RAVER Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Μηπως γνωρίζετε γιατί η αλυσίδα μου κάνει τσακισματάκια; Την λιπαίνω κάθε 500-600χλμ επιμελώς αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι το παθαίνει αυτό!!(;) Η αλυσιδα δεν θελει τοσο γρηγορα λιπανση.επισης να ριχνεις ειδικο γρασο με σιλικονη η τεφλον. επισης αν αποφασισεις να αλλαξεις αλυσιδα και κρινει ο μηχανικος οτι θελλει αλλαγη,θα βαλεις και γραναζια.αν βαλεις μονο αλυσιδα σε παλια μεταχειρησμενα γραναζια η αλυσιδα μετα ειναι για πεταμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Η αλυσιδα δεν θελει τοσο γρηγορα λιπανση.επισης να ριχνεις ειδικο γρασο με σιλικονη η τεφλον. επισης αν αποφασισεις να αλλαξεις αλυσιδα και κρινει ο μηχανικος οτι θελλει αλλαγη,θα βαλεις και γραναζια.αν βαλεις μονο αλυσιδα σε παλια μεταχειρησμενα γραναζια η αλυσιδα μετα ειναι για πεταμα. Συμφωνώ ότι εάν γίνει αλλαγή θα πρέπει να είναι σετ αλυσίδα-γρανάζια διότι θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη φθορά! Όσον αφορά το λιπαντικό, χρησιμοποιώ εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία το Putoline Tech Chain τόσο σε μηχανή όσο και σε προηγούμενο παπί. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή το είχε κάνει (τα κομπιάσματα στην αλυσίδα) και στο Kaze R που είχα, αλλά δεν έδωσα σημασία λόγω του ότι ήταν προς αλλαγή(η αλυσίδα και τα γρανάζια). Στη μοτοσυκλετα δεν είχε καμία τέτοια ένδειξη και η αλυσίδα ήταν σε άριστη κατάσταση και μετά απο αρκετά χλμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Συμφωνώ ότι εάν γίνει αλλαγή θα πρέπει να είναι σετ αλυσίδα-γρανάζια διότι θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη φθορά! Όσον αφορά το λιπαντικό, χρησιμοποιώ εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία το Putoline Tech Chain τόσο σε μηχανή όσο και σε προηγούμενο παπί. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή το είχε κάνει (τα κομπιάσματα στην αλυσίδα) και στο Kaze R που είχα, αλλά δεν έδωσα σημασία λόγω του ότι ήταν προς αλλαγή(η αλυσίδα και τα γρανάζια). Στη μοτοσυκλετα δεν είχε καμία τέτοια ένδειξη και η αλυσίδα ήταν σε άριστη κατάσταση και μετά απο αρκετά χλμ! Kai mena to epathe auto i alisida sto papi kai xrisimopoio to Putoline Tech Chain.Allaksa alisida kai granazia. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Kai mena to epathe auto i alisida sto papi kai xrisimopoio to Putoline Tech Chain.Allaksa alisida kai granazia. Λες τελικά να φταίει το λιπαντικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 ρε παιδεσ οταν σπαω την ταχυτητα στην αλλαγη πανω οι ταχυτητεσ μπενουν ξερεσ . το εχει παθει κανεισ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Λες τελικά να φταίει το λιπαντικό; Ti na sou po emena pantos mou to proteine atomo pou to vazei se Kawasaki Ninja 1000ara kai einai agonistiki i mixani tou. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Kai mena to epathe auto i alisida sto papi kai xrisimopoio to Putoline Tech Chain.Allaksa alisida kai granazia. Παιζει μεγαλο ρολο το λιπαντικο.δεν παιζει ρολο τη μηχανη εχεις αλλα τη αλυσιδα εχεις,αμα εχεις o-ring καλο ειναι να βαζεις μονο γρασο. πολυ καλα ειναι τα (moterex,Gastrol(teflon),Valvoline και ενα αλλο που δεν το θυμαμαι) αλλο το καθαριστικο και αλλο το λιπαντικο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barcelioma Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Sunithws stis mhxanes megalou kuvismou den einai lipantiko me thn ennoia oti glistraei alla einai kati san kolla kai den kanei gia ta papakia giati ta kovei kai dimiourgei kai spasimata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιζει μεγαλο ρολο το λιπαντικο.δεν παιζει ρολο τη μηχανη εχεις αλλα τη αλυσιδα εχεις,αμα εχεις o-ring καλο ειναι να βαζεις μονο γρασο. πολυ καλα ειναι τα (moterex,Gastrol(teflon),Valvoline και ενα αλλο που δεν το θυμαμαι) αλλο το καθαριστικο και αλλο το λιπαντικο.:cool: Einai kai gia o-ring kai gia non o-ring.Etsi grafei pano.Mallon to:For racing and competition use pou grafei pano mas xalaei tis alisides.:lol: Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 το καλιτερο καθαρισμα ειναι βγαζεισ την αλυσιδα την βαζεισ σε 1 δοχειο με πετρελαιο-λαδι κ την αφηνεισ 1-2 ωρεσ μετα την σκουπιζεισ καλα κ την τοποθετεισ στομηχανακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Καλημερα σε ολους παιδια,ειναι το πρωτο μου post οποτε λιγο κατανοηση..! απο θεσ/νικη ειμαι,και σε λιγες μερες θα ειμαι ευτηχης κατοχος tou x-135.Σκεφτομαι να το παρω μεταχ/σμενο μιας κ το βρισκω περιπου-800 απ το καινουργιο.Οι βελτιωσεις φυσικα δεν θα αργησουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Καλημερα σε ολους παιδια,ειναι το πρωτο μου post οποτε λιγο κατανοηση..! απο θεσ/νικη ειμαι,και σε λιγες μερες θα ειμαι ευτηχης κατοχος tou x-135.Σκεφτομαι να το παρω μεταχ/σμενο μιας κ το βρισκω περιπου-800 απ το καινουργιο.Οι βελτιωσεις φυσικα δεν θα αργησουν! Καλως ηρθες! αμα το βρισκεις τοσο χαμηλα και επειδη ειναι καινουργιο μοντελο εχεις σιγουρα και 1 χρονο επιπλεον εγγυηση,κι'εγω θα συμφωνησω μαζι σου και να το παρεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Ειτε το πιστευεται ειτε οχι,το forum το διαβαζω απο το καλοκαιρι του '06..Τους περισσοτερους θυμαμαι τα nickname τους απ εξω κ εχω σχηματησει μια γνωμη..! Πιστευω(?) οτι ξερω αρκετα πραγματα κυριως απο μοτοσυκλετες/παπακια/scooter..:p Πριν λιγες μερες πουλησα κ το μηχανακι π ειχα για περιπου 2 χρονια..http://imageshack.gr/files/ne0lg1sroxgfjkohhug8_thumb.jpg:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιζει μεγαλο ρολο το λιπαντικο.δεν παιζει ρολο τη μηχανη εχεις αλλα τη αλυσιδα εχεις,αμα εχεις o-ring καλο ειναι να βαζεις μονο γρασο. πολυ καλα ειναι τα (moterex,Gastrol(teflon),Valvoline και ενα αλλο που δεν το θυμαμαι) αλλο το καθαριστικο και αλλο το λιπαντικο.:cool: εγω στην αλυσιδα βαζω ενα σπρει τησ motul που κολλαει πανω και δεν κανει χαλια την ζαντα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 τα καλητερα λιπαντικα ειναι αυτα με MoSH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 παιδες για ριχτε μια ματις εδω: http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=20268 http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=20109 εχει βαλει κανεις καποια απο αυτες στο δικο μας? φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα με τον αποστατη,λογω διαφορετικης δαγκανας που εχει το crypton x(μονοπιστονη) με τα υπολοιπα crypton,z125,f1(διπιστονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 παιδες για ριχτε μια ματις εδω: http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=20268 http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=20109 εχει βαλει κανεις καποια απο αυτες στο δικο μας? φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα με τον αποστατη,λογω διαφορετικης δαγκανας που εχει το crypton x(μονοπιστονη) με τα υπολοιπα crypton,z125,f1(διπιστονη) θα κανεις εσυ αποστατη αν δεν κανει αυτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 θα κανεις εσυ αποστατη αν δεν κανει αυτος τοσο απλο ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 τοσο απλο ειναι?? θα πας σε μηχανικο και θα σου φτιαξει αποστατη αυτος για να ειναι στα μετρα του χ ή και σηδερας πιστευω μπορει να σου φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 παιδες για ριχτε μια ματις εδω: http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=20268 http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=20109 εχει βαλει κανεις καποια απο αυτες στο δικο μας? φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα με τον αποστατη,λογω διαφορετικης δαγκανας που εχει το crypton x(μονοπιστονη) με τα υπολοιπα crypton,z125,f1(διπιστονη)εγω εχω την πρωτη!80€ την πηρα!καλη ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 εγω εχω την πρωτη!80€ την πηρα!καλη ειναι! ο αποστατης που δινεται μαζι,κανει για το crypton x η χρειαστηκες να φτιαξεις αλλον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 εμενα στην αρχη ειχε αποστατη απο Dinamik μετα απο δεν ξερω και εγω τη μου εφερε και μετα τον κανονικο.για να μπει σωστα επρεπε να βαλω και απο μια ροδελα στις βιδες!δεν νομιζω να τεριαζει!παντως ο δισκος μπαινει κουτα στο crypton!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Einai kai gia o-ring kai gia non o-ring.Etsi grafei pano.Mallon to:For racing and competition use pou grafei pano mas xalaei tis alisides.:lol: Σαν να έχεις δίκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Σαν να έχεις δίκιο... Vasika den m endiaferei pia evala kainourgia alisida pio kali apo tin gnisia kai pros to paron den exo dei provlimata.Tin palia tin eixa 23000 xiliometra. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Vasika den m endiaferei pia evala kainourgia alisida pio kali apo tin gnisia kai pros to paron den exo dei provlimata.Tin palia tin eixa 23000 xiliometra. και να υποθέσω πως δεν χρησιμοποιείες και το putoline πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts