kaiba Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Για το ρύθμισμα του ρελαντί κοίτα σελ 6-15 του εγχειριδίου χρήσης μια βίδα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ρε παιδια να ρωτησω κατι τα πλαστικα μπροστα στην ποδια σας τριζουν?? εχεις βαλει συναγερμο η γενικα τα εχεις πειραξει τα πλαστικα να τα λυσεις η κατι τετοιο?απαντησε μου σ`αυτο και θα σου πω γιατι σε ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxtrelosxx Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ep ti ginete paides eleipsa ena mina apo xwro kai epese polu suzitisi ideika gia to fx. Akousa kati koufa katarxin o sumplektis dinei piesi kai dn xaneis stin allagei oso xaneis sta imiautomata kai feugei poly kala.. Eixa anoixei me fx pou forouse mono dragon kai mou tin ekane gia 2 mixanakia oti kanei sta anoigmata stin arxi meta gtp. Tin gpr tin peira 180 kai pisteuw oti itan kl timh se sxesi me tis tapes pou exoun kathisei se pollous. Akousa mia timh 160e re file gt dn mas les apo poy tin peires toso kai mas tin les se genika epipeda.. Thelw na rwtisw times pou xerete gia sumplekti kai stin parakatw photo to paidi auto ti exei kanei sta flash ta mprostina plastiko einai to asimi i afairese to portokali kommati...?? http://w4.bikepics.com/pics/2008%5C11%5C24%5Cbikepics-1491805-full.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ep ti ginete paides eleipsa ena mina apo xwro kai epese polu suzitisi ideika gia to fx. Akousa kati koufa katarxin o sumplektis dinei piesi kai dn xaneis stin allagei oso xaneis sta imiautomata kai feugei poly kala.. Eixa anoixei me fx pou forouse mono dragon kai mou tin ekane gia 2 mixanakia oti kanei sta anoigmata stin arxi meta gtp. Tin gpr tin peira 180 kai pisteuw oti itan kl timh se sxesi me tis tapes pou exoun kathisei se pollous. Akousa mia timh 160e re file gt dn mas les apo poy tin peires toso kai mas tin les se genika epipeda.. Thelw na rwtisw times pou xerete gia sumplekti kai stin parakatw photo to paidi auto ti exei kanei sta flash ta mprostina plastiko einai to asimi i afairese to portokali kommati...?? http://w4.bikepics.com/pics/2008%5C11%5C24%5Cbikepics-1491805-full.jpg με λιγα λογια,,το φχ ειναι πιο ζωντανο στις χαμηλομεσεες με αποτελεσμα να σε περασει μετα τι εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Tα φλας ειναι της yamaha,τουλαχιστον εδω θεσ/νικη π βρισκομαι υπαρχουν πολλα.Κοστιζουν 65 Ε κ στα περνανε στην αντιπροωπεια(υπαρχουν κ πισω φιμε 35Ε) οχι ενσωτωμενα στο πισω φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkout14_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 oso anafora ta plastika mou etrizanapo tote pou arxisa na to anoigw dil neta to strwsimo..eixa faei wres ateleiwtes na sfigw na xesfigw tis vides kai se kapoia fasi eixa gemisei olo to mprostino meros me afrolex entelei dn katafera tpt apla me tn allagi ts axatmisis dn akougontai toso poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkout14_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 file esi pou metrises to x me fx einai endiaferon dwse mas perissoteres plirofories ta valate apo stamatimenoi?ta metrisate kai se telikes?please apantise(h photo pou ebales dn emfanizetai periexei sfalmata). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Tin gpr tin peira 180 kai pisteuw oti itan kl timh se sxesi me tis tapes pou exoun kathisei se pollous. Akousa mia timh 160e re file gt dn mas les apo poy tin peires toso kai mas tin les se genika epipeda....... ρε συ φιλος, διαβασε λιγο καλυτερα. απαντησα σε καποιον αλλο φιλο που ελεγε οτι η μαιμου yoshi κανει 250€. δεν ανεφερα πουθενα την gpr... ;) Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 se emena to timoni kanei kapoia triksimatakia alla ok, thn paleuw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Εγω τις προαλες το ανοιξα με το fx για πλακα κ ενω ειχαμε ιδια αποασταση δηλαδη ιδια ταχυτητα εγω ειχα 105 στο κοντερ κ ο αλλος 120 δεν ξερω τωρα τι παιζει . εκτος αυτο να ξερετε οτι ενα μαμισιο φχ παει και 140 Tou filou meto FX 140 vgazei konterisia pantos.Kai enos allo paidou pou ksero.Gia mama milame panta. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 παιδες σορυ που θα πω αληθειες αλλα το χ135,,δεν το φτανει το φχ,,ειναι πολυ γρηγορο το φχ για παπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 παιδες σορυ που θα πω αληθειες αλλα το χ135,,δεν το φτανει το φχ,,ειναι πολυ γρηγορο το φχ για παπι οντως δεν το φτανει.διαφορετικο στησιμο τα 2 μηχανακια και στα + του suzuki η διαφορετικη γωνια καστερ του κινητηρα που δινει ποντους ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 οντως δεν το φτανει.διαφορετικο στησιμο τα 2 μηχανακια και στα + του suzuki η διαφορετικη γωνια καστερ του κινητηρα που δινει ποντους ;)ισως με καποιες μετατροπες κατι μπορει να γινει,αλλα εαν ειναι να γινουν ολα αυτα,και να λυνουμε καινουργιο μχν,και να χασουμε σε αξιοπιστια και λεφτα,,καλυτερα να σας λειπει,,παρτε καλυτερα κατι πιο μεγαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 οντως δεν το φτανει.διαφορετικο στησιμο τα 2 μηχανακια και στα + του suzuki η διαφορετικη γωνια καστερ του κινητηρα που δινει ποντους ;) Raver to caster angle opos legetai sta agglika exei sxesi me tin gonia pou sximatizetai metaksi tis noitis kathetis euthias apo tis enosi tou troxou me to pirouni kai ekei pou enonetai to timoni ston skeleto.Den nomizo na exei sxesi me ton kinitira auto. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 βεβαια πιστευω οτι το 135 να ειναι πιο αξιοπιστο απο το φχ,,λογο υδροψηξης και επιστρωσης σφυρηλατων μερων:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 βεβαια πιστευω οτι το 135 να ειναι πιο αξιοπιστο απο το φχ,,λογο υδροψηξης και επιστρωσης σφυρηλατων μερων:D:D:D Den paizei poli rolo auto.Etsi ki allios den einai piesmena ta mixanakia gia na thes sfirilata. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 βεβαια πιστευω οτι το 135 να ειναι πιο αξιοπιστο απο το φχ,,λογο υδροψηξης και επιστρωσης σφυρηλατων μερων:D:D:D το φχ εχει ψυγειο λαδου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 θα ηταν πολυ γ..... αν η yamaha εβαζε στο x το συστημα της ψηξης του παλιου f1 της. μιας που λετε για ψυξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 θα ηταν πολυ γ..... αν η yamaha εβαζε στο x το συστημα της ψηξης του παλιου f1 της. μιας που λετε για ψυξη. To f1 aeropsikto den einai? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι για το x . Μετά τα 20 km/h το παπί κουνάει δεξιά-αριστερά σαν να έχω πίσω ξεφούσκωτο λάστιχο χωρίς όμως να είναι. Μπορεί να μου πει κανείς τι έιναι? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Mipos exei stravosei kamia zanta? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros135 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι για το x . Μετά τα 20 km/h το παπί κουνάει δεξιά-αριστερά σαν να έχω πίσω ξεφούσκωτο λάστιχο χωρίς όμως να είναι. Μπορεί να μου πει κανείς τι έιναι? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο??? Φιλε μιπος εχεις πεσει με το μηχανακι και εχει στραβωση τπτ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 ξερει κανεισ καποιο μαγαζι αθηνα που εχει ετοιμοπαραδοτα αξεσουαρ για το χ η καποια σελιδα .για αυτα που ξερω εγω τα εχει μονο σε φωτογραφιεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 ξερει κανεισ καποιο μαγαζι αθηνα που εχει ετοιμοπαραδοτα αξεσουαρ για το χ η καποια σελιδα .για αυτα που ξερω εγω τα εχει μονο σε φωτογραφιεσ Νομιζω στην αντιπρωσοπεια τα εχουν αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι για το x . Μετά τα 20 km/h το παπί κουνάει δεξιά-αριστερά σαν να έχω πίσω ξεφούσκωτο λάστιχο χωρίς όμως να είναι. Μπορεί να μου πει κανείς τι έιναι? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο??? Πηγαινε να κανεις μια ζηγοσταθμιση.επισης υπαρχουν ειδικα βουλκανιζατερ που με ειδικο μηχανημα ισωνουν την ζαντα. επεσες προσφατα σε καμια λακουβα??? επισης ισως να φταιει και η χαλαρη αλυσιδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts