Jump to content

Σταθερή και ADSL από την Vodafone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκεί που το άκουσες δεν σου έδωσαν και τις απαντήσεις στα δύο αυτά ερωτήματα; :whistle:

To είπε ο χρήστης bored01 στο θέμα της κάλυψης 3g νομίζω, και προφανώς για να ξαναρωτάω δεν πήρα απαντήσεις μιας και τα μηνύματά μου σβήστηκαν (μάλλον κάποιος mod)

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To είπε ο χρήστης bored01 στο θέμα της κάλυψης 3g νομίζω, και προφανώς για να ξαναρωτάω δεν πήρα απαντήσεις μιας και τα μηνύματά μου σβήστηκαν (μάλλον κάποιος mod)

Τώρα που το λες, όντως τα μηνύματα σβήστηκαν...

Σου είχα απαντήσει εκεί.

Οι απαντήσεις είναι:

1. Όχι (βλέπεις αν υπάρχει κάλυψη LLU ή ΑΡΥΣ, αλλά όχι αν το LLU είναι της Vodafone ή της HOL).

2. Αυτή τη στιγμη όχι (δεν ξέρουμε για το μέλλον).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα που το λες, όντως τα μηνύματα σβήστηκαν...

Σου είχα απαντήσει εκεί.

Οι απαντήσεις είναι:

1. Όχι (βλέπεις αν υπάρχει κάλυψη LLU ή ΑΡΥΣ, αλλά όχι αν το LLU είναι της Vodafone ή της HOL).

2. Αυτή τη στιγμη όχι (δεν ξέρουμε για το μέλλον).

Χμ, κρίμα.. η wind απ οτι διάβαζα στο αντίστοιχο thread θα παρέχει double play μέσω της τελλάς στα μέσα του μήνα, και απ'ότι λένε θα είναι full llu, οχι shared.

Χμ, κρίμα.. η wind απ οτι διάβαζα στο αντίστοιχο thread θα παρέχει double play μέσω της τελλάς στα μέσα του μήνα, και απ'ότι λένε θα είναι full llu, οχι shared.

Και οι δύο παρέχουν και full LLU και shared LLU.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Μακρυά από την σταθερή τηλεφωνία της Vodafone! Χθες μου ήρθε ο λογαριασμός του προηγούμενου μήνα και με έχουν χρεώσει για κλήσεις προς σταθερά, κάτι το οποίο δεν έπρεπε να είχε γίνει! Υποτίθεται ότι έχεις 500 λεπτά χρόνο για σταθερά τηλέφωνα. Εγώ μίλησα μόλις 160 λεπτά κι έχω χρεωθεί για κλήσεις προς σταθερά περίπου 67 ευρώ! Αίσχος!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακρυά από την σταθερή τηλεφωνία της Vodafone! Χθες μου ήρθε ο λογαριασμός του προηγούμενου μήνα και με έχουν χρεώσει για κλήσεις προς σταθερά, κάτι το οποίο δεν έπρεπε να είχε γίνει! Υποτίθεται ότι έχεις 500 λεπτά χρόνο για σταθερά τηλέφωνα. Εγώ μίλησα μόλις 160 λεπτά κι έχω χρεωθεί για κλήσεις προς σταθερά περίπου 67 ευρώ! Αίσχος!

Και πάλι, δεν είναι λογικό να σε έχουν χρεώσει 67€ για 3 περίπου ώρες προς σταθερά. Προφανώς κάποιο λάθος έγινε.

Δεν απευθύνθηκες σε κάποιο κατάστημα vodafone ή στο cc?

Γιατι κατευθειαν το εχουμε καραμελα στο στομα μας "μακρια απο εκει'' "μακρια απο το αλλο" :mad:

Καταρχην αν ειναι λαθος τους θα αφαιρεθει το ποσο ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ το αφαιρεσουν ΤΟΤΕ ΠΕΣ :Μακρυά από την σταθερή τηλεφωνία της Vodafone!

Και φανταζομαι το λογο ! μηπως πρωτου κανεις της σταθερες κλησεις σε ειχε εκτος ζωνης ?? ΓΙΑ ΠΕΣ ?

1-το εχεις σε κινητο , η σε σταθερο-ασυρματο ?

2-πηρες τηλεφωνω στο τμημα εξυπηρετησεις πελατων (η σε καποιο καταστημα)?

3-ποτε το ενεργοποιησες (μηπως ειναι ο πρωτος λογαριασμος

αλλα και παλι κατι δεν λες σωστα οπως λεει και ο @nucleogenesis , γιατι ακομα και αν μιλησες μονο 160 λεπτα και ολα αμα ηταν εκτος ζωνης παει 160 λεπτα Χ 0,16 € το λεπτο (εκτος ζωνης) = 25,6 €

Οταν ακουμε πριν την κληση "Κληση εκτος ζώνης" κατι σημαινει αυτο. Και παλι αν δεν ακουγεται το μηνυμα και υπαρχουν χρεωσεις σαφως και δεν θα τις πληρωσεις. Οταν υπογραφεις μια συμβαση αυτη εχει καποιους ορους.

Το μήνυμα για κλήσεις εκτός ζώνης δεν το άκουσα ποτέ! Και φυσικά απευθύνθηκα τόσο σε καταστήματα Vodafone όσο και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για το πρόβλημα μου. Μου είπαν ότι θα κάνουν έλεγχο για κακή κάλυψη δικτύου και για κλήσεις εκτός ζώνης. Είδωμεν!

Όσο για το φίλο makis thess δεν είναι ο πρώτος λογαριασμός. Την υπηρεσία την έχω σε σταθερό-ασύρματο από το Δεκέμβριο. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Όλες οι κλήσεις του προηγούμενου μήνα γίναν από τον ίδιο χώρο - δωμάτιο. Για κάποιες κλήσεις χρεώθηκα (κάτι το οποίο δεν έπρεπε να είχε γίνει), για κάποιες άλλες όχι. Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα 67 Ευρώ είναι για τα σταθερά ή και για άλλες χρέώσεις ? π.χ. Πάγια ή κινητά?

το προβλημα πρεπει να ειναι καθαρα απο εκει (εκτος ζωνης)

μπορει να ταλαιπωρηθεις λιγο αλλα θα αφαιρεθει

αλλα παλι 160 λεπτα δεν κανουν λογαριασμο 67€ ''βγαινουν'' 20€ παραπανω !

Αναρωτιέμαι.. γιατί δεν κάνει καμια συνεργασία για double play με τη forthnet?

Ευκαιρία είναι, τώρα με το iPhone, γιατι θα έχει και τα hotspots της forthnet (που δεν είναι και λίγα) για ασύρματο internet στο iPhone...

και γιατι να κανει συμφωνια με καποιατριτη και να μη δωσει με το καιρο δικο της χαλκο και ιδιοκτητο ? αφου ΕΙΝΑΙ ο Τιτανας αυτη τη στιγμη και ο αρχηγος...

(λεω εγω τωρα....)

:whistle: :whistle: :whistle:

:X

και γιατι να κανει συμφωνια με καποιατριτη και να μη δωσει με το καιρο δικο της χαλκο και ιδιοκτητο ? αφου ΕΙΝΑΙ ο Τιτανας αυτη τη στιγμη και ο αρχηγος...

(λεω εγω τωρα....)

:whistle: :whistle: :whistle:

μα δεν εχει hotspots... στην αμερικη/αγγλια ο λόγος που δίνουν τα προγράμματα internet είναι και γιατι εχουν προσβαση εκτος απο edge και σε πολλά hotspots. Στην Ελλαδα απ οσο ξερω η forthnet εχει πολλά.

Ευκαιρία είναι, τώρα με το iPhone, γιατι θα έχει και τα hotspots της forthnet (που δεν είναι και λίγα) για ασύρματο internet στο iPhone...

Εχει τα hotspots της OTENET.

1. H Vodafone ουσιαστικά έχει ήδη εγκαταλείψει τη συνεργασία με τη HOL, και προχωράει με δικό της δίκτυο.

2. Όσον αφορά τα hotspots, σε ένα 3G iPhone θα είναι ψιλοπεριττά, αλλά εν πάσει περιπτώσει, αν θέλει μπορεί να κάνει συμφωνία μόνο για τα hotspots.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. H Vodafone ουσιαστικά έχει ήδη εγκαταλείψει τη συνεργασία με τη HOL, και προχωράει με δικό της δίκτυο.

2. Όσον αφορά τα hotspots, σε ένα 3G iPhone θα είναι ψιλοπεριττά, αλλά εν πάσει περιπτώσει, αν θέλει μπορεί να κάνει συμφωνία μόνο για τα hotspots.

Δηλαδή οι νέες συνδέσεις για double play γίνονται στο δίκτυο της vodafone ή της hol?

Δηλαδή οι νέες συνδέσεις για double play γίνονται στο δίκτυο της vodafone ή της hol?

Όπου έχει Vodafone, Vodafone.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει ζητησει καποιος αλλαγη της ταχυτητας του σε ΑΡΥΣ απο 1 σε 4 Mbps? Απ' οτι καταλαβαινω τους φανηκε περιττο να το πραγματοποιησουν αυτοματα. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Διαβάζω αρκετά παράπονα για την σταθερή της vodafone.

Επειδή δεν γνωρίζω κάποιον που έχει vodafone για το σπίτι, και με ενδιαφέρει το double play plus, μπορεί κάποιος να αναφέρει τι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν στη σταθερή της?

Δηλ.. διακοπές? μη-καθαρός ήχος?

Καλησπέρα,

έκανα αίτηση σήμερα στο double play plus, μου έδωσαν τον εξοπλισμό τον οποίο και εγκατέστησα. ενώ το sagem δείχνει να πιάνει σήμα, όταν παίρνω κάποια κλήση απλά μιλάει μετά από λίγο. υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλά δεν έχει ολοκληρωθεί το σετάρισμα της υπηρεσίας φωνής;

Διαβάζω αρκετά παράπονα για την σταθερή της vodafone.

Επειδή δεν γνωρίζω κάποιον που έχει vodafone για το σπίτι, και με ενδιαφέρει το double play plus, μπορεί κάποιος να αναφέρει τι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν στη σταθερή της?

Δηλ.. διακοπές? μη-καθαρός ήχος?

Ότι προβλήματα μπορεί να έχεις και με ένα κινητό. Διακοπές, χαμηλότερης ποιότητας ήχος, προβλήματα χωρητικότητας (αδυναμία κατα διατήματα πραγματοποίησης και λήψης κλήσεων, και αδικαιολόγητος τερματισμός κλήσης). Συνήθως αν έχεις καλό σήμα δεν έχεις τέτοια προβλήματα και λειτουργεί μια χαρά. Επίσης από ότι μου είπαν μερικές φορές το sagem voicebox ψιλοκολλάει (αν είναι βέβαια ελαττωματικό, το αντικαθιστούν αμέσως). Νομίζω πως το ericsson είναι καλύτερο αλλά το πληρώνεις!:O

εγω εχω vodafone για το σπιτι 3 μηνες περιπου και ως τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε διακοπες ουτε τιποτα καμια φορα κανει καποια δευτερολεπτα παραπανω να συνδεθει η γραμμη αλλα μιλαμε για 2-3 δεν ειναι προβλημα αυτο
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...