Jump to content

Απορία σχετικά με τα PMs

Hyde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και όχι.

Αλλιώς δε θα λεγόντουσαν Personal Messages.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Ισως αν εψαχνε καποιος κατευθειαν στη βαση δεδομενων να εβρισκε κατι... αλλα δεν το κοβω να συμβαινει στο myphone! :O

Ισως αν εψαχνε καποιος κατευθειαν στη βαση δεδομενων να εβρισκε κατι... αλλα δεν το κοβω να συμβαινει στο myphone! :O

Χωρις να εχω ασχοληθει λογικα οπως λεει και ο fabo γινεται αμα καποιος ψαξει τα archives στους φακελους του server του site!

Απ' ευθυας απο το administration panel δεν γινεται απ' οσο ξερω!

Το θεωρω απιθανο να συμβαινει κατι τετοιο στο myphone.. O admin και οι mods εχουν πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν!

Εννοώ οι moderators, administrators. Γενικά τα "στελέχη" του myphone

μπορούν....

τώρα αν το κάνουν ή βαριούνται δεν ξέρω:rolleyes:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Μόνο ο administrator MsK[/member] μπορεί να το κάνει αυτό. Κανείς άλλος από εμάς δεν έχει τα δικαιώματα (privileges).

Δε νομίζω να κάθεται να σχολείται με το θέμα. Σκεφθείτε να κάθεται κάθε μέρα 3-4 ώρες να διαβάζει Pms. :lol:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Μόνο ο administrator MsK[/member] μπορεί να το κάνει αυτό. Κανείς άλλος από εμάς δεν έχει τα δικαιώματα (privileges).

Δε νομίζω να κάθεται να σχολείται με το θέμα. Σκεφθείτε να κάθεται κάθε μέρα 3-4 ώρες να διαβάζει Pms. :lol:

Εδώ δε διαβάζει τα δικά του, θα διαβάζει των άλλων; :rotfl:

Μου δημιουργήθηκε πριν λίγο η απορία αν τα άτομα του myphone μπορούν να διαβάσουν τα PM's των μελών

Και για να σου απαντήσω τεκμηριωμένα, τα προσωπικά μηνύματα είναι απλό κείμενο (plain text). Αποθηκεύονται μαζί με όλα τα άλλα δεδομένα στον MySQL Server (κοινώς βάση δεδομένων). Στην ίδια βάση αποθηκεύονται τα δημόσια μηνύματα, οι λογαριασμοί του κάθε χρήστη, οι λέξεις κλειδιά των θεμάτων, οι online χρήστες και γενικότερα οτιδήποτε απαρτίζει τις σελίδες του myphone.gr, εκτός από το μεγαλύτερο ποσοστό των εικόνων. Κάθε φορά που κάποιος διαβάζει ένα προσωπικό μήνυμα, καλείται από τη βάση η πληροφορία που αντιστοιχεί στο μοναδικό του ID (αριθμό). Έτσι παρουσιάζεται στην οθόνη του μορφοποιημένο, ως μήνυμα.

Πρόσβαση στη βάση δεδομένων αυτή, για ευνόητους λόγους, έχει μόνο ο διαχειριστής του server, στον οποίο φιλοξενούται οι σελίδες του myphone.gr. Αυτός πρακτικά είμαι εγώ. Η βάση συντηρείται, προστατεύεται, ανανεώνεται, διορθώνεται, βελτιστοποιείται, αλλάζει. Κάποιος πρέπει προφανώς να αναλάβει όλες αυτές τις εργασίες. Πρακτικά λοιπόν, έχω τη δυνατότητα πρόσβασης και στα προσωπικά μηνύματα, όπως και στα δημόσια, όπως και σε οτιδήποτε άλλο έχει εισαχθεί σε αυτή τη βάση. Αν διαβάζεις τις προδιαγραφές του vBulletin ή αν βρεις το σχήμα της «βάσης» του, θα διαπιστώσεις ότι όλες οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε αυτήν, χωρίς κωδικοποίηση, ως απλό κείμενο. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο κωδικός πρόσβασης του κάθε χρήση για τον οποίο χρησιμοποιείται ειδική κωδικοποίηση. Έτσι, ακόμη και εγώ δεν μπορώ να τον ανακτήσω (αλλά ούτε και το ίδιο το σύστημα, που απλά επιβεβαιώνει ότι είναι σωστός όταν εισαχθεί) και για αυτό σε περίπτωση απώλειάς του εκδίδεται νέος.

Συνοψίζοντας, όχι τα «άτομα» του myphone.gr δεν έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν τα προσωπικά μηνύματα των μελών. Τη δυνατότητα αυτή την έχουν μόνο όσοι έχουν πρόσβαση και στο MySQL server και αυτή τη δυνατότητα, την έχω μόνο εγώ για τους λόγους που προανέφερα. Και όχι, δεν διαβάζω τα προσωπικά μηνύματα των μελών. Ακόμη και σε περιπτώσεις που οι όροι χρήσης παραβιαστούν σε αυτά, θα πρέπει το μέλος που έχει θιχτεί να κάνει forward τα μηνύματά του προς εμένα, ώστε να τα διαβάσω...

Το ίδιο ισχυεί και για όλες τις υλοποιήσεις του vBulletin, αλλά και των περισσότερων εφαρμογών για forums και sites με βάση δεδομένων και γενικότερα όλων των υπολογιστικών συστημάτων (π.χ. παρόχων υπηρεσιών Internet, κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας) σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, εγώ, γιατί έχω την αίσθηση ότι έχει απαντηθεί ξανά αυτό το ερώτημα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Paides kalhmera,

3erei kapoios ti xreiazetai gia na vlepw/vazw aggelies?

thanks

Να διαβασεις αυτο :) :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

Το buy & sell ειναι μια επιπλεον δυνατοτητα για τα μονιμα

και ενεργα μελη του myphone .

To myphone δεν ειναι σελιδα αποκλειστικα για αγγελιες .

Υπαρχουν αναλογες σελιδες για αυτην την δουλεια...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish