angelosblue Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 agelosblue απο που το αγορασες; Πηρες το 560; Ποσα ευρω; Από το pda4u. Άμεσα διαθέσιμο και 394 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Από το pda4u. Άμεσα διαθέσιμο και 394 ευρώ. Τελικά έχει και φορτιστή σπιτιού...ή μόνο αυτοκινήτου...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Οπως βλεπεις δε σε ξεχασα. Σου προτεινω αλλη μια λυση: To Sktools το έβαλα για να κάνω την προηγούμενη.. συμβουλή σου. Επίφοβο αυτό που μου λες να κάνω... αλλα τι είχαμε τι χάσαμε!! για να δούμε......:blink: edit: xaxaax δε πρόλαβα να κάνω το ποστ, και ξανάνοιξε. μέσα σε 10 δευτερόλεπτα :p χέστο δεν πειράζει. έτσι κι αλλιώς, απο φόβο και μόνο, απο το "κάτω" το κουμπί θα το κλείνω... δε τρέχει, 10 δευτερόλεπτα κάνει να ανοίξει.. thanx :) Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Τελικά έχει και φορτιστή σπιτιού...ή μόνο αυτοκινήτου...? Είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ έχει (η ελληνική έκδοση) φορτιστή σπιτιού. Επίσης αν θυμάμαι καλά κάποια μαγαζιά μιλάνε και για 2 stylus στη συσκευασία.. ξεχάστε το.. δεν ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis55 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Yστερα απο δοκιμη περιπου 2 ημερων μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το 560. Το destinator που περασα στην καρτουλα δουλευει μια χαρα και πιανει για μενα απιστευτα γρηγορα δορυφορους καθως η προηγουμενη ολιγοημερη εμπειρια μου με gps ηταν με ενα fujitsu siemens που μου εσπαγε πραγματικα τα νευρα μεχρι να πιασει δορυφορους. Παρατηρησα και εγω στο δικο μου οτι οταν λοκαρει δορυφορο τοτε μολις βγω απο το destinator και παω στο running programs βλεπω οτι εχει ανοιξει το activesync. Νομιζω καπου παραπανω εχει αναφερθει μια λυση για αυτο θα το ψαξω και θα δοκιμασω να το διορθωσω. Παντως και εμενα μου ηρθε με σπασμενη την ταινια ασφαλειας (pdaplaza) αλλα το pda ηταν μεσα στη ζελατινα η οποια ηταν κλειστη με το αυτοκολητο πραγμα που σημαινει οτι δεν το ειχαν φορτισει απλα μονο το δοκιμασαν να δουν αν λειτουργει σωστα. Οσον αφορα το φπα παρολο που δεν ειχα τσεκαρει το κουτακι που λεει να τσεκαρεις αν θελεις τιμολογιο μου εστειλαν κανονικα τιμολογιο και αυτο ειναι το λογικο αφου για να το παρεις χωρις φπα πρεπει να κοπει τιμολογιο. Οποιος εχει να μου στειλει με pm το resco keyboard , sktools ,skmenu και αλλα τετοια προγραμματακια θα ειναι καλοδεχουμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Οποιος εχει να μου στειλει με pm το resco keyboard , sktools ,skmenu και αλλα τετοια προγραμματακια θα ειναι καλοδεχουμενα. Sto ipmart-forum.com tha ta breis ola kai alla polla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Σκοπεύω να πάω σε κανά μήνα USA. Τι μου προτείνετε? Να πάρω το 360 από εκεί ή να πάρω από ελληνικό μαγαζί την έκδοση με το 1G μνήμη? (Εννοώ εγγύηση, τιμή κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 H μνήμη, καλή δε λέω. αλλα τι 500 τι 2000. αν δε θές να το μπουκώσεις με video και ταινίες, είναι περιττή. Εξάλλου μια καρτούλα SD είναι πλέον πάμφθηνη. Για το φορτιστή εσύ ξέρεις. αν σου είναι χρήσιμος. πρωσοπικά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου ακόμα. Μόνο και μόνοι απο τα πειράματα που κάνω, το συνδέω τόσο συχνά στην usb που είναι πάντα φορτισμένο. Δε ξέρω κατα πόσο θα μου φανεί χρήσιμος στο μέλλον, τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο βαθμό ωστε να είναι επιχείρημα αγοράς. Με όσα είπα παραπάνω, αγοράζεις την Ελληνική έκδοση. Εγώ παρόλα αυτά επέλεξα την αγγλική, γιατί απλά ήθελά αγγλικά windows. τίποτα άλλο. ούτε μνήμη ούτε φορτιστές. είμαι advanced user στους υπολογιστές, και σε ελληνικά windows δε ξέρω τι μου γίνεται. νιώθω εντελώς ανάπηρος. η διαφορά με σένα είναι η εγγύηση. λογικά εκτός ΕΕ δε θα έχεις. Επίσης κοίτα, ψάξε ρώτα, αν φορτίζει με 220volt ή με 110. Η συσκευή δέχεται 5volt άρα κοίτα αν ο αμερικάνικος φορτιστής, βγάζει την ίδια τάση. Κατα 99% το ίδιο θα είναι. αλλα αν πέσεις σαυτό το 1% κάηκες.. Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ...σε ελληνικά windows δε ξέρω τι μου γίνεται. νιώθω εντελώς ανάπηρος... Αυτό είναι και για μένα το βασικότερο πρόβλημα...δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τα ελληνικά στα windows... :blink: Επίσης...P560 με ελληνικά windows...υπάρχει δυνατότητα να "γυρίσει" σε αγγλικά...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Γιατι στο site οτι ΑΦΜ και να βαλεις το δεχετε, δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοώ. Οσον αφορα το φπα παρολο που δεν ειχα τσεκαρει το κουτακι που λεει να τσεκαρεις αν θελεις τιμολογιο μου εστειλαν κανονικα τιμολογιο και αυτο ειναι το λογικο αφου για να το παρεις χωρις φπα πρεπει να κοπει τιμολογιο. ...σχετικα με το pdaplaza...ενα ερωτημα με λιγα λογια :p... ...γινεται να κοψεις το τιμολογιο με ανυπαρκτα στοιχεια ΑΦΜ, με σκοπο να γλυτωσεις το ΦΠΑ;;; :lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis55 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Συγνωμη ρε παιδια αλλα αν θελετε Αγγλικα windows γιατι δεν το παραγγελνετε κατευθειαν απο pdaplaza που και μηχανημα με περισσοτερη μνηνη θα παρετε και φορτιστη σπιτιου και σε καλυτερη τιμη απο εδω δηλαδη 377 ευρω με κουριερ και φπα κανονικα και σε 30 ωρες ειναι σπιτι σου ενω εδω απο οτι ειδα η καλυτερη τιμη ειναι κοντα στα 400 ευρω. Οσο για την αξιοπιστια του pdaplaza νομιζω πως πλεον δεν τιθεται τετοιο θεμα καθως ειμαστε παρα πολλοι εδω που εχω παρει χωρις κανενα απολυτως προβλημα ενω η εγγυηση εντος Ε.Ε σε καλυπτει απο οπου κι αν το παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Προγράμματα για mobile ppc wm6 δοκιμασμένα στο MIO P560 μου. Όποιος τα θέλει να του στείλω με Pm με τo link από rapidshare (16MB) core player 1.04 magic button resco keyboard rexco explorer 2007 v6.17 Sktools v3.1.8 SPB pocket plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 toxoths1 και UltiMo, ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Προγράμματα για mobile ppc wm6 δοκιμασμένα στο MIO P560 μου. Όποιος τα θέλει να του στείλω με Pm με τo link από rapidshare (16MB) core player 1.04 magic button resco keyboard rexco explorer 2007 v6.17 Sktools v3.1.8 SPB pocket plus Τα περιμενω. Ευχαριστω Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Αυτό είναι και για μένα το βασικότερο πρόβλημα...δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τα ελληνικά στα windows... :blink: Επίσης...P560 με ελληνικά windows...υπάρχει δυνατότητα να "γυρίσει" σε αγγλικά...??? Ολα γινονται. Οπως και απο αγγλικα σε ελληνικα. (περιμενουμε την Full εκδοση του Greek Language Support για Win Mob 6.0) Αλλα αφου θες αγγλικα win γιατι δε κοιτας απο pdaplaza. Και φθηνοτερα θα το παρεις (απο παντου) και θα σου μεινουν τα 2GB μνημη. Πιστευω οτι δε θελει και πολυ σκεψη αν εχεις αποφασισει να παρεις το P560. Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 thanx προς όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Για τον φίλο που ανεφερε αν δώσεις μπλόφα ΦΠΑ Ιδου το τσεκάρισμα που γίνεται http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/lang.do?fromWhichPage=vieshome&selectedLanguage=EL Αυτα Ολοι φακελωμένοι ημαστε ...σχετικα με το pdaplaza...ενα ερωτημα με λιγα λογια :p... ...γινεται να κοψεις το τιμολογιο με ανυπαρκτα στοιχεια ΑΦΜ, με σκοπο να γλυτωσεις το ΦΠΑ;;; :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Για τον φίλο που ανεφερε αν δώσεις μπλόφα ΦΠΑ Ιδου το τσεκάρισμα που γίνεται http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/lang.do?fromWhichPage=vieshome&selectedLanguage=EL Αυτα Ολοι φακελωμένοι ημαστε OK....δεν διαφωνω...πλην ομως απο οτι εγραψε ενας φιλος...η εταιρεια δεν κανει επαληθευση...αλλα ακομα και αν κανει...βαζεις καποιο ΑΦΜ που απλα δεν ειναι δικο σου ... ας πουμε των Mac Donallds......:lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 OK....δεν διαφωνω...πλην ομως απο οτι εγραψε ενας φιλος...η εταιρεια δεν κανει επαληθευση...αλλα ακομα και αν κανει...βαζεις καποιο ΑΦΜ που απλα δεν ειναι δικο σου ... ας πουμε των Mac Donallds......:lol::lol::lol: Αν ηταν ολα ετσι ευκολα, ολοι θα το εκαναν ετσι. Εκτος απο ΑΦΜ δινεις Ονομα, Διευθυνση, Τηλεφωνο. Αν δωσεις των Mac Donallds, το Mio θα παει στα Mac Donallds. Δε ξερω αν γινομαι κατανοητος.:fool: Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Αν ηταν ολα ετσι ευκολα, ολοι θα το εκαναν ετσι. ...δυστυχως δεν ειναι ετσι.... ...εκτος αυτου...στην παραγγελια διαχωριζει Shipping details με Invoice details....:p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Λοιπόν σήμερα πήρα τηλέφωνο έναν γνωστό μου στην ΜΙΟ στην Ελλάδα για να αγοράσω το π560 από αυτόν και μου είπε ότι το το π560 & π360 δεν τα έχει ακόμα εισάγει στην Ελλάδα η εταιρεία και ότι όλα αυτά είναι εισαγωγές από τα ίδια τα μαγαζιά που τα πουλάνε (με ότι αυτό συνεπάγεται???) οπότε πρέπει να περιμένω κανένα μήνα ακόμα για να μου το φέρει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Λοιπόν σήμερα πήρα τηλέφωνο έναν γνωστό μου στην ΜΙΟ στην Ελλάδα για να αγοράσω το π560 από αυτόν και μου είπε ότι το το π560 & π360 δεν τα έχει ακόμα εισάγει στην Ελλάδα η εταιρεία και ότι όλα αυτά είναι εισαγωγές από τα ίδια τα μαγαζιά που τα πουλάνε (με ότι αυτό συνεπάγεται???) οπότε πρέπει να περιμένω κανένα μήνα ακόμα για να μου το φέρει!!!! Δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα απ' οπου κι αν το αγορασεις, οποτε και αν το αγορασεις. Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Λοιπόν σήμερα πήρα τηλέφωνο έναν γνωστό μου στην ΜΙΟ στην Ελλάδα για να αγοράσω το π560 από αυτόν και μου είπε ότι το το π560 & π360 δεν τα έχει ακόμα εισάγει στην Ελλάδα η εταιρεία και ότι όλα αυτά είναι εισαγωγές από τα ίδια τα μαγαζιά που τα πουλάνε (με ότι αυτό συνεπάγεται???) οπότε πρέπει να περιμένω κανένα μήνα ακόμα για να μου το φέρει!!!! Μέσα στο σφραγισμένο κουτί μου υπήρχαν Ελληνικά φυλλάδια της zegetron (Η επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία), χαρτί διετούς εγγύησης από τη zegetron και η γνωστή προσφορά οδικής βοήθειας της ΕΛΠΑ που έχει συνάψει συνεργασία με την εδώ ελληνική αντιπροσωπεία της zegetron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Τα περιμενω. Ευχαριστω σου ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Από το pda4u. Άμεσα διαθέσιμο και 394 ευρώ. Σημερα το pda4u το εχει 389 ευρω Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts