RAVER Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 ξερει κανεις αν ταιριαζουν οι μασπιεδες απο το παλαιο crypton στο νεο 135. αν ναι τοτε να βαλω αφτους μαζι με το πλαγιοστατη ωστε να αποφυγω πατεντες για το πλαινο σταν. Δεν ρωτας καλυτερα σε ενα yamaha center :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 RAVER σκεφτεσε και εσυ να το παρεις φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 RAVER σκεφτεσε και εσυ να το παρεις φιλε. Οχι καθολου..τι να το κανω αυτο..ασε που δεν χωραω..αν εβγαινε...πριν 15 χρονια θα το επαιρνα ευχαριστως! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Oσους εχω ρωτησει μου λενε μου λενε οτι εμφανισιακά δεν ειναι ωραιο.. Σημερα που το ειδα και με λαστιχα pilot παρακαλω μια χαρα ητανε το μηχανακι δεν νομιζω να μην εχω γουστο εμενα μου αρεσε παντως. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Το πείρα επιτέλους :) Κάτι πολύ αρνητικό δεν έχω βρει στα πρώτα 10km που έκανα το μόνο που δεν μου άρεσε το άσπρο χρώμα που έχούν οι ένδειξης για το ποια ταχύτητα έχεις, ίσος ένα ποιο απαλό και όχι τόσο έντονο θα ήταν καλύτερα.... αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ωραία αίσθηση που έχεις όταν το οδηγάς...αν και δεν έχω οδηγήσει πολλά παπάκια μου φάνηκε πάρα πολύ καλό στο δρόμο λες και οδήγαγές μια μικρή μηχανή όχι παπάκι.... Πάντως το περιμένει πολύς κόσμος γιατί και στο μαγαζί μέχρι να πάρω όλα τα χαρτιά ήρθαν και ρωτάγαν και στο βενζινάδικο το χάζευε ο βενζινάς μαζί με το αφεντικό του γιατί ήθελαν να πάρουν ένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Οταν με το καλο το μαθεις το μηχανακι ψαξου λιγο γιατι τα led που υπαρχουνε στο κοντερ αλλαζουνε και ετσι αλλαζει και ο φωτισμός.. Καλοριζικο.. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nwanda Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 tpelek καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε Όταν με το καλό γράψεις μερικά χιλιόμετρα έλα να μας πεις τις εντυπώσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Οταν με το καλο το μαθεις το μηχανακι ψαξου λιγο γιατι τα led που υπαρχουνε στο κοντερ αλλαζουνε και ετσι αλλαζει και ο φωτισμός.. Καλοριζικο.. Ευχαριστώ, Βασικά δεν με πειράζει το χρώμα αλλά είναι λίγο έντονο το βράδυ, θα το ψάξω και αυτό κάποια στιγμή αλλά όχι από τώρα γιατί δεν θέλω να χαλάσω την εγγύηση...παντός η αλλαγή που θα γίνει σύντομα είναι να βάλω LED στα φώτα πορείας που έχει πάνω στην ποδιά, δεν μου άρεσε που κιτρινίζουν ...και αργότερα σίγουρα θα βάλω xenon, και αν έχει 2 σκάλες πάνω στην ίδια λάμπα θα βάλω και διακόπτη για σινιάλο, έχει υποδοχή για διακόπτη από ότι είδα, έχω ήδη σκεφτεί πως και θα το κάνω αρκεί να χωράνε :) τώρα που το έχω το μηχανάκι θα το ψάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaiba Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Γεία σας παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα παπάκι και είμαι ανάμεσα στο crypton r και στο crypton x.Με απασχολεί και η κατανάλωση καυσίμου όμως και ο φίλος runner_800 αναφέρει πως με ένα ντεπόζιτο έκανε μόλις 70 χιλιόμετρα. Έγω χτες πήρα το περιοδικό motoτρίτη και εκεί αναφέρει κατανάλωση 2,7 λίτρα στα 100 km που είναι ίδια με την κατανάλωση του απλού crytpon r από τι είδα στους πίνακες που έχει πίσω το περιοδικό και στο forum http://www.yamahat135.com βρήκα ότι οι επίσημες τιμές είναι: T135 FUEL CONSUMPTION: official factory consumption: 60km per liter at 60kph speed experiment #1 : 56km/liter at 60-70kph speed on 3rd/4th gear experiment #2 : 44.6km/liter at 80-90kph speed on 3rd/4th gear experiment #3 : 34.2km/liter at 110+ kph speed on 3rd/4th gear (FULL THROTTLE TO THE MAX) Αν κάποιος πριν είχε το crypton r και τώρα πηρέ το x θα ήταν διαφωτιστικό να μας πεί πόσο παραπάνω έχει παρατηρήσει να καίει το x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Γεία σας παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα παπάκι και είμαι ανάμεσα στο crypton r και στο crypton x.Με απασχολεί και η κατανάλωση καυσίμου όμως και ο φίλος runner_800 αναφέρει πως με ένα ντεπόζιτο έκανε μόλις 70 χιλιόμετρα. Έγω χτες πήρα το περιοδικό motoτρίτη και εκεί αναφέρει κατανάλωση 2,7 λίτρα στα 100 km που είναι ίδια με την κατανάλωση του απλού crytpon r από τι είδα στους πίνακες που έχει πίσω το περιοδικό και στο forum http://www.yamahat135.com βρήκα ότι οι επίσημες τιμές είναι: T135 FUEL CONSUMPTION: official factory consumption: 60km per liter at 60kph speed experiment #1 : 56km/liter at 60-70kph speed on 3rd/4th gear experiment #2 : 44.6km/liter at 80-90kph speed on 3rd/4th gear experiment #3 : 34.2km/liter at 110+ kph speed on 3rd/4th gear (FULL THROTTLE TO THE MAX) Αν κάποιος πριν είχε το crypton r και τώρα πηρέ το x θα ήταν διαφωτιστικό να μας πεί πόσο παραπάνω έχει παρατηρήσει να καίει το x. Σιγουρα θα "καιει" κατι παραπανω..αλλα οχι αποτρεπτικο για να μην αγορασεις αυτη την μηχανη.τωρα τα περιοδικα γραφουν οτι θελουν..μην τα παιρνεις πολυ στα σοβαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anub1s Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Το x μπορει να μην καιει πολυ παραπανω , μπορει και ισα ,με το r διοτι ειναι ψεκασμου. Νομιζω οτι το t135 ειναι με καρμπυρατερ. Παράθεση DRAGONBALL RULEZ BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaiba Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Αυτό θα πάρω, μάλλον την special edition.Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένω μέχρι να τελειώσει η εξεταστική + ότι πρέπει να πάω να βγάλω δίπλωμα. .Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο αν και είναι λίγο εκτός θέματος επειδή στην πολυκατοικία που μένω ο χώρος parking είναι αγορασμένος θα πρέπει να το αφήνω έξω και η άλλη βλακεία είναι πως δεν θα έχω ούτε οπτική επαφή με αυτό. Έχετε να μου προτείνετε με τι να το κλειδώνω και κανέναν καλό συναγερμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 φατε ματια ψαρια! http://www.mocyc.com/modifyzone/view.php?category=YAMAHA&idmodify=317 http://www.mocyc.com/modifyzone/view.php?category=YAMAHA&idmodify=316 http://www.mocyc.com/modifyzone/view.php?category=YAMAHA&idmodify=315 http://www.mocyc.com/modifyzone/view.php?category=YAMAHA&idmodify=314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nwanda Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Και τι ψάρια! Καρχαρίες.........οι τύποι απλά έχουν ξεφύγει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 και με nitro τα παραπανω μηχανακια.:w00t: :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 παιδια μηπως ξερετε ποιο ειναι το καινουργιο μοντελο της yamaha.ειναι ετσι σαν το cbr τετοιο στυλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μηπως εννοεις το R6 125cc ? Αυτο ειναι το αντιστοιχο που θα βγαλει η Yamaha στα 125 κυβικα . http://www.citymoto.gr/gallery.citymoto.gr?id=325&t=2&eid=1288 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Ευχαριστω πολυ φιλε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Γεια σας παιδια απο εθες το βράδυ κατα τις 9 παρα ειμαι κατοχως του νεου crypton x-135 !!!. Το αγόρασα σε μπλε χρώμα και προς το παρων ειμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτο το μηχανάκι !!!. Σήμερα το πρωί ανακάληψα οτι έχει και βιντιλατερ στο πίσω μέρος του ψυγίου του !!!. Τελειώ !!!. (Εχω όμως μια απορία, το μανουαλ του ειναι στα Αγγλικά. Ειναι και σε εσάς έτσι ???) :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Φιλε καλοταξιδο να ειναι με πολλα ασφαλες και απροβληματιστα χιλιομετρα.:).Μην ανυσηχεις το μανυαλ θα στο στειλουν μετο βιβλιο εγγυησης και τα αλλα χαρτια απο την Yamaha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anub1s Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μηπως εννοεις το R6 125cc ? Αυτο ειναι το αντιστοιχο που θα βγαλει η Yamaha στα 125 κυβικα . http://www.citymoto.gr/gallery.citymoto.gr?id=325&t=2&eid=1288 YZF-R125 λεγετε και θα εχει 15hp. Ωραιο ειναι αλλα υπολογιζετε οτι θα κανει 6000€. http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/supersport/yzf-r125.jsp?view=overview Παράθεση DRAGONBALL RULEZ BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kannivalos Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 geias exo parei to x edo kai mia vdomada to special.edo kai 2 meres akou ena triksimo konta ston diakopti me ta fota.kalotaksida osoi to exoume parei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 geias exo parei to x edo kai mia vdomada to special.edo kai 2 meres akou ena triksimo konta ston diakopti me ta fota.kalotaksida osoi to exoume parei Καλοταξιδο φιλε με πολλα ασφαλει και απροβληματιστα χιλιομετρα.:D.Μηπως εχεις ανοιξει τον διακοπτη;δοκιμασε να σφυξεις τις βιδες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Παιδια μαλλον θα πουληδω αυτο που εχω για να παρω το καινουργιο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Παιδια μαλλον θα πουληδω αυτο που εχω για να παρω το καινουργιο.:D Πουλησε'το οσο ειναι νωρις..γιατι οσο περναει ο καιρος χανεις χρηματα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts