Petros the Great Δημοσιεύτηκε June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2007 Το πρόβλημα έχει να κάνει με ένα laptop HP. Ο συγκεκριμένος υπολογιστής άνοιξε τελευταία φορά πριν από 20 μέρες περίπου και όλα ήταν ΟΚ. Σήμερα που δοκίμασα να τον εκκινήσω, μόλις πάει να φορτώσει τα ΧΡ, μου πετάει τη μαύρη οθόνη που ζητάει να επιλέξω ασφαλή λειτουργία, κανονική λειτουργία, λειτουργία με επιλογές κλπ. Ό,τι και να επιλέξω όμως, ενώ πάει να φορτώσει, ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα :worry: Τι μπορεί να συμβαίνει; το γλυτώνω το φορμάτ; παίζει να χτύπησε ο δίσκος; :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα. Αφού δε μπορείς να bootάρεις στο λειτουργικό θα χρησιμοποιήσεις κάποιο boot cd με διαγνωστικά (πχ το Hiren's boot CD) και θα testάρεις τη μνήμη και το δίσκο. Επίσης κοίταξε καλού-κακού μήπως ανεβάζει θερμοκρασία η CPU ή η GPU (από το BIOS). Αν όλα μοιάζουν OK δοκίμασε repair installation στα Windows. Αν και πάλι δε γίνει τίποτα, πάρε Backup τα αρχεία σου και κάνε format... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα. Αφού δε μπορείς να bootάρεις στο λειτουργικό θα χρησιμοποιήσεις κάποιο boot cd με διαγνωστικά (πχ το Hiren's boot CD) και θα testάρεις τη μνήμη και το δίσκο. Επίσης κοίταξε καλού-κακού μήπως ανεβάζει θερμοκρασία η CPU ή η GPU (από το BIOS). Αν όλα μοιάζουν OK δοκίμασε repair installation στα Windows. Αν και πάλι δε γίνει τίποτα, πάρε Backup τα αρχεία σου και κάνε format... Cd με διαγνωστικά που είπες δεν έχω... Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το cd αποκατάστασης αλλά μου έβγαλε το μήνυμα ότι θα διαγραφούν όλα τα περιεχόμενα του δίσκου και σταμάτησα. Αυτό το Hiren's boot CD το βρίσκω σε κατάστημα όπως το Πλαίσιο π.χ.; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Cd με διαγνωστικά που είπες δεν έχω... Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το cd αποκατάστασης αλλά μου έβγαλε το μήνυμα ότι θα διαγραφούν όλα τα περιεχόμενα του δίσκου και σταμάτησα. Αυτό το Hiren's boot CD το βρίσκω σε κατάστημα όπως το Πλαίσιο π.χ.; Όχι, το κατεβάζεις από p2p (torrent, emule κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Όχι, το κατεβάζεις από p2p (torrent, emule κλπ). Βρήκα κάτι σε Hirens boot cd, το κατέβασα, το έτρεξα και απλά ξεκίνησε ο υπολογιστής σε dos mode. Διαγνωστικά δεν βρήκα :O Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρχεία που κανονικά βρίσκονται στο c, μέσα από το dos τα έβλεπα στα d! Μάλλον θα κάνω να format... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantin77 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Λυπάμαι να σου ΄πω ότι το ιδιο φαινόμενο σε μένα πριν 2 μήνες ηταν χτυπημα του δίσκου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts