nikos_kallithea Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 από τη στιγμή που έχεις απόδειξη αγοράς, καλύπτεται μέσα στην Ευρώπη.... όταν το προϊόν έχει το έντυπο της εγγύησης τυπωμένο και στα Ελληνικά, καλύπτεται κανονικά. Αν αγοράσετε προϊόν (από Ελληνικό κατάστημα) που δεν έχει εγγύηση τυπωμένη στα Ελληνικά, να κάνετε καταγγελία στο ΙΝΚΑ Εγω ρωτάω συγκεκριμένα για το PDAPLAZA υπάρχει εγγύηση για τα PDA που έρχονται απο εκεί??? Ξέρει κάποιος στα σίγουρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εγω ρωτάω συγκεκριμένα για το PDAPLAZA υπάρχει εγγύηση για τα PDA που έρχονται απο εκεί??? Ξέρει κάποιος στα σίγουρα??? απο κει το αγόρασα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis13 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εγω ρωτάω συγκεκριμένα για το PDAPLAZA υπάρχει εγγύηση για τα PDA που έρχονται απο εκεί??? Ξέρει κάποιος στα σίγουρα??? Ναι. Δες μερικά post πιο πίσω. Υπάρχει απάντηση από τον εδώ αντιπρόσωπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 απο κει το αγόρασα και εγώ Ε και εχεισ εγγυηση αμα παθει κατι ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Λοιπόν ακούστε τώρα εγω το παρέλαβα απο PDAPLAZA με πρόβλημα στην οθόνη χαμηλή ανάλυση (δεν βλέπεις τίποτα και είναι κόκκινη). Αντε τώρα να βρω την άκρη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Λοιπόν ακούστε τώρα εγω το παρέλαβα απο PDAPLAZA με πρόβλημα στην οθόνη χαμηλή ανάλυση (δεν βλέπεις τίποτα και είναι κόκκινη). Αντε τώρα να βρω την άκρη!!!! 1η κίνηση, επικοινωνείς με pdaplaza, τους εξηγείς τι έχει και ζητάς αριθμό rma για να το επιστρέψεις πίσω ζητώντας αντικατάσταση (το πιο πιθανό) εναλλακτικά πας στην εδώ αντιπροσωπία και ζητάς έλεγχο επισκευή, και αν δεν επισκευάζεται μάλλον θα στο αντικαταστήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Λοιπόν ακούστε τώρα εγω το παρέλαβα απο PDAPLAZA με πρόβλημα στην οθόνη χαμηλή ανάλυση (δεν βλέπεις τίποτα και είναι κόκκινη). Αντε τώρα να βρω την άκρη!!!! Ήσουν άτυχος φίλε μου, στείλτο αμέσως πίσω. Όσο πιο σύντομα... τόσο το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ας λέει έτσι. Εγώ το έχω βάλει και λειτουργεί κανονικά. Βάλτο δουλειει μια χαρά τοχο βαλει και εγω με το 560 Acrobat reader LE 2.0 ευχαριστώ όλους, δουλευει καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf_boy7 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Προσπαθώ μέσω active sync να συνδεθώ στο internet, αλλά δυστυχώς το ppc μου αρνείται. Έκανα ένα search στο forum, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρώ κάτι. Κι όμως θυμάμαι ότι κάπου έχει συζητηθεί. Άν θυμάται κάποιος link θα του είμαι υπόχρεος. Στο active sync --> file --> connection settings --> this computer is connected to: "The Internet" Αμα καταλαβα καλα τι εννοεις. Τουλαχιστον αυτο ειχε δουλεψει με μενα για το p360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marev Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για δειτε μια καλη θηκη για το 560!!!!!!!!!! http://cgi.ebay.co.uk/CAPDASE-Leather-Case-for-Mitac-Mio-P360-P560-P560t-P565_W0QQitemZ270211135673QQihZ017QQcategoryZ57253QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Την εχω παραγγειλει & περιμενω να την παραλαβω. Να ευχαριστήσω το φίλο autos100, για τη βοήθεια του. Η θήκη παραλήφθηκε σήμερα το πρωί, και φαίνεται πάρα πολύ καλή. Ο κινέζος ήταν άψογος - καλή συσκευασία, συστημένο, με ένδειξη gift. Το έστειλε από τις 15/2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis55 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μπορει καποιος καποιος να μου στειλει με pm τον Acrobat reader LE 2.0 γιατι το κατεβασα απο το official site αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω δεν ειναι ουτε cab file ουτε exe. Kαμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agm Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Στο active sync --> file --> connection settings --> this computer is connected to: "The Internet" Αμα καταλαβα καλα τι εννοεις. Τουλαχιστον αυτο ειχε δουλεψει με μενα για το p360 Φίλε σε ευχαριστώ. Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα. Μόνο αν συνδεδώ κατευθείαν σε ασύρματο router έχω net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά παρακολουθώ το forum εδώ και αρκετό καιρό. Με όλα αυτά που διάβασα τελικά αποφάσισα να μην πάρω mio τελικά και πήρα το airis t620 (κάτι αντίστοιχο του mio p550) από pdaplaza, 250,00 ευρώ με τα μεταφορικά. Το έχω εδώ και 10 ημέρες περίπου και λειτουργεί άψογα. Το internet με το wifi παίζει άψογα. Το gps με destinator 7 παίζει μια χαρά. Του έχω βάλει και coreplayer, resco keyboard κλπ. και όλα είναι ΟΚ τουλάχιστον προς το παρόν. Ελπίζω να μου βγει σε καλό. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά παρακολουθώ το forum εδώ και αρκετό καιρό. Με όλα αυτά που διάβασα τελικά αποφάσισα να μην πάρω mio τελικά και πήρα το airis t620 (κάτι αντίστοιχο του mio p550) από pdaplaza, 250,00 ευρώ με τα μεταφορικά. Το έχω εδώ και 10 ημέρες περίπου και λειτουργεί άψογα. Το internet με το wifi παίζει άψογα. Το gps με destinator 7 παίζει μια χαρά. Του έχω βάλει και coreplayer, resco keyboard κλπ. και όλα είναι ΟΚ τουλάχιστον προς το παρόν. Ελπίζω να μου βγει σε καλό. πολυ ενδιαφερον....:) και 120 € φθηνοτερο... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 πολυ ενδιαφερον....:) και 120 € φθηνοτερο... Έχει όμως και σημαντικές διαφορές.... AIRIS T620 PDA CPU Samsung S3C2440 400Mhz processor O.S. Windows Mobile 5.0 Memory 128MB Flash ROM Warranty 12 months P560 O.S. Windows Mobile 6.0 Memory Flash ROM: 2GB Processor/Chipset Samsung 2443 400 MHz Processor Warranty 24 months Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Χθες ελαβα και εγω το P560 απο pdaplaza. Για την ωρα ολα καλα Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Έχει όμως και σημαντικές διαφορές.... ΟΚ...οπως το βλεπει κανεις :)...για μενα το να εχει παλιοτερο επεξεργαστη και λειτουργικο δεν εχει σημασια φτανει να μην σερνετε και να ειναι φθηνοτερο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ΟΚ...οπως το βλεπει κανεις :)...για μενα το να εχει παλιοτερο επεξεργαστη και λειτουργικο δεν εχει σημασια φτανει να μην σερνετε και να ειναι φθηνοτερο.... Σίγουρα ο καθένας έχει τα δικά του "πιστεύω"....! Εγώ απλά ήθελα να αναφέρω τις διαφορές των μοντέλων.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Να ευχαριστήσω το φίλο autos100, για τη βοήθεια του. Η θήκη παραλήφθηκε σήμερα το πρωί, και φαίνεται πάρα πολύ καλή. Ο κινέζος ήταν άψογος - καλή συσκευασία, συστημένο, με ένδειξη gift. Το έστειλε από τις 15/2. Χθες παρελαβα και εγω τη θηκη, τα ιδια και σε μενα. Η θηκη ειναι πολυ καλη & πρακτικη. Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agm Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Να ευχαριστήσω το φίλο autos100, για τη βοήθεια του. Η θήκη παραλήφθηκε σήμερα το πρωί, και φαίνεται πάρα πολύ καλή. Ο κινέζος ήταν άψογος - καλή συσκευασία, συστημένο, με ένδειξη gift. Το έστειλε από τις 15/2. Φίλε μου πόσο σου στοίχησε η θήκη μαζί με τα μεταφορικά? Στο έστειλε με απλό ταχυδρομείο ή με courier? Φαντάζομαι γλίτωσες από το να περάσει τελωνείο το πακετάκι σου. Μεγειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Χθες παρελαβα και εγω τη θηκη, τα ιδια και σε μενα. Η θηκη ειναι πολυ καλη & πρακτικη. Και μένα με ενδιαφέρει η θήκη, σε παρακαλώ πες μας τιμή ολα μέσα μεταφορικά + θήκη Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Να ευχαριστήσω το φίλο autos100, για τη βοήθεια του. Η θήκη παραλήφθηκε σήμερα το πρωί, και φαίνεται πάρα πολύ καλή. Ο κινέζος ήταν άψογος - καλή συσκευασία, συστημένο, με ένδειξη gift. Το έστειλε από τις 15/2. Παιδιά γειά , μπαινω στο ebay για την θήκη και λει item has ended τι κανουμε τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά γειά , μπαινω στο ebay για την θήκη και λει item has ended τι κανουμε τώρα? Βρήκα τελικά νεο link http://cgi.ebay.co.uk/CAPDASE-Leather-Case-for-Mitac-Mio-P360-P560-P560t-P565_W0QQitemZ270212444795QQihZ017QQcategoryZ15036QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Βρήκα τελικά νεο link http://cgi.ebay.co.uk/CAPDASE-Leather-Case-for-Mitac-Mio-P360-P560-P560t-P565_W0QQitemZ270212444795QQihZ017QQcategoryZ15036QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122 Παιδιά μόλις την παράγγειλα απο το παραπάνω site πληρωμή paypal ολα καμπλέ θήκη + μεταφορικά 16,02€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marev Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για τους φίλους leotzian, agm : Χρέωση 15.20 € συνολικά (θήκη και μεταφορικά). Αποστολή από Χογκ Κογκ με ταχυδρομείο, συστημένο, παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου. Τελωνείο δεν παίζει και λόγω ταχυδρομείου και λόγω της μικρής αξίας - πάντως είχαν τσεκάρει και την ένδειξη ''ΔΩΡΟ''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts