Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5890 και εχει σταματησει να το κανει.παρεγκιλα και φελα τα αγονιστικα και ηρθαν.
ειδες διαφορες με την εξατμιση?ποσο την πηρες?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

EDW ENAS MIXANIKOS MOU LEEI OTI MPAINEI TO POWER COMMANDER. ALLA MHLISA ME TON DIKO MOY APO TH YAMAHA (ALTSIADIS) K MOY EIPE OTI TIPOTA DEN EINAI GNHSEIO ALLA SE LIGO KAIRO UA YPARXOYN POLLES VELTIWSEIS GIATI LEEI TO PAPI MAS EINAI APO TA KALYTERA PAPAKIA

EDW ENAS MIXANIKOS MOU LEEI OTI MPAINEI TO POWER COMMANDER. ALLA MHLISA ME TON DIKO MOY APO TH YAMAHA (ALTSIADIS) K MOY EIPE OTI TIPOTA DEN EINAI GNHSEIO ALLA SE LIGO KAIRO UA YPARXOYN POLLES VELTIWSEIS GIATI LEEI TO PAPI MAS EINAI APO TA KALYTERA PAPAKIA

γραφε ελληνικα φιλε μου ....

Need For Speed

εμενα παντως παιδες μου δινει την αισθηση αυτο το παπι, οτι θα αποδιχθει σε παρελευση καιρου πολυ αξιοπιστο

αμα δεν μπει χερι ολα το επονυμα ειναι αξιοπιστα.

καλημερα σε ολους!!!αυτο με το σασμαν που κολαει δεν ειναι τιποτα τα φελα ειναι πολυ σκληρα μετα τα 6000 με 7000 δεν θα το κανει.κι εγω τα μ22 φοραω και λεμε οτι δεν καταλαβαινουν τιποτα.Α και ξεχασα να σας πω σημερα πηρα την gpr λεμε οτι τα σπαει σε σηγκριση με τι yoshi.

τι ειναι τα φελα???

πες μ αν κανει υποφερτο θορυβο ρε αδερφε,ψηνομαι να την παρω...

ποσο εδωσες&απο που...

πες μ αν εδωσε κατι στο μηχανακι περα απο εμφανιση &ηχο...

sorry αν σε επρηξα...:D

αμα δεν μπει χερι ολα το επονυμα ειναι αξιοπιστα.
επωνιμο ειναι και το ινοβα αδερφε, και ομως μου αλαξε την πιστη, απο λαδια που εκαιγε, μεχρι και μπιελα μου χτυπησε

επωνιμο ειναι και το ινοβα αδερφε, και ομως μου αλαξε την πιστη, απο λαδια που εκαιγε, μεχρι και μπιελα μου χτυπησε

εμενα μονο καδενα προλαβε να χτυπησει στα 6000...(παλι καλα...)

οποτε πηρε ποδι αμεσα:rolleyes:

εμενα μονο καδενα προλαβε να χτυπησει στα 6000...(παλι καλα...)

οποτε πηρε ποδι αμεσα:rolleyes:

προλαβες στο τσικ εμενα εβγαλε,,καδενα,,πιστονι ,,μπιελα,,και ειταν και εργοστασιο

παιδια κολισα .

εχο το crypton x special και θελο να το βαψο.

σκευτικα να το κανω ασπρο με χρισο.

με περισσοτερο ασπρο και λιγο χρυσο και να αφισο τις ζαντες χρυσες οπος ειναι.

εσεις τι μου προτεινετε;

Με ένα άτομο, πάει 100, και πιο δύσκολα, ισως και 110...οχι πάντα. Ανάλογα τον αέρα.

+1000!!! ακριβως τα ιδια κ σε μενα...και ειμαι 60 κιλα...110 σε πολυ τρελα κεφια στην πιο μεγαλη ευθεια του νησιου

τα φελα ειναι στο σασμαν και αλαζοντε μετα απο καποια χιλιομετρα.

η εξατμηση σε συγκριση με την αλλη εχω δει τρελες διαφορες οπως δεν γουρλωνει στην αρχη και εχει πολυ πιο ωραιο μπαμ.απο θεμα θορυβου λεει κανει μπασο και γλυκο θορυβο.200 ευρω την πηρα εδω στον βολο.

η εξατμηση σε συγκριση με την αλλη εχω δει τρελες διαφορες οπως δεν γουρλωνει στην αρχη και εχει πολυ πιο ωραιο μπαμ.απο θεμα θορυβου λεει κανει μπασο και γλυκο θορυβο.200 ευρω την πηρα εδω στον βολο.

Από τελική έδωσε τπτ? Εμένα μου την σπάει ποιο πολύ η τελική παρά που αργεί να φορτώσει η 1.Το πάω 110 με 3 και βάζω τέταρτη και δεν φορτώνει παραπάνω. Πάντως τα 110 τα έχω άνετα σε ευθεία.(αρκεί να μην έχει κόντρα άνεμο).Ακόμη την μαμά εξάτμιση. Και κάτι άλλο τα λάδια ,κάθε πόσα χιλιόμετρα τα αλλάζετε; Eγώ κάθε 1500.

Από τελική έδωσε τπτ? Εμένα μου την σπάει ποιο πολύ η τελική παρά που αργεί να φορτώσει η 1.Το πάω 110 με 3 και βάζω τέταρτη και δεν φορτώνει παραπάνω. Πάντως τα 110 τα έχω άνετα σε ευθεία.(αρκεί να μην έχει κόντρα άνεμο).Ακόμη την μαμά εξάτμιση. Και κάτι άλλο τα λάδια ,κάθε πόσα χιλιόμετρα τα αλλάζετε; Eγώ κάθε 1500.

110 με τριτη???? εμενα η τριτη κοφτιαζει στα 95 και η τετατη κοφτιαζει στα 135 σε κατηφορα. σε ευθεια εχω τα 120. εχω 14αρι γραναζι μπροστα και yoshi.

Need For Speed

τι φελα και βλακειες,καινουργιο μχν και να το λησεις???

Καλημέρα. Εγώ που είμαι και 100 κιλά (!!!!!ναι ξέρω) κάτω από 120 δε βλέπω στο κοντέρ και στις κατηφόρες στις γέφυρες στον Κηφισό έχω και 135 χλμ./ώρα. Και το μηχανάκι είναι τελείως μαμά και του λείπουν και κάτι πλαστικά. Με διπλό έχω πάει και 125. Η 3η μου κοφτιάζει κάπου εκεί στα 100-110. Έχω 8200 χλμ.

Καλημέρα. Εγώ που είμαι και 100 κιλά (!!!!!ναι ξέρω) κάτω από 120 δε βλέπω στο κοντέρ και στις κατηφόρες στις γέφυρες στον Κηφισό έχω και 135 χλμ./ώρα. Και το μηχανάκι είναι τελείως μαμά και του λείπουν και κάτι πλαστικά. Με διπλό έχω πάει και 125. Η 3η μου κοφτιάζει κάπου εκεί στα 100-110. Έχω 8200 χλμ.
μετα απο ποοσα χλμ το ειδες οτι σου ανοιξε το μοτερ?

ρε παιδες προσπαθω να βρω ενα crypton x με gpr.θελω να το ακουσω πως κανει απο κοντα.μην σκασω ετσι 200ευρα.κυριως δεν θελω να κανει ενοχλητικο θορυβο...

αν εχει βαλει κανεις απο εσας εδω,&μενει αθηνα,στειλτε μ ενα pm,να περασω μια να την ακουσω...

thanks

λοιπον επειδη μαλλον δεν πρεπει να ξερεις τα φελα δεν ειναι για μια ζωη και τα αλαζης μετα απο καποια χιλιομετρα.ειναι φισιολογικη η φθορα τους.η gpr παντος τα σπαει.

λοιπον επειδη μαλλον δεν πρεπει να ξερεις τα φελα δεν ειναι για μια ζωη και τα αλαζης μετα απο καποια χιλιομετρα.ειναι φισιολογικη η φθορα τους.η gpr παντος τα σπαει.

τι ειναι τα φελα??

ειναι στο σασμαν και μετα τα 10000χλμ το service manual λεει οτι θελουν αλαγη ειναι φθηνα.

τα φελα ειναι για να μην πατιναρει???

ειναι στο σασμαν και μετα τα 10000χλμ το service manual λεει οτι θελουν αλαγη ειναι φθηνα.
ξεκαθαρισε τι ενοεις,, γιατι αλο να ειναι μεσα στο σασμαν,,και αλο στην περιοχη της καμπανας