προχθές ρώτησα σε μαγαζί και εκτός του ότι δεν ξέρανε το 560, για το 550 μου είπανε 500 ευρώ!!!! Καλά, ό,τι stock έχει μείνει στα μαγαζιά θα προσπαθήσουν να το πλασάρουν και μάλιστα όσο το δυνατόν ακριβότερα...αυτός είναι ο νόμος της (ελληνικής) αγοράς. Στο εξωτερικό γίνονται sales και τα διώχνουν όσο-όσο (αλλά ήδη ξεφύγαμε από το θέμα μας). Βέβαια η τιμή που σου είπαν για το 550 μπορεί να περιελάμβανε και το Destinator, οπότε κάτι πάει να γίνει αλλά και πάλι δεν είναι φθηνό... Με το καλό η αγορά φίλε! :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ενδιαφέρομαι για αγορά του MIO560 από pdaplaza, από ότι διαβάζω εδώ είναι αξιόπιστο site ε? Αν πάρω την αγγλική έκδοση (μόνο αυτή είναι διαθέσιμη) θα έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς χάρτες? Άλλο 2gb και άλλο 512kb που έχει το ελληνικό. Και μου βγαίνει 319 ευρώ με τα μεταφορικά, προχθές ρώτησα σε μαγαζί και εκτός του ότι δεν ξέρανε το 560, για το 550 μου είπανε 500 ευρώ!!!! 319 χωρίς ΦΠΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrospp Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ρε παιδιά έστειλα 2 μηνύματα στην ΜΙΟ για το πρόβλημα του ΜΙΟ 560 (το έχει ένας φίλος) με τα ξαφνικά ανοίγματα και με έχουν γράψει κανονικά. Δεν δημιουργούμε ένα τύπο mail να στο στείλουμε μαζικά μπας και η ΜΙΟ "ξυπνήσει"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ρε παιδιά έστειλα 2 μηνύματα στην ΜΙΟ για το πρόβλημα του ΜΙΟ 560 (το έχει ένας φίλος) με τα ξαφνικά ανοίγματα και με έχουν γράψει κανονικά. Δεν δημιουργούμε ένα τύπο mail να στο στείλουμε μαζικά μπας και η ΜΙΟ "ξυπνήσει"?? Οσο εχει γράψει εσένα εχει γράψει και εμένα Αστα να πάνε περιμένουμε Εγώ το κλέινω το βράδυ απο το διακοπτάκι κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 319 χωρίς ΦΠΑ? έχω δώσει επαγγελματικό ΑΦΜ και μου έβγαλε την τιμή αυτή μαζί με τα μεταφορικά. Όταν το παραγγείλω και το παραλάβω θα σας ενημερώσω. Πάντως αν βρω σε ξεφτίλα τιμή το 550 θα πάρω εκείνο... Αλλά που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Οσο εχει γράψει εσένα εχει γράψει και εμένα Αστα να πάνε περιμένουμε Εγώ το κλέινω το βράδυ απο το διακοπτάκι κάτω. παιδιά, εγώ -έσβησα από μέσα τον τηλεφωνικό κατάλογο (έχει κρατήσει μόνο τα contacts από το msn) -έκανα τα κολπάκια με τον ψεύτικο server για να μην τρέχει το active sync ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΣΥΧΑΣΕΙ. Δεν ανοίγει αν δεν το ανοίξω εγώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το ανοιγμα. Η αιτια ηταν το ActiceSync που ειχε ρυθμιστει να ανοιγει καθε 4 ωρες. Εκανα τις ρυθμισεις (αναφερονται στο forum) ωστε να γινεται manually το ανοιγμα και ολα καλα. Φτου φτου να μη το ματιασω, ησυχασα. Οσο αναφορα το ActiceSync στα options\choose the data you want to sync δεν εχω επιλεξει καμια απο τις επιλογες. Απενεργοποίησα στη συσκευή το Advanced network functionality στη θέση Start/settings/Connections/USB to PC. Παντως το προβλημα δεν ειναι της συσκευης. Καποιο προγραμμα ειναι η αιτια και ανοιγει η συσκευη. Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis13 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Φίλε autos100, Δεν σου ανοίγει δηλαδή πια μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Φίλε autos100, Δεν σου ανοίγει δηλαδή πια μόνο του? Μη το λες μην το ακουσει και αρχισει τα δικα του. :X Οχι δεν ανοιγει πλεον απο μονο του. :) Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrospp Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Για την δημιουργία account στο PayPal και αγορές μέσω ebay κ.λ.π. υπάρχει χρέωση πέραν της τιμής αγοράς? Και πόσο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Για την δημιουργία account στο PayPal και αγορές μέσω ebay κ.λ.π. υπάρχει χρέωση πέραν της τιμής αγοράς? Και πόσο ? Οχι δεν υπάρχει καμμία χρέωση πουθενα, το paypal πληρώνεται απο αυτούς που πουλάνε και οχι απο αυτούς που αγοράζουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Γειά σε ολους Ηθελα να σας ρωτήσω κατι που παρατήρησα μήπως και βρουμε καμμια λύση Αν προσπαθήσουμε να ανοίξουμε με το explorer καποιες Ελληνικές σελίδες Πχ http://www.whitepages.gr/gr http://news.pathfinder.gr καποιοι χαρακτηρες βλέπονται Ελληνικά αλλά πολλοί αλλοι βγάινουν τετραγωνάκια. Επιλέγοντας στα tools/options/ characterset οτι επιλογή και να βάλω το πρόβλημα δεν λύνεται Θα σας παρακαλέσω πολύ φίλοι με τη Αγγλική rom σαν και μένα αλλα και αλλοι με την Ελληνική ας ανοίξουν τίς παραπάνω σελίδες να δουμε το κάνει σε όλους η σε οσους εχουν την Αγλλικη rom? Επίσης αν λείπει καποιο font ( που θα λέιπει σίγουρα ) πως θα μπορούσαμε να το προσθέσουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 έχεις δίκιο, μου το κάνει το ίδιο αλλά μόνο στον ΟΤΕ. Αν καιη σελίδα αυτή δουλεύει με UNICODE δεν εμφανίζεταιι σωστά ούτε με αυτή τη ρύθμιση. (Αγγλικη ROM) Έχεις δοκιμάσει με άλλον browser?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Έχω στα χέρια μου το ελληνικό p560 και όταν παώ στις ρυθμίσεις συστήματος μου βγάζει μνήμη 53.43 ΜΒ αντί για 512. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 έχεις δίκιο, μου το κάνει το ίδιο αλλά μόνο στον ΟΤΕ. Αν καιη σελίδα αυτή δουλεύει με UNICODE δεν εμφανίζεταιι σωστά ούτε με αυτή τη ρύθμιση. (Αγγλικη ROM) Έχεις δοκιμάσει με άλλον browser?? Οχι, εσύ αν εχεις αλλο broswer δοκίμασε να μου πείς Το αλλο λινκ pathfinder στα δείχνει ολα καλά μεχρι κάτω για δες το, και τι εχεις βάλει character set? Ας μας απαντήσει και κανενας φίλος με ελληνική rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Απενεργοποίησα στη συσκευή το Advanced network functionality στη θέση Start/settings/Connections/USB to PC. Παντως το προβλημα δεν ειναι της συσκευης. Καποιο προγραμμα ειναι η αιτια και ανοιγει η συσκευη. κάπου εκεί βρίσκεται το πρόβλημα......:):):):):) πάλι καλά που το εντοπίσαμε και το λύσαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts