BlackX Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Τι??? :wacko: Μαλλον για βενζινη μιλαει... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση.οποιος ξερει απαντα.εχω το χ το sp και θελω να αλλαξω ζαντες γιατι θελω να τις βαψω μαυρο χρωμα και δεν θελω να χαλασω τις εργοστασιακες. ποιες ζαντες τεριαζουν στο παπι απο αλλες μαρκες η απο το crypton r.και εαν υπαρχουν λαστιχα χωρις σαμπρελα!!!!!!TNX;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση.οποιος ξερει απαντα.εχω το χ το sp και θελω να αλλαξω ζαντες γιατι θελω να τις βαψω μαυρο χρωμα και δεν θελω να χαλασω τις εργοστασιακες. ποιες ζαντες τεριαζουν στο παπι απο αλλες μαρκες η απο το crypton r.και εαν υπαρχουν λαστιχα χωρις σαμπρελα!!!!!!TNX;)Daytona και Morodadi.τις Morodadi εχω εγω!!ειναι απο κραμα αλουμινιου και ειναι πολυ ανθεκτικες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakis Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ YAMAHA ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leson Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 kalhspera paidia...exw to cryptonX edw k 3 mhnes eimai polu euxaristhmenos....tr 8a h8ela na rwthso kapoia pragmata k opoios gnwrizei kltra as m apanthsh a)Th eksatmisi na valw yiosomoura h GPR? b)o pnixtis einai o allios legomenos papas? c)yparxi periptosh na parousiasti provlima ama afaireso ton pnixti? d)ama alla3w eksatmisi k vgei o katalitis mt br na kaio super?br n dhmiourgi8i kanena provlima ama kapsei super? k mia shmeiosi..ekopsa laspotira k ****** !!! Παράθεση Nevro racing team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 GPR eksatmisi.Min valeis super an sou proteinei o kataskeuastis amolivdi. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nwanda Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Καλησπέρα κ από μένα :) Έκλεισα 14 μήνες με το παπάκι χωρίς να αντιμετώπίσω το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα.Έχω περίπου 16.000 χλμ και σχεδόν από την αρχή φοράει την μαιμού yoshi και καίει την παλιά super βενζίνη-καμιά φορά βάζω κ αμόλυβδη. Το μηχανάκι δεν στρώθηκε καθόλου-γιατι δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν- και πάει τσίτα από την πρώτη μέρα.Εχω δει max 130 στην Αττική οδό αλλα 120-125 πιάνω σχεδόν καθημερινά.Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι ίσως το πιο αξιόπιστο κ τίμιο μεταφορικό μέσο που είχα μέχρι σήμερα με μόνη παραφωνία την μικρή αυτονομία και τον ανύπαρκτο χώρο αποσκευών. Τέλος λάστιχα άλλαξα με το που το πηρα-έβαλα μισελέν- και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φιλικά Μανώλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 kalhspera paidia...exw to cryptonX edw k 3 mhnes eimai polu euxaristhmenos....tr 8a h8ela na rwthso kapoia pragmata k opoios gnwrizei kltra as m apanthsh a)Th eksatmisi na valw yiosomoura h GPR? b)o pnixtis einai o allios legomenos papas? c)yparxi periptosh na parousiasti provlima ama afaireso ton pnixti? d)ama alla3w eksatmisi k vgei o katalitis mt br na kaio super?br n dhmiourgi8i kanena provlima ama kapsei super? k mia shmeiosi..ekopsa laspotira k ****** !!! Ο πνίχτης δεν είναι ο παπάς. ο παπάς είναι όλο το φίλτρο. Ο πνίχτης (σύμφωνα με όσα είπαν κάποιοι εδώ στο φόρουμ) είναι το λαστιχάκι μέσα στον παπά. (αν δεν κάνω κάποιο λάθος). Από ότι μου είπε ένας μηχανικός θα δεις διαφορά κι αν βάλεις κ την GPR (όχι Yoshi) θα δεις ακόμη μεγαλύτερη διαφορά όσον αφορά το μπούκωμα που κάνει στο ξεκίνημα. Όσο για τη σούπερ θεωρητικά μπορείς να χρησιμοποιείς αφού δε θα έχει καταλύτη αλλά πρέπει να ρωτήσεις έμπιστο μηχανικό που να ξέρει. Κ για΄τι σούπερ. Η αμόλυβδη πιο φθηνή. Κ μην πεις ότι είναι πιο καθαρή. Οι περισσότερες νοθευμένες είναι Πάντα φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leson Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 paidia sas euxaristo polu..k egw GPR elega..oso gia thn venzini amolivdi 8a kaio...k kt allo pou vriskete peripou o pnixtis?as m e3igisei kapoios an einai eukolo me thn afairesi tou br na ginei kamia stravi? Παράθεση Nevro racing team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Ο πνίχτης δεν είναι ο παπάς. ο παπάς είναι όλο το φίλτρο. Ο πνίχτης (σύμφωνα με όσα είπαν κάποιοι εδώ στο φόρουμ) είναι το λαστιχάκι μέσα στον παπά. (αν δεν κάνω κάποιο λάθος). Από ότι μου είπε ένας μηχανικός θα δεις διαφορά κι αν βάλεις κ την GPR (όχι Yoshi) θα δεις ακόμη μεγαλύτερη διαφορά όσον αφορά το μπούκωμα που κάνει στο ξεκίνημα. Όσο για τη σούπερ θεωρητικά μπορείς να χρησιμοποιείς αφού δε θα έχει καταλύτη αλλά πρέπει να ρωτήσεις έμπιστο μηχανικό που να ξέρει. Κ για΄τι σούπερ. Η αμόλυβδη πιο φθηνή. Κ μην πεις ότι είναι πιο καθαρή. Οι περισσότερες νοθευμένες είναι Πάντα φιλικά. σωστα ο πνιχτης ειναι το λαστιχακι μεσα στον παπα.τωρα για την εξατμηση νομιζω οτι επειδη ολες οι yoshi ειναι μαιμου προτιμησε gpr το αποτελεσμα πρεπει να ειναι καλυτερο.οσο για την βενζινη εγω θα εβαζα super αμολυβδη γιατι βγαζοντας το καταλυτη η απλη μυριζει πολυ ενω η super εχει καλυτερο αρωμα και φυσικα παει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsernoBill0 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Παιδιά μπορει καποιος που εχει βγάλει η που εχει κοψει τον λασπωτηρα να ανεβάσει καποια φωτο που να φαίνεται το μηχανάκι απο κάτω? Θέλω να κάνω κατι με το θέμα λασπωτήρας και θα ήθελα να πάρω καποια ιδέα. Επίσεις ξέρει κανει αν υπάρχει η αν θα υπάρξει κάποιο κοντερ με στροφόμετρο ενσωματωμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Daytona και Morodadi.τις Morodadi εχω εγω!!ειναι απο κραμα αλουμινιου και ειναι πολυ ανθεκτικες! φιλε ntinoscrypton.ευχαριστω που απαντησες σαν πτωτη δοση,και δευτερον αυτες οι morodadi τι ειναι.δεν το εχω ξαναακουσει και οποιον ρωτησα δεν ηξερε τιποτα που μπορω να τις βρω.ειναι μαρκα εταιριας που τις κατασκευαζει πιο μηχανακι τις φοραει.και η daytona απο τα δικα της παπια η καποιας αλλης μηχανης.βοηθησε με λιγο οι τιμες που κυμαινονται για morodadi και daytona????tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karavidas21 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 καλησπερα παλικαρια μια ερωτηση να βαλω μπουζι ηριδιου?α και ξεχασα να σας πω ερχονται την δευτερα τα πραγματα για τον χαρο μου(δισκοπλακες ψαλιδια και τα συναφη τους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Kalo einai to mpouzi iridiou arkei na einai idiou tipou san to gnisio. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 φιλε ntinoscrypton.ευχαριστω που απαντησες σαν πτωτη δοση,και δευτερον αυτες οι morodadi τι ειναι.δεν το εχω ξαναακουσει και οποιον ρωτησα δεν ηξερε τιποτα που μπορω να τις βρω.ειναι μαρκα εταιριας που τις κατασκευαζει πιο μηχανακι τις φοραει.και η daytona απο τα δικα της παπια η καποιας αλλης μηχανης.βοηθησε με λιγο οι τιμες που κυμαινονται για morodadi και daytona????tnxοριστε το σιτε για να δεις τις morodadi!! http://img409.imageshack.us/my.php?image=dsc00100ax7.jpg οι daytona ειναι made in japan και δεν εχουν καμια σχεση με τα κινεζικα.οι τιμες για τις morodadi ειναι 160-170€ και για τις Daytona 90€.εγω θα σου ελεγα τις πρωτες γιατι ειναι πιο ομορφες και πατανε κουτα σε ολα τα crypton και Ζ.αυτες τις ζαντες τις εβγαλαν για το Ζ και μετα για crypton! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros135 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 παιδες εχο μια εροτισι . Πια εξατμισι κανει περισσοτερο θορυβο η gpr h yoshi; εχο ακουσει απο κοντα τιν yoshi αλλα οχι τιν gpr μου αρεσει πολλυ ο θορυβος τις yoshi .και εχο δει και σε video τιν gpr αλλα δεν μπορεσα να καταλαβο .Γιαυτο ροταω εσας που τις εχετε ακουσει.Να μην δοσω τοσα λευτα και μετα το μετανιοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakis Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καλησπερα παλικαρια μια ερωτηση να βαλω μπουζι ηριδιου?α και ξεχασα να σας πω ερχονται την δευτερα τα πραγματα για τον χαρο μου(δισκοπλακες ψαλιδια και τα συναφη τους). φιλε περιμενουμε φωτογραφιεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καλησπερα παλικαρια μια ερωτηση να βαλω μπουζι ηριδιου?α και ξεχασα να σας πω ερχονται την δευτερα τα πραγματα για τον χαρο μου(δισκοπλακες ψαλιδια και τα συναφη τους). γεια χαρα.εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις την μπουζοπιπα και να βαλεις μια καλυτερη σε ποιοτητα οχι ηλεκτρονικη απλη,γιατι απο το εργοστασιο η μπουζοπιπα εχει αντισταση 5κω για περιορισμο ρευματος.βγαλε την και μετρα την με ενα πολυμετρο και θα δεις. εχω το service manual και το αναγραφει.θα αναιβασεις αρκετα το ρευμα,αλλα πιστευω οτι για να δεις διαφορα πρεπει να ανεβασεις και λιγο καυσιμο.δεν το εχω κανει ακομα γιατι εχω μονο 500χλμ.καντο και δωσε μας απαντηση τι ακριβως εγινε μηπως και αλλαξε το μπουκομα που κανει οταν ξεκινας;) οριστε το σιτε για να δεις τις morodadi!! http://img409.imageshack.us/my.php?image=dsc00100ax7.jpg οι daytona ειναι made in japan και δεν εχουν καμια σχεση με τα κινεζικα.οι τιμες για τις morodadi ειναι 160-170€ και για τις Daytona 90€.εγω θα σου ελεγα τις πρωτες γιατι ειναι πιο ομορφες και πατανε κουτα σε ολα τα crypton και Ζ.αυτες τις ζαντες τις εβγαλαν για το Ζ και μετα για crypton! ειναι τελειο και ειναι και μαυρες ετσι ακριβως οπως τις θελω.τωρα οι daytona δεν τεριαζουν απολυτα γιατι η δισκοπλακα εχει 5 βιδες που την κρατανε ενω εμας ειναι μονο 4 και εχω παιδες εχο μια εροτισι . Πια εξατμισι κανει περισσοτερο θορυβο η gpr h yoshi; εχο ακουσει απο κοντα τιν yoshi αλλα οχι τιν gpr μου αρεσει πολλυ ο θορυβος τις yoshi .και εχο δει και σε video τιν gpr αλλα δεν μπορεσα να καταλαβο .Γιαυτο ροταω εσας που τις εχετε ακουσει.Να μην δοσω τοσα λευτα και μετα το μετανιοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 οριστε το σιτε για να δεις τις morodadi!! http://img409.imageshack.us/my.php?image=dsc00100ax7.jpg οι daytona ειναι made in japan και δεν εχουν καμια σχεση με τα κινεζικα.οι τιμες για τις morodadi ειναι 160-170€ και για τις Daytona 90€.εγω θα σου ελεγα τις πρωτες γιατι ειναι πιο ομορφες και πατανε κουτα σε ολα τα crypton και Ζ.αυτες τις ζαντες τις εβγαλαν για το Ζ και μετα για crypton! ειναι τελειο και ειναι και μαυρε ακριβως οπως τις θελω.τωρα οι daytona στα μηχανακια της που ειδα δεν τεριαζει η δισκοπλακα γιατι ειναι με 5 βιδες ενω η δικη μας ειναι με 4 και εχω αγορασει την μεγαλη δισκοπλακα.δεν ξερω μηπως λες κατι αλλο.αυτες που τεριαζουν ακριβως ειναι απο μηχανακια modenas ειναι ακριβως οι ιδιες.οι morodadi πρεπει να ειναι εργοστασιο που κατασκευαζει ζαντες......που μπορω να τις βρω αυτες υπαρχει καποιος εισαγωγες οι απο μαγαζια που πουλανε διαφορα ανταλακτικα για καθε τυπο μηχανακιου????tnx παιδες εχο μια εροτισι . Πια εξατμισι κανει περισσοτερο θορυβο η gpr h yoshi; εχο ακουσει απο κοντα τιν yoshi αλλα οχι τιν gpr μου αρεσει πολλυ ο θορυβος τις yoshi .και εχο δει και σε video τιν gpr αλλα δεν μπορεσα να καταλαβο .Γιαυτο ροταω εσας που τις εχετε ακουσει.Να μην δοσω τοσα λευτα και μετα το μετανιοσο. δεν ξερω αλλα οπως μας τα λες θελεις εξατμηση για θορυβο???? δεν σε ενδιαφερει να αγορασεις μια εξατμηση που να εχει τις καλυτερες επιδοσεις και να μην ειναι μαιμου!!!!!χωρις να ρωτας αφου τα λεφτα ειναι τα ιδια παρε gpr την προτεινει και η αντιπροσωπεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 την προτεινει και η αντιπροσωπεια ;) σε ποια αντιπροσωπεια yamaha σ την προτειναν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 γεια χαρα.εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις την μπουζοπιπα και να βαλεις μια καλυτερη σε ποιοτητα οχι ηλεκτρονικη απλη,γιατι απο το εργοστασιο η μπουζοπιπα εχει αντισταση 5κω για περιορισμο ρευματος.βγαλε την και μετρα την με ενα πολυμετρο και θα δεις. εχω το service manual και το αναγραφει.θα αναιβασεις αρκετα το ρευμα,αλλα πιστευω οτι για να δεις διαφορα πρεπει να ανεβασεις και λιγο καυσιμο.δεν το εχω κανει ακομα γιατι εχω μονο 500χλμ.καντο και δωσε μας απαντηση τι ακριβως εγινε μηπως και αλλαξε το μπουκομα που κανει οταν ξεκινας;) επειδη ειμαι ασχετος απο μπουζοπιπες & αντιστασεις,μπορει καποιος που το κατεχει να μας κανει μια μικρη αναλυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros135 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 δεν ξερω αλλα οπως μας τα λες θελεις εξατμηση για θορυβο???? δεν σε ενδιαφερει να αγορασεις μια εξατμηση που να εχει τις καλυτερες επιδοσεις και να μην ειναι μαιμου!!!!!χωρις να ρωτας αφου τα λεφτα ειναι τα ιδια παρε gpr την προτεινει και η αντιπροσωπεια ;) εμενα με ενδιαφερει ο θοριβος.θελο να περναω μ το χ και να ανασταινω πεθαμενους. μιπος θα μπορουσες να μου απαντισεις σε σχεση με τον θοριβο φιλε μου; και ολοι οι αλλοι εδω στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxtrelosxx Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Pedes kalispera xathika teleutaia alla den vlepw polla nea.. Epitelous fosfore mou steilan to fanari me ta enswmatomena flash kai toy ekopsa ton kolo egine teleio:O ... http://www.bikepics.com/pictures/1436607/ ... Me endiaferei to thema oso afora to mpouzi kai tin mpouzopipa alla den xerw kati sugkaikrimeno kanei pou na exei kanei tin apopeira?? Oso gia tin tzoufia prwti auxiste ton psekasmo kai valte ena granazi 41 pisw.. to mixanaki mou spaei sta 400 m.. To skazono ligo me prwti kai sikonete stin mia gia plaka.. Axizei..!! Twra koitaw gia ton parallilo alla fovame na ton valw mpas kai mou keei polu... xmm... kaneis pou na xerei panw se auto.. Tsagia epanerxomai ananewmenos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxtrelosxx Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Kai kati allo pou ksexasa sta innova mporeis na valeis antikoftes.. se emas pezei? einai psifiakoi? HELP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Pedes kalispera xathika teleutaia alla den vlepw polla nea.. Epitelous fosfore mou steilan to fanari me ta enswmatomena flash kai toy ekopsa ton kolo egine teleio:O ... http://www.bikepics.com/pictures/1436607/ ... Me endiaferei to thema oso afora to mpouzi kai tin mpouzopipa alla den xerw kati sugkaikrimeno kanei pou na exei kanei tin apopeira?? Oso gia tin tzoufia prwti auxiste ton psekasmo kai valte ena granazi 41 pisw.. to mixanaki mou spaei sta 400 m.. To skazono ligo me prwti kai sikonete stin mia gia plaka.. Axizei..!! Twra koitaw gia ton parallilo alla fovame na ton valw mpas kai mou keei polu... xmm... kaneis pou na xerei panw se auto.. Tsagia epanerxomai ananewmenos! ρε φιλε πες μας πως τον αυξησες?????:!::!: το μηχανακι σ κουκλα,αλλα βαλε μια φωτο απο πισω να δουμε καλυτερα το κωλοφαναρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts