Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντως το μηχανακι το πηρα απο τον Παπαγεωργιου 2270 ευρω (το special και χωρις δωρα)!

Λιγα μετρα πιο κατω ο Βυνιος μου το εδινε 2300...

Γενικα να πω και εγω την γνωμη μου για τα δωρα:

Παιδες μην δινεται σημασια σε αυτα...ειναι πολυ μουφα και δεν αξιζουν, ειδικα το κρανος! Το κρανος που σας δινει το πολυ να κανει 40 ευρω!!!

Αποψη μου ειναι, στο κρανος να δωσεται λεφτα και να παρετε κανα καλο, για να εχετε το κεφαλι σας...ησυχο, που λενε!

Εγω για παραδειγμα πηρα το κρανος (170 απο 200, Airoh mathisse RS) επισης απο εκει, εβαλα και το μονο σταντ (το οποιο ο Παπαγεωργιου μου εβαλε αυτο που βγαζει η Yamaha σαν aftermarket, ενω ο Βυνιος θα εκανε "πατεντα" για να το βαλει). Συνολικα εδωσα 2520 μαζι με την αδεια και τελικα μου εκανε δωρα μια κουλουρα και κλειδαρια για το δισκοφρενο.

συμφωνω εκτος αν εχεις ηδη καλο κρανος και θες απλα ενα δευτερο.οποτε δεν παιζει αυτη η περιπτωση. εμενα παντως ολα τα δωρα στα 2390 μου εκατσαν καλα και το σταντ το εβαλα μονος μου με 15 € αγορα μονο.

Need For Speed

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παντου σε αυτα τα χρηματα ειναι οι αδεια κυκλοφοριας.δεν εχει σχεση η περιοχη.

μονο 15 ευρο θελεις για σημα.κι εσυ τα εβγαλες 15 ολα!!! :wacko:

ναι!!

15ε την αδεια αλλα δεν πηρα τα τελη κυκλοφοριας.τωρα που εβαλα τον δεκεμβριο εδοσα αλλα 15.μεχρι 300κ.εκ ειναι ειναι 15 απο εκει και πανω δεν ξερω ποσο...:)

Εγω παντως το μηχανακι το πηρα απο τον Παπαγεωργιου 2270 ευρω (το special και χωρις δωρα)!

Λιγα μετρα πιο κατω ο Βυνιος μου το εδινε 2300...

Γενικα να πω και εγω την γνωμη μου για τα δωρα:

Παιδες μην δινεται σημασια σε αυτα...ειναι πολυ μουφα και δεν αξιζουν, ειδικα το κρανος! Το κρανος που σας δινει το πολυ να κανει 40 ευρω!!!

Αποψη μου ειναι, στο κρανος να δωσεται λεφτα και να παρετε κανα καλο, για να εχετε το κεφαλι σας...ησυχο, που λενε!

Εγω για παραδειγμα πηρα το κρανος (170 απο 200, Airoh mathisse RS) επισης απο εκει, εβαλα και το μονο σταντ (το οποιο ο Παπαγεωργιου μου εβαλε αυτο που βγαζει η Yamaha σαν aftermarket, ενω ο Βυνιος θα εκανε "πατεντα" για να το βαλει). Συνολικα εδωσα 2520 μαζι με την αδεια και τελικα μου εκανε δωρα μια κουλουρα και κλειδαρια για το δισκοφρενο.

να συμφωνήσω με τον φίλο kourou13 για το κράνος... εγώ είχα ήδη ένα Nolan το είχα πάρει 300 ευρώ πριν 2 χρόνια, full face... τώρα μιας που ήτανε "δώρο", πήρα ένα ανοιχτό για το καλοκαιράκι... να κάνουμε κανα τσιγάρο ρε παιδί :p όσοι δεν έχετε καλό κράνος πάντως, μην πάρετε για μοναδικό το τσάμπα... δώστε κάτι παραπάνω και πάρτε ένα κράνος της προκοπής... έχει γεμίσει ο τόπος από NOVA κράνη :rolleyes:

το stand που πήρες σαν aftermarket της Yamaha, είναι από το προηγούμενο μοντέλο (Crypton R)?

EDIT: με πρόλαβε ο kostas125

Παντου σε αυτα τα χρηματα ειναι οι αδεια κυκλοφοριας.δεν εχει σχεση η περιοχη.

μονο 15 ευρο θελεις για σημα.κι εσυ τα εβγαλες 15 ολα!!! :wacko:

ναι!!

15ε την αδεια αλλα δεν πηρα τα τελη κυκλοφοριας.τωρα που εβαλα τον δεκεμβριο εδοσα αλλα 15.μεχρι 300κ.εκ ειναι ειναι 15 απο εκει και πανω δεν ξερω ποσο...:)

ntinoscrypton όντως τόσα όσα λέει ο RAVER είναι... απλά μας φεσώνουνε τα 40-50 ευρώ που είναι έξοδα του διεκπεραιωτή... και σιγά μη του δίνουνε τόσα για κάθε άδεια... άντε να παίρνει 25 εκείνος και άλλα τόσα το μαγαζί επειδή του έδωσε την άδεια...

Παρηγγειλα σημερα το πισω φαναρι απο ενα ατομο στην ταυλανδη. Ειναι απο μαγαζι της ταυλανδης αλα δεν ειναι online. Του εστειλα σημερα τα λευτα 50 ευρω (80$) μαζι με μεταφορικα. Για να δουμε αν ειναι αληθεια και ποτε θα φτασει.

Παρηγγειλα σημερα το πισω φαναρι απο ενα ατομο στην ταυλανδη. Ειναι απο μαγαζι της ταυλανδης αλα δεν ειναι online. Του εστειλα σημερα τα λευτα 50 ευρω (80$) μαζι με μεταφορικα. Για να δουμε αν ειναι αληθεια και ποτε θα φτασει.

απ το miobikerboyz??

το stand που πήρες σαν aftermarket της Yamaha, είναι από το προηγούμενο μοντέλο (Crypton R)?

Οχι! Το σταντ ειναι του crypton X και βγαζει το παλιο (μου το εδωσε) και βαζει το καινουργιο που εχει και το μονο σταντ και το διπλο! ;)

Α τόσο ευχαριστημένοι είσαστε απο το Βύνιο?? :p Αν είναι έτσι θα το πάρω απο το Κορυδαλλό (μη τρέχω και καλλιθέα τσάμπα..)

Έχω δει μια foto απο μπλέ Crypto X με μάυρη ζάντα και μου άρεσε πολύ,

http://www.yamahat135.com/forum/album_picm.php?pic_id=497

Εγώ τα είχα στο Glx και τα λάτρεψα! το ξέρω οτι άμα ζεσταθούν δε γλυστράνε στα νερά με τίποτα! :p Απλά ενημερωτικά ρότησα για εντυπώσεις του πρίν και του μετά, σε ταχύτητα και εκίνηση μήπως παρουσιάζουν καμία διαφορα.

Παίδες είναι εύκολο να βάλω μόνος μου το συναγερμό? Η θα ψάχνω για ηλεκτρολόγο μετά? :lol: (έχει να προτίνει κανείς κανένα μέχρι 100 euro περίπου? ) Για εκφοβισμό σε κανα βλ@μένο βασικά γιατί αμα ο άλλος το θέλει στο σηκώνει ολόκληρο :p

Είναι πολύ εύκολο να μπει ο συναγερμός αν έχεις γνώσεις όμως. Εγώ τον παράγγειλα από το ebay 35 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και τον έβαλα μόνος μου (είμαι της δουλειάς). ¨Εχει τα πάντα και πολύ δυνατή σειρήνα 125db. Τώρα αν είναι αποφασισμένοι να στο φάνε θα στο φάνε. Απλώς έχεις την συνειδησή σου ήσυχη.

... το πλαστικό το έβαψες μόνος σου, ή συνεργείο?

Καλημερα και απο μενα.

Ειμαι και εγω ενας νεοησαρθεντας στο χωρο και περιμενο το κριπτονακι μου.

Αν βεβαια αποφασισει ποτε ο βινιος να μου το φερει.

Εχω σπαστει με το ολο θεμα γιατι περιμενω 20 μερες για το μηχανακι.

Μια μου λενε για ελειψη της yamaha στο συγκεκριμενο μοντελο μια οτι περιμενουν τα πιστοποιτηκα και μια που θα τους πεταξω κανα ζαντολαστιχο στο κεφαλι αν δε το παρω πεμπτη.

Του ειπα του ντολμαδοκεφτε στο βινιο να αφησει τα δωρα και να βαλει κανα καλο συναγερμο.

Ξερω καμια μαλ@#ια θα μου βαλει αλλα δεν ηξερα και την πατησα που πηγα εκει.

Αν ξερει κανεις καμια αλλη απατεωνια που κανει ας ενημερωσει να εχω το νου μου.

Και παιδια μακρια απο τον Βινιο(στην πατησιων τουλαχιστων που πηγα εγω)

ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΕΣ

ΥΓ. Οσο περναει παντως ο καιρος παραγινετε το κακο με το crypton x. Μεχρι τον αυγουστο θα υπαρχουν 2-3 σε καθε φαναρι.

ΥΓ2. Το κριπτον χ το σπεσιαλ τοσο που πουλαει μονο αυτο δεν θα ειναι το σπεσιαλ. Θα μετανομασουνε το απλο σε σπεσιαλ σε λιγο.

ΥΓ3. Στην γειτονια μου εχουμε 5 κριπτον χ και με το δικο μου 6.

4 σπεσιαλ και 2 μπλε. μολις παρω και το δικο μου θα τα μαζεψω για μια αναμνηστικη φοτο και θα την σηκωσω εδω.

άντε να ο πρώτος... είναι το γνωστό κωλoφάναρο του Χ-1? GreekMu όταν το πάρεις και το φορέσεις θέλουμε fotoooooooooos :D

aggelos_kalymnos το μηχανάκι το έχεις κάνει βαρβάτο ρε... πρέπει να σκίζεις κόσμο και κοσμάκι... ωραίο

Καλημερα και απο μενα.

Ειμαι και εγω ενας νεοησαρθεντας στο χωρο και περιμενο το κριπτονακι μου.

Αν βεβαια αποφασισει ποτε ο βινιος να μου το φερει.

Εχω σπαστει με το ολο θεμα γιατι περιμενω 20 μερες για το μηχανακι.

Μια μου λενε για ελειψη της yamaha στο συγκεκριμενο μοντελο μια οτι περιμενουν τα πιστοποιτηκα και μια που θα τους πεταξω κανα ζαντολαστιχο στο κεφαλι αν δε το παρω πεμπτη.

Του ειπα του ντολμαδοκεφτε στο βινιο να αφησει τα δωρα και να βαλει κανα καλο συναγερμο.

Ξερω καμια μαλ@#ια θα μου βαλει αλλα δεν ηξερα και την πατησα που πηγα εκει.

Αν ξερει κανεις καμια αλλη απατεωνια που κανει ας ενημερωσει να εχω το νου μου.

Και παιδια μακρια απο τον Βινιο(στην πατησιων τουλαχιστων που πηγα εγω)

ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΕΣ

ΥΓ. Οσο περναει παντως ο καιρος παραγινετε το κακο με το crypton x. Μεχρι τον αυγουστο θα υπαρχουν 2-3 σε καθε φαναρι.

ΥΓ2. Το κριπτον χ το σπεσιαλ τοσο που πουλαει μονο αυτο δεν θα ειναι το σπεσιαλ. Θα μετανομασουνε το απλο σε σπεσιαλ σε λιγο.

ΥΓ3. Στην γειτονια μου εχουμε 5 κριπτον χ και με το δικο μου 6.

4 σπεσιαλ και 2 μπλε. μολις παρω και το δικο μου θα τα μαζεψω για μια αναμνηστικη φοτο και θα την σηκωσω εδω.

άντε με το καλό να σου 'ρθει φίλε καλώς ήρθες... όντως κυκλοφορούνε πολλά crypton-x special... τις προάλλες ήμουνα στο φανάρι και τσουπ σκάνε 2 σπέσιαλ μαζί... ήμασταν 3 special στο φανάρι και πραγματικά δεν αισθάνθηκα και τόσο "ξεχωριστός"... αλλά οκ, παπί είναι άρα λογικό να κυκλοφορήσουνε πολλά... δεν είναι και Innova (ακόμα)... όπου γυρίσεις το κεφάλι να σου κι ένα...

πάντως αν εξαιρέσω τον συναγερμό, τα πήρα όλα τα "δωράκια" χωρίς απρόοπτα... βέβαια ο συναγερμός παρέδωσε την 5η μέρα (δεν αφοπλίζει/οπλίζει)... σήμερα που μιλήσαμε κάτι μου είπε να μου δώσει την διεύθυνση της αντιπροσωπείας να πάω τον συναγερμό από εκεί αλλά τον έκραξα και θα πάω αύριο να τα πούμε από κοντά... λαμόγια γνωστά μεν αλλά να το πάρεις και στεγνό δε λέει ρε γμτ...

Είναι λίγο Gipsy...:rolleyes:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

δλδ δεν κοφτιαζει κανονικα οπως τα αλλα.να τερματιζεις το γκαζι και να απολαμβανεις εκεινω το ντρρρρρρρρρρρρρρ

euxaristo paidia

Huawei p20 pro

Από τον Βίνιο πήρα το special εγώ την προηγούμενη Πέμπτη. Του έδωσα το KazeR και τα υπόλοιπα μετρητά. Εκτός το ότι περίμενα μια εβδομάδα για πινακίδες (μου φαίνεται πολύ), μου έβαλαν λάθος διεύθυνση στην άδεια και στο σήμα κυκλοφορίας και τώρα περιμένω να μου βγάλουν καινούργια άδεια. Δώρο μου έκανε ένα κράνος και μια σχάρα για μπαγκαζιέρα. Για τα υπόλοιπα δώρα που διαφημίζει (κλειδαριά,αδειάβροχα,γάντια κ.λ.π.) όταν ρώτησα μου είπε ότι έχουν τελειώσει. Παραμύθια!

¨Ετσι πιστεύω ότι κοφτιάζει και αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

paidia ematha oti o vinios otan agorazeis kenourgia mixani dinontas tin palia sou .. den sou dinei ta dora. profanos auto egine kai stin periptosi sou. deuteron oso anafora tis pinakides min pate kai skasete 80 euro gia ton vlaka . pigente oi idioi na bgalete . to sima kikloforias exei 15 euro

i pinakida nomizw bgenei dorean. xriazeste gia na bgalete pinakida xarti ektelonismou

Huawei p20 pro

paidia ematha oti o vinios otan agorazeis kenourgia mixani dinontas tin palia sou .. den sou dinei ta dora. profanos auto egine kai stin periptosi sou. deuteron oso anafora tis pinakides min pate kai skasete 80 euro gia ton vlaka . pigente oi idioi na bgalete . to sima kikloforias exei 15 euro

i pinakida nomizw bgenei dorean. xriazeste gia na bgalete pinakida xarti ektelonismou

αυτο λεω και εγω!!να παρετε τα χαρτια απο το μηχανακι σας που γραφει που εκτελωνιστηκε και σας βγαζουν πινακιδα!!80ε ειναι παρα πολλα εγω αυτο πρωτη φορα το ακουω 80ε:blink:

... το πλαστικό το έβαψες μόνος σου, ή συνεργείο?

synergeio

άντε να ο πρώτος... είναι το γνωστό κωλoφάναρο του Χ-1? GreekMu όταν το πάρεις και το φορέσεις θέλουμε fotoooooooooos :D

aggelos_kalymnos το μηχανάκι το έχεις κάνει βαρβάτο ρε... πρέπει να σκίζεις κόσμο και κοσμάκι... ωραίο

paidia egw to exw pei oti exw parei polous apo edw. olous gia thn akriveia alla den me pisteuoun. oute ta xxx ta idia den me pianoune. 10 mhxanakia pisw gia plaka. exw kopsei kai modenas ligo kathfora gia 4 me 5 mhxanakia

γιατι gipsy??μια χαρα ειναι...εχει λεφτά πανω του

otan leei gipsy;;;;; ennoei guftiko;;;;;

eleos re paidia

paidia egw to exw pei oti exw parei polous apo edw. olous gia thn akriveia alla den me pisteuoun. oute ta xxx ta idia den me pianoune. 10 mhxanakia pisw gia plaka. exw kopsei kai modenas ligo kathfora gia 4 me 5 mhxanakia

loipon paides to mixanaki oso paei kai anoigei.. exo 5000xm kai etreksa ena innova 60mm kentroforo takegawa kai polla alla souksou mouksou kai pire xapaki to innova!!!!!!1

[sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

loipon paides to mixanaki oso paei kai anoigei.. exo 5000xm kai etreksa ena innova 60mm kentroforo takegawa kai polla alla souksou mouksou kai pire xapaki to innova!!!!!!1

kala ta innova einai gia na pernaei h wra mas. exw vgalei 50ariko apo kontra me innova. den ksanaplhsiase autos

μαγκες για κοψτε λιγο. ο καθενας θεωρει οτι το δικο του ειναι καλυτερο απο του αλλου. αυτο συμβαινει παντου και παντα, το forum δεν απευθυνεται σε modenas και δεν εχει σκοπο να συγκρινει modenas με yamaha νομιζω. αν καποιοι θελουν να το κανουν ας ανοιξουν νεο thread με νεο θεμα yamaha vs modenas. καλο ειναι εδω να μην εχουμε συγκρισεις με αλλα μηχανακια εκτος του Χ γιατι μονο και μονο αυτο ειναι το απολυτο μηχανακι και απλα ειναι πλεον σημειο αναφορας.

Χ forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Need For Speed

μαγκες για κοψτε λιγο. ο καθενας θεωρει οτι το δικο του ειναι καλυτερο απο του αλλου. αυτο συμβαινει παντου και παντα, το forum δεν απευθυνεται σε modenas και δεν εχει σκοπο να συγκρινει modenas με yamaha νομιζω. αν καποιοι θελουν να το κανουν ας ανοιξουν νεο thread με νεο θεμα yamaha vs modenas. καλο ειναι εδω να μην εχουμε συγκρισεις με αλλα μηχανακια εκτος του Χ γιατι μονο και μονο αυτο ειναι το απολυτο μηχανακι και απλα ειναι πλεον σημειο αναφορας.

Χ forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

auto lew kai egw x kai mono x