Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχετε δει απο κοντα διπλα διπλα gpr και yoshimyra???εγω εχω δει και εχω ακουσει και το μονο που εχω να πω ειναι οτι η yoshimura εχει κορυφαιο θορυβο σε σχεση με την gpr και εχει σχεδον διπλασια διαμετρο ο λαιμος της yoshi. και στο ματι φαινεται πιο ωραιο αυτο αλλα πιστευω οτι το μηχανακι αναπνεει καλυτερα.....
Need For Speed

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με εξατμιση δεν θα κερδισεις τιποτα απλος παιξε με με γραναζομα και θαδεις μεγαλη διαφορα αλλα θα χασεις σε τεληκη....

το εχω κανει και συμφωνω απολυτα αν και δεν εχασα σε τελικη γιατι πριν δεν ανοιγε καλα η τεταρτη αλλα μετα το γραναζωμα εδινε πιο ανετα... :D

Need For Speed

εχετε δει απο κοντα διπλα διπλα gpr και yoshimyra???εγω εχω δει και εχω ακουσει και το μονο που εχω να πω ειναι οτι η yoshimura εχει κορυφαιο θορυβο σε σχεση με την gpr και εχει σχεδον διπλασια διαμετρο ο λαιμος της yoshi. και στο ματι φαινεται πιο ωραιο αυτο αλλα πιστευω οτι το μηχανακι αναπνεει καλυτερα.....

Την yoshimura την εχεις δει επανω σε suzuki address και οχι σε crypton X...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

εχετε δει απο κοντα διπλα διπλα gpr και yoshimyra???εγω εχω δει και εχω ακουσει και το μονο που εχω να πω ειναι οτι η yoshimura εχει κορυφαιο θορυβο...

φίλε kostas125 αυτήν είδες?

http://www.solomotoparts.com/image.php?productid=31388

ή την ίδια σε ανθρακόνημα?

http://www.solomotoparts.com/image.php?productid=23399

αν δεν ήτανε τρι-οβάλ, δεν είδες Yoshimura...

έτσι ακριβώς... δεν βγάζει για Τ135 η Γιόσι ολόσωμη ή/και τελικό...

Υ.Γ.: η παραπάνω Γιόσι πάει 400 ευρώ σε ολόσωμη στην Άπω Ανατολή

Ta parapano den kanoyn gia emas. Milame gia poy xrima!!!!!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Δεν ξέρω ρε παιδιά εμενα με ενδιαφέρει πιο πολύ να μπορέσω κάπως να διορθώσω τα μπαμ στο μηχανάκι.

Αυτή η πρώτη ταχυτητα που έχει και μπουκωνει, είναι πολύ ΓΙΑ ΤΟΝ Π~!@#$Ο.

ΑΠΑΡAΔΕΚΤΟ.

στο Yamaha Center που πήγα για το service μου είπανε για το ξεκίνημα

μπορούμε να κάνουμε 3 πράγματα:

1) αφαίρεση "πνίχτη" απο το φίλτρο αέρα

2) κόψιμο του καταλύτη από την εξάτμιση (μπουκώνει πολύ)

btw το μηχανάκι ΔΕΝ έχει αισθητήρα λ

3) ένα δόντι πιο μικρό γρανάζι μπροστά

στο Yamaha Center που πήγα για το service μου είπανε για το ξεκίνημα

μπορούμε να κάνουμε 3 πράγματα:

1) αφαίρεση "πνίχτη" απο το φίλτρο αέρα

2) κόψιμο του καταλύτη από την εξάτμιση (μπουκώνει πολύ)

btw το μηχανάκι ΔΕΝ έχει αισθητήρα λ

3) ένα δόντι πιο μικρό γρανάζι μπροστά

Nαι και ποιο θα ειναι το προβλημα χωρις λ?

afou leme oti to mixanaki den exei aisthitira L apo thn mana tou :mad:

αφού δεν έχει αισθητήρα λ, δεν έχεις πρόβλημα... αν είχε λ και έβγαζες τον καταλύτη θα είχες...

Mήπως... λέω... μήπως εδώ κάνετε ΟΛΟΙ λάθος ???

ο μηχανικός που μου το είπε είναι της μαμά Yamaha Hellas... ήτανε στο team των μηχανικών που ασχολήθηκαν με το πως θα περάσει το Euro3 το μηχανάκι... πνίχτη στο φιλτροκούτι κλπ... μου είχε πει οτι τους είχε βγάλει την πίστη για να συμμορφωθεί το μηχανάκι και δεν έχει αισθητήρα λ...

τώρα αν όντως έχει και μου έλεγε ψέμματα τι να σου πω...

οχι ρε παιδια στο δικο μου το μηχανακι την εχω την yoshimura. αυτη που φερνουν απο μαλαισια που ειναι oval οχι την trioval. αλλοι λενε οτι δεν ειναι original yoshi και αλλοι λενε οτι ειναι. παντως το θεμα ειναι οτι μου δινει στις ψιλες και οτι κανει θεικο ηχο γενικα χωρις την ταπα.165€ την ειχα παρει και το καζανακι ειναι ή μοιαζει να ειναι carbon. οτι και να ειναι παντως στο special ταιριαζει γαντι...

Need For Speed

το εχω κανει και συμφωνω απολυτα αν και δεν εχασα σε τελικη γιατι πριν δεν ανοιγε καλα η τεταρτη αλλα μετα το γραναζωμα εδινε πιο ανετα... :D

Φίλε kostas125 τι γρανάζωμα έχεις κάνει γιατί το σκέφτομαι κι εγώ και θέλω το καλύτερο αποτέλεσμα σε επιδόσεις φυσικά.

Όσον αφορά τώρα την εξάτμιση μου έχουν πει ότι η protec κουμπώνει πάνω στο μαμά σωλήνα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε που μου το είπαν αλλά το θέτω για συζήτηση. Επίσης, ποια είναι η καλύτερη σε επιδόσεις γιατί όλες οι εξατμίσεις για θόρυβο βγήκαν αλλά λίγες για επιδόσεις...

οχι ρε παιδια στο δικο μου το μηχανακι την εχω την yoshimura. αυτη που φερνουν απο μαλαισια που ειναι oval οχι την trioval. αλλοι λενε οτι δεν ειναι original yoshi και αλλοι λενε οτι ειναι. παντως το θεμα ειναι οτι μου δινει στις ψιλες και οτι κανει θεικο ηχο γενικα χωρις την ταπα.165€ την ειχα παρει και το καζανακι ειναι ή μοιαζει να ειναι carbon. οτι και να ειναι παντως στο special ταιριαζει γαντι...

Βάλε φωτο για να τη δούμε

δεν έχει σημασία τι λένε οι μεν και οι δε... σημασία έχει οτι η Γιόσι δεν βγάζει τέτοιο τελικό, τουλάχιστον όχι για το μηχανάκι μας... ανάλογη ολόσωμη γνήσια Γιόσι για το Address έχει 400+ ευρώ για να την πάρεις... συν του οτι δεν γίνεται η GPR να είναι πιο ακριβή από μία Yoshimura... απλά δεν γίνετε :lol:

ένας τρόπος υπάρχει να τσεκάρεις αν είναι όντως ανθρακόνημα... κάνε μπόλικα χιλιόμετρα (100+) και κατέβα και πιάσε το τελικό... αν καταλήξεις με έγκαυμα, δεν είναι ανθρακόνημα αλλά αυτοκόλλητο... αν είναι ελαφρώς ζεστή αλλά μπορείς άνετα να την πιάσεις, είναι carbon... Αθήνα-Θεσσαλονική τσίτα με το CBR, κατέβηκα και έπιασα άνετα το τελικό (MIVV)...

το ότι σου δίνει ψηλά είναι λογικό... όσοι την έχουνε, λένε οτι έχει μεγάλη διάμετρο στο τελικό ακροφύσιο... αυτό σημαίνει οτι ψηλά που η ροή είναι πιο μεγάλη, δεν μπουκώνει λόγω μεγάλης διαμέτρου...

επιμένω να λέμε την "Γιόσι" με το όνομά της (μαϊμού, πιθήκι, κλπ), γιατί όπως βλέπεις κάθε τόσο συμμετέχουν καινούργια μέλη και μπορεί να παραπλανηθούν ή να νομίζουν οτι όντως θα αγοράσουνε Yoshimura με 190 Ευρώ... προσωπικά στην απόφαση μου να πάρω ολόσωμη/τελικό, θα προτιμήσω μια εταιρεία επώνυμη που έχει μελετήσει την εξάτμιση για το μηχανάκι μου, παρά μια κινέζικη αγνώστου προέλευσης/έρευνας/ποιότητας που κοτσάρει απλά ένα αυτοκόλλητο Yoshimura... ξέχασα να πω οτι η GPR έχει και 2 χρόνια εγγύηση... η "Γιόσι" πόσα έχει;

Φίλε kostas125 τι γρανάζωμα έχεις κάνει γιατί το σκέφτομαι κι εγώ και θέλω το καλύτερο αποτέλεσμα σε επιδόσεις φυσικά.

Όσον αφορά τώρα την εξάτμιση μου έχουν πει ότι η protec κουμπώνει πάνω στο μαμά σωλήνα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε που μου το είπαν αλλά το θέτω για συζήτηση. Επίσης, ποια είναι η καλύτερη σε επιδόσεις γιατί όλες οι εξατμίσεις για θόρυβο βγήκαν αλλά λίγες για επιδόσεις...

Οσες εξατμισης εχουν βγει μεχρι στηγμης για crypton x ειναι ολοσωμες..

Και επισης η μανισια εξατμιση δεν ειναι διαιρουμενη αλλα ενα κομματι!!!

Εγώ σου είχα πεί ότι έχει ο Γαλαίος. Μου τα έφερε ένας φίλος μου. Το κάθε λαμπάκι έχει 4 led πάνω. Είναι πολύ καλά με άσπρο φως.

Γειά σου φίλε μου! Το θυμάμαι που μου είχες πει για το Γαλαίο, πήγα από εκεί (Βουλιαγμένης στο 2ο μαγαζί που έχει) και όταν του τα ζήτησα, ήταν σαν να μην είχε ξανακούσει ποτέ για ledάκια! Έψαξε κάτι βιβλία και μου είπε ότι έχει τα απλά μόνο, της μάνας του! Του ανέφερα ότι κάποιος μου σύστησε το μαγαζί του για να τα αγοράσω και μάλιστα τον ρώτησα μήπως και υπάρχουν στο άλλο μαγαζί στην Πειραιώς, προτρέποντάς τον να πάρει τηλέφωνο και να ρωτήσει! Ήταν κάθετος, μου είπε ότι αποκλείεται να έχει κάτι στο άλλο μαγαζί και το μόνο που ανέφερε, είναι ότι θα πρέπει να απευθυνθώ σε ηλεκτρολόγο ή σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα με λάμπες! Εάν γνωρίζεις κάτι επιπλέον περιμένω απάντηση σου..

δεν έχει σημασία τι λένε οι μεν και οι δε... σημασία έχει οτι η Γιόσι δεν βγάζει τέτοιο τελικό, τουλάχιστον όχι για το μηχανάκι μας... ανάλογη ολόσωμη γνήσια Γιόσι για το Address έχει 400+ ευρώ για να την πάρεις... συν του οτι δεν γίνεται η GPR να είναι πιο ακριβή από μία Yoshimura... απλά δεν γίνετε :lol:

ένας τρόπος υπάρχει να τσεκάρεις αν είναι όντως ανθρακόνημα... κάνε μπόλικα χιλιόμετρα (100+) και κατέβα και πιάσε το τελικό... αν καταλήξεις με έγκαυμα, δεν είναι ανθρακόνημα αλλά αυτοκόλλητο... αν είναι ελαφρώς ζεστή αλλά μπορείς άνετα να την πιάσεις, είναι carbon... Αθήνα-Θεσσαλονική τσίτα με το CBR, κατέβηκα και έπιασα άνετα το τελικό (MIVV)...

το ότι σου δίνει ψηλά είναι λογικό... όσοι την έχουνε, λένε οτι έχει μεγάλη διάμετρο στο τελικό ακροφύσιο... αυτό σημαίνει οτι ψηλά που η ροή είναι πιο μεγάλη, δεν μπουκώνει λόγω μεγάλης διαμέτρου...

επιμένω να λέμε την "Γιόσι" με το όνομά της (μαϊμού, πιθήκι, κλπ), γιατί όπως βλέπεις κάθε τόσο συμμετέχουν καινούργια μέλη και μπορεί να παραπλανηθούν ή να νομίζουν οτι όντως θα αγοράσουνε Yoshimura με 190 Ευρώ... προσωπικά στην απόφαση μου να πάρω ολόσωμη/τελικό, θα προτιμήσω μια εταιρεία επώνυμη που έχει μελετήσει την εξάτμιση για το μηχανάκι μου, παρά μια κινέζικη αγνώστου προέλευσης/έρευνας/ποιότητας που κοτσάρει απλά ένα αυτοκόλλητο Yoshimura... ξέχασα να πω οτι η GPR έχει και 2 χρόνια εγγύηση... η "Γιόσι" πόσα έχει;

συναδελφε καλα τα λες ομως εγω εστιαζω στο οτι ειναι μια εξατμιση φτηηνη η οποια αποδιδει στις ψιλες. παραλληλα ειναι και ομορφη και ταιριαζει πολυ στο special. εχει ενα χρονο εγγυηση με αντικατασταση απο το καταστημα που την πηρα με την αποδειξη αγορας και στα 50χλμ που κανω καθημερινα πιανοντας την δεν καιει αλλα ειναι απλα ζεστη. επισης ειναι πολυ ελαφρια σε σχεση με την original και επειδη ξαναλεω την εχω συγκρινει με την gpr διπλα διπλα σε λειτουργια δεν θα την αλλαζα με τιποτα ουτε απο εμφανιση αλλα ουτε και απο ηχο. ειναι θεμα καθαρα προσωπικου γουστου και στο κατω κατω οσον αφορα τις επιδοσεις το μηχανακι μια φορα το πηγα 135 σε κατηφορα και χεστηκα πανω μου. φτερο στον ανεμο ειναι σε τοσα χλμ. την εκκινηση την μαζεψα λιγο με 14αρι γραναζι οποτε δεν ζηταω κατι αλλο.

οπως ειπες κι εσυ πρεπει να τα αναφερουμε ολα οπως ειναι γιατι μπαινει καινουριος κοσμος καθε μερα και οπως ειναι γνωστο δεν καθονται να διαβασουν ολες τις σελιδες που εχουμε γραψει. οποτε αν ολοι διαφημιζουν μια εξατμιση τοσο ακριβη που δεν λεει ιδιαιτερα απο εμφανιση αλλα και απο επιδοσεις γιατι να μη μιλησουμε και για την μαιμου που κανει καλα την δουλεια της και ειναι και ομορφη????

Need For Speed

η μανισια εξατμιση δεν ειναι διαιρουμενη αλλα ενα κομματι αλλα η μαιμου yoshi ειναι διαιρουμενη. δεν υπαρχει περιπτωση να προσαρμοσεις αλλο τελικο στην original σωληνα χωρις να επεμβει σιδερας....

οσον αφορα τις επιδοσεις οτι και να σου πουν δεν θα ειναι αντικειμενικο. δεν εχουν γινει μελετες πανω σε ολες εξατμισεις για να ξερεις τεκμιριωμενα ποια ειναι η καλυτερη σε επιδοσεις. πανω κατω ολες το ιδιο ειναι και οι διαφορες ειναι μικρες εως αμελητεες. εγω προσωπικα την αλλαξα μονο και μονο για νε με ακουνε οταν περναω μεσα απο κινηση.

Need For Speed

Δεν είπα ότι η μαμίσια είναι διαιρούμενη. Απλά εννοούσα ότι κόβεις τη μαμίσια λίγο πριν τη μέση και κολλάς την Protec στη συνέχεια της. Αλλά αφού λέτε όλοι ότι δε βγαίνουν δαιρούμενες για το Χ, ΟΚ. Το δέχομαι γιατί δεν το έχω ψάξει προσωπικά. Άλλωστε διαβάζω για να αγοράσω το καλύτερο για το μηχανάκι μου όπως έκανα και με το R. Ρώτησα και μηχανικούς και άλλους που έιχαν βάλει πράγματα ψηλά και το είχαν "πειράξει" και μετά αποφάσισα να κάνω την κίνησή μου. και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε πλήρως.

Μπροστά και πίσω τι γρανάζια φοράει από τη μάνα του; Ξέρει κανείς; Γιατί όντως αυτό το μπούκωμα στην εκκίνηση είναι εκνευριστικό. Μου τη σπάει να με περνάει στην εκκίνηση ο αδελφός μου με το R και μετά να τον φτάνω εγώ!!!

Υ.Γ.:Πάντως έχω παρατηρήσει ότι αυτό το μπούκωμα δεν το κάνει πάντα...

εγω πιστευω οτι αυτο το μπουκωμα το κανει παντα ο κινητρας στις χαμηλες στροφες,απλως με την πρωτη σχεση το αντιλαμωανεσαι πιο εντονα...

ειναι θεμα ρυθμισης τ ψεκασμου,οποτε &γραναζι να αλλαξεις,παλι θα υπαρχει...

τωρα δεν ξερω αν βγαλεις τον πνιχτη αν θα εχεις καμια βελτιωση...

Μπροστά και πίσω τι γρανάζια φοράει από τη μάνα του; Ξέρει κανείς; Γιατί όντως αυτό το μπούκωμα στην εκκίνηση είναι εκνευριστικό. Μου τη σπάει να με περνάει στην εκκίνηση ο αδελφός μου με το R και μετά να τον φτάνω εγώ!!!

Υ.Γ.:Πάντως έχω παρατηρήσει ότι αυτό το μπούκωμα δεν το κάνει πάντα...

15-39

EGO EVALA 14-39