Jump to content

Σταθερή και ADSL από την Vodafone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τη σταθερη να προτιματε το Ericsson Voicebox G30 γιατι εκτος απο τον καλυτερο ηχο και την εξωτερική κεραια εχει και ενσωματωμενη μπαταρια που ειναι απαραιτητη για την αδιαλειπτη λειτουργια του σταθερου. Διαφορετικα σε περιπτωση διακοπης ρευματος δεν υπαρχει σταθερο!

TIP: Φροντιστε η αποσταση του Voicebox οποιο και αν ειναι, να ειναι οσο μεγαλυτερη γινεται απο τη βαση του DECT ασυρματου γιατι παρεμβαλλονται μεταξυ τους και υπαρχουν πολλες διακοπες στον ηχο!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παρτε ολοι jablotron

δωρεαν βγαινει πλεον για λιγες μερες και θα σας γλυτωσει και απο πολλα

Aν κανω σύνδεση μέχρι το τέλος της βδομάδας το παίρνω δωρεάν απο vodafone shop ;

Αν όχι απο που αλλου μπορω να το βρω ;

Διαβάζω αρκετά παράπονα για την σταθερή της vodafone.

Επειδή δεν γνωρίζω κάποιον που έχει vodafone για το σπίτι, και με ενδιαφέρει το double play plus, μπορεί κάποιος να αναφέρει τι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν στη σταθερή της?

Δηλ.. διακοπές? μη-καθαρός ήχος?

Φίλε μου εγώ το έχω από τον Οκτ 2007, έχω ΄πολύ καλή κάλυψη στο σπίτι και δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα...δηλαδή, έχει κλείσει η γραμμή ξαφνικά 3-4 φορές, έχει ξε-οριστεί η ζώνη μου 2 φορές (τη μια φορά μάλιστα ήταν Παρασκευή απόγευμα και περίμενα μέχρι Δευτέρα για να ξαναέχω δωρεάν κλήσεις και εισερχόμενες στο σταθερό μου) και όντως έχουν υπάρξει θέματα ποιότητας φωνής σε 4-5 περιπτώσεις....

όλα αυτά όμως σαν σύνολο στους 8 μήνες που το έχω, δεν τα θεωρώ σημαντικά γιατί 1) και με τον ΟΤΕ η isdn είχε κοπεί ανεξήγητα 3 φορές σε 1,5 χρόνο, τη μία φορά με είχαν αφήσει 1,5 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο, και 2) το σταθερό δεν έχει πιά πρωτεύουσα σημασία, είναι μόνο για να μιλάμε με σταθερά και πολύ ώρα, έτσι και αλλιώς υπάρχουν 3-4 κινητά στο σπίτι, οπότε πάντα υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας...

παρτε ολοι jablotron

δωρεαν βγαινει πλεον για λιγες μερες και θα σας γλυτωσει και απο πολλα

ναι αλλα δεν ισχυει για το απλο σταθερα 500, υποψην.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

καλησπερα ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο (απο καλυψη-σημα)

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res312.jpg http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res311.jpg

Το εχει κανεις το "Home Phone"

τα υπερ ειναι σιγουρα

Οθόνη , λήψης αποστολής SMS , Ανοικτή συνομιλία, Μπαταρία NiMH, 1000mAh

και για δωρεαν καλυτερα απο το sagem (Χαρακτηριστικα) αλλα απο σημα ?

καλησπερα ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο (απο καλυψη-σημα)

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res312.jpg http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res311.jpg

Το εχει κανεις το "Home Phone"

τα υπερ ειναι σιγουρα

Οθόνη , λήψης αποστολής SMS , Ανοικτή συνομιλία, Μπαταρία NiMH, 1000mAh

και για δωρεαν καλυτερα απο το sagem (Χαρακτηριστικα) αλλα απο σημα ?

Σημαντικες διαφορες η οθονη και η μπαταρια. Με το home phone δε μενεις απο τηλεφωνο σε διακοπη ρευματος. Αν παλι η περιοχη σου ειναι προβληματικη απο σημα προτιμησε το Ericsson με εξωτερικη κεραια και μπαταρια!

Χτύπησα χτεs το απόγευμα σε double play plus με 17,5 ευρω τον μήνα , + 2,40 ευρω φόρο κινητης τον μηνα .

Πληρωσα μόνο για το Fritzbox adsl fon 7140 ,57 euro , σημειωτέον ότι το είδα στα mediamarkt 170 euro .

Μαζί προσφορά και το jablotron μοντεμ - τηλεφωνο σταθερου τύπου

δωρεάν προσφορά μόνο για αυτές τις μέρες από 50 ευρώ που εχει επιδοτούμενο , το οποιο και ειναι αψογο .

Εβαλα μέσα την sim card του κινητου μου Wind και έπαιξε αμέσως . Συνέδεσα στην αναλογική έξοδο που έχει 1 ασύρματο αναλογικό και έπαιξε και αυτο . Μόλις σήμερα το πρωι μου συνέδεσαν και το νουμερο της Vodafone , πολύ καλή ποιότητα ακουστικής , με μέτριο σήμα από την κεραία .

Η προσφορά ειναι πολύ καλή , περιμένω και την σύνδεση στο adsl 24mb full llu περίπου σε 1 μήνα .

Σημαντικες διαφορες η οθονη και η μπαταρια. Με το home phone δε μενεις απο τηλεφωνο σε διακοπη ρευματος. Αν παλι η περιοχη σου ειναι προβληματικη απο σημα προτιμησε το Ericsson με εξωτερικη κεραια και μπαταρια!

εγω σε διακοπες ρευματος βάζω την κάρτα σε ενα κινητο

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Για το ericsson ξερω σιγουρα οτι εχει καλυτερο σημα !!

Αλλα το ''home phone"jablotron ειναι καλυτερο απο το sagem ΣΕ ΣΗΜΑ - καλυψη !

Θελω να δραφτω απο το adsl του ΟΤΕ κ να βαλω vodafone,αλλα να πληρωνω κανονικα παγιο στον ΟΤΕ.Για παραδειγμα το πακετο adsl X24 (Shared).Ποια η διαφορα μεταξυ ταχυτητας vodafone adsl ταχυτητα μεσω δικτυου ΟΤΕ?Εγω ποιο απο τα 2 θα εχω δηλ?

Θελω να δραφτω απο το adsl του ΟΤΕ κ να βαλω vodafone,αλλα να πληρωνω κανονικα παγιο στον ΟΤΕ.Για παραδειγμα το πακετο adsl X24 (Shared).Ποια η διαφορα μεταξυ ταχυτητας vodafone adsl ταχυτητα μεσω δικτυου ΟΤΕ?Εγω ποιο απο τα 2 θα εχω δηλ?

Aν έχεις κάλυψη από τη Vodafone στη περιοχή σου αλλά θέλεις να κρατήσεις τη τηλεφωνία του ΟΤΕ, τότε μιλάμε για shared LLU. θα έχεις τη ταχύτητα της vodafone, δηλ. 24Mbit.

Ειμαι Θεσ.νικη αυτη τη στιγμη αλλα σπουδαζω Αθηνα,μπορω να κανω αιτηση απο καταστημα Θεσ/νικης?

Λογικά ναι. Αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση και από το 13830.

Καλησπερα! σκεφτομαι να βαλω κι εγω double play λογω του -50% αλλα εχω κάποιες απορίες:

1)Ποια η διαφορά ανάμεσα στο sagem και το erricson voice box (εκτός απο τα 60 ευρω :)?

2)μπορώ να έχω συναγερμό και fax με τη vodafone?

3)Αν to adsl συνδεθεί μετά απο 1-2 μήνες η προσφορα θα ισχυει απο τότε ή ουσιαστικα αυτοί οι μήνες χωρις το adsl θα είναι χαμένοι?

ευχαριστω!

Καλησπερα! σκεφτομαι να βαλω κι εγω double play λογω του -50% αλλα εχω κάποιες απορίες:

1)Ποια η διαφορά ανάμεσα στο sagem και το erricson voice box (εκτός απο τα 60 ευρω :)?

2)μπορώ να έχω συναγερμό και fax με τη vodafone?

3)Αν to adsl συνδεθεί μετά απο 1-2 μήνες η προσφορα θα ισχυει απο τότε ή ουσιαστικα αυτοί οι μήνες χωρις το adsl θα είναι χαμένοι?

ευχαριστω!

1. To Ericsson είναι ποιοτικά πολύ καλύτερο, έχει μπαταρία και μπορείς να βάλεις εξωτερική κεραία.

2. Όχι

3. Η προσφορά ισχύει από τη μέρα σύνδεσης της DSL.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙ ΒΟΔΑΦΟΝ Κ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΤΟΥΣ .

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ι DSL MΟΥ ΑΠΟ ΗΟL ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΜΗΝΩΝ :lol:

ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΛΟΥΙΣ . ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΤΑΝ Κ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΣΟ 8Α ΚΑΝΕ.. 2008 ΕΙΜΑΣΤΕ Κ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΡΑΜΜΗΣ !!! ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ :wacko:

Στο jablotron μοντεμ της vodafone μπορω να συνδέσω και το ασυρματο που ηδη εχω ή πρέπει να πάρω οπωσδηποτε voice box? Τουλάχιsτον να πληρώσω το ασυρματο router και να γλιτωσω το voice box

kalispera pigame me tin kopela mu prohtes stin vodafone gia na vali to double play,entometaxi ehi edo k 6 mines sta8eri tis vodafone,epidi omos prokitene na metakomisi se 1 mina zitise na kani k metafora gramis k tis leei oti den ginetene,anyway feugoume apo to katastima auto,pigenoume sto kedriko k i proistamenos tis leei oti ginete k eki pou ihame arhisi na siblironoume ta stihia k ta loipa erhete kapios alos ipalilos k tis leei kati ,k molis feugi mas leei oti den ehi alla paketa adsl k menoume mlks,giati den to ipe apo tin arhi ti mas pedeue tosi ora k ektos autou ti ine ta paketa adsl koulouria?den xero omos ta katastimata tis vodafone sto volo ehoun sovaro provlima axiopistias k genika osoi douleuoun se auta,milao pada gia volo ala xeri o enas ipalilos ala o alos,k to korifeo pou mas leei elate apo deutera ola 8a ginoun,ne ala to -50%,pou pai mia farsa tis agoras itan malon,etsi xero k ego,anagastika k mi 8a pai apo deutera k se kanena trimino 8a ehi k sindesi adsl simfona me ta legomena tis mia ipalilou min sas po k tis alis.auta me sevasmo pada pros tin eteria

Υπάρχει κάποιο νούμερο που καλεί κάποιος για να ενημερωθεί για το υπόλοιπο των 1000 λεπτών προς σταθερά και 200΄ προς vodafone?

Υπάρχει κάποιο νούμερο που καλεί κάποιος για να ενημερωθεί για το υπόλοιπο των 1000 λεπτών προς σταθερά και 200΄ προς vodafone?

Έχει αυτόματη γραμμή ενημέρωσης στο 1284.

London for ever

Mεχρι και αυριο τριτη πηρε παραταση η προσφορα -50%

• 3 weeks later...

Θα ξαναυπάρξει προσφορά όπως αυτή με το 50% τώρα τον Ιούνιο? Αν όχι, θα καταργήσουν αυτό το όριο των 1000' σε κλήσεις/μήνα?

Γιατί θέλω να βάλω double play μέσα στον Ιούνιο..

Παιδιά, καλησπέρα, επειδή δεν ήξερα που αλλόυ να ρωτήσω, θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν η vodafone, δίνει κλειδωμένες σσυσκευές και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?¨Εχω επιδότηση συσκευής απο λογαριασμό του πατέρα μου και σκέφτομαι να την αξιοποιήσω, αλλά δεν μουάρέσει ούτε το λογότυπο της vodafone το κινητό επάνω, ούτε αυτο το κλέιδωμα.!!

Αν ξέρει κάποιος και με ενημερώσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά, καλησπέρα, επειδή δεν ήξερα που αλλόυ να ρωτήσω, θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν η vodafone, δίνει κλειδωμένες σσυσκευές και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?¨Εχω επιδότηση συσκευής απο λογαριασμό του πατέρα μου και σκέφτομαι να την αξιοποιήσω, αλλά δεν μουάρέσει ούτε το λογότυπο της vodafone το κινητό επάνω, ούτε αυτο το κλέιδωμα.!!

Αν ξέρει κάποιος και με ενημερώσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κλειδωμένες συσκευές δίνουν πλέον μόνο στο εξωτερικό. Κλειδωμενες είναι αυτές που δεν σου επιτρέπει να βάλεις κάρτα sim άλλης εταιρείας.

Αν εννοείς το VF Live!, τότε με λίγη βοήθεια μέσα από το forum, θα το βγάλεις, αλλά θα χάσεις την εγγύηση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...